Jan Mol

Heeft deelgenomen in 8 vorige edities

Waarom ik meedoe aan de Alpe d'HuZes.

Donderdagmorgen 6 juni 2019 om 04.30 uur sta ik voor de 9e keer aan de voet van de Alpe d'Huez (14 km.) om deze "molshoop" een aantal keren te beklimmen. 

Ondanks dat ik die berg in al die jaren al meer dan 50x beklommen heb is het toch iedere keer de beklimming van mijn leven en voor het leven van een ander. 

Ik doe dit op deze dag met ong. 5000 goed getrainde mensen die allemaal hun eigen reden en hun eigen verhaal hebben om hier aan deel te nemen.

De saamhorigheid druipt deze dag van de Alpe d'Huez af.

Mijn (onze) gedachten zijn tijdens deze beklimmingen speciaal bij Els en bij alle mensen die we hebben verloren en bij allen die nu behandeld worden. Zie mijn filmpje TV Brabant 2018. 

http://www.youtube.com/watch?v=sB1sNONdrPs

Het doel van deze 5000 mensen is het onze wetenschappers mogelijk te maken dat er niemand meer dood gaat aan kanker maar dat je hier goed, gelukkig en gezond mee verder kunt leven.

We hebben sinds de start van de Alpe d'HuZes al 162 miljoen euro bij elkaar gefietst en gelopen. De gehele opbrengst wordt elk jaar 100% ondergebracht bij het KWF. In overleg met KWF Adviesraad en de Alpe d'HuZes wordt besloten welke wetenschappers voor welk onderzoek een gedeelte van uw sponsorgeld mogen besteden om bovenstaand doel stap voor stap te bereiken.

http://www.kwf.nl/helpjijons/alpedhuzes

Lieve mensen, het is heerlijk trainen hier in Spanje en straks nog een maandje in Nederland, maar het is ook wel eens afzien natuurlijk. U hoeft met mij niet die Alpe d'Huez op maar u kunt wél uw steentje bijdragen door mij te sponsoren. Dit kan cash in de Alpe d'HuZes box of hier op deze actiepagina.

Mag ik a.u.b. op uw steun rekenen?

Heel erg bedankt alvast,

Jan.

Thank you to my Sponsors

172

Vrienden Club Los Holandeses Alfaz del Pi

We wensen je weer heel veel succes.

100

Ans en Joop

Heel veel succes Jan.

50

Frans Sertons

Ik wens je heel veel succes Jan.

100

Jan Mol

50

Rietje

Heel veel succes Jan.

50

Bettie Ruygrok

Veel succes Jan.

Show more