Gerda Burgering

Alpe d'HuZus 2020

Nu letterlijk de berg op, wandelend op de woensdag!!

Na 9 jaar als vrijwilliger bezig te zijn geweest ga ik nu letterlijk en figuurlijk de stap nemen om die berg op te gaan.

Ben je zelf wel eens Alpe d’Huez opgegaan is een vraag die ik veel krijg tijdens mijn vrijwilligerswerk bij team deelnemerscoördinatie. Jazeker, wel meer dan 50 keer, alleen was dit altijd met een auto of motor. Nu wordt het tijd om letterlijk deze berg eens zelf omhoog te gaan en wel te voet!!

Om mij heen weer zoveel berichtjes die niet mooi/goed zijn. Onderzoek blijft gewoon super belangrijk. Dit jaar dus naast mijn vrijwilligerswerk de inzet als deelnemer tijdens Alpe d’HuZus op de woensdag. Ik zal die dag 1x de berg opwandelen.


Dit jaar is het dus de 10e maal dat ik de eerste week van juni in Frankrijk voor Alpe d’HuZes ben. Al die jaren als vaste vrijwilliger bij het groene team. Ik heb vele vragen beantwoord en zoveel mensen kunnen helpen met diverse dingen. Zo mooi om te doen en ook daarom ga ik dit jaar, 2020, weer. Nu als vrijwilliger EN als deelnemer .

We gaan dit jaar ook weer met een team met oude bekende en nieuwe gezichten. Ook Jack en Nina gaan mee, willen zich toch weer een jaar gaan inzetten op de Alp. Bob en Joyce gaan voor het eerst mee, dit vind ik echt heel leuk. Zij gaan ook een mooie en bijzondere week beleven, laten zich verrassen. Lex is nog een vraagteken, dit heeft met zijn opleiding bij defensie te maken wat hij na school wil gaan doen. Natuurlijk staat in ieder geval de Koningsmarkt op mijn lijstje om geld op te halen. We gaan met het team zeker wat dingen organiseren, hou jullie op de hoogte:) 

 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Naast vrijwilliger nu ook deelnemer...

Nadat ik afgelopen juni thuis kwam van mijn 9e Alpe d'HuZes als vrijwilliger begon het in mijn hoofd te spelen om toch ook zelf die berg op te gaan. Op de fiets is niet mijn ding, dat is iets voor de rest van de familie. Wandelend dat moet toch kunnen. Al heb ik dan 1 knie die niet helemaal sterk is moet het lukken en anders neem ik de last er na op de koop toe..

Op vakantie met Jack een wandeling van ruim 20km gedaan, was wel zo goed als vlak, en geen vervelende reactie gehad. Dit gaf mij toch wel de doorslag, ik ga op de woensdag wandelen met Alpe d'HuZus.

Nu de laatste weken weer berichtjes gekregen die niet mooi/goed zijn en zo blijkt dat er nog veel meer geld nodig is voor onderzoek en behandeling van kanker.

Dus naast vaste vrijwilliger bij het lieve leuke groene team ga ik nu ook 'zussen' zoals we dat noemen.

Dit jaar gaan Jack, Bob & Joyce en Nina ook mee. Lex is nog een vraagteken aangezien hij waarschijnlijk dan net met zijn opleiding bij de landmacht is begonnen. Ons appartement is al geboekt, ditmaal zitten we weer onder aan de berg in Bourg-d'Oisans. We gaan weer met een team heen; Rob&Irna, Ruud& Carla en Peter&Jola. Samen gaan we er een mooie en bijzondere week van maken.

Acties om geld binnen te halen zullen we zeker gaan doen. Hier staat er al 1 in de agenda; de Koningsmarkt in Alkmaar....

Wandel Marathon Egmond

Natuurlijk moet er wel worden getraind om goed die berg op te gaan op woensdag 3 juni. Bijna iedere ochtend loop ik samen met Eugènie en Conja met onze honden een ronde. Dit is gezellig en je kunt met elkaar dingen bespreken en ook elkaar helpen met dingen. Toch ook een beetje het Ad6 gevoel wat wij dan wel eens hebben.

Op 25 en 26 januari is er vlakbij ons de Wandel Marathon Egmond. Een mooie tocht met een noord- en zuidroute, 10,5km of 21,1km. Samen met Mirella ga ik op zaterdag 25 januari de 21,1km noordroute lopen. Eerst een stuk over strand en dan door de duinen, lekker heuvelachtig. Goed om de kuiten te trainen zullen we maar zeggen. Ook om lekker bij te kletsen zo'n dag.

In mei zullen we weer richting Sourbrodt gaan in de Ardenne. Daar zal ik ook wat trainingskilometers gaan maken. Samen met vrienden van Ad6 maken we er weer een heel gezellig weekend van. Lekker eten en spelletjes horen daar ook zeker bij....

Thank you to my Sponsors

125

Gerda Burgering

Show more