Janette Lucassen

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

52.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

In de afgelopen jaren zijn al veel mensen uit mijn familie en vriendenkring getroffen door kanker. Het aan de zijlijn staan en er alleen maar kunnen zijn voor hen voelde niet genoeg vandaar dat ik me graag in wil zetten om geld op te halen voor onderzoek om deze slopende ziekte te lijf te kunnen gaan.

Ik hoop dat je me wilt steunen en een donatie doet. Dat zou geweldig zijn!

My Updates

Alle begin.....

De afgelopen maanden heb ik letterlijk mijn eerste stappen gezet om mijn doel in juni te gaan halen; de berg op en lopen naar de top!

De schoenen waar ik op liep voldeden niet helemaal vandaar dat Margreet en ik in de auto stapten om de goede schoenen voor onze voeten en doel te zoeken. Dat bleek nog niet zo heel gemakkelijk; wat moest het worden: hardloop- of wandelschoenen? De een zei dit en de ander dat; dat schoot niet op vandaar de stop bij MacDonalds om te lunchentongue-out.

Uiteindelijk lukte het toch, samen met Koos bij Zorgsaam in Hellendoorn.Daar namen ze de tijd om te zien wat je nodig hebt en een uur later liepen we de deur uit met de gewilde schoenen. Nu moet het helemaal goedkomen! Aan de schoenen kan het niet liggen!

 

Thank you to my Sponsors

26

Jeroen Stegeman

26

Koos Lucassen

Top dat je mee doet, trots op je:):)

Show more