Gosse Smid

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

Raised from 1st October 2020

1483.90

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Kanker is een ziekte die een spoor van vernieling achterlaat en dat moet stoppen! Helaas is mijn vader veel te vroeg na een lange, harde, nietsonziende, zeer pijnlijke, mensonterende, niet te winnen strijd, aan kanker overleden. Gelukkig kan het ook anders. Ook mijn moeder en mijn zus moesten de strijd met kanker aangaan en hebben gewonnen!
Onderzoek werkt en dus moet er nog veel meer geld komen voor nog veel meer onderzoek zodat voor de kinderen van nu kanker straks verworden is tot een chronische ziekte.

Big Challenge
Ik heb Herman Houweling leren kennen als een Elanco collega, maar daarna werden we al snel goede vrienden. Helaas is hij overleden aan de gevolgen van kanker in 2010. Zijn vurige wens was dat zijn kinderen niet meer aan deze rotziekte mogen doodgaan. Daarom doe ik mee met AD6 en met name Big Challenge. Herman is in 2009 alleen begonnen met Big Challenge en sindsdien is Big Challenge elk jaar present geweest op de Alp.

De bijdrage van Herman is niet onopgemerkt gebleven, een duwtje in de rug als je kapot zit is vernoemd naar Herman. Wil je weten waarom?

https://www.youtube.com/watch?v=GhQfgRA_nH0


In totaal is Big Challenge onderweg naar een bedrag van 10 miljoen in te zamelen voor Alpe d’HuZes/KWF.
Ik wil dat we met z’n allen trots kunnen zeggen dat de Nederlandse veehouderij een wezenlijke bijdrage levert aan de strijd tegen kanker.
https://www.youtube.com/watch?v=_yAefE49ORc&t=44s


Jannemieke Fotografie
Samen met mijn Jannemieke, professioneel fotografe, zet ik me in, als motard, voor een blijvende herinnering aan AD6 2020. "Een foto zegt meer dan 1000 woorden"
http://www.jannemieke-fotografie.nl/Mijn motivatie

Genevieve Verberk heeft een boeiend stuk weten te schrijven omtrent mijn waarom, waarom ik me graag wil inzetten voor Big Challenge.

Ben je benieuwd, klik dan op onderstaande link.

https://www.bigchallenge.eu/ervaringen-deelnemers/gosse-smid-2018


Mijn vraag aan jou:

Wilt je ook dat de kinderen van nu later kunnen zeggen, dat kanker een ziekte is waar je vroeger aan dood ging?
Vind je ook dat het verschikkelijke leed en gemis, veroorzaakt door kanker in je familie en goede vrienden, moet stoppen?
Bent je ook trots op de bijdrage van de veehouderij levert in de strijd tegen kanker?
Doneer en steun mij, de actie van Big Challenge en de strijd tegen kanker. Opgeven is geen optie!

Alvast bedankt.

 

Thank you to my Sponsors

8

Opbrengst koffie bij Motogymkhana

200

Koen Hulsbeek

Hoi Gosse, Bedankt nogmaals voor mijn coachingstraject, heb het als fijn ervaren en het heeft mij zeker bevestigd, dat ik goed bezig ben qua werk-oriëntatie. Kan ook vermelden dat ik momenteel leuk vrijwilligerswerk (vrijdags) doe op een zorgboerderij in Zwolle (de Huppe). Verder hoop ik van harte dat je de coachopleiding succesvol afgerond hebt en ik sponsor graag je goed doel, gaaf dit je dit doet! Goed houden, groetjes Koen

1.080

Alpe d'HuZes loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Annelies

Super dat jij je hiervoor inzet!

20

Gosse Smid

Opbrengst Motogymkhana koffie en koeken 13 juni Heerenveen

150

Engelie Beenen

Gosse, dank voor onze gesprekken. Ze waren waardevol, leerzaam en gezellig! Veel succes.

Show more

Select a Christmas decoration