John van Kol

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

2,357
kms

My target 2000kms

Raised until 1st October 2020

301.00

Raised from 1st October 2020

301.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes?

Het is mijn droom dat er nooit meer iemand doodgaat aan kanker, deze droom is echter nog geen werkelijkheid. Om dichter bij deze droom te komen, neem ik dit jaar samen met het team Big Challenge Hans Banken deel aan de Alpe d’HuZes. 

Met de opbrengsten uit deze deelname wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund. Met als hoofddoel het onder controle krijgen van de ziekte, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Wetenschappers zetten flinke stappen en vinden steeds weer betere methodes uit tegen deze verschrikkelijke ziekte. Maar om dit echt kracht bij te kunnen zetten, is nog veel geld nodig. Wij geloven erin dat wij dit met zijn alle voor elkaar kunnen krijgen en hierbij hebben wij jullie hulp hard nodig!

Ik zou het geweldig vinden als jullie een kleine bijdragen zouden willen leveren op mijn actiepagina. Alle kleine beetjes helpen tegen het vechten van deze rotziekte.

Samen met familie en vrienden van Hans Banken (BIG Challenger in hart en nieren), gaan wij in juni de Alpe d'HuZes zo vaak mogelijk op fietsen in de strijd tegen kanker.

Laten we samen deze droom werkelijkheid maken! Kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

- Zorg dat je gezondheid voorop komt. Ik wens jullie toe, dat je lief en leed kunt delen met elkaar en er voor elkaar kunt zijn - Berna Vermeulen

- Als ik dood ben, huil dan niet te lang, ik ben pas echt dood moet je weten, als jullie mij zijn vergeten - Hans banken

 

 

 

 

Thank you to my Sponsors

15

Anonymous

John heel veel succes🍀🍀🍀

26

Anonymous

John heel veel succes gewenst

6

L. Gubbels

Heel veel succes John!

13

Edwin & Renske

Heel veel succes! Super stoer dat je mee gaat doen!

66

Ellen

Super mooi voornemen! *mam* en Hans zullen nog trotser op jullie zijn dan ze al waren altijd! Zet hem op toppers! Fietsen fietsen fietsen

50

Peter vos

Ha die John, succes met trainen en laat je dr niet afrijden door de dames. Mvg peerracfietsen

20

Anonymous

25

John kol kol

Hop hop de berg op.

50

Peter en Gerrie Gubbels

Succes John. Mooi initiatief!!!

15

Anonymous

Veel succes gewenst

15

Joop

John succes

Show more

Select a Christmas decoration