Herman Otten

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

1319.00

Help je mij mee?

In oktober 2012 werd bij mij blaaskanker vastgesteld, dezelfde vorm van kanker die mijn vader bijna 40 jaar geleden fataal werd. (Bizar detail: Mijn vader overleefde TBC toen dat (jaren vijftig) nog een dodelijke ziekte was en hij  overleed uiteindelijk aan blaaskanker; terwijl ik diezelfde vorm van blaaskanker tot nu toe overleefd heb dankzij een behandeling met TBC-bacillen). 

Ik ben nu tien jaar en drie series blaasspoelingen verder en inmiddels vindt er eenmaal per jaar een  cystoscopie plaats ter controle. De blaas ziet er tegenwoordig weer 100% gezond uit. 

Helaas kreeg mijn zus vier jaar geleden de diagnose borstkanker. En helaas overleed recent mijn lieve, dappere en optimistische  strijdmakkertje en voormalig Tweede Kamerlid Léonie Sazias die zich samen met mij inzette voor betere toegang tot uitgebreide moleculaire diagnostiek. En helaas moet ook mijn schoonvader de mouwen weer opstropen na een recidive van uitgezaaide darmkanker.

Dus ook dit jaar nog steeds redenen genoeg voor mij om weer de berg op te gaan. Om te herdenken en om het leven te vieren. Met steun van al die vrijwilligers, donateurs en supporters.

In 2014 heb ik voor het eerst meegedaan aan Alpe d'HuZes als individuele deelnemer. In de daarop volgende jaren als teamcaptain met een of twee teams van kanker.nl, en ook ditmaal ga ik de berg op 1 juni 2023 te voet beklimmen. Ditmaal niet als teamcaptain, maar als teamlid van team kanker.nl

Als ervaringsdeskundige en patient advocate die de verschillen kan zien tussen de behandeling van mijn vader en mijn eigen behandeling weet ik dat het geld wat voor onderzoek, maar ook voor een platform als kanker.nl wordt ingezameld, goed besteed wordt.

Doe ook mee en steun mijn actie! en stuur mij ook namens u die berg op!

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my supporters

1,000

Herman Otten

106

Ron En Marian Boelaars- Van Beuningen

Zet hem op Herman voor een betere toekomst voor alle kankerpatiënten

26

Anonymous

Beste Herman, Met veel waardering voor je werk en je inzet voor meerdere goede doelen! HG Hans

26

Lies De Haan

Succes.

10

Anonymous

50

Trui

Een klein steuntje in je rug voor die mooie klim van die mooie en meedogenloze Alpee met ons Team Kanker.nl. . Opdat kanker ooit een chronische ziekte wordt

10

Judy Van Van Leeuwen

5

Anonymous

26

Anonymous

Goed bezig! Veel succes straks

10

Anonymous

50

Naomi

Ome Herman, je bent een topper dat je weer de berg op gaat voor dit mooie en belangrijke doel!! Heeeel veel succes namens Tom en mij. Liefs!

My Activity: Wandelen