Jose Drost

Alpe d'HuZes 2024 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

76.66

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe voor de 14de keer mee aan Alpe d’HuZes,  omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Vanaf 2008 vrijwilliger bij de Alpe d'HuZes, de eerste jaren ook als deelnemer, ik heb gefietst en gewandeld, en ieder jaar krijg ik de vraag: Waarom toch steeds weer in juni naar die berg..

Tja dat is iets wat je moet ervaren en voelen, is zelfs na zoveel jaar moeilijk uit te leggen. Voor mij is het de machteloosheid en verdriet omzetten in iets wat ik zelf wel in de hand heb.

De afgelopen jaren heb ik veel dierbare mensen verloren aan kanker, behalve hun bijstaan tijdens hun ziekte en soms ook bij overlijden kon ik niks doen. Ook niet voor een aantal dierbare vrienden die erg ziek zijn. En daarom draag ik mn steentje bij om heel veel geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Dat is nl wel iets wat we met zn allen kunnen doen.

Help je mee?

My Updates

Mijn Kanjer Gea

Lieve Gea, Je bent er nog steeds, en Ik kan niet genoeg zeggen hoeveel respect ik voor je heb en voor je liefsten. love you <3

Thank you to my supporters

24

Marijke Klapwijk
30 November 2023

2 gehaakte dekentjes

26

Nely Van Der Weijde
14 October 2023

Je bent en blijft een topper José

6.66

Bert En Anja De Bruin
14 October 2023

♥️♥️♥️

20

Jose Drost
14 October 2023

My Activity: