Johan Kuiper

Alpe d'HuZes 2020

Er is niet veel wat ik kan doen maar dit is iets...

Ik ga na 2013 en 2016 voor de derde keer de Alpe beklimmen (zeker 4x) omdat er om mij heen - maar ik denk om iedereen heen - zoveel mensen lijden en geleden hebben aan deze nare en vreselijke ziekte. In 2019 hebben mijn kinderen hun opa verloren aan kanker en zijn er dierbaren die ziek zijn (geworden). 

Dit om mij heen zien geeft mij een onmachtig gevoel en ik besef me dat er nog veel meer middelen naar onderzoek en behandeling moeten zodat wij het doel - er sterven geen mensen meer aan kanker asap bereiken.

Daarbij is het een mooie uitdaging die noodzaakt tot gezond leven en veel trainen/sporten en dat geeft mij de nodige motivatie.

Ik streef naar 3000 euro bij te dragen samen met jullie. Ik zou het zeer op prijs stellen als jullie willen bijdragen, dan ga ik die berg op fietsen met duizenden anderen!!

Dankbare groet,

Johan

 

 

 

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

206

Ingeborg Kuiper

106

Anonymous

206

Marianne Stokmans

Geweldig dat Emiel en jij weer mee gaan doen. Wat een prachtig streven.. Maar niet overmoedig worden hoor. 3 keer vind ik ook al heel mooi. Je moeder

106

Emiel Obdeijn

Hi Zwagert, bij deze een oprechte donatie voor jou deelname, hoop op een fraaie en memorabele dag! Je inleidende zin is teveel eer voor mij, maar met Partner in Crime kan ik wel leven...;-)

Show more