Geert Gieling

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De Ad6, a life changing experience.laughing

Daar ben ik het roerend mee eens. Via een zakelijke relatie ooit in aanraking gekomen met de Alpe nadat ik al vaker op Radio2 steevast luisterde als de mogelijkheid zich voordeed. We hebben het dan over 2010. In 2011 voor de eerste keer als deelnemer. Nog nooit een berg opgefietst en tijdens die editie 4 keer de Alpe bedwongen. Zo volgden de edities 2012, 2013 en 2014 ook als deelnemer. Daarnaast sinds het begin van de deelname al als vrijwilliger betrokken voor diverse werkzaamheden. Sinds 2014 als vrijwilliger sponsorwerving en sinds enkele jaren als vrijwilliger catering mijn steentje mogen bijdragen in de NL vrijwilligersorganisatie. 

Life changing? Jazeker, ik heb best mijn levensstijl enigzins aangepast. Ik geniet nog met volle teugen van allerlei Bourgondische dingen alleen met mate en doordacht. 

Vele nieuwe (fiets)vrienden gemaakt. Prachtige periodes in de voorbereding ieder jaar weer meegemaakt. Andere mensen enthousiast gekregen. Zo ook vele familieleden.

Dit jaar, 2020, wordt de 10e keer dat ik ga afreizen naar de Alpe. Voor de zesde keer als deelnemer en het unieke is dat alle broers en zussen, zwagers en schoonzussen op 4 juni aanstaande in Frankrijk zullen zijn. Dat is geweldig. Ik ben de jongste van 6 kinderen en heb drie broers die  survivor zijn van deze vreselijke ziekte. Zo bijzonder dat we gezamenlijk prachtige intense dagen gaan beleven.

Meer verhalen zal ik gaan proberen te posten de komende periode. Er is in 10 jaar best wel wat te vertellen.embarassed

 

Maar enigzins met het schaamrood op de kaken moet ik melden dat ik door allerlei omstandigheden nog niet toe ben gekomen om fondsen te werven.

Daarom is dit de aanzet daartoe.

Ik ben blij met iedere Euro, laat dat duidelijk zijn. Iedere Euro telt om meer en specifiek onderzoek mogelijk te maken.

Help je mij?

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

75

Anonymous

Opbrengst deel 2 spinningmarathon en bingo

25

Richard Verstegen

Suc6!

26

Marc

Geert, Succes en een bijzondere week toegewenst.

500

Anonymous

262

Anonymous

Opbrengst spinningmarathon en bingo

10

Joop Weideman

Succes Geert

Show more