Geneviève Verberk

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dinsdag 4 juni 2019 zit ik met mijn vriendin Ellen op de bank. We zijn beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan we weten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zijn. Het is de week van Alpe d’HuZes. We kijken naar de live-uitzending van de motivatiebijeenkomst van BIG Challenge. Daar op de berg in Frankrijk vertellen BIG Challengers Monique en Marian ons verhaal. Het verhaal van onze ziekteprocessen, maar meer nog het verhaal van onze vriendschap en de kracht die we daar uithaalden. In tranen volgen we de uitzending.

Ellen en ik spreken op dat moment af dat we er in juni 2020 samen bij zullen zijn, dat we samen op de berg zullen staan tijdens de volgende editie van  Alpe d’HuZes. Op dat moment weten we allebei dat de kans dat we er samen zullen zijn, of dat één van ons er zal zijn niet groot is. Dat maakt ons voornemen niet minder sterk. Het geeft ons kracht en we hebben er samen plezier om.

En toen stond op woensdag 16 oktober 2019 onze wereld stil. Op die dag overleed mijn lieve en dappere vriendin Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk, aan de gevolgen van borstkanker. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag. Ik mis haar ongelooflijk maar ben haar dankbaar voor wat we samen hadden, ben haar dankbaar voor haar liefde, steun en vriendschap.

Voor mij keerde het tij. Mijn artsen uit het Amsterdamse VUmc boden me de gelegenheid mee te doen aan een onderzoek waarin gekeken wordt naar de resultaten van de nanoknife-behandeling op galwegkanker. Door dat onderzoek en de behandeling heb ik extra levenstijd gekregen.

De afspraak die ik juni 2019 maakte met Ellen staat als een huis. Ik neem daarbij een voorbeeld aan haar vastberadenheid. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, ga ik de berg beklimmen. En ik ga niet alleen. Ik neem Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in mijn hart.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzet om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar krijgt tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat ik samen met mijn maatjes van het team "Ellen onze Topper" met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan ga.

Ellen en ik hebben beiden ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft Ellen langer geleefd en dankzij wetenschappelijk onderzoek ben ik er nu nog.

Mijn voornemen is dan ook zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen op donderdag 4 juni. Minimaal 5000 euro is mijn streven, maar liefst natuurlijk meer. Helpen jullie mij mee naar de top? Doneren kan via de button op deze pagina. Ik ben jullie dankbaar voor jullie donaties. 

My Updates

12-11-2019: Versterking voor team Ellen onze Topper

BIG Challengeteam Ellen onze Topper krijgt versterking. Want ook onze zoon Jaap gaat mee naar de Alpe. Ik vind het heel fijn dat Jaap meegaat in ons team. Zijn besluit ontroerde me. Wat het extra mooi maakt, is dat ik door Jaap mijn vriendin Ellen heb leren kennen. Ellen en ik kwamen elkaar voor het eerst tegen in de wachtkamer van de verloskundige. Allebei in verwachting van ons eerste kind. Wat later ontmoetten we elkaar weer. Jaap en Chantal en later Anouk en Eva gingen naar hetzelfde kinderdagverblijf. Van daar uit is onze vriendschap gegroeid. Mijn vriendschap met Ellen is dan ook onlosmakelijk verbonden met onze gezinnen.

Jaap naar de top van de berg! Voor wie Jaap wil steunen: via deze kom je op zijn actiepagina. Iedere euro van je donatie komt ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker dus elke euro telt.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JaapSmulders9394/alpe-dhuzes-2020

 

 

8-11-2019: Op nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden. De link vind je hier. 

6-11-2019: Op het podium

Gisteren haalden we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

5-11-2019: Op naar de top 3

Wow, na ruim een week actie voeren staat ons BIG Challenge team Ellen onze Topper in de top 10 van de Alpe d’HuZes-teams met de hoogste opbrengsten. Die top 10 gaan we proberen vast te houden en liefst gaan we nog een paar plaatsen stijgen. Op naar de top 3.  Helpen jullie ons mee? Elke euro telt voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Doneren kan via de actiepagina’s van een van de teamleden van het BIG Challenge team Ellen onze Topper.  Alvast hartelijk dank voor je donatie!

4-11-2019: Rupsje nooit genoeg

Eén week actie aan het voeren voor Alpe d’HuZes en mijn streefbedrag van 5000 euro is dik bereikt. Hoe ongelooflijk en vooral hoe ongelooflijk fijn is dat. Dank je wel aan alle mensen die mij steunen in mijn weg naar de top. Niet alleen een warm dank je wel voor alle donaties maar ook een warm dank je wel voor alle mooie reacties.

In het dagelijks leven ben ik heel tevreden met wat ik heb of wat ik krijg. Ook nu ben ik heel tevreden met het behalen van mijn streefbedrag. Maar voor het goede doel ben ik een rupsje nooit genoeg. Ik ga niet alleen door met trainen om de top van de berg te bereiken maar ook door met actie voeren om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te wandelen. Ik heb de lat gewoon wat hoger gelegd en mijn streefbedrag naar boven bijgesteld. 

Het mooie is dat ik dat niet alleen hoef te doen. Mijn zus Godelieve heeft zich aangesloten bij het team Ellen onze Topper. Arnold, de man van Ellen, en Arie, John, Erik en Fred, vrienden van Ellen gaan dat ook doen. Waarschijnlijk volgen er nog meer en gaan we met een groot team familie en vrienden van Ellen de Alp op.

Wil je lezen waarom Godelieve de strijd met de Alp aangaat? Je leest het hier op haar actiepagina. Daar kan je haar ook steunen.

Mijn inspanningen voor Alpe d’HuZes en voor BIG Challenge zijn mijn lijntje naar mijn vriendin Ellen waardoor ik haar dicht bij me houd. Dat heb ik nodig want ik mis haar enorm.

31-10-2019: Een goed begin...................

.............is het halve werk!

Vrijdag 25 oktober schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Zondag 27 oktober liet ik dit via mail, app, FaceBook, LinkedIn en mijn blog aan familie, vrienden en bekenden weten. Van wat er toen gebeurde en nog steeds gebeurt, ben ik beduusd. De donaties stromen binnen en deze gaan gepaard met hartverwarmende reacties. Wow, binnen 3 dagen was de helft van mijn streefbedrag van 5000 euro al bereikt. En nog eens een dag later ging het totaal aan donaties de 3000 euro voorbij. Ik ben overdonderd door al dit moois. Hartelijk dank aan alle mensen die gedoneerd hebben. Jullie donaties voelen als een ware steun op alle fronten.

Thank you to my Sponsors

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

10

Dore-Mieke Verrijt-Verschuren

Ook jij bent een Topper!

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

10

Els Van der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

10

Jos en Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

10

Robert en Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

26

Anonymous

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

106

Pieternel Kranendonk-Koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

26

Karin van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

20

Anonymous

26

Rianne Reek

Top, top, top x

100

marc smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

56

Anonymous

25

m Crooijmans

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

20

Sanne en Thad van der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

250

Alkondor Hengelo B.V.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

250

VKPS

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

250

Marjanne Geesink

Topper!!

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

20

Ans Vloet

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

25

Frank en Margot

Succes

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

10

Siebe Janssen

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

26

Wim en Karin

Heel veel kracht en succes!

26

Anonymous

10

Claudia

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

56

Diederik en Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

10

Margreet Kiewiet

15

Miranda Mion

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

26

Anonymous

Heel heel veel succes

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

25

Harry en Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

106

Anonymous

15

Anonymous

106

Stephan en Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

100

Anne-Mathee Vreeburg-Verberk

Voor twee toppers!

10

Angela Warmerdam

56

Ludo Doomernik

10

Marie-Cecile Verspeek

26

Anonymous

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

16

Caroline en Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

100

Sandra Lindeman

26

Jan en Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

26

Mat Arts

Succes!

10

Marian van Amelsfort

You go girl!💪🏼

50

Natasha Van dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

25

Peter en Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

100

Paul van der Bruggen

Kanjer!

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

10

willeke kuijpers

Heel veel succes !!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

15

Martien en Truus

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

56

Bram en Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

10

Anonymous

Go for it!

30

Erna de Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

56

Miranda Van den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

100

Bert en Godelieve

Voor 2 toppers 😘

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

26

Anonymous

Succes!

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

106

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes!

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

10

Rosanne en Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

106

Anonymous

106

Linda Engelman

100

Riekie joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

20

Anonymous

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

26

Anton en Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

56

Marion van der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

10

Lynn Reichert

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

30

Dik en Lita van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

26

Theo de Jong

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

56

jam lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

20

Anonymous

Show more