Iveke van Gerven

Alpe d'HuZus 2024

AMOUNT RAISED

789.45

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Al sinds 2013 ben ik besmet met het Alpe d'HuZes virus. Een virus dat je niet meer kwijtraakt!

Al 8 keer ben ik als deelnemer, teamcaptain of vrijwilliger betrokken bij dit geweldige evenement! Vorig jaar zijn we met ons team Bike2Fight vanuit Middelbeers naar de Alpe gefietst een onvergetelijke ervaring die ik nooit meer ga vergeten!

Ook dit jaar gaan we weer op de fiets richting de Alpe om daar deel te nemen aan de Alpe duZus!

Voor de 9e keer waarom weer?  Wordt mij wel eens gevraagd. Omdat er steeds meer mensen vroeg of laat met die vreselijke rotziekte te maken krijgen is daarop steevast mijn antwoord!

Als kind zijnde werd bij mij op 8-jarige leeftijd een kwaadaardige tumor ontdekt achter mijn rechter oog. Na verschillende operaties en 12 loodzware chemokuren werd ik genezen verklaard. Na 2 jaar sloeg het noodlot opnieuw toe en bleken er op dezelfde plaats niet 1 maar 2 tumoren te zitten. Een nieuw behandel traject volgde weer die operatie en weer die chemo's met als toetje 5 weken bestraling. Door de bestraling is mijn oog onherstelbaar beschadigd geraakt en zie ik er niks meer mee!

Maar toch ben ik 1 van de gelukkigen die er goed, gelukkig en gezond mee verder kan leven.

Dat geluk heeft niet iedereen! Mijn moeder kreeg op 49-jarige leeftijd te horen dat ze longkanker had na een mensonterende strijd van precies 5 maanden heeft zij de strijd verloren. Nog geen 2 jaar later kreeg mijn vader op 52-jarige leeftijd  klachten hij was benauwd en voelde zich niet lekker maar volgens de artsen geen reden tot paniek. Ik werkte toen in Australië en mij werd verteld dat ik me niet druk hoefde te maken. 2 Weken later kreeg ik een telefoontje van een tante van mij: Iveke ze weten nog steeds niet wat jullie pap heeft maar kom toch maar snel naar huis! Voordat ik thuis was lag ons pap al in coma en een dag later is hij overleden aan een zeer agressieve vorm van longkanker! Hij heeft zelf niet eens geweten wat er met hem aan de hand was.

Om 2 mensen waarvan je heel veel houd en die je nog niet kunt en wilt missen  als zand tussen je vingers weg te voelen glippen doet pijn tot op het bod!  Het is allemaal alweer zolang geleden ons mam is al 27 jaar niet meer en ons pap 24 jaar.

Ze waren allebei veel te jong, dit jaar ben ik zelf 49 geworden en denk ik vaak en denk ik vaak ze waren VEEL te jong! 

Voor hun is het te laat maar dit jaar ga ik speciaal voor Chantal, Theo en Luuk, kanjers, vechters, mede dankzij jullie was onze fietstocht naar de Alpe vorig jaar zo geweldig mooi en ik hoop samen met jullie in Juni weer op de top te staan!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my supporters

80

Hans Nachtweh
12 July 2024

26

Jan Eestermans
5 June 2024

Zet hem op topper

26

Anonymous
19 April 2024

Gewoon voor een vriendelijk mens

200

Vrijwilligerskerststukkenreusel
14 March 2024

Namens de vrijwilligers uit Reusel die kerststukken maken en verkopen voor veel goede doelen. Wij hebben je ook gezien met een mooi optreden bij het oogcafé in Reusel.

100

Gac Business Solutions
6 March 2024

Heel veel succes met de voorbereidingen. Hoe het dit jaar ook ingevuld gaat worden je kunt het. Deze bijdrage is door mij opgehaald via een beweeg challenge op het werk. Lieve groet Alpe zusje Arrianne xxx

50

Jos Litjens
8 February 2024

Heel veel succes en geniet van deze geweldige uitdaging.

169.95

Anonymous
26 January 2024

137.50

Edn Blubberrun
21 December 2023

My Activity: Fietsen