Ellen Tappel

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

YES. Onze teams zijn aangemeld!

Yes! Op 4 juni 2020 gaan we met 2 teams vanuit Lifestyle center Laarbeek de Alpes DuZes bedwingen.

Ik ga lopend, heel speciaal samen met onze Thijs en Jolijn en natuurlijk mijn teamgenoten, Ruben, Sophie, Claudia, Sophie en Femke!

Waarom? Ik ben op 1 maart 2020 30 jaar sportieve ondernemer in Laarbeek en in al die jaren heb ik via mijn bedrijf helaas heel veel te maken gehad met het verdriet rondom kanker. We hebben leden verloren aan deze ziekte, we hebben mensen zien vechten en overleven, we hebben bij onze dagbesteding een collega verloren en het verdriet rondom kanker en de impact daarvan op de levens van iedereen is echt heel heftig.

Privé hadden we gelukkig niet met de ziekte te maken gehad. Dat veranderde helaas in juli 2018, toen mijn lieve schoonvader Herman plotseling overleed aan de gevolgen van kanker. Er is hem veel leed bespaard gebleven, maar het verdriet is er natuurlijk wel. Ik ga de "Hermannetjes" die we hopelijk veel mogen ontvangen (ik weet eigenlijk niet of je die als wandelaar ook krijgt!) koesteren en hoop met onze teams een mooi bedrag in te kunnen zamelen! Helpen jullie me mee?

Groetjes Ellen

Thank you to my Sponsors

20

Jolijn Tappel

Lieve mam, Ik ben super trots op je! We gaan samen die berg op en drinken er eentje op ons opa ❤ Ik hou van je!

10

Rob Spierings

Zet hem op Kanjer 🍀

100

Ellen Tappel

Het begin is gemaakt!

Show more