Kruggie

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Voor mijn moeder

Onlangs is mijn lieve moeder op 68 jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker overleden. Het is dé reden dat ik weer deelneem aan de Alpe d'HuZes. In de editie van 2011 stond mijn moeder op de berg om ons aan te moedigen. Ook was mijn toen 6-jarige zoon Sven er die dag bij. Nu 8 jaar later fiets ik samen met hem de Alpe d'HuZes ter nagedachtenis aan mijn moeder en zijn oma.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Uitzending Schie TV programma Onder Ogen

Zaterdag 9 maart zijn mijn maatje Martin met zijn dochter Rachel Vermeulen en ik te gast geweest bij het programma Onder Ogen op de lokale Schiedamse televisiezender Schie TV. Mijn zoon Sven kon hier jammer genoeg niet bij aanwezig zijn. Het onderwerp van gesprek was vanzelfsprekend de Alpe d'HuZes. 

 

Thank you to my Sponsors

350

Xtra Materieel bv

Succes Erik en Sven.

56

Chris Sunderman

Hi Erik, met Cobi op de bagagedrager ga je er samen met Sven een succes van maken. Mijn gedachten zijn nog altijd bij Cobi. Mooie en lieve vrouw. Heel veel kracht toegewenst bij iedere bocht die je neemt.

Show more