Harriët Jacobs

Alpe d'HuZes 2022

My activity tracking

24,559
kms

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

5726.01

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

1585.57

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

 

In maart 2018 krijgt mijn zus Helma te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Ze zal de strijd verliezen maar heeft dat niet zomaar gedaan. Ze heeft nog n prachtige zomer gehad waarin ze met alle mensen die haar dierbaar waren nog zoveel mooie herinneringen heeft gemaakt. In september 2018 hebben we afscheid van haar genomen, n afscheid waarbij ze zelf de regie had, alles  in detail geregeld.

Hoe zij zich staande heeft gehouden in dit proces, daar hebben wij als familie en vrienden zoveel bewondering en respect voor.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes in herinnering aan mijn zus Helma en daarmee voor al die anderen om de strijd tegen kanker aan te gaan.                                               

Harriët


 

My Updates

Terugblik

En dan is het voorbij. Alhoewel, de koersweek is voorbij maar we kunnen terug kijken op een indrukwekkende tijd. We kijken zelfs terug op een paar jaar die in het teken stond aan voorbereidingen van afgelopen week. We zullen nog wel even tijd nodig hebben om te laten zakken wat we afgelopen week mee gemaakt hebben.
 Wat begon met het idee  om mee te doen met de Alpe 'd Huzes ging via een fiets kopen, lid worden van fietsclub, veel fietsen met verschillende mensen, geld in zamelen, sponsoren zoeken, kaarsjes maken, naar de berg bedwingen. Samen met Laura en Maria. Alles met een lijntje naar Helma. Zij was er vanaf het begin tot het eind bij.  Kaarsjes verkopen op de openingsrit van TC Cafe Wilhemina, fietsen in de vorm van een hart rondom Eindhvoven,  fietstochtjes in Limburg  en op de koersdag een foto van Helma het frame van de fiets geplakt. We hebben een steentje met haar naam achter gelaten op de berg.  
Door Helma heb ik een nieuwe hobby gevonden, het fietsen wat zij ook graag deed. Helma was bang dat ze vergeten zou worden maar bij elk fietstochtje dat ik maak is zij in gedachten bij mij.
Dankjewel Helma!

Koersdag 2022

2 juni 2022
Eindelijk is de dag aangebroken. Hier hebben we zo naar toe geleefd! Ik voel de hele week de spanning in mijn lijf oplopen. Gister avond geprobeerd om op tijd naar bed te gaan maar slapen wil nog niet zo lukken. Om 02.15, een kwartier voordat de wekker afloopt ben ik wakker. Ik maak me klaar voor de  afdaling. Laura en Maria hebben een plekje gevonden waar ze nog met de auto kunnen komen en goed uitzicht hebben op het dal.
Om 3.15 worden we naar beneden begeleid door motars. Met lichten op onze fietsen zoeven we de donkere afdaling af. Onderweg zien we al die brandende kaarsen in alle bochten. Weer zo'n bijzonder moment! Dan staan we in de straten van Bourg d' Oirson . Al die renners die naar deze dag hebben toe geleefd en gewerkt. Om 4.30 gaan we van start na n woordje van de burgemeester. Er wordt afgeteld vanaf 6.  We worden toe gejoeld door veel mensen die net als de fietsers vroeg zijn opgestaan.
 Mijn eerste klim naar boven. Gelukkig weet ik dat t eerste stuk t zwaarst is. Ik weet ook dat ik altijd even de tijd nodig heb om op gang te komen.  Tijdens mijn klim neem ik alle tips die ik afgelopen week te horen heb gekregen ten harte. Rustig beginnen, eigen tempo , goed eten, veel drinken en vooral genieten. Ik stop met regelmaat in de buitenbochten, even ademhaling laten zakken en genieten van het uitzicht. Op elk punt dat er eten aangeboden wordt pak ik wat mee.  Mijn conditie is goed, voor ik t weet ben ik boven. Tranen vloeien als ik over de finish fiets.
Ik heb me opgeven om om 17.00 uur met de saamhorigheidsklim mee te doen. Afhankelijk hoe ik na mn eerste klim boven zou komen zou ik er nog een tussendoor kunnen doen.  Ik voel me goed dus al gauw start ik voor de 2e keer. Ook deze keer gaat super. Ik ben zelfs iets sneller dan de eerste keer. Samen met Maria en Laura uitgebreid geluncht.  Ik voel me nog steeds goed en denk dat een derde keer ook nog gaat lukken. De saamhorigheidsklim om 17.00 zou nog 3 uur wachten zijn voor vertrek.  Ik besluit dan toch om eerder voor de derde klim te vertrekken. Ik denk dat t voor mij prettiger is om in mijn eigen tempo naar boven te gaan. Ik zoef weer naar beneden om meteen weer door te gaan met de klim. Ik voel dat t wel zwaarder wordt.  Het is warm en tempo ligt lager. Ik krijg wat last van mijn knie. Toch lukt het om naar bocht 7 te fietsen. Ik ga naar de medische post. Ik hoop dat met het intapen van mn knie ik weer makkelijker verder kan.  Ik voel wat pijn maar het lukt goed om meer kracht met mijn andere knie te zetten. Ondertussen kijk ik naar de foto van Helma die ik op mijn frame heb geplakt. Ze kijkt me lachend aan, een hartje makend met haar handen. In gedachten lees ik de lieve berichten die ik gekregen heb en denk aan al die andere mensen die er niet meer zijn. Met mijn mantra " Door de wind, door de regen, dwars door alles heen. Door de storm, al zit alles me tegen, door jou ben ik nooit alleen".
Met meer dan een voldaan gevoel kom ik voor de derde keer over de finish. 

De avond vooraf

1 juni 2022
Woensdag avond hebben we zo'n 60 kaarsjes van ons zelf laten branden. We hebben er afgelopen dagen de namen bij geschreven die onze sponsoren,  vrienden en andere betrokken aan ons door hebben gegeven. Van mensen die zijn overleden en mensen die in verleden kanker hebben gehad of nog steeds midden in het proces zitten. We hebben een filmpje gemaakt van de brandende kaarsen terwijl we naar het nummer 'Dichterbij de hemel ' luisterde.  Een bijzonder moment weer om zo stil te staan bij al die mensen en hun naasten. 

Alpe 'd huzus

1 juni 2022
Wat n organisatie, op zoveel verschillende gebieden moeten er dingen geregeld worden. Er zijn zoveel vrijwilligers die alles in goede banen leiden. Zo ook een team KAARSEN. Zij zorgen ervoor dat alle mensen die kaarsen hebben gekocht op de plek komen te staat die zij willen. Zo hangen er op een muur foto's  van de 21 bochten. Daar onder staan kratjes waar je je kaars in kunt zetten. Woensdag nacht gaan de vrijwilligers van team KAARSEN alle kaarsen in de bochten zetten en aanmaken. 
We hebben ons gisteren gemeld bij de vrijwilligers. Je kunt elke dag op geven als je tijd over hebt om iets te doen. En zo kregen wij de taak om woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur  in bocht 7 fruit, koek en bouillon aan te bieden. Wat geweldig om dit mogen doen! Wat n sfeer! Er is een dj die opzwepende muziek draait. Het medisch team, die het gelukkig rustig hebben, lopen in polonaise en dansen. Ook toeschouwers juichen de hele dag voor de deelnemers. Wat fijn om op deze manier ook iets voor de organisatie terug te doen!

Dichterbij de hemel....

29 mei 2022
Het  Ad6 lied van Maarten Peeters: Dichterbij de hemel kom ik niet. Vanavond aanwezig geweest bij de start van avond programma. Erg indrukwekkend. Indrukwekkend, met zoveel mensen bij elkaar met hetzelfde doel,  met zoveel mensen zoveel saamhorigheidsgevoel, hoe alles opgebouwd wordt, al die vrachtwagens die onder begeleiding, de berg op gaan. We eten met n heleboel andere wat geweldig geregeld was. Zoveel vrijwilligers! Maria is begonnen met fotograferen van de  shirts van de vele verschillende vrijwilligers; geel voor de vrijwilligers, lichtblauw voor beveiliging, zwart voor organisatie, rood voor brandweer, roze voor coördinator, grijs catering, en ze heeft ze nog lang niet allemaal! 
Indrukwekkend het verhaal van een deelnemer, een kind nog....
Vandaag de berg afgedaald om te ervaren hoe dat is. Onderweg iemand gesproken, ik slurp de tips en ervaring van andere op.  Besloten dat ik ook stuk omhoog ga fietsen om te voelen waar ik aan ga beginnen. Bij bocht 7 gestopt. Ruim over de helft. Voor wie t niet weet de Alpe heeft 21 bochten, bocht 1 is boven op de berg. Ondertussen oefen ik verschillende mantras terwijl ik aan t trappen ben. 
Wat bijzonder om dit te mogen ervaren. 

Nog een week!!

27 Mei 2022
Morgen vertrekken we naar Alpe D Huez! Ik kan het bijna niet geloven. Mensen vragen of ik er klaar voor ben, of ik er zin in heb? Het blijft bijzonder om er zo lang mee bezig te zijn. De editie van 2020 en 2021 werden uitgesteld, actie voeren kwam op een lager pitje.  Maar nu gaat het echt gebeuren! 
Het shirt heb ik al verschillende keren gedragen bij speciale ritjes, ik ben er natuurlijk erg zuinig op:) 
Met trots op de sponsors die een afbeelding op mijn shirt hebben; 
Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers, 
De Fietsenmakers op 't Loo, 
Toer en Supportersclub SOLO, 
TWC Café Wilhelmina, 
Hans van de Ven van Hurkmans Groep, 
Ace Multimedia,  
GP Equipment BV, 
Simac, 
Stage Fright, 
het uiltje wat symbool staat voor familie Muskens en natuurlijk  lavendel wat voor mij symbool staat voor Helma.
 Blij met al die mensen die een donatie hebben gedaan!!
Natuurlijk heb ik er zin in, natuurlijk ben ik er klaar voor, natuurlijk ben ik benieuwd en tegelijkertijd doodsbang of ik die berg wel op kom....Maar.. 
Opgeven is geen optie!

Oranjemarkt Eindhoven

27 april 2022
Eindelijk weer een actie. Het heeft toch even stil gelegen door  corona maar we  kunnen en mogen weer! Heerlijk om de  zolder leeg te halen met spullen die we afgelopen jaren bijeen verzameld  hebben. Twee jaar geleden hadden we al een kraam gehuurd in stadswandelpark in Eindhoven en dit werd steeds een jaar verzet tot vandaag.  Gezellig om dit met mijn zussen te doen.  Even zoeken wat de beste manier is om van onze spullen aan de man te brengen maar vooral om zoveel mogelijk kenbaar te maken dat alle opbrengst naar het KWF  gaat. En zo fijn dat er verschillende bekenden even langs kwamen. Een heerlijke dag,  gezellig sfeertje, live muziek en ook nog eens met een mooie opbrengst van 263 euro!!

Hoop

December 2021
En zo  zijn er weer maanden voorbij. Soms lijkt de tijd stil te staan,  is het ineens  alweer december. We hopen zo dat we komend jaar toch een Alpe d Huzes mogen beleven zoals we dat 2,5 jaar geleden dachten mee te gaan maken. De acties zijn wat op de achtergrond gegleden maar vandaag toch, na idee van Maria, weer kaarsjes bij Super Lierop ( de Spar) neer gezet. Hopen dat er op deze manier toch weer wat euro's gedoneerd  worden.
Ik heb het afgelopen jaar wat minder km gefietst vergeleken bij de 10.000 van het jaar daarvoor maar met ruim 7.200 km hoop ik dat mijn basis conditie goed genoeg is om in juni de beklimmingen aan te gaan!
Afgelopen week heb ik nog een ronde gefietst met onverwacht veel km, onverwacht slecht weer, onverwacht koud, onverwacht verkeerd gefietst, onverwacht frustratie van leuk fiets tochtje naar hopen snel thuis te zijn. Dat had ik nog niet echt mee gemaakt!

Goed om hoop te houden
Hoop op mooie fietstochten
Hoop op mooie donaties
Hoop op goeie conditie
Hoop op een Alpe d Huzes 2022!

Koersdag 2021

3 juni 2021
Wie had dat gedacht,   jezelf opgeven om mee te doen met de ad6 en daar vervolgens 3 jaar mee bezig mogen zijn! Op de koersdag n rondje, in de vorm van een hart, gefietst rondom Eindhoven, de stad waar Helma woonde.  Ik had voor de 100 of 150 km kunnen gaan maar ja, t moet natuurlijk wel n uitdaging zijn😀

10000 km

30 december 2020

Ondanks of dankzij covid19 ben ik blijven fietsen met het resultaat dat ik vandaag de 10000 km aangetikt heb. Dat had ik me in januari niet voor kunnen stellen. Ook na het Diekirch Valkenswaard avontuur ben ik blijven fietsen, de racefiets af en toe ingeruild voor de mtb. En oh, dat bevalt me ook goed!
Dankjewel mensen van TCMierlo voor de mooie ritjes afgelopen jaar en dankjewel Driek, voor de 4000 km die we dit jaar samen gefietst hebben en dat je mij met andere fietsmaatjes in contact hebt gebracht! We proosten op Helma, die 4 januari 58 jaar zou zijn geworden...

Diekirch-Valkenswaard

28 augustus 2020

Vanaf februari heb ik in een van de vrienden van Helma een fietsmaatje gevonden. Nadat bekend werd dat naast de Alpe D Huzes ook Diekirch-Valkenswaard niet door zou gaan ivm covid19 is het idee ontstaan om op onze eigen wijze een Diekirch-Valkenswaard te gaan fietsen.(Voor de niet-kenners, een fietstocht die de laatste zaterdag in augustus gepland wordt om in een dag van Diekrich naar Valkenswaard te fietsen, een tocht van 262 km) Na verschillende oefentochten van 200 km durfde we het aan. Op 28 augustus zijn we met 5 fietsers vertrokken vanuit Diekirch. Het werd n prachtige tocht met een geweldig clubje mensen. Ieder met zijn/haar eigen motivatie om deze tocht te volbrengen.  Weer een ervaring waar ik met n warm gevoel op terug kijk! Dankjewel Driek, Marita, Bart, Ruud en verzorgers Karin en Annerieke.
Op het eind van de rit heb ik wel stiekem gedacht dat Helma er misschien wel voor gezorgd heeft dat we, ondanks de donkere lucht onderweg, niet nat zijn geworden en nog geen lekke band hebben gehad.

Wij gaan door!

27 maart 2020

Heel begrijpelijk dat de organisatie heeft gekozen om de AD6 uit te stellen met n jaar. Het is even omdenken maar opgeven is geen optie!  Nog een jaar extra tijd om door te gaan met waar we aan begonnen zijn. Ik heb mijn streef bedrag gewijzigd zodat het nu gelijk staat aan mijn inschrijfnummer! Mijn actie pagina blijft open staan. We kunnen de actie die we nog hadden staan voor koningsdag uitstellen naar volgend jaar en hebben  tijd om andere dingen te bedenken!

Hopelijk kunnen we deze onzekere tijd met de situatie rondom corona snel achter ons laten!

Hoe vaak ga jij de berg op?

19 maart 2020

De afgelopen tijd ben ik flink aan 't trainen. De eerste korte klimmetjes in Berg en Dal en Limburg zijn gemaakt. Vaak schiet 't door mijn hoofd...hoe zou Helma dat nou gevonden hebben? Zij was degene die fietste, ik niet! Maar steeds meer geniet ik van de ritjes, van het fietsen, van de omgeving en van het gezelschap waarmee ik fiets. Vaak word me gevraagd hoe vaak ik de berg op wil gaan. Toen ik er mee begon zei ik voor 2 x te gaan en dacht ik stiekem om 3x te gaan. Iemand vertelde dat hij wel dacht dat ik het 4x zou aan kunnen. Maar zoals 't ging met het proces met Helma's ziek zijn, zij wist ook niet wat er kwam,  wat haar te wachten stond, wat ze aan kon. Ik weet niet hoe vaak het me lukt om de berg op te gaan maar ik zal net zoals Helma alles op alles zetten om alles en nog meer te geven....

Samen

5 maart 2020

Ik ben na t zien en horen van verhalen van deelnemers van vorig jaar warm geworden om zelf de berg te gaan beklimmen. Mijn zussen Laura en Maria fietsen of lopen niet mee  de berg op maar zijn wel vanaf het begin betrokken. Samen hebben we voorbereidingen getroffen om verschillende sponsoracties te bedenken en uit te voeren. We hebben kaarsjes geschilderd, zijn naar sponsoren gegaan,  verzamelen spullen voor de markt op koningsdag waar we zullen staan. Samen met Laura, Maria en mijn dochter Rinke gaan we naar de Alpe d Huzes. Zij zullen beneden en boven op de berg staan. Zo fijn om dit samen te doen, zonder hen zou ik dit avontuur niet begonnen zijn.

Lana heeft ondertussen ook nog n mooi bedrag bij haar werkgever SIMAC gesponsord gekregen! Dankjewel!

Lana en Nick beginnen hun vakantie in juni in Frankrijk en zullen op 4 juni er ook bij zijn, net zoals Theo en Maudy! Samen zullen we deze life changing experience beleven!

Bedrag van 5091 euro behaald!!

30 januari  2020

Toen ik me in oktober  2019 inschreef voor de Alpe D Huzes zag ik er toch wel tegen op om een bedrag van 2500 euro bij elkaar te krijgen. Ik was zo blij dat ik de eerste dag al meteen een donatie kreeg! En nu al 5091 euro!! Dat had ik 4 maanden geleden niet gedacht! 

Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers

De plek waar Helma werkte, collega's die in januari 2018 tegen Helma zeiden dat ze toch maar eens naar de dokter moest gaan omdat ze zo'n buikpijn bleef houden, collega's die op pad gingen met haar toen ze ziek was, Martijn die met Helma mee ging om een plekje op Schoorsveld uit te zoeken, collega's die tijdens het afscheid van Helma mee gewerkt hebben zodat Helma een bloemetje aan iedereen mee gaf in plaats van andersom. En nu heeft Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers ook nog een donatie gedaan!! Met tranen in mijn ogen Dankjewel!!

Hans van de Ven van Hurkmans Groep 

Hurkmans Groep is de nieuwe sponsor van WTC Café Wilhemina. Als twee oud Lieropenaren kwamen Helma en Hans elkaar tegen bij de fietsclub maar ook tijdens Lierop kermis! En dan vandaag een geweldige donatie! Dankjewel!!

GP Equipment BV

Een werkrelatie van Ace Multimedia. GP Equipment BV heeft geen persoonlijke binding met Helma maar zijn wel zo betrokken om via ons een donatie te doen. Hoe bijzonder is dat! Dankjewel!!

Ace Multimedia

Het bedrijf van Marius, partner van Maria had al eerder een donatie gedaan. Daarnaast kunnen we Marius ook inschakelen als er er iets niet lukt of als we vragen hebben over o.a. logo's en foto's aanleveren:) Bedankt!!

De Fietsenmakers op 't Loo

De Fietsenzaak in Bergeijk van Gert en Nick. Nick is partner van Lana, Lana is een nicht van Helma. Ook zij hadden al eerder een donatie gedaan. Daarnaast hebben zij al vanaf december een dienblad met kaarsjes in hun zaak staan waar ze klanten op attenderen en zo ook nog mee werken om nog meer geld te kunnen doneren. Nick en Lana komen 4 juni naar de Alpe d Huzes toe. Zo fijn om deze kenners erbij te hebben. Nu al voor fietsadvies en ondersteuning en op 4 juni op de Alpe. Dankjewel!!

Bovenstaande bedrijven en Toer en Supportersclub SOLO, TWC Café Wilhelmina en Stage Fright krijgen n logo om mijn shirt. Daarnaast zal er ook n afbeelding van lavendel en n Musje op mijn shirt komen. Ik zal het met trots dragen tijdens de beklimming van de Alpe d Huzes!!!

WTC Café Wilhelmina

24 Januari 2020

WTC Cafe Wilhelmina is de club waar Helma bij fietste. De club waarmee Helma veel tochtjes heeft gemaakt, veel mensen van kende en vaak mee op club vakantie is geweest naar Frankrijk om n berg te beklimmen, zo ook de Alpe d Huez. Ze hebben een nieuwe sponsor en daardoor hebben ze hun  oude club kleding verkocht. Afgelopen week is er een geweldig bedrag gedoneerd, het bestuur heeft het bedrag van de verkochte kleding verdubbeld vanuit hun goede doelen pot! Dankjewel!! WTC Cafe Wilhelmina krijgt n logo op mijn shirt dat ik met warme gevoelens naar hen toe zal dragen!

ATB Toertocht Memorial Jo Boerekamp

31 december 2019

Op de laatste dag van 2019 organiseert Toer en Supportersclub SOLO voor de 31e keer de ATB Toertocht Memorial Jo Boerekamp.

Elk jaar schenken zij een gedeelte van het inschrijfgeld aan een goed doel. Naast een dorpsgenoot mocht ik met mijn actie hier ook in delen. Tja en aangezien het een toerrit is en ik meters moet maken heb ik mee gefietst. De route is voor zowel ervaren als minder ervaren renners. Ik weet niet waar ik onder val met n paar maanden fiets ervaring maar onder mom van opgeven is geen optie niet voor de 25 maar voor de 45 km gegaan! Een prachtige route op n mooie dag. Juist dat het n mooie dag was maakte dat er erg veel deelnemers waren. Geweldig want daardoor n prachtige donatie van 380 euro mogen ontvangen!!

Dankjewel Toer en Supportersclub SOLO!! 

streefbedrag behaald maar nog niet klaar...

21 December 2019

Vandaag n dagje bij de Spar in Lierop gestaan. Fijn, Jan en Helmie dat ik vandaag n tafeltje heb neer mogen zetten met kaarsjes, kaarten en potjes met gehaakte poppetjes die Sjan voor ons gemaakt heeft!  'n geweldig resultaat met deze actie want vandaag is het streefbedrag behaald! Mooie gesprekjes gehad, met mensen die ik ken maar ook met mensen die ik niet ken! Wat n verbondenheid brengt het dan toch weer...

Streefbedrag behaald betekend niet dat we klaar zijn! We zijn nu al spulletjes aan het verzamelen voor een volgende actie. Deze gaan we op koningsdag in Eindhoven op de oranjemarkt in het stadswandelpark verkopen. Eindhoven omdat Helma daar thuis was!

Kanjer

22 november 2019

Ik kreeg vandaag een mail vanuit de organisatie van Alpe d Huzes. Dikke duim omhoog omdat ik vandaag al op de helft van mijn streefbedrag zit. 1255,00!! Wat n superprestatie schrijven ze. Ik lees het ook bij de reacties bij mensen die gedoneerd hebben; wat n uitdaging, wat dapper, superknap en stoer. Nou, ik vind dat Helma de dikke duim verdient. Zij ging het aan om alles, uit het half jaar wat ze kreeg, te halen. Zij was zo dapper, zo superknap en zo stoer. Zij was de kanjer....

Blij

10 november 2019

De afgelopen weken hebben Laura, Maria en ik hard gewerkt om kaarsjes te schilderen. Zelfs mijn vader met zijn 88 jaar helpt mee. Ik heb hem verteld dat ik de Alpe 'd Huzes ga fietsen maar vertel maar niet dat ik dit met Helma in gedachten ga doen... Ondertussen hebben we er samen met Zorgboerderij Buiten Enzo 675 geschilderd!! Zij vinden het ook een heerlijke aktiviteit voor hun deelnemers om te doen.

Op 21 december gaan we ze verkopen bij de Spar in Lierop. Ook komen ze nog bij Healthclub one in someren te staan waar ik wekelijks mijn spinning training doe. Het gaat goed!

Ook hebben de eerste sponsors aangegeven mee te willen werken!

ACE Multimedia uit Lierop en Fietsenmakers op 't Loo uit Bergeijk!

Ik word daar zo blij van, ook van de donaties die blijven komen, krijg er elke keer weer n brok van in mijn keel....

Waxine kaarsjes

27 oktober 2019

De afgelopen week heeft zorgboerderij Buiten Enzo uit Lierop mee gewerkt om waxine kaarsjes te schilderen. Deze gaan we verkopen op verschillende plekken. Onze eerste actie om geld in te zamelen. Hobby centrum Leenen heeft mee gewerkt voor de aanschaf van de verf. 

Het reslutaat is prachtig! Zelf zijn we ook enthousiast aan de slag gegaan om het aantal geschilderde waxine kaarsjes te vergroten.

Vandaag hebben we n familie reunie met neven en nichten van mijn moeders kant. Hoe toepasselijk om onze eerste actie te doen op n plek waar allemaal mensen zijn die Helma gekend hebben.

Thank you to my supporters

26

Marian Graat

ZET M OP !!!!!!!!!Je kunt het !!!!!!!

26

Petra Maas

Zet hem op! Je kunt het!

367.10

Lierop

Dankjewel Jan en Helmie dat we vandaag in de Spar mochten staan en dankjewel aan alle mensen die kaarsjes of kaarten hebben gekocht en n donatie hebben gedaan waarmee ik vandaag aan mijn streefbedrag ben gekomen!!

5

Anonymous

15

Ga Zo Door

100

Corne Muskens

Hoop doet leven. Soms is de tijd te kort om nog hoop te hebben . Meer geld voor onderzoek is meer tijd voor leven. Krachtig dat je dit doet en zo passend bij Helma. Je komt er, zeker weten.🚵🏻‍♀️

15

Anonymous

11.11

Harry Hopstaken

succes, Helma is nu al trots

6

Harriët Jacobs

61.47

Collega's Van Spr Retail

25

Frank Borsje

26

Lidy Overmars

52.50

De Boei Hestia

Dankjewel mensen van GGzE De Boei Hestia

26

Anonymous

26

Th Dijkman

drie keer he

10

Lianne Van Bussel

Lieve collega, Wat een geweldige prestatie! Al het dubbele van je streefbedrag behaald! Helma zou trots op je zijn! Heel veel succes met de klim en een fijne verjaardag vandaag! Liefs, Lianne

10

Erica Ernst

Zet hem op. Ik hoop zo dat het je lukt. 🍀

26

Sjan Gubbels

Dag Harriët, wat mooi dat je dit doet! Heel veel succes!

100

Geert En Wies

Voor Helma, voor Hans

5

Anonymous

Geweldig van jou Harriët dat je dit ter nagedachtenis van je lieve zus gaat doen! Super

26

Ella Hendriks

53.60

Gildebuurt Eindhoven

Gezellig dagje op het kerstmarktje in de Gildebuurt in Eindhoven.

15

Meriam Van Rut

15

Marco Seelen

Succes en zet hem op!

1

Anonymous

380

Toer En Supportersclub Solo

Dankjewel Toer en Supportersclub Solo dat Alpe d Huzes een van de goede doelen mocht zijn van de "ATB toertocht Memorial Jo Boerekamp"!

10

Anonymous

Zet uhm op Groetjes Erica en Andre

50

Piet Jacobs

As ge boven bent hèdde gewonnen. Zet 'm op. Pap

195

Stage Fright

Vanavond waxine kaarsjes verkocht tijdens repetitie van t koor. Dankjewel Stage Fright en andere gebruikers van de Vurherd!!

500

Hans Van De Ven

"Geen berg hoog genoeg"

26.20

Ruud Vullers

Als je de 262 km lange Diekirch-Valkenswaard kan volbrengen, is geen enkele berg te hoog. Succes!

10

M De Vries

Zet 'm op. Moet lukken

26

Sigrid Krijnen

26

Marij Minten

Heel veel succes Harriet. Super knap dat je deze uitdaging aangaat. E natuurlijk wil ik ook dat er niemand meer dood gaat aam kanker.

26

Dorine En Geert

Hoi Harriet Een kleine bijdrage namens op. Zet hem op. Je kan het!!! Heel veel succes. We denken aan je. Liefs Geert en Dorine en een pootje van Amelie en Boots xxx

5

Marike Banken

Succes en plezier, en met een side-kick als Maria moet dat zeker lukken.

10

Ine Terken

Respect!

16

Anonymous

26

Emie En Roel ?

Een duwtje in de rug. Zet hem op! 😊

66

Ineke Vd Wildenberg

25

Anke Van Stiphout

Heel veel succes !

50

Anonymous

Mijn extra bijdrage voor al je inzet voor KWF Ik heb heel de dag de toer op omroep Brabant bekeken Heel indrukwekkend en ontroerend

50

Yogagroepje Yogaschool Marieja Van Bragt

Enthousiast kochten jullie kaarsjes. Dank je wel voor jullie bijdrage.

50

Marjolein Jacobs

Succes tante Harriet. Groetjes Marjolein.

15

Jackeline Adriaans

Succes Harriët!! Mooi initiatief!

26

Conny Van Der Wiel

Succes lieverd!!! Je kan het xxx

26

Tonny Van Lieshout

Heee Henriet, heel veel succes met de verdere voorbereiding en super super veel kracht naar de top! Wat een geweldig initiatief! ❤️

250

De Fietsenmakers Op 't Loo

Veel succes. Grts, Gert en Nick

15

H Mennen

26

Mieke Pessers

Veel succes, Harriët!

16

Mon V.d. Nieuwenhof

Succes met je fiets/ klim-training Harriët! Deze kilometers gaan ook hard nodig zijn. Vanaf april ben ik in de weekenden in Zuid-Limburg, op camping Cottesserhoeven, omgeving Vijlnerbos. Daar kun je aardige klimmetjes maken om het juiste gevoel te krijgen. Wil graag met jou / jullie meegaan indien je wat support kunt gebruiken. Gr Mon (Wtc. Wilhelmina)

100

Scafom Holding Bv

Beste Harriet, Heel veel succes met de voorbereidingen naar de top! Wat een geweldig initiatief.

26

Leopold Van Stokkum

Succes Henriette, beetje late reactie, maar toch goed bedoeld.

26

Looxgood

Een klein extraatje, go for it!

26.50

Buitenenzo

Dank jullie wel deelnemers en medewerkers van Zorgboerderij BuitenEnZo Voor het schilderen van de kaarsjes en deze verkopen op een markt. Ook bedankt voor het bedenken van de kaart die wij nu weer kunnen verkopen (zie foto).

50

Petra Van Dinther

Harriet , heel veel succes, sterkte en plezier. Samen met Maria en Laura als support. Jij kunt dit! Groetjes, ook namens Marjolein, Petra.

25

Heidi Manders

Lieve Harriët, Heel veel succes op 2 juni 2022. Voor Helma. Je kunt het. Go go girl😘

21

Karin Kloet

7.000,- precies, KANJER!!!❤💪🥂🙏

26

Lidy Overmars

50

Theo En Laura Van Bergen

Vandaag is Helma jarig, daarom juist vandaag onze bijdrage... Harriët je bent nét zo’n powervrouw als Helma was en we hebben dan ook geen enkele twijfel of het je gaat lukken. We gaan met je mee en ‘duwen’ je de berg op, samen met Helma, want Helma kennende trapt ze stiekum met je mee....

30.50

Super Lierop

Afgelopen week kaarten en kaarsjes verkocht bij Super Lierop! Dankjewel Lierop en Dankjewel Jan en Helmie dat afgelopen het dienblad met kaarsjes weer bij jullie mocht staan!

199.35

Harriët Jacobs

Opbrengst embalage actie bij jumbo someren

50

Piet En Angelique Jacobs

Zet hem op KANJER.

10

Lisette Loomans

Zet m op! Ik geloof in je! Groetjes lisette

5

Marianne Bontrup

Veel Succes en kracht!!!!

104

Fietsenmaker Op T Loo En Werk Lana

Lana heeft kaarsjes op haar werk verkocht! Bij Fietsenmaker op t Loo staat dienblad met kaarsjes op de toonbank waarbij er ook steeds weer mensen doneren. Dankjewel!

5

Anke Van Den Nieuwenhof

Een financieel duwtje voor broodnodig onderzoek maar ook een mentaal duwtje in jouw rug, Harriet! Succes op d’alpe!

26

B. Verstappen Bedrijfswagens

heel veel suc6

26

Bart Megens

Succes Harriēt!

136.15

Collega's Van Belvilla

Dank je wel collega's van Belvilla, dat jullie zoveel doneerden door kaarsjes en kaarten te kopen.

120

Collega’s Poli Oogheelkunde Elkerliek Ziekenhuis

26

Marian Graat

Voor een zus doe ik alles...… xxx Marian Harriet zet m op.... Het gaat lukken !!!!

250

Simac Techniek Nv

Harriët, namens Simac Techniek NV heel veel succes tijdens het beklimmen van de Alpe d'Huez.

20

Tonny Van Lieshout

Heel veel succes Henriet x

94

Harriet Jacobs

Op reünie van familie Manders waxine kaarsjes verkocht. Dankjewel allemaal!

1

Anonymous

10

Anonymous

26

Ellen Van Den Boogaart

Zet hem op!!!

26

Mieke Pessers

Succes Harriēt!

50

Sjan Muskens

Wat een mooi idee om mee te doen aan Alpe d'Huzes in 2020 Helaas heeft Helma en Mirjam hun strijd niet kunnen winnen van deze vreselijke ziekte Hopelijk kan door kostbare onderzoeken ooit vele mensen worden genezen ! Dat is mijn wens voor al mijn dierbaren en voor de gehele mensheid ! Succes met je deelname !!

26

Zorgboerderij Kei Gezellig

20

Marius Jacobs

50

Hans En Annemiek Muskens

Lieve Harriët, mooi initiatief! Heel veel succes. xxx

5

Anonymous

Ter nagedachtenis aan jullie zus, en voor hoop op beterschap voor onze (schoon)zus

26

Annerieke

Lieve Harriet; Jij kunt bergen verzetten en de wereld n beetje mooier maken ! Jij steunde je zus in haar ziekteproces, ik wil jou steunen bij deze stoere uitdaging. Je bent n topper 👍

66

Leopold Van Stokkum

36

Tuincentrum Soontiëns

15

Marlies

Heel veel succes en wat mooi dat jullie dit met elkaar doen! Zet hem op straks! Warme groet Marlies ( vriendin van Maria

5

Anonymous

Heel veel geluk en sterkte voor onderweg!!!

26

José Van Den Bogaard

Top Harriët dat jij je zo inzet voor onderzoek tegen die stomme kanker. Ik weet zeker dat je samen met het engeltje op je schouder de berg opkomt. Heel veel succes en ga er ook van genieten.

250

Soontiëns Tuincentrum & Hoveniers

6

Annemie Vervoordeldonk

Natuurlijk steun ik jou. Zo stoer en dapper dat je dit doet. Je zus Helma helpt je de berg op te klimmen, daar ben ik van overtuigd !!

15

Anonymous

Mooi Harriët om je hier voor in te zetten. Je kent mij niet, maar ik heb Maria op de Camino Santiago ontmoet. Geniet van jouw klim, er is zeker een engeltje op je schouder die zal helpen duwen

17.50

Kaarsenactie

Kaartenactie. Heel fijn dit samen met jou en Laura te mogen doen. t wordt een topdag morgen!

97

Vrienden Van Helma!

Vandaag op Helma's verjaardag met verschillende vrienden van de "waar is Helma"groeps app gaan eten. Vrienden van Helma die in de laatste fase van haar leven er voor haar waren! Natuurlijk weer kaarsjes verkocht. Dankjewel, Driek, Carlo, Ella, Leks en Anja!

126.10

Lierop

Opbrengst vlooienmarkt Lierop

9

Ton Van Lierop, Sympathisant.

10

Jolanda Verschuren

263

Oranjemarkt Eindhoven

11

Manon

Een laatste duwtje in de rug, lieve Harriët!

10

Marianne Bontrup

Succes en veel sterkte✨🍀✨

15

Josephine Thijs

Zet hem op Harriet

65

Top Partyverhuur

Zet 'm op!

10

Anonymous

Complimenten, veel bewondering voor jou/jullie!

15

Anonymous

Harriet heel veel succes. In gedachten fiets ik met je mee. Maak er een mooie herinnering van. 🚴🍀😘🙋🏻‍♀️

25

Veerle Dijkman

275

Gp Equipment Bv

Succes!

450

Bestuur Wtc Café Wilhelmina

Beste Harriët, hierbij onze donatie voor jouw superdoel!!! Geweldig initiatief!!

25

Pettefletters

Lunch met oud collega's van Petteflet, natuurlijk kaarsjes meegenomen;)

10

Coby En Wim Welten

Heel veel succes!!

26

Audrey

Ga ervoor. Heel veel succes.

10

Manon Havermans

Wat een mooie zus had je, Harriët!

26

Mieke Looijmans

Allemaal heel veel succes gewenst.

10

Everlien V/d Einden

Wauw wat een uitdaging. Succes!

10

Emiel De Vos

Succes Harriët. Wij duimen voor jou.

50

Anny En Hans De Brouwer

Hoi Harriet, Goed initiatief van je en heel erg bedankt namens heel veel kankerpatienten. Onderzoek geeft hoop.

15

Peter Van Stiphout

Hoi Harriët, heel veel succes !!

10

Tamara Kielenstijn-ruijters

Harriet je bent een kanjer! Iemand met het hart op de juiste plek! Heel veel succes met "the ride" voor je zus Helma, die in gedachten bij je is en je een duwtje in de rug geeft van "waar" ze nu ook is, lieve groet x

60

Diedrik+ Vrienden

20

Maria Aeckerlin

106

Mieke En Jozef Looijmans

Veel succes, Wij hopen dat deze bijdrage een beetje ondersteunt sterkte Mieke en Jozef

250

Ace Multimedia

Veel succes, Harriët

50

Gerrie Vogels En Brigit Van Der Veeken

Succes Harriette! Onze gedachten zijn bij jou en bij je lieve zus. Ik mis haar nog steeds. X X Ook namens Brigit, Gerrie

20

Mandy Van Rooij

Lieve Harriët, Superknap dat jij dit gaat doen! Jullie Helma zou trots op jou zijn! ❤️ Dit gaat jou zeker lukken!

15

Anonymous

Succes je kunt het 👍

9

Carnaval

Restant potgeld Carnavalsavond in Café de Willemien

10

Monica

22.50

Harriët Jacobs

Dankjewel medewerkers van Savant zorg die bij elke dag weer bij ons pap komen en tijdens n teamvergadering kaarsjes hebben gekocht.

26

Klanten Blitz Kappers

Dankjewel klanten van Blitz Kappers Someren!

50

Anonymous

Succes Harriėt

Show more