Fred Meijer

Alpe d'HuZus 2024

AMOUNT RAISED

2250.00

Omhels het leven.

“Omhels het leven” is de slogan die in 2011 door Jannie is verzonnen om boven mijn actiepagina van Alpe dHuZes te zetten. In april dat jaar heeft de oncoloog aangegeven, dat Jannie darmkanker heeft met enige uitzaaiingen. Des te meer een motivatie voor mij om de aan haar toegezegde prestatie voor het KWF de “Alp d’HuZes” in te zetten en uit te voeren. In 2012 tm 2015 heb ik deze berg meerdere malen gefietst. Een fantastische ervaring en een met een beleving dat ik de “Tour” winnaar zou kunnen worden. Het enthousiaste publiek langs het parcours is top.

Vanaf 2016 tm 2018 ben ik als supporter en “losse” vrijwilliger op de berg geweest om enerzijds te genieten van alle zwetende sporters die bezig waren om de erg steile klim naar de finish te volbrengen. Hoe leuk is het dan om ook voor deze geweldige Alpe dHuZes organisatie iets te doen. Het gehele vrijwilligers-team is een grote familie met een super drive.

Eind 2018 heb ik besloten om in te gaan op de vraag om aan te sluiten in het vast team van vrijwilligers. In overleg ben ik teamleider geworden in het Koersteam voor het onderdeel het parcours op de Berg. Samen met mijn back-up Klaas en nog 4 collega vrijwilligers zijn wij vanaf zaterdag tm vrijdag de hele week druk bezig om het parcours met al zijn facetten in gereedheid te brengen. Op de woensdag voor de “Zus” en donderdag de “Koersdag”. Vrijdag na het evenement weer druk in de weer om de berg opgeruimd achter te laten. Dit werk in deze week doe je met je team, met veel plezier en met een lach en een traan.

 

Daarom vraag ik u, via “mijn actiepagina” mij te steunen met uw donatie, zodat ik dan met u hulp weer een geweldig bedrag kan schenken aan het KWF.

Alvast hartelijk dank hiervoor, Fred

 

 

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

10 keer deelnemer

Thank you to my supporters

2.2k

Fred Meijer
28 January 2024

dit bedrag is door vele familie, vrienden en collega's in de collecte bus gedaan tijdens mijn feest omdat ik 67 jaar werd en degelijker tijd receptie voor het met pensioen gaan heb houden. Iedereen nog maals super bedankt. Ik ga ervoor.

50

Fred Meijer
3 January 2024

My Activity: Fietsen