Evelien Vissers Steneker

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

5,076
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

2264.33

Raised from 1st October 2020

2326.33

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Foto: Buik oppompen met de fietspomp, in AD6 tenue.
Van 10 weken zwanger, via een 22- en 37-weken buik, naar 9 weken oude baby. 

Mei 2021:

Beste sponsors,

Het leven is niet planbaar. Van Alpe d’Huzes plannen in 2019/2020 naar Corona, een mooie baby en een nieuw huis, maar helaas ook terugkomst van die stomme Kanker….
Afgelopen maand hebben we opnieuw mogen meemaken hoe belangrijk onderzoek naar kanker is, want de immuuntherapie heeft opnieuw goed aangeslagen bij Koen! Volgend jaar hopen we heel hard in goede gezondheid alsnog de Alpe d’Huez te beklimmen. Dit jaar, 3 juni, is er een AD6 loterij en we willen jullie vragen om loten te kopen om zo ons (opnieuw) te sponsoren! Want ook ondanks Corona blijft kanker onderzoek broodnodig! Alle prijzen zijn ook gesponsord, dus jullie gedoneerde bedrag gaat 100% naar het KWF! Alvast bedankt!

Via deze link koop je de loten en wordt het gehele bedrag op onze actiepagina bijgeschrevenGroetjes, Evelien, mede namens Koen

Het leven is niet planbaar.
In de zomer 2019 besloten we om in de zomer 2020 mee te doen aan Alpe d’HuZes. Het plan was om daarna zwanger te worden. Corona gooide roet in het eten en ook dit jaar gaat het evenement niet door. We hopen heel hard dat we in 2022 alsnog beiden in goede gezondheid mee kunnen doen.
Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Alhoewel ze altijd zeggen dat een zwangerschap niet planbaar is, was ik de maand na de oorspronkelijke Alpe d’HuZes datum zwanger! Ik zag onszelf al met 3 maanden oude baby naar Frankrijk vertrekken, inclusief opa en oma’s als oppas en kolfapparaat. Om daar de Alpe d’Huez toch minimaal 1x te beklimmen en op de berg borstvoeding te geven.

Tumor terug… en ook nog bevallen!
Een dag voor de uitgerekende datum sloeg het noodlot toe. ’s Ochtends voelde Koen een bult in zijn lies en ’s avonds hoorden we al dat het foute boel was, de tumor was terug…. En dat nadat hij ruim 2 jaar schoon was en de kans op genezing zo groot was! Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe dit nieuws binnenkwam…
Nog geen 24 uur later lag ik in het ziekenhuis voor een inleiding. Want Koen moest die week een scan ondergaan waarbij ze radioactief spul inspuiten en dan zou hij 24 uur lang niet bij zwangeren en kinderen in de buurt mogen komen. Dan zou hij dus niet bij de bevalling kunnen zijn. Die inleiding was behoorlijk schakelen en dubbel, maar zodra de bevalling begon konden we ons daarop richten. Gelukkig een snelle en goede bevalling gehad, zonder toeters en bellen en om 1.12 uur ‘s nachts, 14 maart werd ons zoontje Mees geboren! Helemaal gezond en hij doet het hartstikke goed! En ondanks het slechte nieuws van Koen zijn we ook echt gaan genieten van Mees en bood en biedt hij ons positieve afleiding!

Behandeling, snel effect maar ernstige bijwerkingen
Een maand later kreeg Koen de immuuntherapie en de bestraling. De immuuntherapie sloeg keihard aan! De tumor was na 1,5 week al niet meer te voelen en de tumormarker (waarde in het bloed) daalde snel. Maar helaas ook veel en heftige bijwerkingen waar Koen behoorlijk ziek van is geweest. Een van de bijwerkingen was een ernstige leverontsteking, die hij in 2017 ook al eens had. Als je hier niks aan doet overlijdt je daaraan. Hierdoor moest Koen na 1 toediening al stoppen met de immuuntherapie en krijgt hij momenteel een hoge dosis prednison om de bijwerkingen, waaronder de leverontsteking te genezen. Gelukkig voelt hij zich met die prednison 300% beter, maar hij is zeker nog niet de oude. Het plan is om de prednison de komende maand af te bouwen en daarna te herstarten met de immuuntherapie. Maar dan een mildere vorm waarbij een stuk minder bijwerkingen te verwachten zijn. (1 van de 2 middelen die hij afgelopen april gehad heeft, dit middel “nivo” heeft hij in 2018/2019 ook bijna een jaar gebruikt).

Scan goed!
Pas bleek uit de scan dat de tumor amper meer te zien is, zelfs de arts was verbaasd! Het blijft natuurlijk onwijs spannend wat de komende maanden en jaren gaat brengen!

Alpe d’HuZes opnieuw verplaatst
Drie juni dit jaar zou de verplaatste Alpe d’HuZes zijn, maar deze is door Corona wederom een jaar uitgesteld. We hopen heel hard dat we 2 juni 2022 in goede gezondheid mee kunnen doen! Mees kan dan misschien al wel lopen!

Sponsoring met loterij!
Door Corona ligt de sponsoring van AD6 al een jaar vrijwel stil. Terwijl onderzoek naar kankerbehandelingen zo belangrijk zijn!
Binnenkort, 3 juni, is wel de AD6 loterij. Alle prijzen zijn gesponsord, dus je inleg gaat 100% naar het KWF! We hebben afgelopen maanden opnieuw meegemaakt hoe levensreddend kankeronderzoek is.
We hopen dat jullie ons (eventueel nogmaals) sponsoren, door middel van deze loterij. En je maakt ook nog eens kans op allerlei leuke prijzen (zie website). We hebben dan weliswaar nog niet die Alp d’Huez beklommen, maar Koen en ik hebben wel in 2019 de Mont Ventoux 3x (waarvan 2x op 1 dag) beklommen, Danielle en ik hebben begin 2020 de 200 km op de Weissensee geschaatst (Elfstedentocht afstand), Koen en ik hebben in juni 2020 de Fietselfstedentocht gefietst in Friesland. Maar het zwaarste was toch wel afgelopen maand, Koen die hartstikke ziek van de bijwerkingen vocht tegen kanker, en ik die voor een pasgeborene, een pittige kleuter, een zieke man en het huishouden moest zorgen. Dat was pas echte topsport!

Nogmaals de link voor de loten:

https://alpedhuzesloterij.lotify.com/?affiliate=04928eaa-169a-46dd-b46b-0d57be6518ac


Verhaal dec 2019:


IK DOE MEE, OMDAT…

In 2013 stonden Koen en ik samen op de Alpe d’Huez, die Koen 5x had beklommen voor het KWF. Niet beseffende dat Koen 3 jaar later zelf werd getroffen door die vreselijke ziekte. Het voelt onwijs bijzonder dat Koen en ik nu samen, met vrienden en gesteund door familie, in goede gezondheid, deze berg gaan beklimmen! Mijn doel is om de berg 5 of 6 keer te beklimmen. Ik wil zoveel mogelijk geld binnenhalen, omdat ik heb gemerkt hoe levensreddend nieuwe behandelingen zijn.  

JIJ SPONSORT ONS TOCH OOK?

2013 ALPE D’HUZES
In 2013 deed mijn verloofde Koen, samen met een vriend, mee aan de Alpe d’HuZes. Ik ging mee als supporter. Koen beklom de berg maar liefst 5x! Wat was ik trots. Het was een onwijs bijzondere week. Met een aantal supporters huurden we een fiets en beklommen we de nabijgelegen Col d’Ornon. Daar is mijn fietsliefde ontstaan, en een jaar later kocht ik mijn eigen racefiets. Het leek me altijd al bijzonder om ook een keer met dit evenement mee te doen.

2016 WEISSENSEE
In februari 2016 schaatste ik de 200 km (“Elfstedentocht”) op de Weissensee samen met vriendin Daniëlle, een half jaar nadat haar moeder was overleden aan de gevolgen van die vreselijke ziekte.
Voor mij tot nu toe de grootste prestatie in mijn leven op sport-gebied, en een motivatie dat ik die Alpe d’Huez ook meermalen kan beklimmen.

ZIEK
Kort daarop veranderde ons leven compleet. Ik was net zwanger, toen bij mijn man Koen een melanoom (agressieve vorm van huidkanker) ontdekt (en verwijderd) werd. Een jaar later (begin 2017), toen ons zoontje Thijs 2 maanden was, ontdekten we de eerste uitzaaiing. Ondanks operaties was het een half jaar later op vele plekken uitgezaaid, waaronder de botten. In de afgelopen jaren heeft hij 5 verschillende soorten behandelingen en vele bijwerkingen gehad. We hebben vele malen slechts nieuws ontvangen, maar gelukkig soms ook goed nieuws. En het is echt een wonder dat de laatste behandeling (2 soorten immuuntherapie, in studie-verband) heel goed is aangeslagen! Koen is al een jaar schoon en mogelijk zelfs genezen! De afgelopen jaren hebben een behoorlijke impact op ons leven gehad, maar de laatste maanden zitten we echt weer in een positieve flow!

SPONSOR DOEL
Afgelopen zomer besloten we daarom om samen mee te doen met de Alpe d’HuZes. Het voelt zo bijzonder om dit samen te doen. En wat fijn dat Danielle, Jurre en Jasper zich aansluiten bij ons team!  
Zonder onderzoek en nieuwe behandelingen was Koen er al lang niet meer geweest. We weten hoe onwijs belangrijk nieuw onderzoek is. En dat kost veel geld!
Daarom willen wij per persoon minimaal 2500,- euro ophalen voor het KWF. Om ook iets terug te kunnen doen.

2019 MONT VENTOUX
In september beklommen Koen en ik samen de Mont Ventoux. We hebben beiden de Mont Ventoux op 1 dag, 2x beklommen, via de 2 stijlste kanten. Zwaar maar mooi! Dat staat gelijk aan bijna 3,5 keer Alpe d'HuZes. 

UITDAGING
Mijn fietsmaatjes weten dat ik geen goede klimmer ben, ik ben altijd als laatste boven. Bovendien ben ik meer een sprinter dan een duursporter. Door de stress de laatste jaren was mijn conditie slecht. Het is dus een behoorlijke uitdaging, maar ik ben onwijs gemotiveerd en wil echt 5 of 6 keer die berg gaan beklimmen! Ik ben al veel afgevallen en er zullen nog wat meer kilo’s volgen. Ik ben lekker aan het fietsen en schaatsen en dat geeft me energie. In februari gaan Daniëlle en ik nogmaals de 200 km op de Weissensee schaatsen; een goede oefening.

Scrol naar (rechts)boven om mij te sponsoren! 
Dan kan makkelijk, en eventueel anoniem, via IDEAL.

Alvast heel erg bedankt! 

My Updates

Het leven is niet planbaar....

Foto: Buik oppompen met de fietspomp, in AD6 tenue.
Van 10 weken zwanger, via een 22- en 37-weken buik, naar 9 weken oude baby.

Beste sponsors,

Het leven is niet planbaar. Van Alpe d’Huzes plannen in 2019/2020 naar Corona, een mooie baby en een nieuw huis, maar helaas ook terugkomst van die stomme Kanker….
Afgelopen maand hebben we opnieuw mogen meemaken hoe belangrijk onderzoek naar kanker is, want de immuuntherapie heeft opnieuw goed aangeslagen bij Koen! Volgend jaar hopen we heel hard in goede gezondheid alsnog de Alpe d’Huez te beklimmen.
Dit jaar, 3 juni, is er een AD6 loterij en we willen jullie vragen om loten te kopen om zo ons (opnieuw) te sponsoren! Want ook ondanks Corona blijft kanker onderzoek broodnodig! Alle prijzen zijn ook gesponsord, dus jullie gedoneerde bedrag gaat 100% naar het KWF! Alvast bedankt!

Via deze link koop je de loten en wordt het gehele bedrag op onze actiepagina bijgeschreven:

https://alpedhuzesloterij.lotify.com/?affiliate=04928eaa-169a-46dd-b46b-0d57be6518ac


Groetjes, Evelien, mede namens Koen

Het leven is niet planbaar.
In de zomer 2019 besloten we om in de zomer 2020 mee te doen aan Alpe d’HuZes. Het plan was om daarna zwanger te worden. Corona gooide roet in het eten en ook dit jaar gaat het evenement niet door. We hopen heel hard dat we in 2022 alsnog beiden in goede gezondheid mee kunnen doen.
Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Alhoewel ze altijd zeggen dat een zwangerschap niet planbaar is, was ik de maand na de oorspronkelijke Alpe d’HuZes datum zwanger! Ik zag onszelf al met 3 maanden oude baby naar Frankrijk vertrekken, inclusief opa en oma’s als oppas en kolfapparaat. Om daar de Alpe d’Huez toch minimaal 1x te beklimmen en op de berg borstvoeding te geven.

Tumor terug… en ook nog bevallen!
Een dag voor de uitgerekende datum sloeg het noodlot toe. ’s Ochtends voelde Koen een bult in zijn lies en ’s avonds hoorden we al dat het foute boel was, de tumor was terug…. En dat nadat hij ruim 2 jaar schoon was en de kans op genezing zo groot was! Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe dit nieuws binnenkwam…
Nog geen 24 uur later lag ik in het ziekenhuis voor een inleiding. Want Koen moest die week een scan ondergaan waarbij ze radioactief spul inspuiten en dan zou hij 24 uur lang niet bij zwangeren en kinderen in de buurt mogen komen. Dan zou hij dus niet bij de bevalling kunnen zijn. Die inleiding was behoorlijk schakelen en dubbel, maar zodra de bevalling begon konden we ons daarop richten. Gelukkig een snelle en goede bevalling gehad, zonder toeters en bellen en om 1.12 uur ‘s nachts, 14 maart werd ons zoontje Mees geboren! Helemaal gezond en hij doet het hartstikke goed! En ondanks het slechte nieuws van Koen zijn we ook echt gaan genieten van Mees en bood en biedt hij ons positieve afleiding!

Behandeling, snel effect maar ernstige bijwerkingen
Een maand later kreeg Koen de immuuntherapie en de bestraling. De immuuntherapie sloeg keihard aan! De tumor was na 1,5 week al niet meer te voelen en de tumormarker (waarde in het bloed) daalde snel. Maar helaas ook veel en heftige bijwerkingen waar Koen behoorlijk ziek van is geweest. Een van de bijwerkingen was een ernstige leverontsteking, die hij in 2017 ook al eens had. Als je hier niks aan doet overlijdt je daaraan. Hierdoor moest Koen na 1 toediening al stoppen met de immuuntherapie en krijgt hij momenteel een hoge dosis prednison om de bijwerkingen, waaronder de leverontsteking te genezen. Gelukkig voelt hij zich met die prednison 300% beter, maar hij is zeker nog niet de oude. Het plan is om de prednison de komende maand af te bouwen en daarna te herstarten met de immuuntherapie. Maar dan een mildere vorm waarbij een stuk minder bijwerkingen te verwachten zijn. (1 van de 2 middelen die hij afgelopen april gehad heeft, dit middel “nivo” heeft hij in 2018/2019 ook bijna een jaar gebruikt).

Scan goed!
Pas bleek uit de scan dat de tumor amper meer te zien is, zelfs de arts was verbaasd! Het blijft natuurlijk onwijs spannend wat de komende maanden en jaren gaat brengen!

Alpe d’HuZes opnieuw verplaatst
Drie juni dit jaar zou de verplaatste Alpe d’HuZes zijn, maar deze is door Corona wederom een jaar uitgesteld. We hopen heel hard dat we 2 juni 2022 in goede gezondheid mee kunnen doen! Mees kan dan misschien al wel lopen!

Sponsoring met loterij!
Door Corona ligt de sponsoring van AD6 al een jaar vrijwel stil. Terwijl onderzoek naar kankerbehandelingen zo belangrijk zijn!
Binnenkort, 3 juni, is wel de AD6 loterij. Alle prijzen zijn gesponsord, dus je inleg gaat 100% naar het KWF! We hebben afgelopen maanden opnieuw meegemaakt hoe levensreddend kankeronderzoek is.
We hopen dat jullie ons (eventueel nogmaals) sponsoren, door middel van deze loterij. En je maakt ook nog eens kans op allerlei leuke prijzen (zie website). We hebben dan weliswaar nog niet die Alp d’Huez beklommen, maar Koen en ik hebben wel in 2019 de Mont Ventoux 3x (waarvan 2x op 1 dag) beklommen, Danielle en ik hebben begin 2020 de 200 km op de Weissensee geschaatst (Elfstedentocht afstand), Koen en ik hebben in juni 2020 de Fietselfstedentocht gefietst in Friesland. Maar het zwaarste was toch wel afgelopen maand, Koen die hartstikke ziek van de bijwerkingen vocht tegen kanker, en ik die voor een pasgeborene, een pittige kleuter, een zieke man en het huishouden moest zorgen. Dat was pas echte topsport!

Elfstedentocht ipv Alpe d’HuZes

Beste sponsors,
 
Vandaag zouden we zwoegen op de Alpe d’Huez. Vanwege Corona is de Alpe d’HuZes helaas naar 2021 verplaatst. Het plan is om met heel ons team 3 juni 2021 alsnog mee te doen!

We willen jullie super bedanken voor jullie donaties. 
Als team hadden we al €10.850,- opgehaald, en deze wordt ondanks dat we dit jaar die berg niet op gaan, natuurlijk gewoon goed besteed. De teller staat nu al op 7 miljoen voor kankeronderzoek. Het donatiebedrag van dit jaar wordt opgeteld bij de donaties van de volgende editie van Alpe d’HuZes.  Alle donaties worden een-op-een besteed aan kankeronderzoek, dat garandeert Alpe d’HuZes.

Koen en ik wilden ook dit jaar iets doen voor jullie donaties. Daarom hebben we afgelopen week, in ons Alpe d’HuZes teneu, verdeeld over 2 dagen, de fietselfstedentocht gefietst! Een tocht van ruim 235 km langs de bekende 11 Friese Steden. 
Helemaal bijzonder, omdat Daniëlle en ik afgelopen winter de 200 km van de elfstedentocht geschaatst hebben op de Weissensee!

Mocht je nog niet gedoneerd hebben, je donatie voor de elfstedentocht is hartstikke welkom op: opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/evelien

Alvast bedankt!

Groetjes, Evelien

Het bewijs: de Nieuwjaarsduik!

Binnen enkele dagen het plan opgevat om met NLP vrienden de nieuwjaarsduik te doen! En binnen korte tijd ruim 700 euro hiermee opgehaald voor het KWF! Dat hadden we echt niet verwacht! 
Naast ons groepje van 5 NLP'ers sloten er nog meer mensen aan: Mijn vader, een zoon en een vriendin van mijn vrienden. 
We doken kopje onder, we dansten in de branding! Een mooi moment om nooit meer te vergeten. 

Ons team Breda'HuZes

v.l.n.r
Jurre, Jasper, Koen
Danielle, Evelien

Kerstkaart

Onze kerstkaart! De beste wensen voor 2020! 
Dat al je wensen en doelen uit gaan komen! Proost op een gezond jaar! 

Oliebollen tournooi Ballangrud

Met een ludieke wedstrijd smilevan mijn schaatsvereniging Ballangrud, won ik de originaliteitsprijs met Koen zijn Alpe d'HuZes pakje. laughing

#Nieuwjaarsduik #goals

2020, het jaar van de doelen 

#nieuwjaarsduik #200kmweissensee #AD6 #goals

Het eerste doel is de nieuwjaarsduik!
Samen met goede vrienden duik ik in Zeeland ijskoud 2020 in!
Hiermee gaan we samen geld ophalen voor Alpe d'HuZes!


Vorderingen
Daarnaast kwam ons AD6 team 2 weken terug voor het eerst samen! Wat hebben we een leuk enthousiast team! We hebben al mooie plannen gemaakt voor sponsor-activiteiten, daarover later meer. 
En de eerste donaties kwamen afgelopen weken vlot binnen! Waarvoor allemaal hartelijk dank! We zitten als team op 1/3e van ons streefbedrag! 

Thank you to my Sponsors

160

Chantal Gulickx

Opgehaald voor onze nieuwjaarsduik👍

26

Willem

Heel veel succes!

26

Anonymous

Veel succes groetjes aan jp

50

Anonymous

Dat gaat vlot met die euro's! Mooi om te zien. Heel veel succes met het bereiken van jullie prachtige doel :)

10

Annika Hofstede

50

Sjors & Chantal Vissers

Heel veel succes !! 😘

40

Nieuwjaarsduik NLP

De 1e twee donaties voor de nieuwjaarsduik.

10

Arieke Van Liere

We wensen jullie veel kracht maar ook plezier tijdens deze mooie tocht. Hopelijk halen jullie veel geld op! 🚲

26

Gerda Rommers

Heel veel succes met alle voorbereidend werk ervoor en natuurlijk ook om het doel te behalen.

56

Anonymous

25

Omi

Heel veel succes!

50

Ilse Vanlaerhoven

Fantastisch dat jullie dit gaan doen. Heel veel succes met jullie team!

15

Ellen Roose

26

Birgit Voorn

Veel respect voor jullie vechtlust, zet hem op 💪

26

Kay Belle BV

Sterkte Eveline, groet Rein (vriend van Norbert)

45

Chantal Gullickx

En nog een bijdrage door de nieuwjaarsduik!

26

Mohammed

Succes! Groet een collega van Jean Paul

26

Jan Mommers

Veel succes samen met Koen en jullie team!

50

Klaas en Judith

Wij zijn blij dat jullie dit samen kunnen doen en wensen jullie heel veel succes!

125

Anonymous

10

Jenni van Gelder

Heel veel succes!

80

NLP Nieuwjaarsduik

Deel 5 nieuwjaarsduik! Al 685 euro totaal!

63

Ballangrud naar Thialf bus

Evelien’s helft van opbrengst collecte in “Ballangrud naar Thialf bus”

10

Corne Theunisse

26

Maria Van den Haspel

Heeeeel veel succes samen Evelien!!

5

Anonymous

10

Kaya Faas

Lieve Evelien, Jullie zijn toppers! Ik hoop ook echt dat jullie volgend jaar in goede gezondheid de Alpe d'Huez kunnen trotseren. Liefs, Kaya

5

Jacqueline De Buck

Geweldig Evelien dat jullie dit gaan doen, veel succes met de voorbereidingen!

10

Anonymous

Succes Evelien en Koen, Ik heb alle vertrouwen dat jullie die berg een aantal keren kunnen beklimmen. Jullie zijn kanjers. Nogmaals succes. Groet Ina

15

Heleen Oerlemans

Succes!

50

Florence Klos

Ik sponsor je voor mijn allerleukste, gezelligste & sociaalste collega & lieve vrienden Jean Paul en Melinda Zet hem op kanjer!!!! 🍀

26

Saskia

Heel veel succes voor dit mooie doel. Ik hoop dat er ooit niemand meer sterft aan deze rotziekte.

26

Marina en Bavo

Super Evelien! Wat een belevenis gaat dat worden!

26

Gerita Smallegoor

Een heel goed voornemen voor het nieuwe jaar. Veel succes, ook in de voorbereiding en geniet er van!!

8

Nieuwjaarsduik NLP

Deel 6 nieuwjaarsduik

25

Nieuwjaarsduik NLP

Deel 3 sponsorgeld nieuwjaarsduik! Ijskoud 2020 in duiken!

10

Ricardo

Succes en groetjes aan JP

100

Ida

Lieve Evelien, We zijn gewend om elkaar complimenten te geven bij NLP, maar toch wil ik je nog een keer vertellen dat je een mooi, lief , zorgzaam en sterk mens bent! Ik wens jullie heel veel succes met jullie prachtige doel. Weet zeker dat jullie dit gaan rocken samen💪🏻 Dikke kus Ida

26

Janneke & Boy Mommers

Heel veel succes en super dat jullie dit samen doen!

100

Anonymous

Heel veel succes en geluk gewenst!

10

Marja Tuinenburg

Heel veel succes. Donatie via nieuwjaarsduik Jean Paul.

25

Jan Oostenbrink

Mooi dat jullie samen meedoen. Na alles. Succes.

133

Nieuwjaarsduik NLP

Deel 4 van opbrengst nieuwjaarsduik. Bedankt alle vrienden van vrienden! Echt super dit!

22

Marieke van den Oord

Wat leuk dat jullie een alternatieve uitdaging zijn aangegaan! Weinig hoogtemeters daar in Friesland, maar vast veel wind die getrotseerd moest worden.

50

Hans en Irene

Evelien en Koen, wat fantastisch dat jullie die doen en kunnen doen. Dat kunnen we alleen maar steunen!! We gaan jullie volgen !!

51

Nieuwjaarsduik NLP

Gift nieuwjaarsduik deel 2

25

Karen & Mark

Super dat jullie dit samen in goede gezondheid kunnen doen, zet 'm op toppers!

10

Gert Roovers

10

Anonymous

Kleine bijdrage voor de nieuwjaarsduik van het groepje van jou enChantal Gulickx.

106

Koen Vissers

Heel veel succes! :-)

26

Anonymous

168

Schaatsreis Weissensee

Opbrengst collecte AD6 Schaatsreis Weissensee, All Season Sports. (500(danielle) + 142,93(evelien) + 106 (site danielle) =748,93 totaal. + donatie (25) lid Ballangrud

30

Rian Joossen

Ontzettend veel succes ! 🚵‍♀️💪👍

26

Dirk Lok

Zet hem op Evelien! Voor een geweldig doel. Groeten, Dirk (Weissensee)

15

Anonymous

Nieuwjaarsduik Vlissingen

50

Marrenga IT

Super doel samen met Koen! Zet hem op!

10

Jeroen Maartense

50

Bryndis en Eise van Schijndel

Veel succes!

10

Chantal Gulickx

Nog een donatie van de nieuwjaarsduik

Show more

Select a Christmas decoration