Edwin van de Plassche

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

132.00

Raised from 1st October 2020

132.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

De eerste teammeeting gehad

Eindelijk, zondag 1 december de eerste teammeeting gehad in Ede. lekker vergaderd zonder strakke agenda. Beetje vragen afvuren op de ervaren deelnemers en vooral: acties verzinnen en bedenken hoe we aan sponsoren komen. Loesje kwam al met Intratuin uit Malden die een vette donatie willen doen. Super tof! 

Na afloop de beentjes getest in de kou voor een rondje van pakweg 2 uur. Gewoon voor de gezelligheid, echt trainen was dit nog niet. 

Een ding is duidelijk, het wordt een echte uitdaging in alle opzichten met een leuk team!

Eerste Alpd'HuZes bijeenkomst

Zondag 17 november was de eerste grote bijeenkomst van uit de organisatie. Met pakweg 3000 mensen hebben we in Nijkerk allerlei informatie op kunnen doen. Van persoonlijke verhalen tot donorwerving en training workshops. 

Het was zeker de moeite waard en nuttig besteed. Prima georganiseerd ook. Het passen van kleding kon hier ook vandaag en dat was eveneens zinvol. Druk druk druk, dat wel maar dat kennen wij allemaal in Nederland. 

Binnenkort onze eigen eerste team bijeenkomst: leuk! En acties gaan verzinnen en uitvoeren want daar gaat het uiteraard om. 

Greetz,

 

Edwin

De kop is er af!

Alp d'HuZes, voor het eerst! Aangemeld inmiddels en nu gaat het pas beginnen voor mijn gevoel.

Team samenstellen, inlezen in hoe en wat en vooral: sponsoren vinden en geld gaan inzamelen.

We hebben er zin in in ieder geval en gaan er voor!

Edwin

Thank you to my Sponsors

26

Mark Spiljard

106

Anonymous

Show more

Select a Christmas decoration