Frieda Boerboom

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

3922.25

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

628.06

9-10 Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Als overlever van kanker doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Samen kunnen we dit doel bereiken, ik ga ervoor, wil je me steunen? Dank je wel.

 Groetjes Frieda.

My Updates

april: flessenactie

Met de flessenactie meegedaan van Jumbo Tolkamer en dat heeft een mooi bedrag van € 62,90 opgeleverd voor AD 6. Bedankt lieve klanten van de Jumbo.

april: Hortensia verkoop

Hallo lezers,
Met het gehele team Duiven hebben we hortensia's verkocht, totaal 586 planten. Dat is een super record, aan de deur afgeleverd en soms een leuk gesprekje erbij gekregen . We zijn zeer tevreden over het resultaat en komen per persoon weer een mooi bedrag op onze AD6 pagina bijschrijven. Bedankt allen 😃

wens


WEES LIEF VOOR ELKAAR, KIJK OM JE HEEN EN HELP WAAR JE KUNT.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

21 december

Hallo lezers, 

Voor mijn actie heb ik kerststollen verkocht en dat heeft €150 opgeleverd voor onderzoek. Toppie bedrag en als je dan terug hoort: "Hij was heerlijk" dan ben ik blij. 😊Bedankt allemaal en eet smakelijk.  Maar  wat me wel verdrietig maakt is dat 2 mensen in mijn naaste omgeving ziek zijn geworden door kanker. Het grijpt me altijd weer aan. Waarom kan ik niet uitleggen, Maar ik weet wel wat men voelt, stress, chemo, operatie, bestraling, ziekenhuisbezoekjes. Nergens anders aan kunnen denken. Wat een nare tijd gaan ze tegemoet. Ik wens jullie sterkte. Tja, kanker,  een ziekte die moeilijk te stoppen is. 😢1 op de 3 mensen krijgen het. Maar met veel onderzoek vechten we terug. Ik weet, en hoop dat jullie me blijven volgen en steunen, zodat het ons gaat lukken de ziekte de baas te worden. Kanker stop niet, maar wij kunnen het  wel stoppen.  SAMEN.  Wat een mooi woord.

26 november

Hallo Allemaal,

Ja, het is lang geleden dat ik van me heb laten horen, maar door de corona en de veranderingen in ieders leven, heeft "genieten" een andere betekenis gekregen. Ik vraag me af of het ooit nog "normaal" gaat worden zoals we gewend waren. Ik hoop dan ook dat we  weer evenementen kunnen gaan organiseren en dat ik dan toch op 3 juni de Alpe D'Huzes op mag opwandelen voor het goede doel. Kanker stopt niet, maar ik dus ook niet. We moeten voor onderzoek blijven werven en heb ik een kerststolactie die lekker loopt , maar ik heb ook met Jan leuke items gemaakt voor Sint, Kerst, verjaardag of gewoon omdat je het leuk vind.  Heb je interesse en/of heb je vragen, laat het me weten. De foto laat maar een klein deel zien maar er is meer, natuurlijk koop je de opmaak er niet bij, die was voor de foto😉 Blijf gezond en steun AD6 zodat ik met mijn volgende actie aan de gang kan. Groetjes en tot snel.11-7 Idee en Taveerne De Bijland in Tolkamer.

Hallo lieve mensen,

Na lange tijd niets te kunnen berichten, ben ik terug en heerlijk dat ik jullie weer op de hoogte kan houden.
Wat was het vreemd om niet naar Frankrijk te kunnen gaan om de berg op te wandelen waar je zoveel maanden aan voorbereiding in hebt zitten. Tja, 4 juni heeft wel de hele dag door mijn kop gespookt en wat een stuk spanning heeft dat gekost, maar...... we gaan door voor 3 juni 2021. Ik heb weer een idee om mooie werken te gaan maken en heb ongeveer 20 mensen mijn plan getoond, men was lekker enthousiast , maar waarvan de opbrengst voor AD6 is uiteraard. Maar dit kan ik niet zonder hulp en sponsors, dus ik naar de kringloopwinkels in Herwen, Zevenaar, Westervoort, Velp en Loil. Spullekes gevraagd voor nop en of ik nog eens mag terug komen. Dit mocht en ik krijg ook hout van verschillende kanjers van timmermannen.  De reacties zijn zo hartverwarmend en energie gevend, echt niet verwacht in deze voor velen moeilijke tijden. SUPER, bedankt hiervoor. Nu nog wel controleren of mijn idee goed uitvoerbaar is en we kunnen aan de slag. MAAR het begin is er weer. 

Vanmiddag naar De Taveerne een pilsje drinken, wat was het er gezellig druk , heerlijk,  Godfried drukte me de collecte doos in de hand, "Neem maar mee en ga tellen," zei hij.  Dus gedaan en ik kon er €53,- uithalen en het staat al op de AD6 rekening. TOPPIE en BEDANKT donateurs.  Maar weet je wat nog leuker is? Dat Lidwien me vroeg of ik de benefietavond nog ga doen, omdat ze vragen hierover krijgt. Jazeker, gaat het door. Die avond komt er. Maar de datum kan ik nog niet geven. Corona bepaald nog steeds de regels, maar ik hou jullie op de hoogte in mijn plannen. 

Binnenkort komt ook Team Duiven bij elkaar en dan komen al onze ideeën op tafel en ben ik benieuwd wat we samen gaan doen. We gaan ervoor. Je weet het: Opgeven is geen optie.

Voor nu wens ik jullie fijn weekend, 
mijn groetjes, maar pas op jezelf en stay safe.

28-2 Team Duiven Bingoavond.

Goedemorgen lezers,

 

Gisteravond hadden we onze jaarlijks Alpe D'HuZes binogavond. Ondanks het slechte weer en de griep om ons heen, zijn er toch ruim 100 mensen komen bingospelen. De verkoop van de kaarten en de loterijlootjes vlogen weg. Iedereen was heel entousiast en het was erg druk en gezellig. Leuk dat je met familie en bekenden dit voor de actie kan doen. Tussendoor werden er warm en koude hapjes geserveerd, die gretig werden genuttigd. Voor de allerlaatse ronde is te loterijtrekking gedaan, sommigen hadden zelf meerdere prijzen. Het Team was aan het eind van de avond zeer tevreden en het is ieder jaar toch weer een succes om dit te organiseren. Die houden we er zeker in.  Bedankt allemaal, namens Team Duivenkiss

 

Nu dit ook weer gedaan is gaan we naar de volgende acitiviteit, mijn benefietavond op 27 maart. De verkoop loopt en ikzelf hoop op een uitverkochte zaal. Dan gaan we knallen met ons allen. Tot danwink

26-2 JUMBO

Hallo lezers,

Samen met Martijn op de foto, ik mocht bij Jumbo Tolkamer met de lege flessenactie meedoen. Vandaag was het moment om het geld op te komen ophalen. Ik nog ff er een gokje erop los laten en noemde €18.

Daar gingen al een paar wenkbrauwen omhoog, "Het was wel 5 weken, he" zei Martijn. Toen op €33 gegokt. Blijkt het toch maar liefst €125,20 te zijn geworden. Daar werd ik wel ff stil van. surprisedsurprisedzoveel. Die had ik nooit zien aankomen. Wat een prachtig bedrag. Ik ben onder de indruk.

Lieve bezoekers en vooral ook de collega's van Jumbo Tolkamer, heel erg bedankt dat jullie mij hebben gesteund in mijn doel voor AD6. kiss

22-2 De Zevenaarse Post.

Hallo lezers,

Wat is het leuk om een interview te mogen geven voor je goede doel, waar ik super trots op ben natuurlijk. Ik heb van het gesprek genoten en zou het iedere week wel willen doen. Bedankt Danny en Bas.

Je denkt vaak "dat kan ik niet", maar ik weet inmiddels dat, als je er voor gaat je projecten zeker "wel" kunnen en "gaan" lukkensmile

Nog een paar weken te gaan en dan is mijn grote avond die ik graag met jullie wil delen en met mijn gasten die komen zingen: Belinda, Robert, Mees en Dimitri. Ik heb er zoveel zin in, kom naar de Taveerne in Tolkamer en ga mee genieten van deze kanjers, dan gaan we knallen met ons allen.wink

Maar eerst hebben we de 28e de Team Duiven Bingoavond. We hebben met ons allen erg leuke prijzen verzameld, maar zelf speel ik ook mee. Lekker stressen op 1 nummerke voor de bingo, heerlijk.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn nieuwtjes, dus tot snel.

En je weet het he? OPGEVEN IS "ECHT" GEEN OPTIE. nog 95 dagen te gaan

4-2 Belinda en interview

Goedemiddag,

Zoals jullie op de foto kunnen zien is dit Belinda Kinnaer, Jan en ik waren bij haar concert in Amphion afgelopen zondag. Een hele leuke middag gehad en wat kan ze goed zingen. Toppie, hoor. Na afloop was er een afterparty die door Robert Pouwels verzorgd werd. Wat een leuk gebeuren was dit, gezellige mensen, op de foto met de artiesten, ik met Belinda ook, natuurlijk. Echt genoten. Robert is een goeie entertainer die ook nog erg goed kan zingen. Al met al zeer de moeite waard geweest. Bedankt.

De Zevenaarse Post.

Woensdag heb ik een interview gegeven over mijn benefietavond voor de Zevenaarse Post, Danny en ik hadden afgesproken bij terras Kade 7 in Tolkamer. Het was er lekker druk, maar met de zon erbij en een drankje eigenlijk ook heel gezellig. Het gesprek ging als vanzelf en voor we het wisten waren we 3 uur verder. Binnenkort zal het in de krant verschijnen.

 

Ik hou jullie op de hoogte. tot dan.

 

3-2 Prijs gewonnen

Goedemiddag lezers,

Zoals jullie op de foto kunnen zien, heeft Team Duiven de prijs gewonnen. Wat was iedereen blij. Men heeft de afgelopen 7 jaar maar liefst € 250.000,00 voor het goede doel binnen gehaald. Dus de prijs is zeker dik verdiend. Dit zet mij aan om nog meer mijn beste doen en daar een mooi aandeel in te behalen in 2020.

Op 1 febuari was de spinningmarathon bij Aerofit in Duiven, we kregen alle mederwerking en daar bedank ik Aerofit ook voor. Met jullie samen is dit toch een mooie dag geworden. Het team heeft een bedrag van ruim €2.000,00 inclusief sponsoren opgehaald. Is dit prachtig of niet. Iedereen is gemotiveerd om ons mooie doel te bereiken. En met ons allen gaan we fanatiek door. Nu is van Team Duiven de bingo aan de beurt op 28 februari. Het inschrijven loopt voorspoedig, we zijn allen bezig om mooie bingoprijzen te organiseren. Wil je komen? Wacht niet te lang en schrijf je in via: teamduiven @hotmail.com   Je weet het: vol = vol.

 

Tot snel bij de volgende updatekiss

 

24-1 Nominatie

Hallo Lezers,

Team Duiven is genomineerd voor de Duivense Sportprijzen 2020. Hoe cool is dat.laughing Dat we kans maken is al klasse. Ik ben supertrots op het team omdat ze in het verleden al meer dan €250.000,00 hebben opgehaald voor Alpe D'Huzes. Het streven voor 2020 is over de €3 ton. heen te gaan. Als we dat behalen, ga ik op 4 juni vliegend en apetrots de berg op, haha.wink

Vrijdag de 31 januari is de bekendmaking met een verzorgde avond in Loo bij Zaal Berendsen. Nou, mijn mooiste jurk zal ik dragen en met Jan zullen we ontzettend genieten van weer mooi moment. Als ik nieuws heb , komt er meteen een update. 

Tot snel.

trouwens: nog 125 dagen te gaan tot 4 juni.

22-1 Benefietavond

Hallo Lezers,

Het duurde ff voor ik nieuws had, denk niet dat ik op de bank heb gezeten, zeker niet. Maar de posters voor 27 maart zijn klaar. Ze zijn echt mooi geworden al zeg ik het zelf. Nu na 2 middagen rondrijden en ze overal te hebben hangen in de omgeving kwam ik bij het laatste adres, Slijterij AD FUNDUM in Elten (DLD).  Maar natuurlijk mocht de poster aan hun deur hangen. Ook een leuk gesprek met Karin (eigenaresse) gehad over mijn actie en AD6. Maar toen ik vertelde dat ik nog een kado zocht voor de Zangers en Belinda, kreeg ik toch een super aanbod. Ik was zo verrast en onder de indruk. Wat het is, zien jullie op de benefietavond. Ik blijf me ieder keer weer verbazen hoe de mensen zo spontaan kunnen zijn in hun reactie. Het doet me goed dat er zoveel warme harten kloppen voor anderen. Ja, lieve mensen, voor heel veel nare ziekten moeten we de ogen niet sluiten, kijk om je heen en laten we elkaar helpen. De manier waarop maakt niet uit, het zijn toch vaak de kleine dingen die voor een medemens waardevol zijn, ik ben jullie allen dankbaar, want als ik niet had besloten om 4 juni de berg op te gaan, dan had ik ook deze mooie ervaring moeten missen. Het kost me veel tijd maar ik geniet er 3 dubbel zoveel van. Tot snel.

 

22-12 passen en foto's

Vandaag heeft Team Duiven met elkaar afgeproken om onze tenues te gaan passen en groepsfoto's te maken. Jaja, ook dat hoort erbij. Het weer is bagger en vreselijk. Maar het passen van de kleding verliep vlotjes en zonder problemen. Nadat we onze keuzes hadden gemaakt togen we naar buiten met de fotografe. Iedereen was vrolijk en spontaan. Gelukkig was het droog, hoe blij zijn we.winkBinnenkort zien jullie alle resultaten, zie boven ons prachtig team.

Vrijdag 27 + zaterdag 28 +zondag 29 december gaan we met Team Duiven oliebollen verkopen bij de Buitensport Four Seasons, naast de Media markt en Makro, Duiven. Gebakken door bakkerij Koenen uit Westervoort. Kom aan en maak ons los.smile Daarna ga ik met mijn dierbaren feestvieren  en neem ff een paar dagen vrijaf.

Voor 2019 is dit mijn laatste update. Ik wens iedereen een supergezellig kerstfeest met jullie dierbaren. Pas op met vuurwerk en voor 2020 wens ik jullie een spetterend jaar toe. Natuurlijk veel leesplezier met mijn toekomstige berichtjes. kiss Groetjes

22-12 kerstmarkten

Gisteren  de 21e heb ik nog de kans gekregen om in Duiven op hun kerstmarkt te staan met ons eigengemaakte spullekes. De middenstand gaf akkoord om op deze manier het goede doel te steunen. Jan en ik hebben genoten, mooi weer, lekker sfeertje, leuk verdiend en veel bekenden gesproken. Duiven heel erg bedankt.

Na thuiskomst al het geld geteld en we kwamen op een totaal bedrag van €453,35. Mijn zus Wilma had op haar werk al voor €151,35 verkocht en wij met zus Agnes de rest van het bedrag. Jan heeft het geld meteen op mijn AD6 site gestort.

Weet je, ik was zoooo superblij, ik zit nu boven de €2200,- en dat terwijl ik op 11 oktober ben begonnen, net na de inschrijving. In deze korte tijd al zoveel bereikt, dat had ik echt nooooit verwacht. Het geeft mee veel energie en het vertrouwen met: Zet je in, ga ervoor en het gaat je lukken.laughing

Heb je interesse in mijn spullekes, doe me een berichtje. Ik heb nog voldoende te kiezen.

 

Het motto is: "OPGEVEN IS GEEN OPTIE" en zo is het.

 

 

15-12 Lobith

Hallo volgers,

Gisteren een kerstmarkt in ons dorp Lobith gedaan, wat een pech met het weer, harde wind en regen. Slechter kun je het niet hebben. De tent waaide kapot, ik had gelukkig de kans om binnen bij dierenwinkel Stuyt te kunnen staan met mijn kraam. Wat waren Agnes en ik daar blij mee. Maar je snapt het al wel, te weinig bezoekers die thuis bleven, maar de mensen die wel kwamen hadden het naar de zin. Tussendoor ook nog met een hapje en drankje verwend, wat superleuk om dit te mogen meemaken, waarvoor mijn dank naar de organisatie.

Zondag bij de kerstinloop bij Kringloop Herwen gestaan. De kerstman was er en de kinderen konden met hem op de foto. Ook konden de klanten van koffie, gluhwein en een warmhapje genieten die door de Joop en de dames van de kringloop werd geserveerd, maar ook naar de organist luisteren die natuurlijk in kerstsfeer speelde en het nog geheel nog gezelliger maakte. Wat een belevenis op zich, ik heb ervan genoten, en wat een lieve mensen, allemaal erg hartelijk om het iedereen naar de zin te maken, en dit alles was ook nog gratis. Mijn verkoop liep lekker maar ik heb niet alles verkocht.

Ik ga nog bedenken hoe ik verder alles aan de man kan brengen om zo mijn streefbedrag te halen. De volgende keer lezen jullie hier meer over. Voor nu ben ik niet ontevreden en we gaan zeker door. Je weet het: opgeven is geen optie. 

Tot snel en groetjes.

 

 

 

 

 

10-12 zelf gemaakte spullekes

Hoihoi,

Zoals jullie zien heb ik de €1000,- bereikt, FANTASTISCH.laughing

Aankomend weekend staan mijn man, zus Agnes en ik met zelf gemaakte spullen op 2 kerstmarkten. Wat het gaat brengen? Het is wel spannend, we hebben er veel zin in en ik hoop op vele leuke reacties, maar vooral om zondagavond een lege kraam te hebben. kiss 

Volgende week meer over het resultaat van 2 weken zwoegen om alles af te krijgen, ik hou jullie op de hoogte, groetjes.

30-11 Wat een week, zeg.

Hoi Allemaal,

Allereerst mijn dank aan alle donateurs, SUPERBLIJ ben ik.

Deze week ben ik veel op pad geweest om bij bedrijven mijn verhaal te doen en mensen te motiveren een donatie te geven in welke vorm dan ook. Tijdens de gesprekken gemerkt, dat als men je verhaal hoort, je toch een gevoelig onderwerp meebrengt.

Ja, zeker. Wie kan nu nog zeggen dat het niet in je omgeving aanwezig is. We hebben er allemaal mee te maken, en vaak heel dichtbij je. Lieve mensen gesproken die me willen steunen en waar ik nog mee aan de tafel ga praten over het hoe en wat. Daardoor veel positieve input gekregen om nog harder aan het werk te gaan voor AD6.

Mijn week was een positieve afsluiting, vrijdag kon ik bij Cafe-restaurant De Taveerne, de Bijland in Tolkamer een feestavond organiseren met 2 superartiesten: Robert Pouwels en Belinda Kinnaer, die de avond gaan invullen en dat voor het goede doel. Wat een kanjers zijn het. GEWELDIG. Maar als dit je lukt ga je echt vliegen van vreugde en wat heb ik gisteren veel traantjes gelaten. De hele dag was naar de knoppen door mijn emotie, maar wat zou het, ik ben nu weer emotioneel als ik dit schrijf. pppfff.

We gaan 27 maart 2020 dansen, zingen en genietenlaughing, maar binnenkort meer, uiteraard met details.

Groetjes en tot snel maar weer.

17-11 Mijn verhaal

Het begon allemaal toen ik in 2012 op de operatietafel lag voor een borstverkleining. Tijdens het toedienen van de narcose zie ik de arts nog de mammografie bekijken. Toen ik weer bij kwam zat de chirurg naast mijn bed. "Ja, kijk maar," zegt ze, "je bent niet geopereerd."

Tranen sprongen in mijn ogen en de chirurg vertelde dat ik niet geopereerd mocht worden omdat ik kanker had. WAT? KANKER? HOE DAN? Alles was toch goed? En mijn man was al onderweg naar het ziekenhuis. Ik mocht me aankleden en we gingen naar de spreekkamer. Nou, ik kan je vertellen dat de vloer onder je weg zakt, dat komt ff binnen, ik kwam voor iets heel anders dan dat.

Tijdens het gesprek werd duidelijk dat er een fout was gemaakt bij plastische chirurgie en dat terwijl ik 2 keer gebeld had om de uitslag/afspraak te krijgen.

De chirurg had nog met een oncoloog overlegd en men mocht mij niet opereren vanwege bloedbesmetting, er zaten erg veel kwaadaardige kalkspatjes in mijn borst die niet voelbaar zijn. MAAR wat nu??

Tja, in schok maar naar huis en ik kreeg de datum voor de borst besparende operatie nog te horen, en wat een spanning zit er dan in je lichaam, maar die operatie verliep goed. Daarna de bestralingen ondergaan bij ARTI.

Kanker is een familieziekte bij ons, veel familieleden zijn eraan overleden, ook mijn zus heeft het gehad, en nu was het mijn beurt. Maar ik ben erg selectief en creëer veel kleine mooie momenten, spelen met ons kleinkind Jurre, met het campertje weg, samen genieten op het terras bij kade 7, kijken naar de schepen die over de Rijn bij ons dorp voorbij varen.

Ook denk ik anders over de dingen in het leven, vaak ook bewuster en ik ben gevoeliger geworden. Ik ben en blijf positief, want ik ben de chirurg nog steeds heel erg dankbaar dat ze nog even naar de foto keek, haar handelen heeft me het leven gered.

DAAROM wil ik me inzetten voor Alpe d'Huzes omdat ik echt geloof dat wij kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Ik kan het niet alleen, wel met jouw hulp, want SAMEN moet het ons lukken dit doel te bereiken, ik ga ervoor, jij toch ook?

Groetjes Frieda.

 

17-11 Nijkerk

Hallo allemaal, 

Vandaag naar Nijkerk geweest voor de eerste bijeenkomst van Alpe d'HuZes, voor informatie die volgend jaar nodig heb, altijd leerzaam.laughing toch?

Mooie verhalen / ervaringen gehoord van 2 deelnemers en ik zag meerdere mensen een traantje wegpinken, het brengt veel emotie bij je boven als je onder lotgenoten bent en je verhaal kunt delen, het voelde goed. 

Zie de foto, het lijkt maar een stukje( ruim 13 kilometer). Maar het geeft een idee van wat er komen gaat, moet wel flink trainen, maar ik ben begonnen met traplopen op het werk en geloof me, dat is geen leuke trap en vooral niet als je 8 verdiepingen omhoog gaat. Binnenkort meer.

DAG

10-10 update

Hoi,

De 1e dag na mijn inschrijving en ik heb al een donatie ontvangen, geweldig en bedankt. We hebben een startbedraglaughing

Ben benieuwd hoe het verder gaat verlopen, ik ga me nog verdiepen in het fundraisen en jullie horen snel meer hierover. Het is wel spannend hoor.

Doeikes.

Thank you to my Sponsors

26

Kristy Leenders

Heel veel succes en kracht !!

50

Anonymous

Heel veel succes Frieda. Groetjes Hans

150

Anonymous

26

Willeke Van Haften

Wij wensen je alvast heel heel veel succes😘

25

Fysio Rijnwaarden

139

Anonymous

Opbrengst hortensiaverkoop

262

Anonymous

Opbrengst spinningmarathon en bingo

10

Audry Kleinbussink

Heel veel succes!! Je kan het!

250

Vitalys

Bij deze sponsoring vanuit Vitalys, logo is geupload

25

Peggy Peters

5

Anita

10

Maylo Derksen

50

Engelien En Sue

Frietje 👊🏻💖

25

Anonymous

Heel veel succes zus. Ik weet zeker dat het je gaat lukken.

10

André van Dinther

Hoi Frieda ,wij hadden graag op die mooie benefietavond van jou gekomen maar ik kan niet maar toch wil ik een kaartje in de vorm van een donatie aan jou voor het KWF fonds,,,,veel succes

52

Anonymous

25

Anonymous

5

Rebecca Van den Tooren

Omdat Frieda een schatje is. En is en me voor de operatie enorm geholpen heeft met mn paniek aanvallen

63

Anonymous

20

Eduard Dijkhuizen

42

Anonymous

20

Antoon/Betty

Namens Antoon en Betty heel veel succes

20

Sandra Boerboom

10

Anonymous

Success Frieda Groeten fam vd. Kaa

10

Hein Meijer

Ga zo door meid!

453

Frieda Boerboom

Succesvol kerstverkoop

26

Riet Hartog

Kom op meis, je kan het 😘❤

26

M. Mulder

Heel veel succes Frieda . Liefs ,Marcel en Martina

100

Anonymous

10

Anonymous

53

collecte doos van Taveerne De Bijland

5

Brigit Hogeweg

Good luck!

10

Anonymous

Succes Frieda

56

Sjoerd van Berkel

Heel veel succes Frieda!

26

Frank Witte

Goed bezig. Succes!

56

Simon Hamer

Succes Frieda, zet hem op!

10

Johan te Winkel

Hallo Frieda, Jij wilt je doel bereiken, ga ervoor! Ik kan je enkel een duwtje in de rug geven door een donatie. Elk beetje helpt! Johan.

80

Anonymous

Donatie fooienpot Schietsportvereniging Eendracht 1964 Waar een kleine vereniging groot in kan zijn Veel succes Frieda Namens de leden van de Schietsportvereniging

20

Laura Deden

26

Anonymous

147

Anonymous

Opbrengst bingo

150

Peter de Bot

Hoi Frieda, Wij vinden het een geweldige inzet en prestatie, Groetjes Peter en Lucia

56

Mesys Industrial Air Systems BV

25

Anonymous

Een geweldige uitdaging voor een heel goed doel. Heel veel succes het gaat jou lukken kanjer. Liefs je nichtje

125

Vitalys

15

Claudia de Swart

Veel succes!

500

Alpe Du huzes

Heel veel succes, zet hem op

26

Anonymous

Veel succes gewenst

35

Wendy Haan

Verkoop lieveheersbeestjes en heel veel succes

20

Anonymous

Zet hem op zus, je kunt het

10

Anonymous

Respect!

10

Lysbert Oosterhof

Top Frieda je kan het 💪

2

Ellen Sledsens

Heel veel succes

50

Groenrijk Zevenaar

134

Opbrengst hortensia verkoop

106

theo rikken

Succes Frieda

5

Anonymous

Succes!!

75

Anonymous

Opbrengst deel 2 spinningmarathon en bingo

342

Anonymous

Opbrengst wijnactie

26

Nikita Kruis

Zet hem op voor het goede doel!

3

van Tiem

Zet m op. Goed bezig met het traplopen!

5

Buurtjes nr 8

Succes Frieda!

10

Petra

Succes Frieda! Maar dat gaat je wel lukken. Gr. Petra (oud collega Wilma)

26

Jan Putman

Hoi Frieda, van Wilma gehoord wat jij gaat doen. Heel veel succes gewenst. Gr. Jan Putman

20

Anonymous

Samen maakt sterk! Dat weet jij. Veel meer energie dat straal je uit! Vasthouden Frieda, toppertje! Opgeven is geen optie.Succes met alles!

25

Anonymous

15

wil bongers

Succes

125

Anonymous

Lege flessen actie Jumbo Tolkamer Groetjes Martijn

106

Gigantisch Wonen Zevenaar, Roland van Dijk

Succes met de voorbereiding

10

wouter vening

Succes Frieda!

10

Debby

Heel veel succes!

50

J Boerboom

Donatie kerstmarkten

Show more