Gert Kuipers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

526.00

Raised from 1st October 2020

526.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik fiets met ons team, maar vooral en in het bijzonder voor Frits, mijn fietsmaatje. Frits is sinds november 2019 gediagnosticeerd met prostaat- en, helaas, uitgezaaide botkanker.

Hij zou het geweldig vinden om nog eens een “blokje om” te kunnen op de racefiets. Ik wist dat m dat niet meer zou gaan worden maar op een tandem is er van alles mogelijk.....

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben samen met Mirjam op zoek gegaan naar een bedrijf die ons daarmee verder kon helpen en daarop heb ik in september jl Frits een bezoekje gebracht met de mededeling dat ik een tandem voor hem ga kopen om samen weer te kunnen fietsen, hoe mooi is dat!!!!

“Nou”, zei Frits, met tranen in zijn ogen, “dan moeten we ook die Alp maar op.......”

Vandaar nu deze aanmelding en de fiets is in bestelling en we hebben de eerste kilometers op de Utrechts Heuvelrug er op zitten. Nu kunnen we Friesland onveilig maken met onze trainingskilometers.

“Franeker Verzet-je tegen Kanker” is ons motto en naam van het team.

 

Gert Kuipers

My Updates

Nooit meer achterop als "Stoker"......

Op 30 november is mijn fietsmaat Frits overleden, mede, nee DE aanleiding om op een tandem mee te doen aan Ad6.....
Maar we gaan door en sowieso komend jaar de Alp bedwingen om dichterbij Frits te komen......

Aftrap “Franeker Verzet-je tegen Kanker

Maandagavond hebben Mirjam en Frits de aftrap gedaan voor de Ad6 2020. Uitleg, motivatie, inspiratie, emotie, alles kwam aan bod.

Een groep van ruim 20 personen met een fantastische energie die uiteindelijk zich allemaal hebben gemeld om mee te gaan doen. TOP!

Inmiddels zijn ook de meeste aanmeldingen ook daadwerkelijk gedaan en ook is een camping uitgezocht en onderdak geregeld. Fantastisch om te zien en ervaren hoe er met veel positieve energie het nodige wordt gedaan om uiteindelijk in 2020 de Alp te bedwingen......

Thank you to my Sponsors

500

Anonymous

Succes

26

Anonymous

Succes

Show more

Select a Christmas decoration