Kees Mateijsen

Alpe d'HuZes 2023 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

251.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is een uniek sportevenement waar zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek en voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker . Op één dag fietsen, wandelen of rennen 5000 deelnemers de Alpe d'Huez. Maximaal zes beklimmingen proberen, onder het motto ' opgeven is geen optie '. De wedstrijddag is altijd op de eerste donderdag in juni en maakt deel uit van een complete week, die een heel jaar wordt voorbereid. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin voor iedereen openlijk wordt gesproken over kanker. In 2023 worden voor de zestiende keer de 21 bochten van de Alpe d'Huez beklommen.

ONS DOEL

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht van kanker om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen de grenzen van wat mogelijk is voortdurend te verleggen. Onder het motto ' opgeven is geen optie ' accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken.

De grootst mogelijke voldoening haal je als je je met hart en ziel inzet voor een ander. Dat is onze overtuiging. Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, als inspiratie voor de mensen die nu strijden.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Ik ben er weer bij

Ook 2023 gaan we weer naar de berg in Frankrijk.
Probeer van te voren nog wat donatie bij elkaar te krijgen en wat leuke acties te doen.
Hopelijk kan ik weer op jullie steun rekenen

Thank you to my supporters

26

Kees Mateijsen

18

Bert En Anja De Bruin

7

Anne-marie Van Putten

Slofjes 😁

10

Gina

Voor de sokken goed bezig Kees succes en tot op de berg.

10

Erna

Heerlijke sokken

120

Anonymous

50

Straalbedrijf Schouten Den Helder

10

Willem Van Leeuwen

Show more