Jurre Tersteeg

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

3,066
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

5134.00

Raised from 1st October 2020

5134.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hey! Welkom op mijn “actiepagina” voor Alpe d’HuZes 2020!

Eerst een korte introductie voor wie mij nog niet (zo goed) kent: ik ben Jurre Tersteeg, 34 jaar en woon samen met Anne en onze kat Lars in Amsterdam. Ik ben een fervent sporter en vind bewegen in de buitenlucht één van de fijnste dingen die er bestaan. Behalve wandelen en skiën in de bergen hou ik van hardlopen en heb ik ook meerdere (halve) marathons gerend. En sinds een jaar of vijf ben ik verslingerd geraakt aan het fietsen, op de mountainbike, maar het liefst op de racefiets.

In december 2018 kreeg ik te horen dat ik zaadbalkanker heb. Begin 2019 werden er in mijn buik uitzaaiingen geconstateerd in mijn lymfeklieren waarvoor ik 9 weken chemotherapie heb gekregen. Uiteindelijk volgde er eind oktober 2019 een kijkoperatie waarbij de aangedane lymfeklieren in mijn buik met succes zijn verwijderd.

Na het goede nieuws van de laatste CT-scan in januari jl. heb ik de stap gezet om me alsnog in te schrijven voor Alpe d’HuZes 2020. Directe aanleiding ben ik eerste instantie eigenlijk dus zelf.

Maar ik doe het niet alleen voor mezelf. Na een behandeltraject van bijna een jaar, van ziekenhuis in en uit, na een periode van veel onzekerheid, ben ik ongelofelijk dankbaar voor alle zorg die ik heb gekregen en de mogelijkheden om te revalideren.

Ik vind het moeilijk om onder woorden te brengen hoe ik me daarbij voel als ik mijn situatie vergelijk met andere kankerpatiënten. Ik realiseer me dat ik geluk heb gehad. Dat door onderzoeken mijn behandelingen altijd curatief zijn geweest. Hoe zwaar ze ook waren.

Ik wil iets terugdoen. En ik wil de periode van behandelingen voor mezelf afsluiten boven op de berg.

En ik hoop dat jullie mij daarbij willen helpen. Ik kan jullie steun goed gebruiken om de doelen van Alpe d’HuZes en daarmee ook die van mij te bereiken.

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Doneren is gemakkelijk via mijn actiepagina.

Heel veel dank,

Jurre

My Updates

Mijn verhaal

Het hele chronologische verhaal kunnen jullie hieronder lezen. Ik heb geprobeerd het zo open, maar ook zo kort mogelijk te beschrijven. Natuurlijk is er veel meer te vertellen, alleen al op mentaal vlak. Wat kanker met je doet en wat het betekent voor je naasten. Mocht je naar aanleiding van mijn verhaal vragen hebben, aarzel niet en laat het me weten. Wat dan ook.  

Voor het hele verhaal moeten we terug naar 21 december 2018 toen ik te horen kreeg dat ik zaadbalkanker had. Die avond daarvoor had ik gesport en stond ik onder de douche toen ik iets vreemds opmerkte aan mijn rechterbal. Ik had al een paar dagen een soort dof en pijnlijk gevoel. Gek genoeg kon ik het niet echt plaatsen. Bij inspectie onder de douche zaten er twee harde bulten op mijn bal. Ik schrok me kapot. Riep mijn Anne mijn vriendin vanuit de douche om te vragen of zij er naar wilde kijken. Ben ik nou gek? Voel jij eens vroeg. Ook zij schrok en allebei wisten we dat die twee harde bulten daar niet horen. En na een avond Google werd ons vermoeden steeds meer bevestigd.

De volgende ochtend ben ik naar de huisarts gegaan en werd ik direct doorverwezen naar het ziekenhuis voor een echo. Het bleek niet goed te zijn. De uroloog vertelt me dat ze vermoeden dat het om zaadbalkanker gaat. Ik zat daar alleen en dat vond de uroloog niet verstandig. Niet helemaal realiserend wat de arts mij net vertelde belde ik Anne om het verhaal uit te leggen en met de vraag of ze naar het ziekenhuis kon komen. In de tussentijd werd mijn bloed getest op tumormarkers en kreeg ik een CT-scan om vast te stellen in hoeverre de kanker was uitgezaaid. Er braken spannende uren aan.

Dezelfde avond werd ik teruggebeld door de uroloog. Het bleek enigszins mee te vallen, de bloedwaarden waren goed, d.w.z. er waren geen tumormarkers te meten en ook de CT-scan liet geen verdere uitzaaiing zien. Wel moest ik zo snel mogelijk worden geopereerd. Mijn rechterbal moest zo snel mogelijk worden verwijderd. Omdat de spermabank in het weekend gesloten is werd de operatie gepland op maandag op 24 december in het VUMC. De operatie verliep goed en Kerstavond lag ik weer thuis op de bank.

De uitslag van het weefselonderzoek toonde aan dat de tumor bestond uit een non-seminoom: eentje die bestaat uit allerlei verschillende type cellen. Het is een vrij agressieve tumor en groeit dus snel. Maar is meestal goed te behandelen met chemotherapie. Ik bleek na de operatie géén chemotherapie nodig te hebben, het aantal risicofactoren was laag volgens de artsen. Men hield het bij controles. De wond van de operatie herstelde redelijk snel en 8 januari zat ik alweer op de racefiets. Ik voelde me net Lance Armstrong dacht ik nog.

De daarop volgende weken voelde voor mij en An allebei een beetje vreemd, alsof we samen door het oog van de naald waren gekropen. De klap van het besef dat je kanker hebt gehad kwam pas weken later toen we driftig probeerde ons normale leven weer op te pakken. Dat lukte aanvankelijk niet echt. Naar onze omgeving wilde we geen zeikerds zijn. Ik had gewoon pech gehad en alles was met een sisser afgelopen. Maar het bleek spoken door ons hoofd. Wat was er ineens allemaal met ons gebeurd?

De eerste controles waren goed. De bloedwaarden waren telkens prima evenals de fysieke controles in mijn lies. Toch kreeg ik rond maart 2019 last van mijn onderrug en pijn in mijn buik. Toen ik dit bij een controle vertelde aan mijn uroloog werd ik gerustgesteld. Hij begreep mijn zorgen, maar kon het geen uitzaaiing zijn.

Ik wilde niet in het uiterste denken, maar ik hield last en ben uiteindelijk toch naar mijn huisarts gegaan. Het kon misschien mijn dikke darm zijn volgens hem, die leek opgezet. Toch vertrouwde hij het niet en kreeg ik een doorverwijzing voor een echo in het VUMC. Dat duurde even voordat ik aan de beurt was. In de tussentijd kreeg ik diclofenac en paracetamol voorgeschreven.

Een week na de echo ontving ik via mijn elektronisch patiëntendossier de uitslag op mijn telefoon. Niet heel slim. Op mijn werk, tussen alle meetings door las ik onderaan het verslag iets over twee lymfeklieren die vergroot waren en necrotiseren. Geen idee wat dit betekende, maar ik schoot in de stress. Het klonk niet goed. Als een gek probeerde ik mijn uroloog aan de lijn te krijgen voor uitleg. Dat lukte niet meteen. Ik liet een boodschap achter en door contact via mijn huisarts met mijn uroloog werd ik uiteindelijk teruggebeld met het dringende verzoek of ik de volgende dag ’s ochtends op de poli kon langskomen.

Niet één, maar twee mensen zaten de volgende ochtend dit keer tegenover mij. Een was de uroloog wiens naam ik herkende omdat hij mij eerder had geopereerd. De ander kende ik niet en was een dame van de afdeling oncologie. Beiden legden uit dat ze op basis van de echo het niet vertrouwde. Ik moest diezelfde dag een CT-scan laten maken en opnieuw bloed testen op de eerste hulp van het VUMC.

Het duurde lang, maar de uitslag van de CT-scan was glashelder: ik bleek twee uitzaaiingen te hebben op mijn lymfeklieren in mijn buik. Mijn bloedwaarden waren nog steeds goed. Gek genoeg waren er weer geen tumormarkers te meten. De klap kwam pas echt toen de oncoloog het behandelplan kwam bespreken en vertelde dat ik chemotherapie zou krijgen. We schrokken van de duur en intensiteit van de kuur. Drie keer een BEP kuur, negen weken achter elkaar. Een kuur bestond uit een week ziekenhuisopname en op dag 8 en 15 een dagbehandeling om vervolgens op dag 22 weer te starten met een nieuwe kuur en ziekenhuisopname. Toen we het hoorden waren Anne en ik allebei compleet uit het veld geslagen. De week daarop zou ik al moeten beginnen.

Ik vind het moeilijk om te reflecteren en uit te leggen hoe die daaropvolgende weken in het ziekenhuis zijn geweest. Ik kan het met niets anders vergelijken. Het klinkt flauw en zo bedoel ik het niet, maar als je nooit chemotherapie hebt meegemaakt heb je als buitenstaander geen idee.

Samengevat: de behandeling vond ik zwaar. Zowel fysiek als emotioneel. Toch heb ik het achteraf redelijk doorstaan. De complicaties die ik kreeg konden veel en veel erger uitpakken. Dat is allemaal niet gebeurd. Ik ging fit het behandeltraject in en mijn lijf hield redelijk stand, hoewel ik wel bij elke kuur moest inboeten.  

Het o.a. zien veranderen van je lichaam, het verliezen van je haar, je steeds zieker en zwakker voelen en je proberen voor te bereiden op erger kost veel energie. Ook mentaal werd ik langzamerhand super onzeker. Ik merkte dat ik enorm ijdel was. Bovendien vroeg ik me continu af of ik wel de goede dingen deed. Eet ik wel goed, beweeg ik genoeg, poets ik voldoende m’n tanden zodat het niet gaat ontsteken, enz. Daarnaast het vertrouwen houden dat de chemo z’n werk doet. Niet nadenken over wat als óf stel nou dat.

Naast het fysieke zijn er nog zoveel andere dingen waar ik over kan uitweiden. Bijvoorbeeld over het mentale aspect dat je met anderen kankerpatiënten op een afdeling ligt die een veel ergere diagnose hebben dan jij. Iets wat ik hoe vaker ik in het ziekenhuis kwam steeds moeilijker begon te vinden. Of hoe vrienden en familie op je reageren als je ineens zo ziek wordt. Ik vond dat niet altijd even makkelijk en zag dat zij het ook moeilijk hadden op momenten of niet wisten hoe ze moesten reageren. 

Bij de eerste CT-scan in juni na de chemobehandelingen werd duidelijk dat de lymfeklieren nog steeds boven de norm vergroot waren. Dit was minimaal, maar ik had nog een operatie nodig om vast te stellen of de chemo z’n werk had gedaan. Er was geen mogelijkheid om via een biopt vast te stellen om wat voor weefsel het zou gaan. Dit was voor iedereen een enorme teleurstelling en hadden we niet verwacht. Ik zat immers in de goede prognose groep en de uitslag verrastte de artsen zelf ook. Voor het eerst begon ik mij zorgen te maken over mijn genezingskansen. Die paar procent die het niet haalt moet toch ergens vandaan komen dacht ik toen. 

De operatie heb ik via een second-opinion, en op goed advies laten uitvoeren bij het AVL, simpelweg omdat bleek dat ze daar wél o.b.v. nieuwe technologie via een kijkoperatie de lymfeklieren in mijn buik konden weghalen en bij het VUMC niet. Daar werd een veel zwaardere operatie voorgesteld, eentje waarbij mijn hele buik zou worden opgesneden en het hele gebied rondom de lymfeklieren zou worden weggehaald. Een nogal heftige en gecompliceerde ingreep met vergelijkbaar resultaat, maar met een zeer lang herstel in vergelijking met de kijkoperatie.

Gek genoeg zat er geen spoed achter de kijkoperatie en werd de operatie pas gepland eind oktober 2019. In dat interbellum van een paar maanden heb ik geprobeerd zo goed mogelijk te werken aan mijn herstel. Geestelijk bij het Ingeborg Douwes Centrum samen met Anne, alleen én d.m.v. groepstherapie met lotgenoten. En fysiek via Stichting Tegenkracht door intensief te sporten onder begeleiding van een oncologische fysiotherapeut.

De aanloop naar de operatie vond ik spannend. Er werd verteld dat indien er complicaties zouden optreden gezien de ligging van de lymfeklieren tegen een hoofdslagader men er voor zou kiezen om alsnog de open buikoperatie uit te voeren. Dat zou ik pas merken als ik wakker zou worden uit de narcose.

De kijkoperatie verliep uiteindelijk goed en hoewel ik veel pijn had mocht ik de volgende dag alweer naar huis. En na ruim een week platliggen in bed liep na een dag of tien met de hond op de hei toen ik werd gebeld door mijn arts. Hij kwam met het verlossende antwoord dat de lymfeklieren die waren weggehaald enkel bleken te bestaan uit littekenweefsel. De chemo had dus toch goed zijn werk gedaan.

Iedereen was uitzinnig en niet normaal blij toen ik het goede nieuws deelde. Eindelijk rust. We konden het eigenlijk niet bevatten dat na iets minder dan een jaar ziekenhuis in en uit het voor nu even klaar was.

Toch voelde het ook gek. Ineens was de kanker weg. Zo snel het opdook, zo plots was het ook weer verdwenen. Maanden sta je op de overlevingsstand en nu hoeft het even niet meer. Bizar en onwerkelijk. 

Klap op de vuurpijl kwam onlangs in januari jl. toen voor het eerst op de CT-scan niks meer te zien was. Ook de longfoto en de bloedwaarden vertoonde niets verdachts.

Ook die uitslag voelt onwerkelijk. Langzaamaan weer durven bouwen aan en nadenken over een toekomst, het voelt nog wat onwennig en het moet voor ons beiden nog een beetje landen. 

Ik heb me direct ingeschreven voor Alpe d’HuZes om een eerste wens in vervulling te laten gaan. Niettemin omdat ik overtuigd ben dat onderzoek nodig is om genezingskansen bij kanker te verhogen. Als geen ander realiseer ik me dat wanneer ik 10, 20 jaar geleden ik zaadbalkanker had gekregen mijn behandeling er heel anders had uitgezien en daarmee ook mijn overlevingskansen. 

Ik ben zo ongelofelijk dankbaar voor de goede zorg die ik heb gehad en nog steeds krijg. Ik heb me werkelijk nooit alleen gevoeld in de strijd tegen deze ziekte. Voor mijn gevoel ben ik samen met An nooit een nummer geweest. Altijd kon ik met een vraag terecht bij mijn artsen. We ervaren dit als zeer prettig. Ik heb zelfs nog met de uroloog om tafel gezeten die veronderstelde dat ik geen uitzaaiingen had en excuus gekregen (en aanvaard).

Ik wil iets terugdoen. Voor andere kankerpatiënten en ter nagedachtenis aan degenen die de strijd tegen kanker hebben verloren en het niet hebben overleefd. 

En ik hoop dat jullie mij daarbij willen helpen. Ik kan jullie steun goed gebruiken.

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Doneren is gemakkelijk via mijn actiepagina.

Heel veel dank,

Jurre

Thank you to my Sponsors

50

Eveline Bulterman

Succes Jur!

26

Farida Doornberg v Geenen

Toi Toi Toi Jurre 💪🏼

25

Bart Knoop

❤️

26

Anonymous

26

Tugba

You can do thissssss!! All the powerrr to youuuu Jurre!!

36

Luuk

Zet'm op Jurre!

50

Mieke Sanders

Deze donatie is van Mieke

20

Tijs Kappe

Lets go kanjer! Gass erop!

26

Marell Boom

Succes topper! Je kunt het! X. Gijs & Marell

26

Karen Hoogeveen

Zet m op Jurre, goed wat je doet en we duimen voor je!

106

Ot en Fred

Zet mn op Jur!! Wat een gave uitdaging! Xx ot en fred

26

Anonymous

Top dat je dit doet! Elke euro waard tegen die k#tziekte

10

sarodjini soebdhan

Knap! heel veel succes! gr. Saro

26

DvD

💪 You can do it!

26

Anonymous

26

Linsey

106

J & Y & M

Lekker bezig Jur! Knallen...

100

Rogier Schoute

Wat een super mooi initiatief! Heel veel succes Jur 🙌🙌

200

Marga Hulshoff

XX gaat je lukken!! Topper XX

10

Anonymous

66

Feline Goyarts

66

Steven en Stephanie Hoog

Wat een held! Succes met de voorbereidingen en als ik je een keer uit de wind moet houden met trainen ben ik beschikbaar!

26

Marlot Hulshoff

Lieve Jur, ik ben nu al super trots op je! Zet hem op, toppertje! 💪🏼

26

Kristel Beltman

Heel veel succes Jurre! Ik heb je verhaal gelezen en heb via je vader het linkje gekregen. Wat heftig en indrukwekkend. Ik steun je graag! Groetjes, Kristel

26

Anonymous

Gaan Jur, opgeven is geen optie. ❌❌❌

100

Anonymous

Geweldig Jurre dat je dit doet! Zet ‘m op. We gaan je volgen . Succes!!!

26

Jos Bregman

15

Jesper Luijkx

26

A.M. Van van Leersum

Wat gaafJur, respect! Ik ben trots, zet hem op! Liefs, Annemijn

50

Marijke Van Keulen

Suc6 jurre!

26

Elisa van den Heuvel

Succes! Top dat je dit doet, Elisa

106

Steven Veenendaal

150

B.d.a. Boermans

Heel veel succes! Liefs Bram, Danique en Jinte

10

Deon Nugteren

Wat een onwerkelijk verhaal, heel veel sterkte in het fysieke en mentale herstel, zodat je jouw doel bij alp dhuez kan halen!

10

Laura

Go Jurre!!!

26

Marijn Luykx

Hi Jurre, wat super stoer en knap dat je dit gaat doen! Heel veel succes en plezier!! Go Go Jurre, you can do it!! Liefs Marijn & Alexander

26

Nico de Ruiter

Beste Jurre, geniet ervan. Wat een mooi verhaal heb je geschreven! Nico

26

Anita Huybregts

Topper

26

Roger Fortanier

We zullen je duwen tot de top! Mooie actie na zo’n jaar. Alpe d’Huez blijft een mooie berg

66

Hidde Luijkx

Je gaat rocken ouwe dibbes je hoeft alleen maar aan Evert te denken en zijn muziek en je bent zo boven!!!

66

Wijs & Anders

10

Hans

Succes Jurre!

206

SportMedisch Centrum Almere

Super dat het goed gaat met je. Heel veel succes en mn. Ook heel veel plezier. Het zal een emotionele toer worden maar super gaaf om op die manier een zware periode af te sluiten. Ik zal je helpen waar het kan.

26

Susan Van silfhout

26

Pim Claassen

Heel veel succes met deze bijzondere en heel mooie uitdaging.

26

Astrid van Ruijven

Jurre, veel succes bij de klim op die symbolische berg en mooie momenten op de top!

50

Chantal en Herbert

Deze donatie is van Chantal en Herbert!

250

Anonymous

26

Anonymous

20

Nancy Hoogland

Jurre, we kennen elkaar niet, maar ik ken je vader wel. Ik steun jou en gun je kracht. Ik steun je vader net zo hard! Vergeet niet te genieten!

50

Anonymous

Heel veel succes lieve Jurre. We denken aan je! Veel liefs van Bloeme, Lola en Thomas

106

Paul Knoop

Petje af Jurre

100

Sven en froukje Coster

Succes kanjer tot heel snel

66

Nadia, Hugo en Roderik

Lieve Jur, Koninkie! Wat ben jij een kanjer. En An de liefste heldin. Fantastisch dat je dit gaat doen. Jij gaat die berg op knallen!

26

Bas

🚵‍♀️🥇 Mooi evenement met een mooi doel! Succes!!

26

Esther Hardeman

Lieve Jurre, Kanjer....in alle opzichten.

106

Muriel Homburger

Lieve jur heel herkenbaar en mooi verwoord je verhaal, mies en ik hebben onderschat waar we doorheen zijn gegaan, beiden op ander vlak en door jouw verhaal meer herkenning gekregen! Just celebrate our lives together🙏👍🍀❌ muriel&michel

50

Josee Koreman

Geweldig jij en ik weten wat t betekent om te horen dat je kanker hebt Voor iedereen van belang dat we onderzoek doen en zorgen dat we de top van deze berg bereiken Succes

45

RJ Weil

250

Improven

We zijn trots op je!!!

25

Margreet Scheerder

26

Ludo SC Gielen

Good luck and enjoy it ! Ludo Gielen

200

R V

Een gift van een oude en zeer bevriende relatie

10

Lorentz Perdon

106

Mary Spijker

Respect! Zet hem op!

26

Martine Oudmaijer

Zet hem op Jurre! Jij kunt dit! X

15

T. Brinkman

Succes!!

20

Arjan Elshof

Lieve Jurre, Heel veel plezier en sterkte gewenst. Het zal een emotionele rit worden. Je bent een topper.

10

Wouter Bruel

Heel veel respect dat je dit avontuur aangaat na zo’n ingrijpende periode. Zet ‘m op!!!

15

Mignon Weg

Super trots op je!

26

Mark-Louis Heijman

Hallo Jurre, beneden fan van je vader en waarder hem zeer. Zo vader zo zoon en daarom stuur ik je met een klein duwtje in je rug :-). Hoop dat je dubbel geniet van je prestatie, de berg - omgeving en van je gezin! Veel succes!

10

Freek Vermeulen

Heel veel succes Jurre!!

26

Astrid van Noortwijk

Klasse dat je dit doet ! Heel veel succes gewenst !

26

Ivo Heijtel

Succes Jurre, blij je weer te zien bij Improven.

26

Derk van Stokkum

Sterkte maat! Jij kan dit sowieso. Als je nog een trainingsmaatje nodig hebt, fiets ik graag wat rondjes met je mee ! X Derk

20

Tanja

Zo trots op je!!!

26

Rob en Jolijn Hermsen

Lieve Jurre, we hebben steeds update s gehad van Dol en Fred over de behandelingen en diagnoses. Wat heb je het mooi en goed geschreven. Natuurlijk steunen wij jou. En ook een beetje jullie. Succes je bent een kanjer! Liefs Rob en Jolijn

40

C & P

Ook namens Pauline, heel veel succes op die vreselijk zware berg! Hoe vaak je er ook opfietst, een held ben je sowieso.

10

Anne Hulsegge

Heel veel succes Jurre! Wat een mooi doel om bij te dragen aan het kankeronderzoek en een heftige periode af te sluiten. Zet m op!

66

Marion Boermans

Heel veel succes

26

Jan Bosman

Top Jurre!! Hierbij nog een steuntje in de rug :)

66

Tonneke Tersteeg

Fantastisch dat je dit doet, ga ervoor

20

Monique Vellinga

Succes Jur👊🏻😘

66

Carlien Bos-Luijkx

Heel veel succes, weet zeker dat je dit gaat lukken!!

66

Anonymous

Super Jurre! Ik gun je alle goeds en vind dit een fantastische actie!!

66

Anouk & Joost

💪💪👊

50

Fred Reiz

Jurre top kanjer

20

Jeanine

Hoi Jurre, wij kennen elkaar niet, maar ik ken je vader. Via hem heb ik jouw verhaal gehoord en ik wil graag een steentje bijdragen. Heel veel succes gewenst!

26

Renate Tjon

Succes Jurre!

26

Marcel Lenssen

Heel veel sterkte en succes Jurre!!!

50

Charlotte en Michael Vlek

Succes Jur! Trots op je! 👏🏻

26

Abel Reuvers

Succes neef! Laat het een mooie afsluiter worden💪🏻💪🏻

26

Joost Visser

26

Yvette Van van Toorn

26

Casper Hesseling

66

Olivier

Succes Jur, super mooi dat je dit doet! Sterk in Lichaam en geest!

50

Guido Anninga

Geweldig dat je dit jaar mee gaat doen aan dit fantastische evenement. Je zult gaan genieten en er zullen vele bijzondere momenten zijn. Ik wens je heel veel succes die dag en met de voorbereiding!

26

Elly Hardeman

Lieve Jurre, ik wens je heel veel succes.

26

Maaike Amels

Zet hem op!

106

Frans

25

Lisa Knoop

Heel veel succes Jurre!

66

Toon Van Mierlo

Geniet vooral van de sfeer , de impactvolle verhalen en de hoop ! Fijn dat Jaap er ook is , building memories

26

Michiel

Succes Jur!

26

Joost Sliphorst

Ha Jurre, geniet van elke meter, elke bocht, elke lach, traan, juich van binnen en van buiten. Vier het leven en eer waar je bent geweest en nog steeds bent. Mooie 4 juni gewenst.

10

Niels van Opzeeland

Veel succes Jurre!

15

Andjnie Patti

Jurre, succes gozer! Gaaf dat je dit doet ;-)

Show more

Select a Christmas decoration