Geneviève Verberk

Alpe d'HuZes 2020

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

11589.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dinsdag 4 juni 2019 zit ik met mijn vriendin Ellen op de bank. We zijn beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan we weten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zijn. Het is de week van Alpe d’HuZes. We kijken naar de live-uitzending van de motivatiebijeenkomst van BIG Challenge. Daar op de berg in Frankrijk vertellen BIG Challengers Monique en Marian ons verhaal. Het verhaal van onze ziekteprocessen, maar meer nog het verhaal van onze vriendschap en de kracht die we daar uithaalden. In tranen volgen we de uitzending.

Ellen en ik spreken op dat moment af dat we er in juni 2020 samen bij zullen zijn, dat we samen op de berg zullen staan tijdens de volgende editie van  Alpe d’HuZes. Op dat moment weten we allebei dat de kans dat we er samen zullen zijn, of dat één van ons er zal zijn niet groot is. Dat maakt ons voornemen niet minder sterk. Het geeft ons kracht en we hebben er samen plezier om.

En toen stond op woensdag 16 oktober 2019 onze wereld stil. Op die dag overleed mijn lieve en dappere vriendin Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk, aan de gevolgen van borstkanker. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag. Ik mis haar ongelooflijk maar ben haar dankbaar voor wat we samen hadden, ben haar dankbaar voor haar liefde, steun en vriendschap.

Voor mij keerde het tij. Mijn artsen uit het Amsterdamse VUmc boden me de gelegenheid mee te doen aan een onderzoek waarin gekeken wordt naar de resultaten van de nanoknife-behandeling op galwegkanker. Door dat onderzoek en de behandeling heb ik extra levenstijd gekregen.

De afspraak die ik juni 2019 maakte met Ellen staat als een huis. Ik neem daarbij een voorbeeld aan haar vastberadenheid. Ik was vast van plan om donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, de berg te beklimmen. En ik zou niet alleen gaan. Ik zou Ellen mee naar de top nemen want zij zit voor altijd in mijn hart. Maar toen kwam het besluit dat Alpe d’HuZes 2020 niet door kon gaan in verband met de Corona-crisis. Dit besluit hebben we natuurlijk allemaal aan zien komen. We kunnen ook niet anders dan het volmondig onderschrijven. Als geen ander weten wij dat gezondheid voorop staat. Donderdag 3 juni 2021 is er een nieuwe kans. 

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzet om een einde te maken aan de pijn en het verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar krijgt tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat ik samen met mijn maatjes van het team Ellen onze Topper met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan ga.

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door BIG Challenge 8 en BIG Challenge 25. Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en mij lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen gaan wij de strijd met de Alp aan. De teamleden van BIG Challenge 8 vind je via deze actiepagina. Onze teamleden van BIG Challenge 25 vind je via deze link.

Ellen en ik hebben beiden ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft Ellen langer geleefd en dankzij wetenschappelijk onderzoek ben ik er nu nog.

Mijn voornemen is dan ook zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen op donderdag 3 juni 2021. Minimaal 10.000 euro is mijn streven, maar liefst natuurlijk meer. Helpen jullie mij mee naar de top? Doneren kan via de button op deze pagina. Ik ben jullie dankbaar voor jullie donaties. 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

5-6-2020: Geen Alpe d’HuZes en al die donaties dan?

“Wat gebeurt er met al die donaties nu Alpe d’HuZes niet doorgaat vanwege het coronavirus?”, is me de afgelopen weken verschillende keren gevraagd. Die donaties blijven allen voor de volle 100% ten goede komen aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Het onderzoek naar kanker dat betaald wordt vanuit Alpe d’HuZesgelden gaat door. Daar zijn door de Alpe d’HuZesorganisatie afspraken overgemaakt met KWF Kankerbestrijding. Alpe d’HuZes maakt 7,2 miljoen euro over naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds, dat werd gisterenochtend bekend gemaakt bij de start van de Alpe d’HuZes special edition. Dit bedrag is tot nu toe ingezameld door de deelnemers aan de 15e editie van Alpe d’HuZes, die is verschoven naar 2021. Door het geld nu over te maken, en niet pas na afloop van de jubileumeditie volgend jaar, blijft Alpe d’HuZes nieuwe onderzoeksprojecten mogelijk maken en valt het onderzoek naar kanker niet stil.

4-6-2020: Alternatieve koersdag en een geweldige tussenstand

Vandaag, donderdag 4 juni 2020, had aan de voet van de Alpe d’Huez in alle vroegte het startsein moeten klinken voor Alpe d'HuZes 2020. Het liep anders: geen startsein en geen heroïsche en betekenisvolle beklimmingen vandaag op de Alpe.

Team Ellen onze Topper wilde deze dag niet zo maar voorbij laten gaan en bedacht een alternatief Alpe d’HuZesprogramma. Zowel onze fietsers als wandelaars gingen op pad. De ene groep liep de Alpe d’HuZesafstand van 13,4 kilometer in de Limburgse heuvels en de andere groep rondom Westerbeek. Voor de fietsers stond er een trainingstocht van 100 kilometer op het programma met onder andere de Oude Holleweg in Berg en Dal. Was Alpe d’HuZes 2020 doorgegaan dan hadden de fietsers geprobeerd die dag zes keer de Alpe te beklimmen. Ter nagedachtenis aan Ellen en Henriëtte en al die anderen die door kanker geraakt zijn, hebben de fietsers nu tijdens hun tocht zes keer de Oude Holleweg beklommen.

Na afloop van de sportieve prestaties kwamen de fietsers, wandelaars en de vrijwilligers van ons team Ellen onze Topper bijeen. Ervaringen over de dag werden uitgewisseld, er was een gedenkmoment voor alle dierbare overledenen en de tussenstand van het team werd bekend gemaakt. Want zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker, daar is het ons natuurlijk om te doen. Maar liefst 106.591 euro hebben we al op de teller staan. We zijn trots op dit resultaat maar zijn vooral alle donateurs dankbaar die deze geweldige tussenstand mogelijk hebben gemaakt. We gaan door en richten ons vizier op Alpe d’HuZes 2021.

4-6-2020: De eerste actie voor Alpe d'HuZes 2021 is een feit

Op de dag waarop we samen met BIG Challenge de Alpe d’Huez hadden willen beklimmen, lanceert mijn petekind Marjolijn Vreeburg haar persoonlijke kaartenactie. DE EERSTE ACTIE van team Ellen onze Topper voor Alpe d'HuZes 2021 is hiermee een feit. Ik ben supertrots op Marjolijn. 

8 kaarten voor 10 euro: de opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society. Hoe je ze kunt bestellen lees je in haar verhaal via onderstaande link:

https://momspiration.nl/2020/06/04/dit-had-de-dag-moeten-zijn/

30-5-2020: Alpe d'HuZes vanuit thuis

Koffers pakken, naar de bakker voor de broodjes voor onderweg en mogelijk nog een laatste trainingsrondje: dat hadden wij bedacht voor vandaag, zaterdag 30 mei 2020. Om dan vervolgens zondag af te reizen naar Huez in Frankrijk voor onze Alpe d’HuZesweek samen met familie en vrienden van Ellen, Henriëtte en van ons.

Mijn weg naar de Alpe begon op dinsdag 4 juni 2019. Die dag zat ik met Ellen op de bank. Beiden waren we volop bezig met chemobehandelingen waarvan we wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend waren. Het was de week van Alpe d’HuZes. We keken naar de live-uitzending van de motivatiebijeenkomst van BIG Challenge. Daar op de berg in Frankrijk vertelden BIG Challengers Monique en Marian ons verhaal. Het verhaal van onze ziekteprocessen, maar meer nog het verhaal van onze vriendschap en de kracht die we daar uithaalden. In tranen volgden we de uitzending.

Ellen en ik spraken op dat moment af dat we er in juni 2020 samen bij zouden zijn, dat we samen op de berg zouden staan tijdens de volgende editie van Alpe d’HuZes. Op dat moment wisten we allebei dat de kans dat we er samen zouden zijn, of dat één van ons er zou zijn niet groot was. Dat maakte ons voornemen niet minder sterk. Het gaf ons kracht en we hadden er samen plezier om.

De koffers blijven op zolder, de broodjes ongesmeerd. Het trainingsrondje vandaag zal er wel zijn, alleen dan heel wat korter. We staan de komende week niet op de top van de Alpe. Het besluit over het niet doorgaan van Alpe d’HuZes 2020 hebben we natuurlijk allemaal aan zien komen. We kunnen ook niet anders dan het volmondig onderschrijven. Als geen ander weten wij dat gezondheid voorop staat.

Toch zijn we ook teleurgesteld. Zo graag hadden we samen de komende week op de Alpe gestaan. We hadden deze week samen willen beleven onder meer om Ellen en Henriëtte te gedenken. Ellen overleed op woensdag 16 oktober 2019, Henriëtte twee dagen eerder. Twee mooie, lieve en krachtige vrouwen die een voorbeeld voor me zijn.

Volgende week zijn we thuis. Maar Alpe d’HuZes 2020 gaat niet zomaar voorbij. De komende week zal ook thuis in het teken van Alpe d’HuZes staan. Er brandt deze week hier thuis een kaarsje voor Henriëtte en Ellen. Woensdag lopen Marc en onze vriend Barend, die beide aan Alpe d’HuZus deelgenomen zouden hebben, de Alpe d’HuZusafstand in de Limburgse heuvels. Donderdag 4 juni is een groot deel van de Alpe d’HuZes-wandelaars en -fietsers van ons team actief. De fietsers zullen op hun tocht van zo’n 90 kilometers de oude holle weg in Berg en Dal zes keer beklimmen. In de middag komt ons team bijeen om samen stil te staan bij deze dag.

Mijn dierbaren krijgen donderdag 4 juni een plaatsje op de virtuele hartjeswand van Alpe d’HuZes en er zullen die dag kaarsen voor hen branden samen met al die andere duizenden kaarsen: hartjes en kaarsen voor Ellen en voor Henriëtte. Maar ook een voor Marc, Jaap, Eva en Vera. Voor mijn broer en zussen, mijn familie en vrienden en alle andere lieve mensen die mij tot steun zijn.

De afspraak die ik juni 2019 met Ellen maakte, had ik de komende week na willen komen.

Ik had de Alpe willen beklimmen waarmee ik Ellen in mijn hart mee naar de top van de Alpe had genomen. Donderdag 3 juni 2021 is er een nieuwe kans, maar juni 2021 is nog ver weg. Wat dat gaat brengen, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat onze afspraak tot daden zal leiden. Lukt het mij niet om daar te zijn dan weet ik dat mijn familie en vrienden en die van Ellen er voor ons zullen staan.

22-4-2020: En dan ineens is juni 2021 heel ver weg

Gewoon doorgaan met de voorbereidingen op Alpe d’HuZes, dat was mijn voornemen toen het bericht kwam dat Alpe d’HuZes 2020 niet door zou gaan. Die voorbereidingen zouden alleen een jaar langer duren dan gepland. Maar toen was daar maandag 30 maart en werd mijn werkelijkheid ineens anders. Die dag kreeg ik een acute bloeding van de leverslagader. In de ambulance ging ik met loeiende sirenes naar het Radboud UMC in Nijmegen. Het was meteen duidelijk dat ik het Amsterdamse VUmc, waar ik onder behandeling ben, niet meer zou halen.
Steeds komen er momenten van die dag als een film aan me voorbij. Zo weet ik nog dat ik in de keuken op de brancard werd gelegd. Dat ik Eva en Vera zag staan tegen het fornuis. Ze huilden. Dat ik hen zei hoeveel ik van hen hield en ook van Jaap. Toen hoorde ik het deurharpje op onze keukendeur en dacht ik: is dit de laatste keer dat ik dat hoor?
Van de rit naar Nijmegen heb ik niet veel meegekregen. Ik hoorde dat ze steeds contact hadden met het Radboud UMC om door te geven over hoeveel minuten ze zouden arriveren. In de ambulance en op de EHBO zijn ze met man en macht bezig geweest mijn leven te redden. Soms was ik bij, andere momenten zijn aan me voorbij gegaan. Ik kreeg soms de uitslagen mee: bloeddruk 40 over 20, HB 3, temperatuur 33. Dit kan niet verder, dacht ik dan. Meerdere keren heb ik gedacht het niet meer te kunnen en voelde ik me wegzakken. Maar dan zag ik vanuit mijn linkerooghoek Eva staan. Ik vond het zo erg dat ze dit allemaal mee moest maken. Dan voelde ik: ga door, blijf erbij, je kan het haar niet aandoen nu op deze manier dood te gaan.
Uiteindelijk is het de artsen en EHBO-medewerkers gelukt me zodanig te stabiliseren dat ze een scan konden maken. Opereren was geen optie meer maar gelukkig heeft de interventieradioloog met een embolisatie de bloeding kunnen stoppen. Door de embolisatie is de leverslagader geheel afgesloten. Dat is vervelend en de consequenties daarvan moeten nog duidelijk worden. Het kon niet anders: het was een keuze tussen leven of dood. 
Het was een heftige en traumatische gebeurtenis. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn geliefden. Er is me door de artsen vaak verteld dat ik door het oog van de naald gekropen ben. Ik heb inderdaad in de afgelopen vijf jaar de dood niet dieper in de ogen gekeken dan die bewuste maandag. Ik ben vooral blij en dankbaar dat ik het na kan vertellen maar heb daarbij tijd nodig om zowel fysiek als mentaal te herstellen.

Na anderhalve week ziekenhuis ben ik weer naar huis gegaan om vervolgens een paar dagen later met abcessen in de lever en een nieuwe bacteriële infectie weer opgenomen te worden. Inmiddels ben ik weer thuis en heb ik een langdurig antibiotica-traject te gaan, zowel intraveneus als in tabletvorm.

De tumor staat op prioriteitsplaats nummer drie of vier op dit moment. Dat voelt raar na jaren waar bestrijding van de tumor prioriteit nummer 1 is geweest. Maar nu moeten eerst de andere problemen opgelost worden. Ik realiseer me dat het hele levergebied een erg complex en kwetsbaar geheel geworden is. Het is stap voor stap handelen.

Het kan ook niet anders zijn dan dat ik één of meerdere krachtige beschermengelen in mijn buurt heb. “Ellen waakt over je”, appte Arnold in de eerste week met daarbij de foto van Ellen en twee Alpe d’HuZeskaarsjes. Dat ontroerde me en vervulde me met een diep gevoel van liefde. Ik mis haar enorm.

Toen Ellen en ik in juni 2019 de afspraak maakten er samen bij te zijn bij de volgende editie van Alpe d’HuZes, wisten we dat de kans dat we daar samen zouden staan heel klein was. Het maakte niet uit, we hebben samen kracht en plezier beleefd aan ons voornemen. En zo kijk ik nu ook naar Alpe d’HuZes 2021, ik probeer te genieten van iedere dag op weg daar naar toe samen met mijn teammaatjes van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Dat lukt de ene dag beter dan de andere dag. Juni 2021 lijkt heel ver weg en door alle gebeurtenissen is de voorbereiding naar de achtergrond geschoven. Maar wat op de voorgrond staat, is de steun en warmte die ik de afgelopen weken heb ervaren van heel veel lieve mensen. Daar ben ik dankbaar voor.
Wat ik ook nog kwijt wil, is hoe trots ik ben op mijn geliefden, op Marc, Eva, Vera en Jaap. Zonder hen had ik het niet gered en zou ik het ook nu niet vol houden. Tot slot: lieve mensen zorg goed voor jezelf en alle mensen die je lief zijn.

29-3-2020: Luister naar Winnie the Pooh

Het zijn bizarre tijden met voor veel mensen groot en klein verdriet. Ik vertrouw er op dat we als samenleving ondanks alle persoonlijke drama’s die zich afspelen hier sterk uitkomen. Ik leef met ieder mee die nu, op welke wijze dan ook, wordt getroffen door de Coronacrisis. Ik hoop ook heel hard dat ieder inmiddels is doordrongen van de ernst van de situatie en de maatregelen opvolgt.

Ik voel me redelijk. Mijn herstel gaat goed. De ingreep heeft er qua energieniveau aardig ingehakt dus het is weer rustig opbouwen. Ik houd me strikt aan de sociale isolatie. Marc werkt veel vanaf thuis. Moet hij wel op pad dan met inachtneming van alle adviezen. We willen geen onnodig risico lopen.

Tja, en dan het niet doorgaan van Alpe d’HuZes 2020. Het was te verwachten en het was een onvermijdelijk besluit. Het betekent een streep door de rekening van onze plannen. Een streep door de rekening om mijn afspraak met Ellen na te komen en op donderdag 4 juni 2020 met Ellen in mijn hart op de top van de Alpe te staan. Natuurlijk vind ik het jammer dat dat dit jaar niet gaat gebeuren maar ieders gezondheid staat voorop.

Ik neem een voorbeeld aan de positiviteit van Ellen. Juni 2021 is nog ver weg, maar ik ga door met de voorbereidingen. De datum van 3 juni 2021 staat genoteerd in mijn agenda. Of ik qua gezondheid in staat zal zijn om juni 2021 de Alpe te beklimmen, dat zie ik dan wel. Het wordt zeker niet mijn nieuwe streefdoel. Denken in en leven met streefdoelen heb ik vijf jaar geleden al los gelaten. Mijn leven ligt niet in de toekomst maar in het nu. Ik leef bij de dag van vandaag. Het is steeds flexibel meebewegen met wat zich aandient. Daarbij blijf ik me, met alles wat ik in me heb, inzetten voor Alpe d’HuZes en daarmee voor KWF kankerbestrijding. Wat het ook wordt, ik heb al heel erg genoten van de weg naar de Alpe en blijf dat ook doen.

Ik kan ook alleen maar instemmen met de woorden van BIG Challenge in haar bericht aan de deelnemers. ‘Als mensen uit de Agri & Foodsector zijn we ook realistisch en gewend om met tegenslagen om te gaan. Laten we met opgeheven hoofd en hetzelfde enthousiasme doorgaan naar volgend jaar, en laten zien wat voor fantastisch team we zijn! Binnen Alpe d’HuZes is afgesproken dat alle actiepagina’s en ontvangen bedragen voor volgend jaar gewoon blijven staan. We hopen dat het iedereen gegeven is om er dan weer bij te zijn.”

Daar gaan we voor! Het bedrag van nu al bijna 7 miljoen euro gaat te zijner tijd dus gewoon geheel naar KWF. Het BIG Challenge-team Ellen onze Topper en vast ook alle andere Alpe d’HuZes-deelnemers gaan er ongetwijfeld voor zorgen dat er in 2021 een megabedrag op de teller komt te staan. Een megabedrag dat voor de volle 100 procent ten goede gaat komen aan KWF en daarmee aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Tot slot: Volg de raad van die slimme Pooh-beer op, zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar en blijf alsjeblieft gezond. Liefs voor jullie allemaal.

14-3-2020: Een nieuwe werkelijkheid

Er gebeurt veel in een paar dagen tijd: in heel de wereld, in Europa, in Nederland en in ons leven. Al het andere nieuws kan jullie niet ontgaan zijn dus ik houd het maar bij het laatste.

Ik was blij toen het moment daar was dat we richting Amsterdam konden vertrekken. Blij dat de ziekenhuisopname voor de deur stond en ook blij dat ik geen verkoudheid had opgelopen. Als Brabander was ik dan het Amsterdamse VUmc vast niet meer ingekomen. Nadat we ons hadden geïnstalleerd in het gastenverblijf van het VUmc, hebben we een heerlijke avond doorgebracht met Jaap, Vera en Eva. Fijn tijd voor elkaar, van elkaar horen waar iedereen mee bezig is en hoe iedereen zich voelt.

Maandagochtend om negen uur meldde ik me in het VUmc waar die dag ook de NanoKnife-behandeling plaatsvond. Een behandeling die plaats moest vinden omdat er een maand eerder een recidief van de galwegkanker was vastgesteld. Ik had uitgekeken naar het moment van onder narcose gaan: dat voelt bijna als het ultieme loslaten. Ik ging rustig en met vertrouwen de narcose in. Wakker worden uit een narcose blijf ik steeds opnieuw een bijzondere gebeurtenis vinden. Ik word iedere dag wakker uit mijn slaap maar dat gaat niet gepaard met de sterke realisatie van wakker worden die ik wel ervaar als ik uit een narcose wakker word.

De tussenliggende uren hebben voor mijn dierbaren weer lang geduurd. Aan het einde van de middag kregen zij een telefoontje van interventieradioloog Martijn Meijerink dat de ingreep op de tumor volgens plan was gegaan. Wel bleek er door de NanoKnife-behandeling een beschadiging aan de wand van de twaalfvingerige darm te zijn ontstaan. Dat was niet het verlossende telefoontje waar Marc, Jaap en Eva op gehoopt hadden. Het bleef vooral de eerste uren spannend hoe de beschadiging aan de darmwand zich zou ontwikkelen. Voor mij betekende het naast de spanning een dagje extra nuchter blijven. Omdat ik toch misselijk de ingreep uit kwam kon dat nuchter blijven me weinig schelen.

De scan die de volgende dag werd gemaakt wees uit dat de beschadiging al flink was geslonken. De maag-lever-darm-arts adviseerde voor de zekerheid nog een extra dagje vloeibaar eten. Toen ook dat goed ging, mocht ik weer wat meer vast voedsel en het allerleukste…………………………….op donderdag weer naar huis.

Ik ben moe maar vooral ben ik blij weer thuis te zijn. De interventieradioloog is tevreden over het verloop. Over drie maanden, pas na Alpe d’HuZes, bekijken we met een scan wat het effect van de NanoKnife-behandeling op de tumor is geweest. De kans op complicaties door de beschadiging aan de darmwand is niet helemaal geweken maar wel een heel stuk kleiner.

Ik leef thuis nu in een soort van quarantaine. Het advies is om voorzichtig te zijn en sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat ga ik uiteraard opvolgen.  Dat wordt lekker veel slapen, lezen, schilderen met bijenwas en Alpe d’HuZestrainingsrondjes door de tuin lopen.

Ook ga ik weer wennen aan een nieuwe werkelijkheid. Dat moet ik wel nuanceren: een nieuwe werkelijkheid die ook weer dynamisch is en zal blijven veranderen. Het klinkt misschien vreemd in jullie oren maar het voelt raar om maandag met een tumor in je lijf het ziekenhuis in te lopen en op donderdag weer thuis te zijn met het besef dat die tumor op zijn minst flink is geslonken. Ik heb er weer extra levenstijd bij gekregen waar ik o zo dankbaar voor ben. Het besef van die extra levenstijd, ga ik laten indalen en de spanning van de afgelopen weken ga ik proberen los te laten. Dat geldt voor mij maar ook voor mijn geliefden.

Ik heb een groot respect en waardering voor de deskundigheid en zeker ook voor de moed van mijn behandelend artsen, de laatste week in het bijzonder natuurlijk voor die van interventieradioloog Martijn Meijerink. Wat ben ik blij met en dankbaar voor de zorg van het VUmc.

Ik heb deze week weer eens te meer ervaren hoe belangrijk het is dat er veel geld beschikbaar komt voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Zonder onderzoek was er geen NanoKnife-behandeling voor galwegkanker geweest. Ik gun ieder ander ook extra levenstijd en nog liever wens ik dat die ander helemaal niet getroffen zal worden voor kanker. Gedurende mijn herstel zal ik me dan ook met alles wat ik in me heb, met BIG Challenge blijven inzetten voor Alpe d’HuZes en daarmee voor KWF Kankerbestrijding.

20-2-2020: Druk, druk, druk.....met de tweede druk

Het wil maar niet lukken met die gewenste rust en stilte. Steeds is er weer een leuk project dat ik niet voorbij kan laten gaan. Een van die projecten is de tweede druk van 21 bochten.

Donderdag 23 januari overhandigde ik het eerste exemplaar van 21 bochten aan Arnold, de man van mijn overleden vriendin Ellen. Een maand later hebben we de tweede druk in handen. Ongelooflijk, wat een succes!  Dat we daar blij mee zijn behoeft weinig uitleg.

De verhalen in 21 bochten zijn het delen meer dan waard. Het zijn verhalen over Alpe d’HuZes, over BIG Challenge, over kanker en ziek zijn maar meer nog zijn het verhalen over hoop, liefde, vertrouwen en verbondenheid. Natuurlijk zijn we ook blij met dit succes omdat de opbrengst van het boek voor 100% ten goede komt aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding. Hoe meer boeken de deur uitgaan hoe meer geld wij meenemen naar de berg.

In de tweede druk is een extra verhaal opgenomen. Begin februari sprak ik Chantal Heuvelmans. Haar verhaal heeft diepe indruk op me gemaakt. Tussen haar chemobehandelingen door fietste Chantal in 2016 drie maal de Alpe op. Het bleef niet bij een eenmalige deelname. Donderdag 4 juni 2020 staat zij samen met haar gezin voor de vierde maal aan de start van Alpe d’HuZes. Haar motivatie om keer op keer de strijd met de Alpe en de strijd om donaties aan te gaan is opgenomen in de tweede druk.

Help je ons in onze strijd kanker de wereld uit te krijgen? Bestel dan 21 bochten via mail@genevieve-verberk.nl. Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,85) is het boek voor jou. Je boekdonatie komt geheel ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Het boek is ook verkrijgbaar bij de Dorpshop in Sint Anthonis, Van Dinter Boeken in Boxmeer, SPAR Jaegers Oploo, Conceptstore Roest in Katwijk aan Zee, Bruna in Vorden en tuinboeken.com.

Dank aan allen van wie we al een boekdonatie hebben mogen ontvangen. Degene die de eerste versie van 21 bochten in huis hebben, hebben veelal het verhaal van Chantal als PDF-versie ontvangen. Mocht jij ook de eerste druk hebben en het verhaal van Chantal nog niet hebben ontvangen? Laat het me weten dan stuur ik je het verhaal zo spoedig mogelijk toe.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heb ik de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan mijn vriendin Ellen heb ik dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari heb ik het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.

Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Laat het me weten via mail (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou. 

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage. Bovenal bedank ik de deelnemers die mij hun persoonlijke verhalen hebben toevertrouwd. Keer op keer hebben zij mij geraakt en geïnspireerd.

20-11-2019: Een hobbel op de weg

In de afgelopen vijf jaar gingen we door diepe dalen en over hoge toppen. Nu zijn we onderweg naar de top van de Alpe d’Huez en ook nu staan we weer voor een flinke hobbel. Controle van mijn bloedwaarden wijst uit dat de tumormarker flink is gestegen, de overige bloedwaarden zijn goed. De stijging van de tumormaker is een grote teleurstelling. Wat die stijging precies inhoudt dat weten we nog niet. Het meest waarschijnlijke is dat er nieuwe tumoractiviteit is maar dat die nog niet zichtbaar is geweest op de scan van zeven weken geleden. Er wordt even gewacht met een nieuwe scan omdat er op dit moment toch geen reële behandelopties voorhanden zijn. De onzekerheid is lastig en een tegenvaller maar we gaan stap voor stap verder en pakken de draad weer op. Ik wens nu gewoon heel hard dat er toch nog een of andere alternatieve verklaring voor de hoge tumormarker als een konijn uit de hoge hoed gaat komen.

We kwamen vandaag tijdens onze afspraak met de oncoloog ook te spreken over Alpe d’HuZes. “Wat mooi en intens”, zei ze toen ze hoorde over onze deelname: “Ga je met een heel team rondom jou mee?” Ik vertelde haar over het overlijden van Ellen en over ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Voor het eerst in al die vijf jaar schoot ik vol in de spreekkamer bij de arts. Ik mis Ellen iedere dag maar nu net even meer. Ik mis mijn vriendin en mijn maatje in ziek zijn. Ook zonder woorden had Ellen begrepen wat deze uitslag en onzekerheid met mij en mijn geliefden doen.

Ook al komen we deze hobbel tegen in onze weg naar Alpe d’HuZes, ik blijf doorwerken in mijn weg naar de top. Ik blijf trainen om die berg te beklimmen en ik blijf vooral ook actie voeren om zo veel mogelijk geld bij elkaar te wandelen. Ik ondervind de pijn en het verdriet dat kanker in mijn leven en in dat van mijn geliefden teweeg brengt. Ik wil me hard maken voor meer onderzoek dat die pijn en dat verdriet in andermans leven kan voorkomen. Als je me daar bij wilt helpen, steun dan via de onderstaande link onze zoon Jaap of een van de andere teamleden van ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JaapSmulders9394

 

14-11-2019: Vijf op de teller

Vijf jaar na dato: ik leef!

Op vrijdag 14 november 2014 stond onze wereld stil. Of was het stil? Misschien denderde die wereld juist wel heel hard op zijn grondvesten. Die dag hoorden we dat ik galwegkanker had. De prognose die ik niet veel later kreeg was slecht: maximaal 9 maanden tot een jaar zou ik nog te leven hebben. Ik voelde me goed en kon het me niet voorstellen dat mijn dood al zo snel in beeld zou zijn. We waren in- en in-verdrietig.

Wat we destijds zo hard wensten maar wat een onmogelijkheid leek, gebeurde toch: de prognose kwam niet uit. De afgelopen jaren waren bij tijden pittig en zwaar maar dankzij de kennis en kunde van mijn geweldige artsen in het Amsterdamse VUmc leef ik nog steeds.

Ik kijk terug op de afgelopen vijf jaar. De mijlpalen, verdrietige momenten, hoogtepunten maar vooral het alledaagse geluk trekken in mijn herinnering voorbij. Ik voel een diepe dankbaarheid naar de artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van het VUmc. Ik ben mijn dierbaren o zo dankbaar: Marc, Jaap, Eva, mijn zussen en broer, mijn nichtjes en andere familie, mijn vrienden. Zij omringden mij met liefde. Het zien van hun verdriet sneed me door het hart maar zonder hen was ik niet op deze manier dit proces doorgekomen.

Ik ben ook de donateurs dankbaar die de afgelopen weken en dagen hebben gedoneerd op mijn actiepagina voor Alpe d’HuZes. Als geen ander weet ik hoe belangrijk is dat er geld beschikbaar is voor wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Dankzij mijn deelname aan een onderzoek naar de effecten van de nanoknife-behandeling op galwegkanker heb ik extra levenstijd gekregen.
Ook mijn vriendin Ellen, die  vorige maand overleed aan de gevolgen van borstkanker, nam deel aan wetenschappelijk onderzoek. Ellen zei altijd:  “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.”

Daarom blijf ik mij samen met mijn teammaatjes van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper in onze weg naar Alpe d’Huzes ons inzetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te wandelen, fietsen en te rennen.

Helpen jullie mee, elke euro telt! Doneren kan op een van de actiepagina’s van de leden van het team Ellen onze Topper.

12-11-2019: Versterking voor team Ellen onze Topper

BIG Challengeteam Ellen onze Topper krijgt versterking. Want ook onze zoon Jaap gaat mee naar de Alpe. Ik vind het heel fijn dat Jaap meegaat in ons team. Zijn besluit ontroerde me. Wat het extra mooi maakt, is dat ik door Jaap mijn vriendin Ellen heb leren kennen. Ellen en ik kwamen elkaar voor het eerst tegen in de wachtkamer van de verloskundige. Allebei in verwachting van ons eerste kind. Wat later ontmoetten we elkaar weer. Jaap en Chantal en later Anouk en Eva gingen naar hetzelfde kinderdagverblijf. Van daar uit is onze vriendschap gegroeid. Mijn vriendschap met Ellen is dan ook onlosmakelijk verbonden met onze gezinnen.

Jaap naar de top van de berg! Voor wie Jaap wil steunen: via deze kom je op zijn actiepagina. Iedere euro van je donatie komt ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker dus elke euro telt.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JaapSmulders9394/alpe-dhuzes-2020

 

 

8-11-2019: Op nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden. De link vind je hier. 

6-11-2019: Op het podium

Gisteren haalden we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

5-11-2019: Op naar de top 3

Wow, na ruim een week actie voeren staat ons BIG Challenge team Ellen onze Topper in de top 10 van de Alpe d’HuZes-teams met de hoogste opbrengsten. Die top 10 gaan we proberen vast te houden en liefst gaan we nog een paar plaatsen stijgen. Op naar de top 3.  Helpen jullie ons mee? Elke euro telt voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Doneren kan via de actiepagina’s van een van de teamleden van het BIG Challenge team Ellen onze Topper.  Alvast hartelijk dank voor je donatie!

4-11-2019: Rupsje nooit genoeg

Eén week actie aan het voeren voor Alpe d’HuZes en mijn streefbedrag van 5000 euro is dik bereikt. Hoe ongelooflijk en vooral hoe ongelooflijk fijn is dat. Dank je wel aan alle mensen die mij steunen in mijn weg naar de top. Niet alleen een warm dank je wel voor alle donaties maar ook een warm dank je wel voor alle mooie reacties.

In het dagelijks leven ben ik heel tevreden met wat ik heb of wat ik krijg. Ook nu ben ik heel tevreden met het behalen van mijn streefbedrag. Maar voor het goede doel ben ik een rupsje nooit genoeg. Ik ga niet alleen door met trainen om de top van de berg te bereiken maar ook door met actie voeren om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te wandelen. Ik heb de lat gewoon wat hoger gelegd en mijn streefbedrag naar boven bijgesteld. 

Het mooie is dat ik dat niet alleen hoef te doen. Mijn zus Godelieve heeft zich aangesloten bij het team Ellen onze Topper. Arnold, de man van Ellen, en Arie, John, Erik en Fred, vrienden van Ellen gaan dat ook doen. Waarschijnlijk volgen er nog meer en gaan we met een groot team familie en vrienden van Ellen de Alp op.

Wil je lezen waarom Godelieve de strijd met de Alp aangaat? Je leest het hier op haar actiepagina. Daar kan je haar ook steunen.

Mijn inspanningen voor Alpe d’HuZes en voor BIG Challenge zijn mijn lijntje naar mijn vriendin Ellen waardoor ik haar dicht bij me houd. Dat heb ik nodig want ik mis haar enorm.

31-10-2019: Een goed begin...................

.............is het halve werk!

Vrijdag 25 oktober schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Zondag 27 oktober liet ik dit via mail, app, FaceBook, LinkedIn en mijn blog aan familie, vrienden en bekenden weten. Van wat er toen gebeurde en nog steeds gebeurt, ben ik beduusd. De donaties stromen binnen en deze gaan gepaard met hartverwarmende reacties. Wow, binnen 3 dagen was de helft van mijn streefbedrag van 5000 euro al bereikt. En nog eens een dag later ging het totaal aan donaties de 3000 euro voorbij. Ik ben overdonderd door al dit moois. Hartelijk dank aan alle mensen die gedoneerd hebben. Jullie donaties voelen als een ware steun op alle fronten.

Thank you to my Sponsors

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

21

Jean-Jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

15

Miranda Mion

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

10

Anonymous

Heel veel succes!

130

Monique van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

10

Marian van Amelsfort

You go girl!💪🏼

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

10

Bea van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

26

Mat Arts

Succes!

25

Frank en Margot

Succes

10

Anonymous

Go for it!

100

Riekie joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

106

Pieternel Kranendonk-Koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

26

Anton en Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

25

Harry en Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

349

tinie en co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

250

Alkondor Hengelo B.V.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

10

willeke kuijpers

Heel veel succes !!

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

106

Anonymous

21

Dore-Mieke Verrijt-Verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

10

Dore-Mieke Verrijt-Verschuren

Ook jij bent een Topper!

80

Sunprofs BV

Donatie Sunprofs Oploo

50

Nella van der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

100

Anne-Mathee Vreeburg-Verberk

Voor twee toppers!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

26

Anonymous

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

200

Buren van de Driehoek in Oploo

5

Anonymous

porto kosten.

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-Smeenk

voor jullie twee samen ♥️

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

26

Theo de Jong

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

56

Bram en Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

26

Anonymous

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

26

Jan en Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

30

Dik en Lita van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

106

Anonymous

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

10

Lynn Reichert

20

Anonymous

10

Robert en Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

10

Marie-Cecile Verspeek

26

Anonymous

Succes!

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

100

Sandra Lindeman

15

Martien en Truus

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

35

Anonymous

30

Erna de Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

56

Ludo Doomernik

26

Ineke Broens-Smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

22

Reinier en Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

106

Stephan en Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

56

jam lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

100

Paul van der Bruggen

Kanjer!

56

Diederik en Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

26

Anonymous

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

106

Linda Engelman

15

Anonymous

56

Anonymous

26

Anonymous

Heel heel veel succes

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

10

Jos en Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

15

Anonymous

Veel succes.

20

Sanne en Thad van der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

10

Margreet Kiewiet

56

Miranda Van den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

56

Marion van der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

20

Ans Vloet

10

Rosanne en Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

240

Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

106

Anonymous

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

26

Karin van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

50

Natasha Van dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

100

marc smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

25

m Crooijmans

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

10

Anonymous

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

26

Wim en Karin

Heel veel kracht en succes!

20

Anonymous

16

Caroline en Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

25

Peter en Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

10

Siebe Janssen

10

Angela Warmerdam

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

2.170

Claessens-Jenniskens Pluiveebedrijven BV

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

50

G Pelle

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

10

Anonymous

10

Els Van der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

10

Claudia

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

250

VKPS

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

100

Bert en Godelieve

Voor 2 toppers 😘

20

Anonymous

Show more