kanker.nl2

Alpe d'HuZes 2020

Waarom Team Kanker.nl meedoet aan Alpe d'HuZes

Je kunt immers ook bijdragen vanuit je luie stoel door een donatie te doen op een actiepagina van een deelnemer of een team. Dus blijft de vraag: waarom dan toch weer (inmiddels voor de zesde keer) met team kanker.nl die berg op?

Dat heeft te maken met hoe je in het leven bent komen te staan na de diagnose kanker. Want of je nu zelf die diagnose te horen hebt gekregen of een dierbare van je; en of je (nog) behandeld wordt of schoon bent of uitbehandeld; en of je een partner van of een nabestaande bent, je hebt allemaal te maken gekregen met een omgeving die je anders behandelt nu je (of je naaste) dat stempeltje kanker op je (of zijn/haar) hoofd hebt/heeft staan.

Dat kan variëren van vrienden en zelfs familieleden die je opeens mijden. Je baan die je kwijtraakt (en daarna, vervolgens je huis, omdat je de hypotheek niet meer kunt betalen). Het kan je partner zijn die weg wil uit de rollercoaster waarin je samen bent beland of, heel simpel en alledaags, verzekeraars, werkgevers en banken die je anders behandelen dan je "gezonde" medemens. En dat gebeurt dag in dag uit, week in week uit. Er is eigenlijk voor mij nog maar één week per jaar waar ik mij gelijk weet. Gezond of ziek, allemaal met hetzelfde doel. Samen schouder aan schouder die berg op. In een actieweek waarin het stempeltje kanker er niet toe doet. Een week waarin je allemaal gelijk bent. Of je nu fietst, rent, wandelt of handbiked. Of je nu één, twee of zes keer de berg beklimt op die eerste donderdag in juni. Een week waarin je ook echt voelt dat je samen zoveel sterker bent dan kanker.

Een week ook waarin je voelt hoe je je angst omzet in hoop en je onmacht in kracht. Dat laat zich niet vangen in woorden of ervaren vanuit een luie stoel. dat moet je ondergaan om het te kennen.

Het is ook een week van verhalen. Van luisteren en gedenken. Van verdriet en van blijdschap. Van herkenning. Van vreemden die vrienden worden. Vrienden voor het leven! Maar ook met alle ruimte voor jezelf. Om het te beleven zoals jij dat zelf verkiest: samen of juist in stilte.

Mede dankzij Alpe d'HuZes is kanker.nl er ook die andere 51 weken van het jaar voor je! Reden voor kanker.nl om ook nu weer mee te doen en op die manier iets terug te doen. Reden ook voor een team van vrijwilligers bestaande uit medewerkers van kanker.nl die als vrijwilliger weer op de berg zullen zijn en waarvan sommigen derhalve meedoen met Alped'HuZus.

Steun ons team of een van onze teamleden of de aan kanker.nl verbonden vrijwilligers en Alped'HuZus-deelnemers en help ons op die manier mee een stapje dichterbij te komen bij een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.

Hoewel we door de omvang van het team gedwongen waren dit tweede team in te schrijven, voelen we ons allemaal, en zijn we gewoon, één team kanker.nl en doen wij alles samen. Vergeet dus niet om ook de teampagina en die van de deelnemers van dat andere deel van ons team te bezoeken en aan hen te doneren! Hier staat de teampagina van dat andere deel van ons team: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kanker-nl

Onze dank is groot!

Namens team kanker.nl en team kanker.nl2

Herman Otten

teamcaptain

Thank you to our Sponsors

32

Toolkit Kapsalon Van De Looy

15

Nicole De Wit

Topper! Het gastje weer lukken! X

10

Erica Van Dulmen

Lieve Josina, je bent een kanjer. Trots op jou dat je dit doet. Jij gaat zeker boven komen.

50

Anonymous

Zet hem op wij hebben er alle vertrouwen in

400

Smeets M.b.eindhoven Bv

25

Dirk Op Den Kelder

Wij wensen jou een hele mooie dag toe en hopen dat je geniet van dit mooie evenement.

50

Jan En Hilda De Wit

TOPPER!! Het gaat je lukken.❤❤

26

Lysanne Groot

Succes!!!

10

Corrie En Frans Dijkhoff

Knap hoor, we weten zeker dat je een doorzetter bent. Veel Succes

10

Anita Borgers

Succes

5

Nel Van Dommelen

10

Adri Van Dulmen

Hallo kanjer. Heel veel succes op 4 juni. Je gaat het zeker halen.

10

Josina ???

" NIEMAND MEER DOOD AAN KANKER "

10

Diny Feller

Hoi josina ,natuurlijk steun ik je ook. En jij gaat naar de top ,TOPPER♥️😍

10

Eline Swaanen

25

Marianne Van Dalen - Verspeek

Veel succes!

Show more

Our Team Members