Ilona Braam van Leeuwen

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

2017 ben ik meegegaan als verzorger van Jos en ben ik werkzaam geweest als vrijwilliger voor de Big Challenge. Doordat Jos werkzaam is in de agrarische sector vind ik het zeer belangrijk om via het pluimvee team deel te nemen. Saamhorigheid heb ik deze week ervaren wat zijn weerga niet kent.

2018 ben ik met Marc en Renske weer terug gegaan naar de berg. Hier heb ik samen met het pluimveeteam de zus op woensdag gelopen. Daar is iets met mij op de berg gebeurd dit kan ik aan niemand beschrijven.

18 november 2018 is het 5 jaar geleden dat mijn lieve vriendin Mildred is overleden aan de gevolgen van kanker. Vrouw ,moeder van een prachtige dochter en lieve vriendin voor vele. Ik voelde mij zo machteloos want je kunt niks doen. Het sloopt alles en iedereen deze rotziekte.

Ik wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek in de strijd tegen kanker.  Mijn vriendin Karin is nu aan het strijden tegen deze ziekte. Daarom ga ik de uitdaging aan op de fiets. Ik ga voor minimaal 3 keer wat er meer zal gaan is gewoon een  kadoo. 

Jos,Roeli en Manja zullen de woensdag de berg oplopen. samen gaan we ervoor.

Hopelijk kan ik ooit tegen onze lieve kinderen zeggen "vroeger gingen ze  aan kanker dood nu valt er mee te leven".

Gaan jullie mij helpen mijn doel te behalen? Doneer!

Super bedankt alvast.

 

Dikke kus Ilona

 

My Updates

Trainen

De tijd vliegt. Voordat we het weten is het 6 juni.

Ik geniet volop van de spinninglessen bij Sport Helden. Gegeven door top instructeurs. Daarbij nog elke zondag de nieuwe mtb op en uiteraard een andere wielrenner kan niet achterblijven. Hiervoor nog volop mee bezig.

Ik merk nu wat het bewegen allemaal met mij doet. Ik wist niet dat het zo verslavend kon zijn. Mea Culpa vrienden dat ik nu minder tijd voor jullie heb.

31 december was ff pittig de dag dat ik mijn vriendin in leeftijd voorbij gegaan. Wat was ik emotioneel op de spinningride top 2000. Boeiuuu het mag er zijn. Gelukkig een grote badhanddoek bij niet alleen makkelijk voor zweet?

Ik zal doorgaan met strijden en genieten.

Iedereen die mij op welke manier dan ook steunt.

Dank jullie wel !!!

Weekend Valencia

Wow een heel weekend weg met 4 vriendenstellen.

Genieten in Valencia. Jullie zullen het niet geloven maar ik had stress. 3 dgn niet trainen en dan?, Dus vrijdagavond nog naar Sport Helden bij Mark Doesborg een pittig lesje gevolgd. Ik hou ervan. Ik ben net van die reclame van Telfort. Van 1x in de maand naar 4x in de week. Ik kan ermee lachen en voel mij er goed bij. Al hoewel Jos er soms anders over denkt en mijn sporttas vwrstopt. We kunnen er allebei nog mee lachen dat is toch het mooiste in het leven. Dit was het eerste weekend dat ik niet aan de Big Challenge dacht toch weleens fijn hoor.Maar goed nu mijn bed in want ik train minimaal 2x in de week smorgens om 6.30 uur met de virtual spinning.

uren spinnen

Zo daar ben ik weer om jullie even bij te praten.

2 februari ben ik op Sport Helden een clinic icg fietsen gaan doen van 4 uur dit was met een half uur pauze erbij. Dit viel mij niet tegen alleen waar ik tegen aan liep was de voeding maar goed al doende leert men. Een fietster naast mij uit rotterdam heeft mij veel tips gegeven zeer leerzaam. Vervolgens in die week 1x wezen spinnen omdat 9 februari een spinningmarathon van 5 uur op het programma stond. Dit was in Born bij team op naar de top. Ik kende deze mensen niet maar hier was de saamhorighied aanwezig. Die voelde je gewoon. Het mooiste moment vond ik dat de spinninginstructeur alle lampen uitdeed. Wij moesten visualiseren dat wij op de berg waren, de bepaalde muziek erbij. Ik kan jullie vertellen dit was weer zo momentjewink. Helemaal goud, ik heb genoten er werd enorm goed voor ons gezorgd heerlijk om mee te maken. Maandag waren we welkom bij gebr. Verbeek op een prachtige locatie. Met onze club Big Challenge. Kleinigheidje even naar Barneveld na het werk. Maar met goed gezelschap is dat natuurlijk geen probleem. En wat is afstand als je hoort dat iemand uit Belgie ervoor gekomen is? Aankomend weekend stond een mtb rit gepland maar door een fikse verkoudheid heb ik besloten dit aan mij voorbij te laten gaan. Om uiteraard weer topfit aan de volgende spinningmarathon te verschijnen.

Lieve mensen het is vandaag valentijnsdag. Doneren mag nog steeds!innocent

 

Carnaval/vasteloavend

De mooiste tijd van het jaar breekt voor mij aan.

Schminken, pakjes gemaakt heerlijk volop genieten.

Tevens tijd voor bezinning waar stond ik vorig jaar? En hoe ver ben ik nu? Nou ik kan zeggen meer dan top!

Fiets gisteren opgehaald bij Bike's place Volkel. Donderdag een bikefittest en dan gaat het gebeuren.

Gezonde spanning heeft zich ontwikkelt rondom de nieuwe fiets en of ik het sponsorbedrag zou halen?

Dat is meer dan gelukt het loopt nog steeds binnen schitterend zo blij met elke euro. Tijdens de vastrloavend zal ik als toiletjuffrouw bezig zijn bij de bzb in Panningen.

Zo hoop ik nog wat sponsorgeld binnen te harken. En tevens geniet ik van de vasteloavend

Mensen geniet van de dag!

Alaaf!?

Eerste trainingsrit

Mijn hemel wat had ik zenuwen. 10 x in de nacht naar de toilet geweest. Vragen spookte door mijn hoofd als: ik heb net een nieuwe fiets en door het slechte weer niet veel gefietst op mijn pink lady, kom ik wel die heuvels op in Nijmegen enz. We kwamen aan in Nijmegen waar een hartelijk ontvangst was. Hier werd uitleg gegeven door de onderzoekster wat er met het geld gedaan is. Tuurlijk vond ik dit belangrijk. Maar op dat moment was ik blij met het praatje ik zag nl dat het buiten flink regende en voorlopig niet zou ophouden. Uiteindelijk zijn de wandelaars vertrokken en begon de uitleg voor de fietsers. Niek nam graag een groepje mee op sleeptouw om extra uitleg te geven. Dit was zo fijn voor mijzelf. Zo kreeg ik vertrouwen in het fietsen. Ik vloog voor mijn gevoel door Nijmegen heen. I did it geweldig. Uiteraard een traantje weggepinkt omdat ik dit een jaar geleden nooit gedacht had te zullen doen. Overwinning, trots allerlei emoties vlogen door mij heen. Inmiddels meerdere datums gepland met mijn fietsvrienden om naar het zuiden te gaan. Het wordt prachtig weer de aankomende week dus zal pink lady uit de stal komen. Terwijl ik dit typ zit ik in mijn opleiding HBO-V en gaat het over palliatieve zorg. Het is soms moeilijk waar ik mee bezig ben om dit los te zien van elkaar. Verder wens ik iedereen een mooie dag toe.

Blijf vooral genieten van de kleine dingen!

Zien jullie de bloesem al?

 

Dikke kus  Ilona

Donaties

Hoe gek kun je doen? Elke keer stel je je doel bij en dan zeg je"ik wil graag 7000 euro ophalen". Ik vlog na mijn fietstocht waar ik helemaal stuk ben gegaan. Ohh ja zei mijn goede zeer gewaardeerde vriend je moet je niet overtrainen. Nou dat is moeilijk voor mij hoor. Pohh ik zou t liefst elke dag gaan. Maar ja soms moet je rust inbouwen... lieve mensen daar krijg ik de meeste stress van. Want ik meen dan dat ik niks doe....

Maar goed vanmiddag 14.22 uur tikte ik de 7000 euro aan.

Wat denk je midden in een volle klas met mijn medestudenten helemaal door het dolle. Oh jaa voor degene die het niet weten naast werk, kids, man volg ik nog een hbo-v studie?.

AKG= Alleskomtgoed zeg maar.

Ik ben een ontzettend rijk mens. Ik kan fietsen ik mag werken en daarbij mag ik gezond zijn inclusief ons gezin.

Ik heb mij niks meer te wensen!

Pluk de dag. Geniet van elkaar.

Love you all.

 

Xx Ilona

Sta op tegen kanker

Ik fietste naar Den Bosch vanuit Helden. Wat een prachtige dag genoten tot in elke vezel in mijn lichaam. Terwijl ik genietend aan mijn cola light daar zat bij mijn geliefde st Jan. Belde mijn schoonzus getrouwd met mijn jongste broertje. Je snapt t al Borstkanker. Of de wereld zwart werd. 40 jaar dit moest toch niet mogen. Mijn nichtjes 5 en 1 jaar dit mag gewoon niet! Samen gaan we strijden geen twijfel mogelijk. Vandaag start de mri morgen alle uitslagen. Fingers crossed. Zondag mijn laatste training in het zuiden.Het is op alle gebied spannend. Jos heeft nog 2 zeer drukke werkweken spulletjes verzamelen. De meiden die voor het eerst meegaan. Ben zo benieuwd wat ze ervan vinden. Maar eerst hoop en moed voor mijn schoonzus.?

Thank you to my Sponsors

9

Ilona Braam van Leeuwen

Minke

10

Angelique Leinders

He toppertje, veel succes! Ik weet hoe belangrijk dit is. Je kan het! Dikke knuffel

15

Rachel Hendriks

Lieve Ilona, wat ben je een topper! Heel veel succes en GENIET!!

50

Lucie Lena-Ebisch

Ilona toi toi toi???

10

Susanne

Ilona, zoveel respect voor jou!! Heel veel succes!! En....opgeven is geen optie!!!

10

Greta

Zet m op topper, trots op jou!

26

Tinie Vonk

100

Giana Vaes

Go Go Go Ilona. Ik ben echt trots op je en hopelijk komen we zo dichterbij een medicijn tegen kanker. XXX

56

Fruitahndel Ralph

Zet hem op kanjer. ????

25

Anja Reijnders

Lieverd, geweldig wat je doet! Zet m op je kunt t. Hou van je?

200

Frans en Gydo

Succes Ilona samen met Jos en je meiden!

10

Jon Rijks

zet m op meid!❤️

15

Annemieke

Lieve Ilona, gewoon omdat jij een topper bent en dit kan. Veel succes en geniet van de bijzondere momenten.

10

Suzanne Verhees - Van Lieshout

Succes kanjer. Het gaat je lukken.

25

Addo Cleerdin

Zet em op! Heel veel succes! X

25

truus bauhuis-driessen

Succes allemaal

5

Nicole Fleurkens

Succes Ilona! Nu al een geweldige prestatie.

50

Ton voets vee en vleeshandel

Veel succes en gas erop

50

Peter Stikkelbroeck

Heel veel succes Ilona. Je hebt veel geoefend en het is voor een super goed doel!!

10

Ellie Leenders

Ha vrouwke, De laatste loodjes wegen het zwaar. Aan je voorbereidingen zal het in elk geval niet liggen. Blijft vooral dicht bij jezelf, dan komt die top van zelf! Vergeet vooral niet te genieten tijdens deze bijzondere week, maar vooral dag!! Ik ga je vanaf thuis volgen. Hophophop... naar de top!! Ook namens Frans, liefs Ellie

10

Lilian

Ilona ... je bent een kanjer. Ooit zullen we deze vreselijke ziekte kunnen bedwingen. #opgevenisgeenoptie

10

Annie en Theo Koopmans

Heel veel succes???

50

Daan Van Leeuwen

Van je liefste zoon

10

Anonymous

Beste Ilona, ik doe nogmaals een kleine donatie voor het goede doel en omdat ik het fantastisch vind wat je er allemaal voor doet. Ik wens je heel veel succes, knuffel en lieve groet. May Klerken

10

Katinka Coenen

Succes!!!

21

Leon Gameren

Hoi Ilona, heel veel succes straks met zijn viertjes op Alpe d’HuZes ❤️❤️

10

N.J. Van den Heuvel

You go girl ! Xxx Wendy

10

Liesbeth Visser

Succes!!!!

5

Jop Heijmans

Goodluck!

26

Patricia Simons

Zet ‘m op kanjer. Vind het super knap van je!

10

Kim en Roel Doesborgh-Engelen

Lieve Ilona, echt super goed dat je dit doet! Opgeven is geen optie....daarom ook van ons een klein steuntje in he rug! Succes <3

1

Anonymous

26

Karin Sterrenburg

Topper! Zet m op daar!

200

Anonymous

Heel veel succes! Zet 'm op

20

Leny van den Boogaard

Heel veel succes, gaat je lukken Ilona.

15

Anonymous

Succes

26

El&Su

...Go for it.....

10

Sonja Janssen

Heel veel succes Ilona✨??

20

Ilona Braam van Leeuwen

Maria en Marian

39

Hans en Renske vd Locht

He Ilona, we maken er een rond bedrag van. Geniet volgende week van de Alp ook al kom je hem tegen. Je bent een kanjer!

10

Anonymous

1.000

Antoine van Loon

Namens Coppens wensen we je heel veel succes met deze fantastische uitdaging! knap van je.

25

Cindy en Stefan

Ilona.....wat een kanjer ben jij......wij wensen jou heel veel succes met deze bijzondere tocht......go girl.....

25

Harry & Jeanne Stammen

Il ona, super veel succes...liefs Jeanne & Harry

26

Angelique Silvrants

Suc6 meid....je bent een kanjer!! ????

10

Manuela Geurts

5

Lindsey

Zet 'm op morgen Ilona! Je bent een topper!

10

Danielle Niehot

Lieve Ilona Wat een geweldig initiatief en wat heb je je motivatie prachtig verwoord! Ik wens je heel veel succes en hoop dat er een dag komt dat het niet meer nodig zal zijn. Zet 'm op kanjer, voor alle mensen die strijden , gestreden hebben en ooit nog zullen moeten strijden . Liefs Daniëlle ❤❤❤

50

Dorrie Driessen

Heel veel succes ?

56

oudcomb B.V.

17

Ilona Braam van Leeuwen

Helma en Dorret

10

Simone Jacobs

GIRLPOWERRRRRR ???? Heel veel succes TOPPER!

5

Anonymous

10

Lisa, Mila en Jeroen (van den Goor)

Super veel succes vandaag!! Het zal afzien worden maar des te mooier zal het boven op de top zijn. Je gaat het halen!

20

Stan Kempen

Respect voor jou Ilona!!!

10

Yvonne Houtakkers

15

Annita Scherpenhuizen

Je kunt het meis, heb er het volste vertrouwen in. Ik heb heb echt een diep respect voor je doorzettingsvermogen XXX

35

Charl Van der Wijst Bike place Volkel

6

Jeroen van de Pas

Zet em op meid

250

Hendrikx BV

5

Joep "baco" Lenders

Speciaal voor jou

10

Fien Horssen

Succes Ilona. Fijn dat jij je inzet om een bijdrage te leveren om onderzoeken te kunnen doen om deze vreselijke ziekte te bestrijden.

9

Pieter Chatrou

Heel veel succes en RESPECT met hoofdletters! groetjes Pieter en familie

10

Melissa Litjes-Stiennissen

Je kan het!! Super dat je het doet!!

10

Sandra Veltstra

Heel veel succes Ilona. Respect voor jou en alle anderen die dit prachtige evenement verwezenlijken.

5

Jeroen Beeks

Succes Ilona!

26

Erica van der Velden

Lieve Ilona, heel veel succes met je uitdaging!! We gaan je volgen daar op die berg?

10

Joyce

1.000

Pluimveebedrijf Marc van der Locht BV.

Je bent een Kanjer

126

Paul en Marianne Braam

26

I Janssen

Heel veel succes? Je bent een topper!

20

Anonymous

Lieve Ilona, je hebt al zoveel goeds laten zien dus dit moet ook goed komen. Xxx anke

10

Anonymous

26

Anonymous

21

Lizette

Lieve Ilona, Jos, Roeli en Manja, ik ben super trots op jullie! Dikke kus van ons

20

EneegiekGezond

Heel veel succes Ilona! Zoals ik je ken ga je recht op je doel af. Top!!

126

Jolanda Braam

Zet hem op kanjer, je kunt het!!

26

Annette Van Lier

Ilona. Heel veel succes. Veel bewondering voor je doorzettingsvermogen. Gr. Annette

15

Anonymous

Succes Ilona, Het gaat je zeker lukken maedje. Bin trots op dich!

5

Carry

Heel veel succes Ilona!!

10

Gertie Kerkhoffs

Zet hem op Ilona. Je kunt het.

5

Jolanda Joosten

Veel succes

26

Anonymous

Lieve Ilona, Ik vind het zo'n lief en warm gebaar van je dat je een foto van mijn broer Thijs meeneemt en voor hem een kaarsje op steekt, je bent alleen daarvoor al een kanjer! Heel veel succes met deze mooie uitdaging, je kan het! En wat maak je hiermee veel mensen, buiten je eigen topprestatie, blij. Een echte zorgkanjer ???

10

Noortje en Hay Van Meegen

Zet hem op en heel veel succes!!

10

Maureen Reith

You go gettum chicka!!! ???

20

Lonneke Wilbers

Heel veel succes!!!je bent een topper!!???

25

Jan-Willem Bos

Succes!

10

Coby Jacobs

Zet hem op.

30

Luc en vera

Lieverd zet hm op daar op de berg.???

10

Marjan, Guus, Sep en Toon

Klasse Ilona, succes met de voorbereiding!

10

Diana

heel veel succes!

26

May Klerken

IIona, Fantastisch wat je en jullie doen, je bent een kanjer! Heel veel succes! Lieve groet, May klerken

50

Chris van Leeuwen

ik vind het super dat jullie met zijn 4en gaan om het (ons) doel te bereiken .Kanker kan en moet overwonnen worden.veel succes en wijn zien elkaar daar

106

Anonymous

Lieve Ilona, je bent een kanjer. Liefs Anne-Marie

56

André en Karin Hottentot

Hee topper heel veel succes met al je voorbereiden en natuurlijk ook met de beklimmingen Dikke knuffels van ons

26

Linda

Lieve Ilona. Wat ben je een super tof lief en prachtig sterk mens! Liefs Linda

9

Ilona Braam van Leeuwen

Jannemiek

20

Fieke en Hans Nooijen

Hé kanjer. Ook wij willen een bijdrage leveren voor je topprestatie die je gaat doen. Heel veel respect voor jou! En zeker voor het gode doel waar je voor gaat. Succes. Dieke knoevel?

10

Lynn & Merijn

Heel veel succes deze week en zet hem op!

26

Anonymous

Succes Ilona! Groetjes familie van Eijk-Helden

25

Vincent van Laaren

Heel veel succes en nogmaals excuses dat we tegen je auto aanzaten...

21

Ans van der Jagt

Hoi, nog voor je verjaardag. Succes met de voorbereiding!

26

Ilona Braam van Leeuwen

Auk, Jantine, Purdey

30

Nicole Tubee

Heel knap van jullie allemaal! Maak er weer een onvergetelijke week van en GENIET!!

15

Wilmy Hunnekens

Succes Topper. Je bent een voorbeeld voor velen. ?

50

Wouter & Marieke

7

Joyce Giesen

Prachtig wat je doet! Zet um op!

15

Katja Teurlings

Succes Topper! You can do it! Liefs X

106

Ati Ramakers-Pattinaja

Heel veel succes van fam keur en van mij???

9

Ilona Braam van Leeuwen

John

50

Ome Willie en Tante Trudi

Van Ome Willie en tante Trudi

56

Slagerij Molenaar

Lieve Ilona, namens ons allemaal wensen wij je heel veel succes om deze uitdaging aan te gaan.

17

Ilona Braam van Leeuwen

Minke en Chantal

10

Stefan en Maldy

13

Monique de Jong

Dankjewel voor de fietspomp! Via Ardennen, Helden, Dordrecht en Wassenaar hebben wij deze weer terug. Ik heb je sponsor bedrag mooi afgerond! Groetjes en tot op de Alp! ♥

100

Kuijken V.O.F.

Hoi Illona, alvast heel veel succes! Maak er een mooie week van!

20

Fam. Janssen

Van Mijnheer en Mevrouw Janssen

50

Luuk en Chantal Driessen

Succes Ilona! Je bent een kanjer en we zullen jou op de voet blijven volgen.

10

Annie en Theo Koopmans

Heel veel succes!??

26

Ans Lemmen

Ilona en teamgenoten heel veel succes

50

Anonymous

Heel veel succes Ilona

40

Nannie Gommans

Lieve Ilona, je bent een toppertje en ik wens je heel veel succes met alles wat komen gaat! Henk en Nannie

15

Marlies Filippini

Topper! Zet hem op!

11

Kiek Lucker

5

Elianne Broens

5

Anke Sterren

Je bent een topper...xxx Fantastisch dat je dit doet!

25

Mat Thiesen

Zet hem op met jullie vieren, opgeven is inderdaad geen optie. Succes ermee.

20

Dianne Schneiders

50

Pepijn

Van je broertje Pepijn

26

Peter Van der Horst

SUCCES, KANJER

56

Gewichtsconsulente Anja van de Vin

Succes Ilona!!

102

Alle tikkies

50

Jozien Hollanders

Geweldig dat je dit gaat doen! Ben heel trots op je en blij dat ik je mijn vriendin mag noemen. Je bent er altijd voor mij en ook nu weer met deze uitdaging, laat je zien wat een warm mens je bent. Dit gaat je lukken!! You go girl xxx

10

Vincent van Roij

Succes

10

Marina

Geweldig Ilona, je bent een doorzetter en een geweldige topper. Heel veel succes

21

Bianca den Hartog

Ook wij hebben inmiddels meerdere dierbaren verloren aan deze vreselijke ziekte. Respect dat je dit aangaat, dus is zeker mijn donatie waard!!! Rijd jij 'm ook een klein beetje voor ons ;-)

50

Karin Van Kemenade

Heel veel succes

8

Anonymous

26

Ilona Beeker

? toi toi toi

10

Senna Joosten

Veel succes!! Groetjes Senna

10

Margo

Ilona, Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes van ons allemaal. Groetjes, Margo van de Pas

15

Miranda Moerenhout

Lieve lieve kanjer, wat ben ik trots op jou!!! Bij deze nog een kleine bijdrage , wie weet ga je er nog harder van fietsen? Zet hem op toppertje , je kan t Liefs Miranda???

44

Wil-Ellen-TT-Vera-Fieke-Truus-Carla-Marloes

Namens de dames van Fam Kabaal geld gekregen op mijn verjaardag omdat ik 4x11jaar ben geworden. Dus mijn vriendin overleeft.

9

Elles Korsten

Succes! Zet ' m op!

10

Yalcinkaya

Heel veel succes?

34

Ilona Braam van Leeuwen

Tikkies

26

Suzanne Bosman

Je kunt het??????!!!! Je kunt nu al heel trots op jezelf zijn.

50

K. Van Es

Dapper! Heel veel succes!

25

Marianne Van ‘t Hof- de Jong

26

Tineke Wilms

Succes Ilona, Het gaat je lukken...

15

Berry van den Munckhof

Veel suc6. Je kunt het. Geniet van de onvergetenlijke momenten welke je mee gaat maken.

10

Manuela

Zo knap en zo fijn dat je dit doet! Ik wens je een prachtige tijd ??

26

Lonny De Jong

Succes Ilona, knap wat je allemaal doet!

10

Peeters Asperges Peeters

Heel veel succes!?

20

Irma janssen

Succes KANJER!!

56

Michel en Tamara Postma

Lieve Ilona, uiteraard sponsoren wij jou voor deze super prestatie. Op naar een wereld waarin kanker niet meer dodelijk. Liefs van ons

10

Latifa Berraqui

Heel veel succes Ilona. Op naar de top!!

5

Wendy Rijkers

Jij bent een topper XX

26

Ilona Braam van Leeuwen

Fam.buijserd

10

Dani Reijnders en Bart Dijk

Lieve Ilona, Je bent een kanjer, mensen zoals jij maken een verschil in deze wereld! Zet 'm op! Liefs, Bart en Dani.

21

Anonymous

29

Ilona Braam van Leeuwen

Mw. K

10

Suzan Steutel

Zet hem op bikkel????

250

Jacotech bv

21

Ramón & Janna Peeters

Huul veul succes!!!

5

Theo Sonnemans

Succes topper

17

Jessie Bos

20

Lilian & Peter Hendrikx

Zet hem op Ilona! We zijn nu al trots op jou!

10

Anita Mc Cann

Zet ‘m op topper!!

15

Linda s

53

Tikkies

25

Familie Hermans

Een klein steuntje in de rug. Allemaal heel veel succes en sterkte ! Ger, Elise en Pleunie Hermans

50

Work-Sjop B.V.

Hoi Ilona; Go to the Top! (3 x:) Suc6!

10

Anonymous

Ilona, je bent een kanjer en gaat het zeker halen naar die top??

10

Niels Hakkert

Veel succes!

111

Bonte Boete Belaeving

Bedankt voor je inzet!

25

Jacqueline Voorter

Hoi Ilona, super knap hoe je de strijd van de berg aangaat......Maar liefst 3x. Heel veel succes. Ik steun je, met dit kleine gebaar , omdat ik weet hoe het voelt om dierbare, lieve mensen te verliezen aan deze rotziekte.

26

Nadia Amhaouch

Ilona je bent een kanjer, dat je dit doet zegt heel veel over de persoon die jij bent! ❤️ Heel veel succes!!

10

Ilse Schalkwijk

Je bent een kanjer, zet hem op!

10

marjan Rijks

succes Ilona.

10

Sandra Burggraaf

Super mooie initiatief! Zet hem op!

50

Mts. Smelenbos

Donatie van de harde werkers van mts. Smelenbos

26

Anonymous

26

Jacqueline van Dijck

Hi ilona, top wat je doet in de strijd tegen kanker!! Zet hem op topper..groetjes jacqueline (voor jou nog bekend als verschuuren)

5

Glenn Joosten

Veel succes jij kunt dit! Groetjes Glenn

100

Wilma

Succes Ilona samen met Jos en de meiden! Zet 'm op en maak er een TOP week van.

56

Ginger-Leurs fashion

Heel veel succes????

26

Anita Slaats

Heel veel succes Top wat je doet

106

jjwg coolen

250

Sleegers Farm Equipment

Succes !!

75

Van mijn fact team collegaas Weert

Collegaas vvgi

30

Clau

Succes meid! Alles wat je al hebt bereikt is gigantisch! Dikke kus en knuffel

10

Mira van Ooijen-Hakkesteegt

Goed wat je doet !

10

Tieme Janssen

Succes Ilona!

26

Corine Verbeek

Veel succes Ilona ???

50

Mathieu & Jolanda Peeters

Heel veel succes Ilona. Opgeven is geen optie!!! ?

56

Stichting Pronkzitting Kepèl

10

Janneke Dams

Succes!!!!

140

Ilona Braam van Leeuwen

Opbrengst vasteloavend

60

Ilona Braam van Leeuwen

Latifa, Petra, Christianne, Sandra

10

Wies Smeets

Heel veel succes ermee Ilona !

56

Wiek Vaes

26

Judith Beerten-Duijkers

Veel succes Ilona met dit goede doel! Mooi! Groetjes!

5

Anonymous

Top gedaan!

250

Agro Clean Nederland BV

8

Nicolle Meijers

Heel veel succes!!!!

5

Simone Daamen

Ontzettend veel succes!

126

Anonymous

10

Joep en Jans

Go Ilona...zet m op. YOU CAN DO IT. TOPPERRRRR!!!

9

Anonymous

10

Grace Bauhuis

Heel veel succes Ilona. Yes you can!

10

Wendy

Heel veel success

15

Helma Vissers

He ilona, super trots op jouw je bent een topper?! Groetjes Helma (oud collega DRW?)

20

Rob Marjolein Lieke luuk Scherrenberg

Jullie zijn toppers met zijn allen. Succes ?

30

Peter en Yvonne Van Lierop

Heel veel succes......op naar de top????????

150

Teus Middendorp

5

Nick Wilmer

Illi nog bedankt voor de taxi he! ?

15

Hans en Miriam

Heel veel succes Ilona!

200

Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven BV

Hey topper, Ook jouw gaan we dit jaar sponseren vanuit onze ei-automaat. We wensen je heel veel succes toe met de reis naar de TOP in juni

25

Maik Poels

?

50

Bianca en Erik @Stropie Boersma

Môpske,.Wat ben ik en zijn wij KNEITER TROTS op jou,. ??Zo gedisciplineerd aan deze uitdaging meedoen,.. Heel veel Suc6,. ?

10

Jolanda Jong

Je bent een lieverd... toppertje... en ik dank je voor al je lieve woorden in het afgelopen jaar. Heel veel succes en veel gezelligheid gewenst in deze tour !!!

Show more