Harriët Jacobs

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

349
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

 

In maart 2018 krijgt mijn zus Helma te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Ze zal de strijd verliezen maar heeft dat niet zomaar gedaan. Ze heeft nog n prachtige zomer gehad waarin ze met alle mensen die haar dierbaar waren nog zoveel mooie herinneringen heeft gemaakt. In september 2018 hebben we afscheid van haar genomen, n afscheid waarbij ze zelf de regie had, alles  in detail geregeld.

Hoe zij zich staande heeft gehouden in dit proces, daar hebben wij als familie en vrienden zoveel bewondering en respect voor.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes in herinnering aan mijn zus Helma en daarmee voor al die anderen om de strijd tegen kanker aan te gaan!

Wortels grijpen aarde

Bladeren reiken naar de zon

Groeien, bloeien, genieten

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Bedrag van 5091 euro behaald!!

30 januari

Toen ik me in oktober  2019 inschreef voor de Alpe D Huzes zag ik er toch wel tegen op om een bedrag van 2500 euro bij elkaar te krijgen. Ik was zo blij dat ik de eerste dag al meteen een donatie kreeg! En nu al 5091 euro!! Dat had ik 4 maanden geleden niet gedacht! 

Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers

De plek waar Helma werkte, collega's die in januari 2018 tegen Helma zeiden dat ze toch maar eens naar de dokter moest gaan omdat ze zo'n buikpijn bleef houden, collega's die op pad gingen met haar toen ze ziek was, Martijn die met Helma mee ging om een plekje op Schoorsveld uit te zoeken, collega's die tijdens het afscheid van Helma mee gewerkt hebben zodat Helma een bloemetje aan iedereen mee gaf in plaats van andersom. En nu heeft Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers ook nog een donatie gedaan!! Met tranen in mijn ogen Dankjewel!!

Hans van de Ven van Hurkmans Groep 

Hurkmans Groep is de nieuwe sponsor van WTC Café Wilhemina. Als twee oud Lieropenaren kwamen Helma en Hans elkaar tegen bij de fietsclub maar ook tijdens Lierop kermis! En dan vandaag een geweldige donatie! Dankjewel!!

GP Equipment BV

Een werkrelatie van Ace Multimedia. GP Equipment BV heeft geen persoonlijke binding met Helma maar zijn wel zo betrokken om via ons een donatie te doen. Hoe bijzonder is dat! Dankjewel!!

Ace Multimedia

Het bedrijf van Marius, partner van Maria had al eerder een donatie gedaan. Daarnaast kunnen we Marius ook inschakelen als er er iets niet lukt of als we vragen hebben over o.a. logo's en foto's aanleveren:) Bedankt!!

De Fietsenmakers op 't Loo

De Fietsenzaak in Bergeijk van Gert en Nick. Nick is partner van Lana, Lana is een nicht van Helma. Ook zij hadden al eerder een donatie gedaan. Daarnaast hebben zij al vanaf december een dienblad met kaarsjes in hun zaak staan waar ze klanten op attenderen en zo ook nog mee werken om nog meer geld te kunnen doneren. Nick en Lana komen 4 juni naar de Alpe d Huzes toe. Zo fijn om deze kenners erbij te hebben. Nu al voor fietsadvies en ondersteuning en op 4 juni op de Alpe. Dankjewel!!

Bovenstaande bedrijven en Toer en Supportersclub SOLO, TWC Café Wilhelmina en Stage Fright krijgen n logo om mijn shirt. Daarnaast zal er ook n afbeelding van lavendel en n Musje op mijn shirt komen. Ik zal het met trots dragen tijdens de beklimming van de Alpe d Huzes!!!

WTC Café Wilhelmina

24 Januari

WTC Cafe Wilhelmina is de club waar Helma bij fietste. De club waarmee Helma veel tochtjes heeft gemaakt, veel mensen van kende en vaak mee op club vakantie is geweest naar Frankrijk om n berg te beklimmen, zo ook de Alpe d Huez. Ze hebben een nieuwe sponsor en daardoor hebben ze hun  oude club kleding verkocht. Afgelopen week is er een geweldig bedrag gedoneerd, het bestuur heeft het bedrag van de verkochte kleding verdubbeld vanuit hun goede doelen pot! Dankjewel!! WTC Cafe Wilhelmina krijgt n logo op mijn shirt dat ik met warme gevoelens naar hen toe zal dragen!

ATB Toertocht Memorial Jo Boerekamp

31 december 2019

Op de laatste dag van 2019 organiseert Toer en Supportersclub SOLO voor de 31e keer de ATB Toertocht Memorial Jo Boerekamp.

Elk jaar schenken zij een gedeelte van het inschrijfgeld aan een goed doel. Naast een dorpsgenoot mocht ik met mijn actie hier ook in delen. Tja en aangezien het een toerrit is en ik meters moet maken heb ik mee gefietst. De route is voor zowel ervaren als minder ervaren renners. Ik weet niet waar ik onder val met n paar maanden fiets ervaring maar onder mom van opgeven is geen optie niet voor de 25 maar voor de 45 km gegaan! Een prachtige route op n mooie dag. Juist dat het n mooie dag was maakte dat er erg veel deelnemers waren. Geweldig want daardoor n prachtige donatie van 380 euro mogen ontvangen!!

Dankjewel Toer en Supportersclub SOLO!! 

streefbedrag behaald maar nog niet klaar...

21 December 2019

Vandaag n dagje bij de Spar in Lierop gestaan. Fijn, Jan en Helmie dat ik vandaag n tafeltje heb neer mogen zetten met kaarsjes, kaarten en potjes met gehaakte poppetjes die Sjan voor ons gemaakt heeft!  'n geweldig resultaat met deze actie want vandaag is het streefbedrag behaald! Mooie gesprekjes gehad, met mensen die ik ken maar ook met mensen die ik niet ken! Wat n verbondenheid brengt het dan toch weer...

Streefbedrag behaald betekend niet dat we klaar zijn! We zijn nu al spulletjes aan het verzamelen voor een volgende actie. Deze gaan we op koningsdag in Eindhoven op de oranjemarkt in het stadswandelpark verkopen. Eindhoven omdat Helma daar thuis was!

Kanjer

22 november 2019

Ik kreeg vandaag een mail vanuit de organisatie van Alpe d Huzes. Dikke duim omhoog omdat ik vandaag al op de helft van mijn streefbedrag zit. 1255,00!! Wat n superprestatie schrijven ze. Ik lees het ook bij de reacties bij mensen die gedoneerd hebben; wat n uitdaging, wat dapper, superknap en stoer. Nou, ik vind dat Helma de dikke duim verdient. Zij ging het aan om alles, uit het half jaar wat ze kreeg, te halen. Zij was zo dapper, zo superknap en zo stoer. Zij was de kanjer....

Blij

10 november 2019

De afgelopen weken hebben Laura, Maria en ik hard gewerkt om kaarsjes te schilderen. Zelfs mijn vader met zijn 88 jaar helpt mee. Ik heb hem verteld dat ik de Alpe 'd Huzes ga fietsen maar vertel maar niet dat ik dit met Helma in gedachten ga doen... Ondertussen hebben we er samen met Zorgboerderij Buiten Enzo 675 geschilderd!! Zij vinden het ook een heerlijke aktiviteit voor hun deelnemers om te doen.

Op 21 december gaan we ze verkopen bij de Spar in Lierop. Ook komen ze nog bij Healthclub one in someren te staan waar ik wekelijks mijn spinning training doe. Het gaat goed!

Ook hebben de eerste sponsors aangegeven mee te willen werken!

ACE Multimedia uit Lierop en Fietsenmakers op 't Loo uit Bergeijk!

Ik word daar zo blij van, ook van de donaties die blijven komen, krijg er elke keer weer n brok van in mijn keel....

Waxine kaarsjes

27 oktober 2019

De afgelopen week heeft zorgboerderij Buiten Enzo uit Lierop mee gewerkt om waxine kaarsjes te schilderen. Deze gaan we verkopen op verschillende plekken. Onze eerste actie om geld in te zamelen. Hobby centrum Leenen heeft mee gewerkt voor de aanschaf van de verf. 

Het reslutaat is prachtig! Zelf zijn we ook enthousiast aan de slag gegaan om het aantal geschilderde waxine kaarsjes te vergroten.

Vandaag hebben we n familie reunie met neven en nichten van mijn moeders kant. Hoe toepasselijk om onze eerste actie te doen op n plek waar allemaal mensen zijn die Helma gekend hebben.

Thank you to my Sponsors

275

GP Equipment BV

Succes!

20

Mandy van Rooij

Lieve Harriët, Superknap dat jij dit gaat doen! Jullie Helma zou trots op jou zijn! ❤️ Dit gaat jou zeker lukken!

53

De Boei Hestia

Dankjewel mensen van GGzE De Boei Hestia

26

Audrey

Ga ervoor. Heel veel succes.

10

Anonymous

Zet uhm op Groetjes Erica en Andre

50

Hans en Annemiek Muskens

Lieve Harriët, mooi initiatief! Heel veel succes. xxx

50

Piet en Angelique Jacobs

Zet hem op KANJER.

26

Leopold van Stokkum

Succes Henriette, beetje late reactie, maar toch goed bedoeld.

450

Bestuur WTC Café Wilhelmina

Beste Harriët, hierbij onze donatie voor jouw superdoel!!! Geweldig initiatief!!

10

Anonymous

15

Marco Seelen

Succes en zet hem op!

250

Ace Multimedia

Veel succes, Harriët

136

Collega's van Belvilla

Dank je wel collega's van Belvilla, dat jullie zoveel doneerden door kaarsjes en kaarten te kopen.

27

BuitenEnZo

Dank jullie wel deelnemers en medewerkers van Zorgboerderij BuitenEnZo Voor het schilderen van de kaarsjes en deze verkopen op een markt. Ook bedankt voor het bedenken van de kaart die wij nu weer kunnen verkopen (zie foto).

26

Ellen Van den Boogaart

Zet hem op!!!

25

Frank Borsje

65

Top Partyverhuur

Zet 'm op!

15

Peter van Stiphout

Hoi Harriët, heel veel succes !!

25

Pettefletters

Lunch met oud collega's van Petteflet, natuurlijk kaarsjes meegenomen;)

367

Lierop

Dankjewel Jan en Helmie dat we vandaag in de Spar mochten staan en dankjewel aan alle mensen die kaarsjes of kaarten hebben gekocht en n donatie hebben gedaan waarmee ik vandaag aan mijn streefbedrag ben gekomen!!

54

Gildebuurt Eindhoven

Gezellig dagje op het kerstmarktje in de Gildebuurt in Eindhoven.

94

Harriet Jacobs

Op reünie van familie Manders waxine kaarsjes verkocht. Dankjewel allemaal!

250

De fietsenmakers op 't Loo

Veel succes. Grts, Gert en Nick

500

Hans van de Ven

"Geen berg hoog genoeg"

10

M De Vries

Zet 'm op. Moet lukken

106

mieke en Jozef Looijmans

Veel succes, Wij hopen dat deze bijdrage een beetje ondersteunt sterkte Mieke en Jozef

25

Anke van Stiphout

Heel veel succes !

26

Emie en Roel ?

Een duwtje in de rug. Zet hem op! 😊

5

Anonymous

Geweldig van jou Harriët dat je dit ter nagedachtenis van je lieve zus gaat doen! Super

100

Corne Muskens

Hoop doet leven. Soms is de tijd te kort om nog hoop te hebben . Meer geld voor onderzoek is meer tijd voor leven. Krachtig dat je dit doet en zo passend bij Helma. Je komt er, zeker weten.🚵🏻‍♀️

26

Annerieke

Lieve Harriet; Jij kunt bergen verzetten en de wereld n beetje mooier maken ! Jij steunde je zus in haar ziekteproces, ik wil jou steunen bij deze stoere uitdaging. Je bent n topper 👍

26

Anonymous

1

Anonymous

50

Sjan Muskens

Wat een mooi idee om mee te doen aan Alpe d'Huzes in 2020 Helaas heeft Helma en Mirjam hun strijd niet kunnen winnen van deze vreselijke ziekte Hopelijk kan door kostbare onderzoeken ooit vele mensen worden genezen ! Dat is mijn wens voor al mijn dierbaren en voor de gehele mensheid ! Succes met je deelname !!

26

Klanten Blitz Kappers

Dankjewel klanten van Blitz Kappers Someren!

195

Stage Fright

Vanavond waxine kaarsjes verkocht tijdens repetitie van t koor. Dankjewel Stage Fright en andere gebruikers van de Vurherd!!

26

Tonny van Lieshout

Heee Henriet, heel veel succes met de verdere voorbereiding en super super veel kracht naar de top! Wat een geweldig initiatief! ❤️

26

marian graat

Voor een zus doe ik alles...… xxx Marian Harriet zet m op.... Het gaat lukken !!!!

10

Everlien v/d Einden

Wauw wat een uitdaging. Succes!

11

Harry Hopstaken

succes, Helma is nu al trots

100

Scafom Holding bv

Beste Harriet, Heel veel succes met de voorbereidingen naar de top! Wat een geweldig initiatief.

23

Harriët Jacobs

Dankjewel medewerkers van Savant zorg die bij elke dag weer bij ons pap komen en tijdens n teamvergadering kaarsjes hebben gekocht.

26

Ella Hendriks

50

Yogagroepje Yogaschool Marieja van Bragt

Enthousiast kochten jullie kaarsjes. Dank je wel voor jullie bijdrage.

6

Harriët Jacobs

15

Anonymous

Mooi Harriët om je hier voor in te zetten. Je kent mij niet, maar ik heb Maria op de Camino Santiago ontmoet. Geniet van jouw klim, er is zeker een engeltje op je schouder die zal helpen duwen

10

Monica

15

Marlies

Heel veel succes en wat mooi dat jullie dit met elkaar doen! Zet hem op straks! Warme groet Marlies ( vriendin van Maria

10

Marianne Bontrup

Succes en veel sterkte✨🍀✨

50

Piet Jacobs

As ge boven bent hèdde gewonnen. Zet 'm op. Pap

5

Anke Van den Nieuwenhof

Een financieel duwtje voor broodnodig onderzoek maar ook een mentaal duwtje in jouw rug, Harriet! Succes op d’alpe!

1

Anonymous

97

Vrienden van Helma!

Vandaag op Helma's verjaardag met verschillende vrienden van de "waar is Helma"groeps app gaan eten. Vrienden van Helma die in de laatste fase van haar leven er voor haar waren! Natuurlijk weer kaarsjes verkocht. Dankjewel, Driek, Carlo, Ella, Leks en Anja!

10

Manon Havermans

Wat een mooie zus had je, Harriët!

6

Annemie Vervoordeldonk

Natuurlijk steun ik jou. Zo stoer en dapper dat je dit doet. Je zus Helma helpt je de berg op te klimmen, daar ben ik van overtuigd !!

250

Soontiëns Tuincentrum & Hoveniers

10

Lisette Loomans

Zet m op! Ik geloof in je! Groetjes lisette

50

Anonymous

Succes Harriėt

10

Coby en Wim Welten

Heel veel succes!!

26

B. Verstappen Bedrijfswagens

heel veel suc6

50

Theo en Laura Van Bergen

Vandaag is Helma jarig, daarom juist vandaag onze bijdrage... Harriët je bent nét zo’n powervrouw als Helma was en we hebben dan ook geen enkele twijfel of het je gaat lukken. We gaan met je mee en ‘duwen’ je de berg op, samen met Helma, want Helma kennende trapt ze stiekum met je mee....

50

Anny en Hans De Brouwer

Hoi Harriet, Goed initiatief van je en heel erg bedankt namens heel veel kankerpatienten. Onderzoek geeft hoop.

380

Toer en Supportersclub SOLO

Dankjewel Toer en Supportersclub Solo dat Alpe d Huzes een van de goede doelen mocht zijn van de "ATB toertocht Memorial Jo Boerekamp"!

104

Fietsenmaker op t Loo en werk Lana

Lana heeft kaarsjes op haar werk verkocht! Bij Fietsenmaker op t Loo staat dienblad met kaarsjes op de toonbank waarbij er ook steeds weer mensen doneren. Dankjewel!

120

Collega’s poli oogheelkunde Elkerliek ziekenhuis

100

Geert en Wies

Voor Helma, voor Hans

5

Marike Banken

Succes en plezier, en met een side-kick als Maria moet dat zeker lukken.

26

Mieke Pessers

Veel succes, Harriët!

Show more