Han Dietvorst

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

7737.77

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes?


In 2012 begon mijn Alpe d'HuZes avontuur. Samen met Team BoZes fietste wij een prachtig bedrag bij elkaar, een team wat ieder jaar veranderd in samenstelling. Maar altijd als één grote familie zich inzet voor Alpe d'HuZes.

Na mijn bijzondere 2e deelname in 2017, is het dit jaar weer tijd om me weer enorm in te zetten voor onderzoek en behandeling van kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Net als iedere deelname fiets ik dit jaar iedere beklimming voor iemand speciaal, iemand die op dit moment goed een steuntje in de rug kan gebruiken. Die mensen waarvoor ik dit jaar fiets en waarvoor ik vorige edities heb gefietst zijn precies de reden waarom ik het zo belangrijk vind om mee te doen! 

En hopelijk samen met u ga proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een ziekte die ons op een of anderen manier allemaal raakt!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Au revoir belle Alp

Hallo allemaal, na twee prachtige, intense en mooie dagen hier mijn laatste verslag! 

De dag voor Alpe d’HuZes stond in het teken van rusten, eten, drinken en fiets in orde maken. 
De laatste voorbereidingen voor de grote dag brengen bij iedereen een soort gezonde spanning met zich mee. Naambordje wordt gemonteerd en dat betekend dat het dan eindelijk zover is…

Vroeg naar bed, want om half 3 gaat de wekker!
Slapen lukt natuurlijk niet, hoe graag je ook wilt en probeert.

Piep piep piep…wekker gaat, je wrijft in je ogen en gaat op de rand van je bed zitten! Het is zover, nog een beetje slaapdronken begin je je realiseren dat de dag waar je zo lang naar toe hebt geleefd is aangebroken, Alpe d’HuZes 2023!

Snel warm aankleden, want het is 5 graden, en een grote kom havermout naar binnen werken. Ik 
Om half 4 fietsen we samen met een paar duizend lichtjes in het donker de berg af! De kippenvel springt op je armen bij het zien van al die kaarsjes die staan te branden in alle 21 bochten. Adembenemend gewoon.

Beneden aangekomen vormt zich een lange sliert met lopers en fietsers in de straten van Bourg d’oisans, klaar voor het startsein.

Gek genoeg vliegt vanaf het startschot de dag voorbij, ook al zit je van 5:00 uur tot 20:00 uur op de fiets! De beklimmingen volgen elkaar op, en stilletjes aan wordt het licht en de koele ochtend maakt plaats voor een zonnige en warme dag. Maar bovenal is de warmte voelbaar van alle aanmoedigen, berichtjes en support! Tussen door even een bezoekje brengen aan Cisca in bocht 7, een speciaal plekje voor een héél speciaal persoon! 

Vastberaden om mijn 6 beklimmingen voor 6 bijzondere mensen te volbrengen, klim ik met hen in gedachte samen naar boven! Wat een speciaal gevoel is dat. 
En dan  is het 20:00 uur en kom ik samen met heel team BoZes tegelijk voor de 6e keer over de finish. Wat een onbeschrijfelijk gevoel!
Een dag om nooit te vergeten!

Ik val als een blok in slaap en wordt de volgende morgen wakker uit een prachtige droom, en het mooiste van alles is die droom blijkt echt gebeurt te zijn.

Zoals gebruikelijk wordt er op vrijdag hoger op de berg op een schitterende serene plek bij een meer geproost op een geslaagde Alpe d’HuZes week en op het leven. En dit keer in het bijzonder op Cisca. 

Na met het hele team uit eten te zijn geweest volgt de slotavond, gevolgd door de feestavond met Pater Moeskroen. Wat een feest was dat weer, een geweldige avond om met elkaar alle emoties even los te dansen en springen! 

Lieve mensen, ondertussen rijden we in Luxemburg op weg naar huis, en wil ik iedereen bedanken voor alle support, donaties en lieve berichtjes die hebben geholpen 6x de berg op te fietsen en bij te dragen aan de astronomische opbrengst van ruim 17 miljoen euro voor onderzoek en behandeling van kanker! 

Iedereen ontzettend bedankt!!
Liefs en au revoir belle Alp 🩵
Han


Team BoZes avond etappe 1,2,3

Goedemorgen allemaal vanuit het practige Alpe d'Huez,

Zoals jullie van mij gewend zijn hier weer eennverslag van de dag van vandaag!
Maar deze keer deel ik graag de avondetappes die wij maken met het Team. Een kort maar leuk verslag van de dag.

Veel kijkplezier!

https://youtu.be/HkxH0IkJ2Go

https://youtu.be/0T07QEQZRxs

https://youtu.be/g-R-xjHfYso

Trainen, eten, slapen and repeat!!!

Goedenavond allemaal,

Hier weer een verslagje van dag 2 en 3 hier op de Alp.
De eerste dagen van onze Alpe d’HuZes week staan in het teken van trainen, eten en slapen. Want je wilt vooral goed voorbereid en uitgerust aan de start staan. Na een lekker Frans stokbrood als ontbijt maak je je klaar om de berg af te dalen. Heb ik mijn bidonnetjes bij, regen jasje aan voor de rij wind tijdens het naar beneden fietsen, helm op en hup naar beneden. In het begin altijd weer even spannend, maar na een paar bochten een heerlijk gevoel het naar beneden zoeven!

Gisteren hebben we beneden op het parkeerterrein twee net aangekomen teamleden opgepikt en samen naar boven gefietst. Vandaag ben ik met Edwin naar een camping even verderop gefietst om daar even goede dag te zeggen tegen Raymond en Klazien, mijn baas en bazin van Thomashuis Lepelstraat. Zij zijn met de camper helemaal naar hier komen rijden om ons aan te komen moedigen. En vooral de cheque te komen overhandigen van de fiets sportdag van 4 thomashuizen, die een fantastisch bedrag bij elkaar hebben gesport!!!

Op de terugweg de berg weer op gefietst. Wat met een paar heerlijk verkoelende druppels regen begon onderaan de klim, monde uit in een enorme stortbui waardoor het meer leek op waterfietsen…! 

Boven wachtte een heerlijk warme douche en verrukkelijke Franse salade niçoise! Moe maar voldaan zat de dag er weer op. 

Weltrusten en tot morgen!

Bonjour chers amis

Goedemorgen vanuit het zonnige Alpe d’Huez. Ik zit hier met een kopje koffie op het balkonnetje van ons appartement, en neem jullie graag mee naar de dag van gisteren.

We zijn gisteren ochtend vroeg vertrokken, om na zo’n 1000 kilometer aan te komen in le Bourg d’oisans. Het dorp aan de voet van Alpe d’Huez. Traditie getrouw rijden we niet met de auto naar boven maar zal de de weg naar boven eerste keer fietsend afgelegd worden. (Anders durf je niet meer…)
Dus hup fietsen uit de auto, ons mooie nieuwe trainingsshirt aan, bidonnetjes gevuld en op de fiets naar boven! 

Ieder in zijn eigen tempo slingerend langs de 21 haarspeldbochten zijn weg naar boven! In een paar bochten ben je al vlug de hoogte in en zijn de eerste prachtige uitzichten al je beloning. Wat is het heerlijk om weer terug te zijn! Eenmaal boven aangekomen staan er al een paar vroeg aangekomen teamgenoten je al op te wachten met een luid gejuich! 

Alpe d’HuZes is nu echt begonnen! 


Nog een week voor vertrek….

Over een week is het zover, de start van de Alpe d’HuZes week! Zaterdag 27 mei vertrekken we naar Frankrijk om te beginnen aan de bijzondere week.

Het begint nu echt in zicht te komen, na maanden trainen, donaties werven en voorbereiden.
Vandaag nog één van de laatste trainingstochten gemaakt van 107 kilometer over de zeelandbrug. Prachtig weer, mooi zacht zonnetje en zeker niet te warm, hopelijk is dat volgende week op de Alp ook zo.

Vanaf nu zal ik regelmatig een blog schrijven over mijn belevenissen tijdens Alpe d’HuZes. Ook is er een speciale alpe d’HuZes app, waar je als je dat leuk vindt mij en andere deelnemers kan volgen en zijn er live radio en video streams vanaf de berg.

Alle donateurs nogmaals dank voor al jullie hulp en steun!
Groeten en tot het volgende blog, Han

Thank you to my supporters

25

Anonymous
2 June 2023

Geweldig dat je dit doet, Han! Ik wens je mooie ervaringen en veel succes!

5

Anonymous
1 June 2023

50

Anonymous
31 May 2023

Heel veel succes en ook genieten! Dankjewel : )

206

Arjo En Ria Jongejan
31 May 2023

Succes Han!

10

Mariska Van Beers
31 May 2023

Alvast heel veel succes morgen met de beklimmingen! En wat ontzettend mooi en bijzonder dat je dit voor o.a. onze lieve collega wil doen!

66

Evelien Croonen
31 May 2023

Hartelijk dank voor het meenemen van de kaars voor mijn stiefvader Mans. Veel succes met het fietsen!

120

Dokter Teun!
31 May 2023

Succes morgen broer!

26

Tiny Vd Muijsenberg
30 May 2023

5

Marianne Wiltink
28 May 2023

Heel veel succes Han

26

Hans & Patrice Kemmeren
27 May 2023

Zet hem op Han !

26

Camila Ramon Ronald En Kartika
27 May 2023

50

Kees En Eliane Uijtdehaag
26 May 2023

Alle respect!!

250

Camping Uit En Thuis
26 May 2023

Veel Succes!!!!

87.85

Han Dietvorst
26 May 2023

Donatiebox Camping Uit en Thuis!

228

Cobij Deelen
23 May 2023

Finale bloemstukjes

20

Jasper De Waal
22 May 2023

Veel succes!

50

Greetje Dietvorst
22 May 2023

Zet ‘m op kanjer. ❤️

10

Mathieu & Ilse
21 May 2023

Lekker bezig ouwe dibbus!

50

Luizter (jolanda & Jörgen)
21 May 2023

Heel veel succes maatje! Je kan het!

26

John & Marijke
19 May 2023

Zet hem op Topper!!!! Je kan het Han.

23.30

Anonymous
17 May 2023

66

Lotte Dietvorst
17 May 2023

❤️

28.50

Ria Van Zundert
14 May 2023

Opbrengst haakwerkjes

36

Hans En Anja Verdult
13 May 2023

Hoi Han, Wij wensen je heel veel succes met het beklimmen van de Alp en met de voorbereidingen. Mooi dat je je voor dit goede doel zo inzet. Groetjes Hans en Anja.

50

Rien En Anneke Hoevenaars
13 May 2023

Mooi dat je weer meedoet. Succes.

3.29k

Thomashuis Lepelstraat Sportdag Stralen
12 May 2023

Wij kijken terug op een super mooi Sportdag . EEN dag met een gouden randje echt een feestje

50

Anonymous
9 May 2023

100

Anonymous
8 May 2023

Veel succes!

12.95

Kris
8 May 2023

10

Kim Heijboer
7 May 2023

Heel veel sterkte, succes en plezier

26

Jose Nugteren
7 May 2023

Han, zet 'm op. Zo hard nodig.

5

Wendy
6 May 2023

Veel succes.

15

Anonymous
4 May 2023

Mooi doel! Veel succes!

26

Marty Akkermans
2 May 2023

Succes met dit prima doel. TOP

125

Nel Jochems
18 April 2023

Zet hem op Han!!

1,000

Anonymous
16 April 2023

Nog meer bloemstukjes. Super trots op je!

10

Sjors Gladdines
15 April 2023

Bedankt Han

10

Frank En Elsemiek Van Campo
11 April 2023

Zet 'm op met dit mooie initiatief!

50

Nel Kipping
1 April 2023

Veel succes !

66

Anonymous
1 April 2023

Succes Han !

106

Zorgboerderij De Ruigevelden
1 April 2023

Han succes

10

Helma Douw
30 March 2023

Lieve Han, Wat mooi dat je dit voor Petra doet. Heel veel succes en doe voorzichtig. Liefs Helma

26

Diny En Jan
30 March 2023

Mooi dat je deze uitdaging weer oppakt. Heel veel succes!

5

Anonymous
30 March 2023

Veel succes!

15

Anonymous
28 March 2023

Zet ‘m op Han!! Veel succes.

10

Annemarie Van Unen
27 March 2023

Heel veel succes! En wat mooi dat je dit voor oa mijn lieve collega Petra doet❤️

10

Miranda Geuze
27 March 2023

Wat bijzonder dat je dit doet en voor mijn lieve collega Petra. Veel succes!

5

Anonymous
27 March 2023

Succes!

15

Anonymous
27 March 2023

Deze is zeker voor Petra….SUCCES

26

Kees De Waal
27 March 2023

Veel succes!

10

Rieneke Van Kaam
27 March 2023

Succes met de voorbereiding en uitvoering 👍🍀💪🏻

26

Judith Borth
27 March 2023

Heel veel succes Han!

75

Hans En Liesbeth Dietvorst
27 March 2023

Zet 'm op Han.

50

Mw. B De Waal
27 March 2023

Veel succes Han, van oma

26

Joey En Sanne Van Akkeren
26 March 2023

Super mooi dat je/jullie dit weer gaan doen!! Heel veel succes voor nu en als het zo ver is 🏔️🚴🏼‍♂️!!

50

Marjolein Herrings
26 March 2023

Respect! Veel succes ook met de voorbereidingen. 💪🙏🏔

10

Anonymous
26 March 2023

Veel sucses weer Han!!!! Super goed dat jij/jullie dit doen. Nog zoveel nodig voor onderzoek, zodat deze ziekte 100% kan worden genezen. Pas mijn schoonzus aan de ziekte verloren. Zo heftig.

10

Daan Dietvorst
24 March 2023

Heel cool dat je weer gaat. Ik ben enorm trots. Heel veel succes!

50

Annette En René Groenewold
24 March 2023

Veel succes Han!

50

Toos Hermus
10 March 2023

Een donatie voor jou voor het goede doel dat je gaat nastreven. De 50 euro staan voor mij symbool voor de 50 mooie jaren die ik en Ton samen hadden.

500

Cobij Deelen
10 March 2023

Bloemstukjes KWF

50

Anonymous
6 March 2023

66

Charlotte Van Zundert
16 February 2023

Wij wensen je veel succes Han en wij denken vooral aan de 6e keet dat je gaat!

5

Anonymous
8 February 2023

Succes!

50

Fam. Schellens
18 January 2023

Succes Han!

6

Anonymous
4 January 2023

Heel veel succes Han!

10

Lucie Versteeg
2 January 2023

Heel veel succes Han!

106

Klazina Van Stralen
2 January 2023

GO FOR IT !!

26

Eelco
5 December 2022

Zo van de nul af. En ik vanaf nul. Alvast bedankt voor alle kilometers die nog komen als voorbereiding.

My Activity: Fietsen