Frank Kriellaars

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Er zijn weinig dingen in het leven waar ik bang voor ben. Ik ben niet bang voor een ongeluk in de auto of voor een val met de fiets. Ik ben niet bang voor een terroristische aanslag of een oorlog in Nederland. Ik geloof dat ik heel oud kan worden als ik mijn leven leef zoals ik nu doe. Voor één ding ben ik echter wel bang, kanker. 

Al op de basisschool kreeg ik voor het eerst te maken met kanker in mijn omgeving toen een klasgenootje ziek werd. Wat begon met een beetje pijn in de knie eindigde in een vreselijk ziektebed. Niet veel later verloor ik ook mijn opa aan deze ziekte. Een ziekte die voor mijn gevoel willekeurig om zich heen grijpt. Gezonde mensen in de bloei van hun leven worden ineens getroffen. Een paar jaar geleden was het helaas weer raak toen een oom getroffen werd door kanker, ook hij is helaas overleden. Om die reden ben ik ook ooit collectant geweest voor het KWF.

Gelukkig boeken we steeds meer vooruitgang in de strijd tegen kanker. Een nichtje van mij is bijvoorbeeld al succesvol behandeld. Ook iemand binnen mijn eigen fietsclub vecht op dit moment tegen kanker en ik hoop dat hij de strijd kan winnen. Ieder onderzoek dat gedaan wordt om deze ziekte te bestrijden redt dan ook levens.

De kans dat iemand kanker krijgt is 30%, de kans dat je hier in je directe omgeving mee te maken krijgt is dan ook enorm. Ik hoop dat ik er zelf nooit mee te maken ga krijgen, maar mocht het ooit toch gebeuren dan is het fijn als er goede behandelmethoden zijn. Het ontwikkelen van deze behandelmethoden kost echter geld, veel geld.

Toen ik op mijn werk gevraagd werd om mee te doen aan Alpe d'Huzes was ik dan ook direct enthousiast. Natuurlijk is het een enorme ervaring om mee te doen aan dit evenement maar ik heb daarbij wel meteen de kans om mij in te zetten in de strijd tegen kanker. Ik ga het bedrag doneren wat deze ervaring mij waard is. Daarnaast ga ik iedereen in mijn omgeving vragen mij te steunen, te steunen in de strijd tegen kanker.

Samen helpen wij kanker de wereld uit!

My Updates

Op de fiets naar Emmen?!

Als fanatiek Willem II supporter wil ik ook graag mijn medesupporters activeren voor mijn inzamelingsactie voor onderzoek naar bestrijding en voorkoming van Kanker. Voor dit goede doel zamel ik in het kader van Alp d'Huzes geld in. Ik heb daarom nagedacht over een tegenprestatie die aan Willem II en Alp d'HuZes gerelateerd is. Geïnspireerd door een drietal medesupporters die in 2006 al eens iets soortgelijks gedaan hebben (toen naar Heerenveen en omdat Willem II niet degradeerde) leek het mij een goed idee om als tegenprestatie op de fiets vanaf het Koning Willem II stadion naar de uitwedstrijd tegen Emmen op 22 februari 2020 te gaan.

Als ik €1.000,- weet op te halen met in de omschrijving van de donatie 'Willem II', 'Fietsen naar Emmen' of iets anders waaruit ik kan opmaken dat de donatie voor deze actie is zal ik de tocht van 255 km gaan ondernemen. Bedoeling is deze afstand op de wedstrijddag af te leggen. Iedere euro helpt hierbij, ook donaties van €1 zijn welkom! Mocht het streefbedrag niet behaald worden dan kan ik het geld niet terugstorten, wel zal ik dan een andere tegenprestatie bedenken.

 

Thank you to my Sponsors

5

Jasper Moonen

Hup Willem II, is het ook mogelijk om mee te fietsen?

5

Annemiek de Ruiter

10

Anonymous

Goed bezig Frank (niet de beste maar wel de gekste en zijn voor NIEMAND BANG ) succes met fietsen

10

Raymond Luijbregts

Hey Frank, mooi initiatief! Ik fiets deze winter gewoon zoals je inmiddels weet, dus voor een trainingsrondje mee ben ik wel te porren! Groet en succes alvast!

3

Dennis

Succes Frank! Zoals gevraagd komt deze donatie van een Willem II supporter.

4

Anonymous

Hoi Frank. Ik zag je artikel op Tilbo.com. Hier een kleine bijdrage. Ik wens je veel succes. Met vriendelijke groet, Trouwe Willen ll supporter Tim Leusink

10

Peter

5

Corina meeusen

Succes Frank

26

Joep Kriellaars

Zet hem op, zoon!

26

Sjoerd van Leeuwen

Succes op de fiets naar Emmen.

5

Wouter Engelen

Toi toi toi

10

Job

Namens een Willem II supporter. Succes

5

Thomas

Succes Frank! Rood wit blauwe groeten

5

Ard Pulskens

Stoere kerel die naar Emmen fietst!

26

Bart Gossen

Ik gun je een fietsritje naar Emmen dus #WillemII! Auto-bus-toetscombi als nieuwe variant 😉Succes Frank!

5

Anonymous

Willem II donatie, succes, Maaszult

10

Anonymous

Mooi initiatief. Succes van een mede Willem II support

10

Beatrix Imre

250

Frank Kriellaars

3

Niek

Kleine bijdrage voor een Willem II’er! Succes

5

Rene Vermeer

Veel succes👍👍👍

10

Martijn Viasers

3

Anonymous

Succes, mooie willem ii actie

20

Nort van Schayik

25

Ron Warris

Fietsen naar Emmen! Leuke actie Frank!

15

Sjef Kerkhofs

Succes!!

10

Anonymous

50

Maarten

Frank! Heel veel succes met deze uitdaging voor dit mooie doel. En natuurlijk ook met je tocht naar Emmen!

10

Marius Wenker

Frank, succes man! Super dat je dit doet.

5

Jorrit van Santvoort

Lekker fietsen naar Emmen-Willem II voor het goede doel maat, succes!!

10

F.G.

Succes met de reis!

5

wil spaninks

willem II - alphe d'huzes - fiestocht Emmen Prachtig initiatief Frank ! Succes met de voorbereidingen ! groeten, Wil

10

Pim Smolders

Succes Frank, op naar Emmen en de Alpe d’HuZes op 💪🏻

26

Anonymous

Zet hem op Frank....

2

Anonymous

5

Roy Verhoeven

Good luck!

Show more