Erik Speets

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In het jaar 2019 heb ik samen met 37 andere deelgenomen aan Alpe dHuZes onder de naam Team Frank. De aanleiding van deze deelname was, helaas als bij velen, verschrikkelijk. Mijn tweelingbroer, actief bij de Alpe dHuZes organisatie als vrijwilliger, overleed op 19 september 2018 aan de verschrikkelijke gevolgen van de ziekte kanker.

De steun die wij, als Team Frank, ontvingen tijdens onze weg richting de Alpe dHuZesweek was heel bijzonder. Alle mensen die zo betrokken waren, ons steunde en aan ons doneerde. Deze enorme steun die niet alleen uit ons eigen dorp kwam, Stompetoren, maar ook zeker van de mensen uit Schermerhorn kwam. Ook veel bedrijven uit de regio lieten hun hart spreken en gingen achter ons staan. De inzet van al die mensen resulteerde in een zeer mooi bedrag voor het KWF maar ook een onvergetelijke Alpe dHuZesweek.

Mijn deelname aan Alpe dHuZes 2019 was onmogelijk geweest zonder al die vrijwilligers die in deze week klaar staan om het event zo goed mogelijk te laten verlopen. Met dit in mijn gedachten heb ik besloten om in 2020 weer af te reizen naar de berg om andere te helpen en dus de rol van vrijwilliger aan te nemen. Naast het vrijwilligerswerk zal ik op woensdag 3 juni 2020 aan de Alpe dHuZUS deelnemen; Eenmaal de berg beklimmen met alle andere vrijwilligers.

Tot slot, ook dit jaar haal ik weer geld op om kanker de wereld uit te helpen. Elke euro is een stap dichterbij een wereld zonder kanker.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50

Jeffrey en Renate

Wij zijn trots op je, maat. Dikke kus van ons

1.243

Stichting Team Frank

20

Wim Boekel

Erik, wat fantastisch dat je dit jaar wederom je bijdrage levert aan de AD6. Dit keer niet als deelnemer, maar als vrijwilliger. Super mooi dat je andere mensen de kans geeft om die ervaring van 6 keer Alpe d'Huez te beleven. Heel veel succes! Wim

700

Lisa & Jeroen

Zet hem op topper! Trots op jou! Hierbij onze bijdrage van de kerstborrel 2019.

25

Annita

Heel veer succes, ik sta achter je en leef met je mee.

26

Danielle De Vries

Ik kan alleen maar zeggen TROTS. Je bent een Kanjer !! Liefs Daan

6

Erik van der Burg

26

Christiaan de Jong

Super dat je op deze manier je steentje weer bijdraagt! Succes topper!

15

Johan Peters

Top dat je in 2020 als vrijwilliger aan de gang gaat. En als deelnemer 1x de berg op (voor jou een makkie) In 2020 de 15e editie. Zie je bij dat heuveltje in Frankrijk. Groet, Johan Peters, vrijwilliger bij team Motards

10

Anonymous

Show more