Johan de Ruiter

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

1,643
kms

My target 150kms

Raised until 1st October 2020

6273.17

Raised from 1st October 2020

7436.57

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 / 2021 ga ik voor de eerste keer meedoen aan Alpe  d’HuZes!

Even voorstellen: Mijn naam is Johan de Ruiter, ik woon samen met mijn lieve vrouw en dochter in Hardinxveld-Giessendam en ben sinds 2012 samen met mijn zwager eigenaar van het mooie familiebedrijf Van Wijngaarden Groothandel & Super Safe Bedrijfskleding in Sliedrecht.

In April 2021 hoop ik 45 te worden en ik ben al veel ouder dan mijn eigen moeder is geworden doordat ze is overleden aan kanker. Ik heb haar daardoor ook nooit gekend. Ook veel familie, vrienden en (zakelijke) relaties hebben dierbaren verloren aan kanker. 

Om hen een hart onder de riem te steken én om mee te helpen kanker uit de wereld te helpen doe ik mee aan Alpe d’HuZes.

Mensen vragen me vaak hoe ik op het idee ben gekomen om mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Dat komt eigenlijk door een burn-out 7 jaar geleden wat mij deed beseffen dat gezond en fit zijn niet vanzelfsprekend is. Maar vooral doordat ik nu gelukkig kan zeggen dat ik er sterker uit gekomen ben en me nu fitter voel dan dat ik me ooit heb gevoelt! Daardoor kreeg ik steeds meer en meer een sterk verlangen om mijn fitheid in te willen gaan zetten voor de medemens. Daar is uiteindelijk het idee uit ontstaan om aan de Alpe d'HuZes mee te gaan doen, omdat gezondheid niet vanzelfsprekend is maar opgeven geen optie... 

Na mijn aanmelding waren er nog 7 mensen die via ons bedrijf hebben besloten mee te doen, en met elkaar vormen we nu 'team VWSL' Het is erg gaaf dat er spontaan een team is ontstaan.
Erg leuk is ook dat mijn vrouw Joke, die pedicure is, en mijn schoonvader  hebben aangeboden mee te gaan voor ondersteuning, filmen en verzorging van ons team in de week van Alp d’HuZes. In de maanden voor de Alp d’HuZes probeert ieder teamlid zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, en ook doen we gezamenlijke acties om geld op te halen. Met elkaar hopen we op een mooi eindresultaat in de strijd tegen kanker.

Voor wie het leuk vindt om onze activiteiten in de voorbereiding, en de deelname zelf straks in Juni te volgen hebben we een facebook en een Instagram pagina.
Ons team heet ‘Team VWSL Alpe d’HuZes 2020’

facebook.com/teamvwsl/
instagram.com/team_vwsl_alpe_dhuzes_2020 

Het mooie aan de organisatie Alpe d’HuZes is dat echt iedere euro naar het goede doel gaat en er niemand binnen de organisatie van betaald wordt, ook is er geen huur van panden of autokosten. Alles wordt gesponsord en vrijwillig gedaan. Zo zijn er zo’n duizend vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en gaan er van de zomer 25 vrachtwagens met materiaal naar de berg om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat was voor mij een extra  motivatie om me in te zetten voor de Alpe d’HuZes.

Echt iedere euro helpt, en vele kleintjes maken een grote zoals we dat zeggen… dus ik hoop natuurlijk op veel (kleine) bijdragen!
Dat kan via mijn persoonlijke actiepagina van de Alpe d’HuZes: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/johanruiter 

Steunt u mij!? Enorm bedankt!

 Hartelijke groet,

 

Johan de Ruiter

 

My Updates

Vleesactie 2020

De verkoop van vlees heeft € 221,- (incl. 2 fooien) opgebracht, wat ten goede is gekomen aan mijn deelname aan Alpe d'HuZes. Allen die daar aan hebben bijgedragen hartelijk dank! En Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse wil ik bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze actie! Overigens heb ik van verschillende kanten complimenten gekregen over de voortreffelijke kwaliteit van het vlees! Dus die complimenten komen geheel ten goede aan team Bart Adriaanse! :-)

Alpe d'HuZes beklommen op 26 Juli 2020

Het voelde goed om deze zomer de Alpe d'HuZes op te hebben kunnen lopen! Juist omdat het evenement dit jaar niet door kon gaan... Dit keer ook lopend naar beneden gegaan. En ook nog eens in m'n officiële outfit van Alpe d'HuZes 2020!  :-)

3 Juni alternatieve tocht gelopen

Omdat de echte Alpe d'HuZes niet doorgaat morgen heb ik 3 Juni, de avond voor dat de echte tocht eigenlijk zou plaatsvinden maar als alternatief ongeveer dezelfde afstand hier zo snel mogelijk proberen af te leggen... 🏃🏽
👉doneren kan overigens nog steeds! Graag zelfs want elke euro telt nog steeds in de strijd tegen kanker! #opgevenisgeenoptie 🙏www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/johanruiter
 — in Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands.

live in de studio bij RTV Krimpenerwaard

4 Juni 2020 mocht ik Live in de studio van RTV Krimpenerwaard aanschuiven voor een interview over ons Alpe d'HuZes Team VWSL. een leuke ervaring en mooi dat RTV zoveel aandacht besteed aan dit doel!

Alpe d'HuZes 2020 wordt verplaats naar 2021

ff schakelen maar opgeven is geen optie, dus op naar Juni 2021!! Donatiewerving gaat dus ook onverminderd door... want kanker stopt ook niet... #ad6 #opgevenisgeenoptie #alpedhuzes #alpedhuzes2020 #alpedhuzes2021

Opbrengst donatiebox vaar weekend 2020!

Dit jaar met cruiseschip SE-MANON een weekend gevaren waar ik een donatiebox mocht neerzetten. Dank aan de mede passagiers die hebben gedoneerd, er zat € 205,- in de donatiebox! Super dankbaar!! 

32 km heen en weer naar de 2e alpedhuzes dag

Vandaag lopend naar de 2e alpe d'HuZes dag geweest in de evenementenhal Gorinchem. Het was zo'n 32 kilometer heen en weer. Samen met 2 collega's was het weer een mooie oefening!

Trainen op de loopband bij de Jong en Vitaal Hardinxveld - Giessendam

Met 15 KM, gemidd tempo 5,25 km/uur op gemidd 10,2% helling binnen 3 uur vanmorgen op de loopband de beklimming van de Alpe d’Huez alvast een keer kunnen oefenen. 💪😅 Met dank aan De Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie🙏 ☺️ik zoek overigens nog steeds mensen die me willen sponsoren met een bedrag. 👉 En het hoeft echt geen groot bedrag te zijn, want echt iedere euro helpt!! 🙏Alpe d'HuZes #iedereeurohelpt #opgevenisgeenoptie #ad6 #alpedhuzes #alpedhuzes2020 — bij De Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie.

 
 
 
 
 

persoonlijke boodschap over deelname Alpe d'HuZes 2020

Trainen ter voorbereiding op de klim!

vandaag 26 KM gelopen samen met 2 collegas van 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020' Ging super, het was mooi weer en een prachtige route door de mooie Alblasserwaard

Trainen ter voorbereiding op de klim!

Er wordt door de teamleden regelmatig getraind. Alleen of met andere uit het team. Zaterdag 28 December heb ik lekker getraind met nog 3 collega’s van Team VWSL Alpe d'HuZes 2020💪 Peter Vink Marius van Wijk en Els Bouter(Henry) We hebben 20 kilometer gelopen met mooi weer, mooie omgeving en ook nog gezellig! 😄 #opgevenisgeenoptie #alpedhuzes2020 #alpedhuzes #kwf #ad6

Unieke winactie voor mijn persoonlijke actiepagina!!

geweldig leuke winactie opgezet met kunstenares Trinette den Hamer! 
waar ik haar enorm dankbaar voor ben, nu maar hopen op een mooi resultaat! 

 

‼️ UNIEKE KANS ‼️
Win een prachtige portrettekening in pastel van jouw huisdier in A3 formaat incl Passe-partout!

Hoe werkt het?

1 Doneer € 2,- op mijn persoonlijke Alpe d’HuZes actie pagina
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/johanruiter
2 Zet in het donatiebericht ‘ winactie ’
Als reactie op je donatie krijg je een lotnummer
3 Wil je tot slot de pagina van de kunstenaar liken en delen?
www.facebook.com/TrinetteArt
Bedankt! 🙏

1e mijlpaal met Team VWSL! Vandaag zijn we als team boven de € 10.000,- uitgekomen!!!

3 December 2019, we zijn net iets minder dan 2 maanden geleden van start gegaan als 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020'. In krap 2 maanden tijd hebben we 480 amandelstaven verkocht, 160 choclade hamers en zijn we nog volop in de weer om vlees te verkopen zoals rollades, grillworst en beenham voor de kerst. We hebben onze zakelijke relaties aangeschreven, en ook hebben we al een aantal shirt sponsors!

En..... vandaag zijn we met elkaar boven de €10.000,- uitgekomen!!

Wat een fantastische eerste mijlpaal!! Iedereen die tot nu toe heeft bijgedragen enorm bedankt! Onze teamleden maar ook de andere collega's, onze leveranciers, familie, vrienden noem maar op! Iedereen zet zich fantastisch in!

We hopen dat dit 'slechts' het begin is en gaan het komende half jaar onverminderd door met diverse acties! Zo komt er nog een autowas actie, gaan we erwtensoep verkopen, komen er nog diverse andere activiteiten en verkoop acties (al dan niet in samenwerking met onze leveranciers), gaat er nog een collega 12 uur live op youtube, en als klapper en ter afsluiting 15 Mei een benefiet Event! Met heel veel activiteiten voor jong en oud! Dus zet dat alvast in je agenda!!!

Lekker op weg

We zijn nu een aantal weken ingeschreven als 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020' en zijn met 8 teamleden. 7 via van Wijngaarden Super Safe Sliedrecht en 1 van garage van Vlijmen uit Nieuw Lekkerland. We hebben met elkaar een avondje plannen gesmeed, en zijn daar druk mee aan de slag gegaan! Ondertussen hebben we 3x 160 banketstaven verkocht, gaan we chocolade hamers verkopen van Chocolaterie van Noppen uit Ridderk en Ambachtelijk vlees voor de kerst van Slager Bart Adriaanse uit Hardinxveld. In Februari komt er nog een autowas actie, we gaan erwtensoep verkopen, en in Mei een groots benefiet event organiseren! Met veiling, eten, drinken, vermaak voor jong en oud, springkussen, rondritten in Oldtimer enz enz! Ook allerlei verkoop acties via van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding uit Sliedecht zullen er nog opgezet worden. En uiteraard geen mogelijkheid wordt onbenut gehouden om iedereen in het privé netwerk en het zakelijke netwerk te vragen geld te doneren. Kortom we proberen er alles uit te halen wat er in zit in de strijd tegen kanker... Want dat is de enige reden waarom we ons hier met elkaar zo fanatiek voor inzetten! Steunt u ons ook? Bedankt!!

Eerste deelname aan Alpe d'HuZes!

vanavond heb ik een teampagina aangemaakt! Omdat er vanuit ons bedrijf collegas zijn die mee willen doen, en omdat we vanuit het bedrijf dit mooie initiatief van harte ondersteunen. Daarom heet het team 'VWSL' wat de afkorting is van Van Wijngaarden SLiedrecht. Groetjes, Johan de Ruiter www.vwsl.nl

Thank you to my Sponsors

20

Anonymous

Prachtig initiatief!

10

Wilma

Heel veel succes gewenst, mooi initiatief!

76

Team VWSL

Opbrengst kledinginzameling, lading 1 & 2

2

Marieke de Boon

Winactie

2

Adrir Overduin

6

Helenvdw

Winactie

26

Anonymous

Succes!!

26

Gerard De Ruiter De Ruiter

10

Ronald Hoefs

Mooi initiatief 🏃‍♂️ 👩‍🎨

416

Van Wijngaarden Groothandel acties

DIVERSE ACTIES JUNI T/M DECEMBER 2020

26

Ondernemend Hardinxveld

66

S Aan de Wiel

10

Dennis

Veel succes met dit mooie initiatief Johan!

5

Fooi bij verkoop chocolade hamers 24 Nov

500

de Jong en Vitaal- Centrum voor fysiotherapie

26

Hans Emmen

26

Maria De Rijke

Veel succes Johan,je kan het👍👍

4

Via armbandjes jolien

5

Anonymous

10

Leo van Baal

Succes gewenst voor dit mooie doel!

2

Claudia Zwanink

Winactie & daarnaast veel succes!!

25

Tiny & Lucas de Vos

veel sterkte bij de rit en succes bij het behalen

15

Fam Kruithof

Heel veel succes alvast met voorbereiden en voor straks zet m op! Wij zullen aan je denken

15

Ria Hoksbergen

Johan heel veel succes!

10

Johan De Ruiter

15

Anonymous

Een slimme meid is voorbereid, zet m op Johan!!

80

Donatie via sport

Opbrengst donatiebox door inzet van iemand van m’n sport. Super bedankt voor de inzet!

15

Arjan Van der Wulp

Succes !!

10

Ingeborg Voorsluijs

Wat goed van jullie dat jullie hiervoor geld willen ophalen! Ook mijn moeder heeft ervoor moeten strijden en meerdere familieleden.. Zet hem op!

500

Joke’s Voetzorg

Kop op! Je kunt het!

2

Gertjan Vogel

Succes

6

Ferry van Maasdam

LinkedIn werkt dus wel degelijk. Succes en mogelijk tot ziens op de Alpe

10

Anonymous

Winactie

10

Anonymous

Contante donatie van tante t

5

Anonymous

Heel veel succes met de actie

66

Martin Nederveen

Veel succes met deze mooie uitdaging. Wordt altijd blij als mensen zich belangeloos inzetten voor goede doelen. Naast het doel is het ook een stap voor jezelf. Verder kijken dan je dagelijkse wereld!!

26

Johan Ruiter

50

Petra Zwiggelaar

Zet 'm op Johan, Ga ervoor

10

Herman Boelen

5

Joke Roza

Succes mooie actie

50

Maartje Blokland

55

SNERTTOCHT 25 januari 2020

26

Johan Ruiter

56

Anonymous

mooi initiatief, veel succes

500

martin blok

106

Wa de jong autoschade

Goed bezig Johan , respect

10

Herman en Johanna Van de Griend

Succes Johan!

26

John van der Wulp

Top dat je je hiervoor inzet. Succes Johan!

16

Jolien

Heel veel succes Johan (en je team)!

500

Gerard De Ruiter De Veru Materieel

SUC 6 broertje !!!!!!!

26

Maria de Rijke

succes Johan

5

Anoniem

Succes

2

Peter Nieuwenhuize

2

Anonymous

Winactie

15

Johan De Ruiter

€15,- in contant door de brievenbus ontvangen van kennissen. Bedankt!!!

20

Bert Vos

10

Anonymous

Hi Johan, toi, toi, toi!!

106

Wim Voskamp (Mastermate)

Ha Johan, mooi dat je meedoet! Veel succes en goed om naast de betrokkenheid bij 'de business' ook oog de hebben voor zulke andere belangrijke dingen! Top!

5

Anonymous

Van mijn broer

26

Arjan Van Houwelingen

Winactie

26

RiArrange

Zet 'm op Johan, je bent een doorzetter zoals ik je heb leren kennen. Heel veel succes op de Alpe d'Huzes!

191

Van wijngaarden Acties

diverse acties tot en met 28/05/2020

26

A Brandwijk

26

Leo Dankers

10

Anonymous

Succes!!!

66

Rob

Johan :Top dat je deze uitdaging aan wil gaan. Van je vrienden uit Hilversum ook een zetje de berg op met een financiële steun

250

iskander kuijer

Heel veel succes buurman! Super dat je dit doet.

10

Yvonne Van Wijgerden

Topper 😘

2

Herby Nieuwenhuize

Winactie

375

kringloopwinkel Graafstroom

succes met alle acties voor dit mooie doel

26

Arina Both

Heel veel succes Johan!

205

Opbrengst donatiebox vaarweekend 2020!

Opbrengst donatiebox vaarweekend 2020!

50

Bourgondiër delicatessen, Berry Bresser

Johan, ik wens je heel veel succes en hoop dat we elkaar nog vele malen zullen zien. Zet hem op !!! Ik ken je nu iets langer maar weet zeker dat je dit gaat redden. SUCCES!!

10

Brenda Vaessen

90

Camping Ser Sirant

Succes Yohan!!!!!!!!!!!!!

100

Wim van der Stelt

Heel veel succes Johan !!

50

Contant via sport

Contant via sport RV

44

Van Wijngaarden

donatiebox tot en met 28/05/2020

106

Anonymous

Super Johan, heel veel succes!! Gr. Miranda Visser

56

Wim de Blok

Heel veel succes

106

Theo Schouten

Sterkte en veel succes.

10

Nathalie Hoven

Winactie

2

Esther Hettema

Winactie

43

Opbrengst schuur oudjaarsmiddag

Opbrengst schuur oudjaarsmiddag

168

Quist Schoenen & Outdoor Quist

2

Jo De Ruiter

Winactie

10

Mark Vink

Mooi initiatief Johan, succes!!!

99

Team VWSL 3de + 4de vracht kleding inzameling

Team VWSL 3de + 4de vracht kleding inzameling

55

vleesactie vwsl

2

Herman Quist

Winactie

250

Rens en Nancy van der Plas

Johan, succes met trainen, het is tijdrovend maar het is het ook absoluut waard om DE dag op Alpd'Huzes te presteren en maximaal te beleven!

10

Maria De Rijke

50

J de Ruiter

Donatie Buuf Advokaat via Jokes Voetzorg

10

Anonymous

Via buurman

10

Anonymous

Contante donatie van tante

100

Merbo bv

10

Jans De Bruin

Succes op de heuvel!

10

Dennis Vogelaar

Goed initiatief en veel succes.

20

Oudejaarsnacht adr

25

Hilda Bomers

Suc6! Je kunt het! 👍

2

Jolien

Winactie

10

Fam. Mostert

Heel veel succes!!

5

Anonymous

heel veel succes

2

Albertine Gort

Winactie

10

Anonymous

Heel veel succes Johan!🍀🍀

150

BR Fresh Exotics BV

206

Bouw- en Inframensen

Gewoon omdat het kan! #respect

2

Anonymous

Winactie

5

Kees en Ida Benschop

Succes en de allerbeste wensen voor 2020 !

221

Johan De De Ruiter

Opbrengst vleesactie dec 2020 incl. fooi.

10

Anonymous

35

Emmy Buijk

Veel succes!

15

Erik v N

341

Jokes Voetzorg de Ruiter

Zet hem op!

Show more

Select a Christmas decoration