Klaas Veneberg

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op 2 November 2018 is onze prachtzoon Gerben op 28 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Leukemie. 

Er is na de constatering, in April 2016, door hem ruim 2,5 jaar keihard gevochten om de vreselijke ziekte te boven te komen. In eerste instantie, na stamceltransplantatie, leek de weg naar genezing te zijn ingeslagen. Totdat door de optredende GraftVersusHostDesease (Afstotingsziekte), in extreem ernstige vorm, zijn lichaam letterlijk gesloopt werd.

Ik ben van mening dat alles op alles moet worden gezet om te voorkomen dat zo'n verschrikkelijke periode als in Gerben 's leven, met uiteindelijk zijn dood als gevolg, op kan treden in de levens van andere jonge mensen.

Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Trainingstochtje Wierdenseveld Za 19 Jan

Lekker ff n uurtje trappen in de vrieskou.

Ondergrond keihard..

Fiets van Gerben

Puch Crunch.

Had ruim 2 en half jaar stilgestaan. Inmiddels even goed nagekeken en sindsdien door mij volop in dagelijks gebruik (werk, boodschappen en sportschool etc.).

Goed gevoel zo...

En misschien er ook nog wel die berg mee op... 

Belangrijk doel: Onderzoek Immunotherapie

Immunotherapie is een fundamenteel andere manier van kankerbestrijding.

Het doel hiervan is om het menselijk afweersysteem te activeren om kankercellen te herkennen en te vernietigen. Met de opbrengst van Alpe d'Huzes wordt het onderzoek gefinancierd naar vragen waarom tumoren het eigen afweersysteem vaak te baas zijn en hoe dat te voorkomen is.

Bij Gerben zou, wanneer die immunotherapie volledig uitontwikkeld en daarna toegepast had kunnen worden, de stamceltransplantatie niet nodig zijn geweest. En dus vervolgens ook het optreden van de fatale "Afstotingsziekte" niet gebeurt.

letterlijk van wezenlijk belang dus.

Medisch Sport Onderzoek

28 Jan. Uitgebreid medisch Sportonderzoek uitgevoerd bij OCON, onderdeel van ZGT. En...... de sportarts was tevreden over mijn algehele conditie. Een paar kilootjes kunnen er nog wel af want daardoor komen diverse prestatie getallen relaterend naar het lichaamsgewicht mooier uit...Hier gaan we dus aan werken nog.

Verder ook heel goede traingstips gektegen en diverse adviezen voor straks die berg op. Hartslag op bepaalde niveaus houden zal zorgen voor maximaal effect. Dit geldt voor zowel tijdens het trainen als ook bij het klimmen. Gaan we dus ook rekening mee houden voortaan.

Blij dat alles op orde is.

Goed bezig, Klaas!

3333 !!!!

Vandaag is de sponsor teller op 3333,- Euro komen te staan.

En ik heb de doelstelling voor de 2e keer naar boven toe bijgesteld. Nu van 3500,- naar 4000,- Euro!

We zijn er beduusd van.embarassed

En wat een motivatie geeft dit om te trainen...

Wordt vervolgd.. 

 

Indoor RPM

4 Feb. Vanwege de barre weersomstandigheden de laatste tijd en omdat het 's avonds nog steeds stikke donker is, wordt er vaak in de sportschool gefietst.

Met daverende muziek keihard aan en instructeurs die het goede voorbeeld geven, wordt er uiteraard gemotiveerd getraint.

En als kan na afloop nog even bijkletsen is ook wel gezellig.

Maar naar buiten toe begint toch steeds meer te lonken..

Wordt vervolgd. 

Sponsoring bij OBIE Diervoeders

7 Feb. Sinds vandaag staat deze donatie bus bij OBIE Diervoeders op de toonbank.

Gerben was geruime tijd in vaste dienst bij OBI totdat hij door Leukemie werd getroffen. Met veel klanten had Gerben een goede band en het is fijn dat het mogelijk is om bij zijn oud werkgever geld in te mogen zamelen om mij te steunen voor Alpe d 'HuZes.

Koop daarom uw Diervoeders en overige Dierbenodigdheden bij OBIE te Almelo en het zou dan fijn zijn om een bijdrage voor KWF in deze bus te doen.

Alvast mijn oprechte dank hiervoor!

 

Sponsor winterkleding VDK Industrial Services

10 Feb. Op de foto te zien, het logo op mijn super winter outfit van VDK Industrial Services. Bij insiders beter bekend als Michael van der Kemp, vriend van Gerben en Rien. Dankzij hem kon ik vandaag, ondanks het barre weer, gewoon buiten lekker warm een trainingstocht maken. Overigens daarbij zoveel mogelijk gewoon op de verharde wegen en paden gefietst om uit de blubber te blijven. Is niet steeds gelukt, maar wel leuk.

En het ging super!

 

Bentheimer Waldtour

17 February

Onder prachtige weersomstandigheden de Bentheimer Waldtour Tocht gereden. Samen met Johnny, Lian, William en een paar anderen.

Mijn eerste deelname aan een georganiseerde MTB Tocht. Liefst 49 km door een schitterend gebied nabij Losser, Bentheim en Gildehaus. Met een paar beste klimmetjes erin om goed te trainen. Pauzeplek op de binnenplaats van kasteel Bentheim.

Een paar keer flink afgezien, de man met de hamer was in de buurt, maar ik heb het volbracht.

Wordt vervolgd..

Teutoburger Wald

19 feb 

Jazeker nu wordt het echt serieus aangepakt. Op trainings vakantie en wel in Tecklenburg. Vandaag een deel van de Hermansweg gedaan. Is onverhard en soms echt hardstikke steil. Maar wel heel erg mooi en goed om de kuiten op te peppen (en de rest).  tongue-out

Foto is bij de zg Dorinter Klippen. Echt heel apart zulke stenen zo hoog en op maar een uurtje met de auto van huis.

Voorjaars Klassieker

Vandaag 2 Maart trainingstocht vanuit Aadorp over de Holterberg en weer terug. Een echte klassieker die ik in het verre verleden, toen ik nog een racefiets had, ook wel eens fietste.  

Ik wilde nu wel eens weten hoe het zou gaan om gewoon op de weg de diverse klimmetjes te nemen. En ik moet zeggen het viel me best mee. Ik heb alles vlot kunnen doen op het middelste tandwiel voor. Terug naar het kleine voor, zoals vaak in Tecklenburg, was nu niet nodig. Goed voor het zelfvertrouwen.

Totale afstand 50.5 Km met gemiddeld 19.9 km/u. 

Het was prima weer, weinig wind en soms een lekker zonnetje.

Het ging lekker en ik ben tevreden.

 

Turf, Zand en Storm.

Vandaag 9 Maart vanuit Aadorp de Erik Wessels MTB Tocht gedaan. Deze route gaat langs de Engbertsdijkvenen en rondom Sibculo / Westerhaar. Mooie route met best een aantal spectaculaire tracks en behoorlijke verbindings stukken over de weg.

In totaal 2 u 54 op de fiets gezeten (en een keer ernaast surprised) en 47.6 KM afgelegd. Niks te snel maar de omstandigheden waren er ook niet naar.

Er stond een stormachtige wind waar het vooral buitenaf pittig was om tegenin te boksen. Vlak voordat de buien helemaal in alle hevigheid losbarsten was ik precies weer thuis.

Ben niet ontevreden, Gerben, hoe het tot dusver gaat.

Wordt vervolgd.

 

Hellendoornse - en de Lemelerberg

Za 16 Maart,

Na eindeloze regen de afgelopen dagen werd het vanmiddag ineens aardig droger. Wel stond er veel wind waardoor ik besloot eerst er zoveel mogelijk tegenin te gaan. De weg terug zou dan makkelijker zijn.

Vanuit Aadorp via Wierden, Hoge Hexel binnendoor, Schuilenburg de Hellendoornseberg over bij het Sanatorium. Vervolgens onderaan rechtsaf richting de Lemelerberg en deze over van West naar Oost (met 15 km/u omhoog goed te doen). 

Hierna meest voor de wind (eindelijk) Lemele, Hancate, Marle, Daarle terug naar huis. 3 uur 9 min op de fiets voor 57.3 km, 18.1 km/u gemiddeld. Vind het zelf wel in orde gelet op de wind. Ben vooral tevreden, ondanks het barre weer de laatste tijd steeds, dat het me weer gelukt is een flinke trainingstocht te maken vandaag.

 

Slag om Nijverdal

Vandaag Za 23 Maart stond De Slag om Nijverdal op het programma.

Samen met Lian, Enrico en Jacco deze 60 KM lange tourtocht gereden. De opbrengst was voor een ander goed doel, nl. het bestrijden van ALS. Nog zo'n vreselijke ziekte die kost wat kost bestreden hoort te worden.

De route liep over verharde en gravel wegen over de Nijverdalse- de Holterberg en nog wat pittige heuvels door diverse natuurgebieden rondom Holten, Rijsen tot vlakbij Markelo. Werkelijk een prachtige tocht waarbij ik diverse keren toch wel dicht tegen de limiet zat. Perfect om te trainen natuurlijk, waar het allemaal om te doen is.

Overigens niet op het fietsje, zoals op de heenweg, na afloopterug naar huis. Maar keurig gebracht met de auto, want het wel was een beetje op intussen. Maar dat mocht toch ook?

Wordt vervolgd.

 

Sponsoring, de 5000,- Euro gepasseerd! 25 Maart.

Tja het wordt zachtjes aan heus tijd om hier wat meer over te zeggen.

Ongelooflijk en overweldigend is het wat er allemaal gebeurd. Vooraf hadden we dit beslist niet zien aankomen en het is hartverwarmend tot vaak ontroerend aan toe. Voor mij om te trainen is het allemaal super motiverend.

De sponsorbedragen op zich liegen er vaak niet om en komen uit de meest verassende hoeken.

Het is om verlegen van te worden embarassed en wij willen alle sponsoren oprecht van harte bedanken voor hun bijdragen! 

Vandaag het streefbedrag opnieuw naar boven toe (5500,- nu) bijgesteld en stiekum hoop ik alweer dat dit niet de laatste keer zal zijn.. laughing

 

Racefiets......

Vandaag 30 Maart voor het eerst met de racefiets.

Van Aadorp over de Holterberg, klimrondje Helhuizerweg en weer terug.

54 KM in net ff meer dan 2 uur. Tja wilde er eerst niet aan, maar race is toch sneller en makkelijker op de weg. Overigens moeten er achter nog de andere setje tandwielen op, voor juiste bergverzet. Of het de race- wordt of toch de MTB ben ik nog niet uit. Eerst verder en uitvoeriger testen.

Overigens deze fiets spontaan te leen aangeboden gekregen van Defensie collega Hennie, net als trouwens de de MTB van mijn zwager Ton.

Hennie heeft ernstige rugklachten met veel pijn en kan voorlopig daarom niet fietsen. Maar wat een super top aanbod toch? Ik ben hem ook enorm dankbaar. Morgen, zondag, gaat Hennie met spoed door de scan en ik hoop van harte dat ze hem daarna van zijn rugproblemen af kunnen helpen. Dit zou, net als voor m 'n zwager, zo terecht zijn voor zulke toffe lui.

Holterberg Classic

Vandaag 7 April stond de Holterberg Classic tourtocht op de rol.

In een groep van 8, waaronder Jacco, Lian, Enrico, Johnny, Lambert deze tocht gereden met de racefiets. Ca 90 KM en in totaal ongeveer 3 u 20 min op de fiets. Het was schitterend weer, volop zon en tegen de 20C.

Ook de route was echt heel mooi. De start en finish was bij de sporthal in Holten. Er waren liefst 4 bergen van behoorlijke categorien in de route opgenomen: Als 1e de Holterberg, 2e de Hellendoornse berg, 3e de Lemelerberg en als 4e de Luttenberg. Daarbij nog aan te tekenen dat slechts de Lemelerberg 1 keer genomen moest worden, maar de anderen 2 keer!

En ik moet eerlijk zeggen dat het me goed afging. Zowel het klimmen als het tempo op de vlakke weg 30 / 32 KM/U kon ik best bijhouden. 

Het zelfvertrouwen voor De Alpe is vandaag flink gestegen...

Hennie Kuiper Classic Teutoburgerwaldtour

Vandaag 14 April deze trainingstocht door het schitterende Teutoburgerwald gereden. Uitgenodigd door spinning-"collegaatje" Ingrid Barink om bij een groep van fietsclub Ruiten Drie aan te haken.

De route begon en eindigde in Ibbenburen en was 96 KM lang. We hebben er 4 u 20 minuten over gedaan. Het was voortdurend bergop en bergaf al slingerend over veelal mooie kleine asfaltweggetjes door dit heuvel landschap. Beetje jammer was dat het berekoud was (max 7C) met een venijnig oostenwindje. Het was daardoor van belang om te blijven bewegen om niet af te koelen.

Maar al met al een topdag gehad met supergezellige medefietsers om me heen. En niet te vergeten prima kunnen trainen. Liefst 1300 hoogtemeters in stijl overwonnen, want ik ging als een speer. Dat laatste is trouwens nu op de bank wat anders, wakker blijven en ook overeindkomen gaat ff wat minder...

Wordt vervolgd....

Lege Flessenactie !

17 April,

Geweldige actie opgestart door onze fantastische schoondochter Astrid.

Samen met de leerlingen van haar school voor Speciaal Basis Onderwijs Johan Seckel te Ommen inzamelen van lege statiegeldflessen.

Liefst 300 stuks werden het in totaal die vervolgens ingeleverd moesten worden bij 3 verschillende supermarkten. Ongeveer anderhalf uur lang flessen in de automaat invoeren... leverde uiteindelijk het mooie bedrag van 80,- Euro op! 

Astrid en leerlingen, heel erg bedankt voor jullie initiatief. Heel erg blij mee!smile

 

 

 

 

Twente op z 'n best!

Vandaag Zaterdag 20 April met mijn personal trainer een vrij lange tocht gemaakt door het mooiste deel van Twente en een stukje Duitsland.

Vanuit Aadorp via Geesteren, Manderveen, Mander, Getelo, Hesingen, Oud- en gewoon Ootmarsum (koffie met appeltaart), rondje Kuiperberg, Vasse, rondje Hooidijk, binnendoor weer naar Geesteren. Nog even een korte stop met fotoshoot op wijngaard Adebaer en daarna retour naar Aadorp.

Al met al 85 KM in 3 u 15 min, dus redelijk tempo. Het weer kon niet beter, met dik in de 20 C en strak blauwe lucht.

Kortom, niks mis mee.

 

Noorwegen

Van Di 23 April t/m Zo 28 April bij onze vrienden Kari en Sven-Egil op bezoek op de boerderij Fossane in Noorwegen aan de Fjordenkust.

Het trainen voor de Alpe moest uiteraard doorgaan en dus de MTB meegenomen. Nou hier kun je de borst natmaken.tongue-out Er is nog geen 100 m vlakke weg en de hellingen zijn vaak supersteil. Ideaal om te trainen en dit heb ik dan ook gedaan. Overigens met elke tocht van ca 40 km was ik zeker 2 en een half uur knap druk mee, want klimmen ging vaak echt niet harder dan 8 a 9 km/u..embarassed

Er is nauwelijks autoverkeer en de natuur is schitterend. Na elke bocht weer een nieuwe anzichtkaart. Het is nu nog vroeg voorjaar hier, maar prima weer, lekker fris en droog. Ondanks dat het geregeld flink afzien was, had ik het dik naar m 'n zin.laughing

 

 

Fossane en Sponsoring

28 April vandaag,

Bij het afrekenen van ons huisje hier op Fossane lieten Kari en Sven-Egil ons weten dat we deze kosten niet aan hun zouden betalen, maar aan mijn sponsoring Alpe d 'HuZes moesten besteden. Dit is toch helemaal fantastisch van zulke hele lieve mensen. Het heeft ons diep geraakt.embarassed

Morgenvroeg vertrekken we na een aantal heel fijne dagen gehad te hebben hier. En zoals altijd tot dusver komen we ook weer terug. Aankomende zomer nog in Juli, is de bedoeling.

Het fietsje zojuist van de wieltjes ontdaan en ingepakt in de auto. Kwam er daarbij achter dat het met de remblokjes helemaal gebeurd was. surprised Toch wel heftig dus dat fietsen in de Noorse bergen...

En wordt weer vervolgd..wink

Rondje Vasse met de MTB

Vandaag 4 Mei,

Koud, guur, buien met hagel en natte sneeuwsurprised. FF niets voor de race - , maar perfect voor de MTB natuurlijk. Beste tocht gemaakt, eerst fietsend naar de aansluiting met de MTB Vasse Tour, dan deze ronde met veel onverhard sealed en nog weer terug naar Aadorp natuurlijk.

In totaal 70 KM waarbij ik eigenlijk maar 3 keer heb moeten schuilen. 1 keer tegen een transformatorhuisje, 1 keer in een kapschuur en 1 keer in een schuilhut bij Vasse. Viel dus reuze mee. Vooral genoten laughing van de schitterende natuur in het Dal van de Mosbeek, de prachtige wolkenluchten en uiteraard het lekkere raggen op het MTB-tje op de bospaden.

Helaas ontbrak vandaag een appeltaartje met slagroom, maar goed je kunt nou eenmaal niet alles hebben..cry

 

Fakkel Optocht Vakantiepark Koningshof

5 Mei

Vandaag het bericht gekregen van Vakantiepark Koningshof te Rijnsburg dat zij een sponsoractie op touw gezet hadden. Ivm bevrijdingsdag werd er een Fakkel optocht gehouden. De opbrengst van de verkoop van de fakkels werd door de Koningshof verdubbeld en bedoeld voor sponsoring van mij.

Moet bij vertellen dat Vakantiepark Koningshof gedurende de laatste 3 zomers, wanneer Gerben in Leiden LUMC was opgenomen, ons onderkomen was. Een enorm gastvrije plek (op fietsafstand van het LUMC) voor ons in erg moeilijke periodes.

En dan nu deze sponsor actie om mij te ondersteunen voor de Alpe. Ontroerend, hartverwarmend en geweldig tegelijkertijd!!

 

 

Cellagon..

Insiders van ons weten dat wij al jarenlang dagelijks Cellagon drank tot ons nemen. Ik ben er nl van overtuigd dat dit Duitse 100% natuur product bijdraagt om ons gezond te houden.

En nu wordt ik gesponsored door dit Duitse Cellagon, middels een gratis pakket van een aantal van hun fantastische natuur-producten, zoals: Cellamino Proteine drank, TGo sportdrank, Omega3 oliemoney-mouth, Abrikosen kernolie zalf, Sonnen schutzcool, aftersunembarassed, bodymilk enz.

Het helpt allemaal vast straks de berg op.laughing

Nog maar weer 'ns De Holterberg

Vandaag 11 Mei,

Aardige 65 KM lange tocht gemaakt vanuit Aadorp-Holterberg visa-versa. Bekend terrein intussen maar vanwege de behoorlijke klimmetjes, incl. de Motieweg 2 keer surprised  rond, prima om te trainen.

Was bovendien gezellig zo met z 'n vieren, met Lian, Enrico en Jacco. Serieus overigens ook nog met gemiddelde van tegen de 28KM/U.

Het appeltaartje (nu wel wink) met slagroom was dan ook dik verdiend.tongue-out

Woensdag as "De Hel van Twente", vandaag goed voorbereid...

Hel van Twente

Woensdag 15 Mei, de Hel van Twente..surprised.

Toertocht van 100 KM gefietst samen met Enrico, Jacco, Lian en m n Alpe fietsmaat Johnny. Supergave tocht door, wat mij betreft, het mooiste deel van Twente en een stuk door de heuvels net over de grens Duitsland. Dit had dus allemaal weinig van de hel weg, net als het fantastische weer cool

En weer serieus tempo embarassed gefietst bij soms toch wel een venijnig oostenwindje. 106 Km in 3 u 47 komt neer op 28 KM/U en dat kwam, vooral ook door de lengte van de tocht, goed binnen.tongue-out

Maar het is weer gelukt, een paar keer met moeite in de heuveltjes, maar verder zonder haperen. En de sfeer met elkaar was top kiss.

 

  

 

Grens Heuvelen Classic

Ja het begint nu dichterbij te komen, die Alpe embarassed. Dus vandaag 19 Mei nog maar 'ns een serieuze trainingstocht ondernomen. Samen met Enrico en Johnny vanuit Hardenberg weggefietst richting de Duitse heuvelen sealed.

Superweer, zon, dik 20C en een heel mooie route (incl koffie met Torte bij Heinz) van 90 KM. Gedaan in exact 3.00.37 uur, betekend wel ff 30 KM/U gemiddeld surprised. Hoog tempo waardoor ik het een paar keer wel kats moeilijk had money-mouth, maar weer is het gelukt. En super getraind daardoor.

De spanning stijgt...

 

 

Koffie op Landgoed Singraven

Vrijdagmiddag 24 mei,

Heerlijk weer cool en van de gelegenheid gebruik gemaakt om een prima trainingstocht te maken. Vanuit Aadorp naar 'n Pook en vervolgens voor de wind laughing helemaal... langs het Nordhorn Kanaal naar Denekamp gefietst. Bij afslag Singraven eraf om vervolgens op een der mooiste plekken van Twente uit te komen, Landgoed Singraven. Door Sabine en Daan hartelijk ontvangen en koffie tongue-out gedronken op de binnenplaats van het Huis.

Terugweg via Oldenzaal, langs vlb Twente, Deurningen, Hertme, en binnendoor achterlangs undecided, door de Gravenallee naar Almelo en Aadorp. Behoorlijk pittig sealed tegen de wind meestal. 

Al met al 77 Km in 3u11 min. is gem 24 km/u. Ik vind het goed.wink

Inzamel Actie bij Obie Diervoeders

Zoals eerder gemeld, stond er sinds 7 februari bij Gerben 's werkgever Obie een spaarblik op de toonbank waarin klanten evt een bijdrage konden doen tbv sponsoring voor mijn deelname aan Alpe d 'HuZes.

Vandaag 24 mei werd het blik geopend met blikopener en kon de opbrengst (incl de fooien in deze periode) worden geteld. Het bleek in totaal 137,30 Euro te zijn. Een heel mooi bedrag smile wat op deze manier bijeengebracht is door de klanten van Obie.

Obie Diervoeders en klanten, heel hartelijk dank.

 

Laatste keer De Holterberg

Als afsluiting in de trainingssessie voor de Alpe vandaag, 26 mei, met zn vijven (Johnny, Jacco, Enrico, Lian en ik) nog 1 keer knallen surprised over de Holterberg. 63 KM in 2u17 is toch praktisch 28 KM/u. sealed

Prima gelukt en bovendien gezellig met koffie en appeltaart tongue-out op de Holterberg en een kleine Baby shower bij terugkomst bij ons thuis in Aadorp.

Ik ben er klaar voor. wink

Het shirt en de sponsors!

 Hierin gaat het gebeuren. surprised

Met de belangrijkste sponsors op de achterzijde.

Obie Diervoeders, de werkgever van Gerben, die naast de eigen sponsoring het ook mogelijk maakte om geld in te zamelen uit fooien en giften van klanten.

Johan Kosters Tweewielers voor het perfect onderhouden en gereedmaken van zowel de MTB als de racefiets voor het trainen en voor naar de Alpe. 

Niet op de foto zichtbaar maar aan de voorzijde staat nog AllRound stralen spuiten en reclame.

Alle Sponsors heel hartelijk dank!  kiss

 

 

 

Bedrijfswagens Twente

2 Juni,

Morgenvroeg vertrekken we richting de Alpe.

Vervoer is perfect geregeld met deze fijne VW Bus, als sponsoring ter beschikking gesteld door VW Berijfswagens Twente uit Hengelo. De fietsen en bagage kunnen zo probleemloos mee.

Jongens, heel  erg bedankt hiervoor. Ben er heel blij mee

Op de top van de Alpe d 'HuZes

6 Juni, D Day.

Vandaag was de grote dag waarvoor alle voorbereidingen en het trainen om te doen waren. De spanning embarassed vooraf was haast ondraaglijk. Nooit eerder had ik in de Alpen gefietst en was het allemaal wel haalbaar? surprised

Het is me gelukt om, samen met m'n fietsmaat Johnny, drie jazeker 3! keer de berg te bedwingen. Zwaar cry was het zeker maar de innerlijke drive was sterker sealed. De 1e keer in 1u50. In dikke mist en kou (6C) kwamen we boven. Het afdalen daarna was steenkoud. De 2e keer in 1u52 en de 3e keer in 2u28. Het was intussen middag, de zon cool scheen uitbundig en het was heet en afzien. Maar wel gehaald!tongue-out

Gerben was de hele dag bij me en daardoor was alles goed.

HUUB !

smile

Thank you to my Sponsors

21

Anoniem

Klaas & Anja, Geweldig dat je/jullie dit doen, succes!! En vergeet niet; You never walk/bike alone.

20

Fam Wetering

Heel succes Klaas en sowieso een top prestatie!!

66

Carla en Gerrit Jansen van Doorn

Goed initiatief, veel succes!

21

Harmen van Heek

Klaas heel veel succes gewenst met deze uitdaging.

15

Erik Snijder

66

Jeroen en Cherelle

Trots!! Heel veel succes Klaas!

26

Andre en Rianne Lubbers

We wensen je heel veel succes met dit mooie initiatief!

66

GUV Uitvaartzorg

Sterkte! Wij leveren graag een bijdrage.

21

André Koopman

Heel succes met jullie actie en de rit natuurlijk!

250

OBIE Almelo

Lieve Klaas, Zet hem op! Hartelijke groet,van ons allen,wij zijn nu al trots op jouw!!

25

Oma Veneberg

Top dat je dit doet!

75

Nienke en diederik

Super trots op jou!

45

TDL Vestiging OOST

Beste Klaas, heel veel sterkte en succes.

21

Carla Molthof

Succes! Onze steun heb je.

10

Philip Dhert

Respect Klaas, heel veel succes en ik steun je waar dat kan.

126

Bert en Thea

TOP!! veel succes, spierpijn gaat weer over!

10

Anonymous

Een sponsorbedrag namens mijn zus

26

Margo Keldermans

Succes gewenst! Familie Keldermans

50

Nicolien en Wim Hammink

RESPECT, veel succes Klaas!

120

VDK industrial services

Succes!!

10

Rudi en Ida Veldman

Succes Klaas!!

25

Wim en Deborah de Haan

15

Familie Reeb

Klasse dat je dit doet, heel veel succes!

40

Bastiaan Dijkers

Zo, het prachtige bedrag van €7.500 rond! Klaas nogmaals alle succes gewenst, kop ervoor!

75

Dirk Jan en Petra van Vliet

250

TDL Zuid collega's

De collega's van TDLZuid wensen je heel veel sterkte en succes!!

6

Anoniem

Mooi doel, veel succes!

10

Kees Smeeman

50

Gert en Evelien Wildeboer

Klaas veel succes gewenst en ook wij vinden het mooi dat je dit doet!

26

Folkert Schukken

Mooi initiatief. Sterkte.

10

Ilse Roeloffzen

Wat goed en mooi Klaas! Zet hem op!! ✨

50

Opa Obermeijer

Succes!

25

Xandra Bakker

Wouw, wat zal Gerben trots op jullie zijn. Zet hem op Klaas je kan het!!!

21

Jolanda Van Bruggen-van der pol

Heel veel succes. Op naar de top

10

Mirjam Hoentjen

50

Jenne van der Vinne

Heel veel succes Klaas, we denken aan jullie!!

10

Manon De Jong

10

Gerrit Geerdink

21

Henk en Dianne Groot Dengerink

Klaas veel succes met je mooie uitdaging

26

Anonymous

Veel succes Klaas!

10

Nick en Emmely Spin

Kleine bijdrage voor een grote prestatie. Wij kennen Gerben van vroeger en lezen net pas dat hij deze strijd niet heeft mogen winnen. Sterkte en alvast heel veel succes ! Groetjes Nick en Emmely Spin

100

Sander Kikkert

Zet m op klaas!!!!

126

Ton en Rita Koopman

Supertrots op jou Klaas Veneberg😘

10

Arianne Vrolijk

Ik ken uw verhaal van Corlieke, Heel veel sterkte en kracht!

26

Fam. van de Riet

Wat een goed initiatief, Klaas. Succes! Warme groet, Erik, Bettina, Emile en Marijn van de Riet

10

Cynthia

Wat zou Gerben trots zijn geweest op je Klaas! Respect en heel erg veel succes!

26

Dexter Fredriks

21

Joyce Bouwman

15

Anonymous

66

Jacco Holter

Succes Klaas we moeten maar een keer samen trainen

50

Ellen en Karst Rodenstein

Hallo Klaas, zet hem op. SucZes.

56

Wim

Grote KLASSE Klaas!

6

Anonymous

26

Lars en Loes Wensing

Klaas, ontzettend veel succes!!

10

Anonymous

Heel veel succes!

10

Han Oosterveen

Veel succes!!

25

???? Veneberg

Voor opa, het statiegeld van alle flesjes uit de kratten, die nu onder pa en ma’s staan.

10

Martijn Franke

21

Myriam Kiers

Heel veel succes!

26

Rieni Verbeek

Hallo Klaas, wat een mooie manier om Gerben te herdenken en die rotziekte de wereld uit te helpen. Heel veel succes en sterkte Rieni

25

Astrid Heithuis

Succes Klaas!

21

Ester Dolphijn

Diep respect voor jullie hele gezin, en voor jou in het bijzonder omdat je deze uitdaging aangaat. Zet 'm op! Voor Gerben en vele anderen die je hiermee gaat helpen!

10

Danielle en Nico Van de Werfhorst

Respect voor jullie en voor Gerben. Wat een gevecht. Nu vechten voor de berg! Succes

21

Anonymous

100

Vakantiepark Koningshof

Namens de kinderen en ouders die hebben meegelopen tijdens de Fakkeloptocht en Vakantiepark Koningshof heel veel succes, ZET HEM OP!!

56

Hans Ormel

Zet hem op Klaas!(en familie!) Je kunt dit! Groeten uit Bruinehaar

40

Frans en Liesbeth Boerkamp

66

Rob en Ida Arts - Nap

Heel veel succes!

56

Anonymous

25

Jolnde Vrielink

Samen staan we sterk.Succes.

21

Anonymous

26

Anonymous

Geweldig initiatief wat ik van harte steun ! Ik wens je heel veel succes en sterkte bij de voorbereidingen en met de rit op de Alpe d'Huez

10

Anonymous

26

Anonymous

Heel veel succes gewenst van Rob en Karin Wensing, Haaksbergen

15

Dieter

Veel sterkte

26

Mario Lai

50

Roel en Binnette Smit

Hey Klaas, nogmaals succes man, we zijn benieuwd naar het resultaat!

66

Rien & Anneke Juurlink

Kop d´r veur en gaan, Klaas. Zet hem op!

25

Gerrit ter Haar

Klaas bij deze onze steun bij de Alpe d'HuZes Groeten Gerda en Gerrit

26

Jan-Arne & Maike Pijffers

108

G J Hansman

26

Judith Kiers

Succes, zet m op en sterkte!

21

Henk en Dianne Groot Dengerink

Succes Klaas. RIP Gerben! <3

21

Ellen van Gelder

Heel veel succes.

50

Jan Steenhagen

Goed plan, zet 'm op

26

Jon

Ha Klaas, een klein hulpje voor je streefbedrag, je komt al in de richting. En nu die berg op, dat ga je ook halen! Groet, Jon

50

Marijke Spoor-Oonk

Succes

26

Marja Ten Berge

Omdat teveel mensen om ons heen weten wat jullie door maken. Geef de strijd niet op om kanker de wereld uit te krijgen, ik vind het een top prestatie!

6

Hilde Tolhoek

Zet m op! Mooi initiatief!

26

Theo Ronde

50

Corlieke Groen

Wat ontzettend dapper, hier wil ik absoluut aan bijdragen. Zet hem op Klaas! Gerben zou echt trots zijn! Liefs uit Katwijk

15

Anonymous

20

Anonymous

Beste Klaas, Veel sterkte en succes! Hartelijke groet, Alice Oosterveen

21

Marlon Koopman

126

Rien en Astrid

Zet hem op Pa! De kop d’r veur!

35

Lian Wesselink

Succes topper!!

30

Harry en Ingrid van den Bos

Hoi Klaas, Wij staan achter jouw, en zijn er van overtuigd dat je het kunt.

50

Anja en Henk

wat heb jij al veel doorgemaakt deze maanden Klaas, en die alp! je kunt het!!!

50

Hilda Boessenkool

Heel veel succes! Lieve groeten Hilda

21

William Plasman

Succes Klaas!

100

Mirka FRANZ

Lieber Klaas, ich sende Dir herzliche Grüße und wünsche Dir alles, alles erdenklich gute! Miri

25

Henry & Marlice

Heel veel succes Klaas en een onwijs mooie tocht!

20

Saskia Noomen

Topper! Zet em op!

20

Sanne Groot Dengerink

40

Sander Kikkert

7500! Goooo klaas

21

Robbin en Suzan

Zet hem op💪🏻

15

Ivana

Heel veel success Klaas!!!!

75

Arjen Eimers

Super Klaas

21

Karin

Je verhaal heeft me geraakt. Ik ken je niet, maar wens je met heel mijn hart n mooie tocht toe!

25

Opa Veneberg

50

Maaike en Kaz

Heel veel succes!

75

Denise Rompelman

Heel veel succes Klaas!

25

Anonymous

Klaas, succes

21

Ilse Schiricke

56

Peter Tavernier

Ik trap mee! Succes, Peter

21

Marielle Jansen van Doorn

10

Jeroen Looman

21

Jenny Jansen

Ik vind het heel bijzonder mooi dat je dit doet. Ik wens je dan ook alle kracht toe om het te voltooien. Groet Jenny

10

Imeen Van der Wal

Beste Klaas, Wat een ontzettend mooie nagedachte aan Gerben. Heel veel liefs van Imeen van der Wal (buurmeisje van de fam koopman)

26

Johan en Wilma Veneman

Diep respect. Geweldig je enthousiasme. Succes met je prestatie. Goede benen en reis.

250

Twimva

Succes, ik hoop dat je een mooi totaalbedrag binnen fietst

5

marjan volkerink

succes

25

Jan Otten

Klaas veel moed en kracht gewenst tijdens deze emotionele tocht.

10

Saskia Matrice

50

Henk en Alida Kikkert

Heel veel succes

5

Marco Kroeze

138

Klanten Obie Diervoeders

20

Rene en Trudy van Hulst

25

Erik Wernink & Jose Hampsink

Klaas, heel veel succes bij klimmen van de Alpe d' Huzes. Top dat je dit onderneemt.

50

Jennita Span

Heel veel succes!!

26

Sylvia, Bjorg en Isabella

Heel veel succes Klaas!

370

Sven Egil en Kari Sorensen

Good Luck from Fossane, Kari and Sven Egil

25

H. Schippers

21

Gerard en Annie Fransen

21 bochten lijkt ons wel spannend

20

Ron Teske

Klaas, Heel veel suc6 gewenst van Nanda en Ron

106

Marja Hondebrink

Hi Klaas, Ik ben super trots op je. Heel veel succes. Groetjes Marja

21

Stalen Interieurs

10

Claudia Stroeve

Wat goed!! Heel veel succes!!

25

Bennie Haarhuis

Veel succes super dat je het doet

25

Benny en Alie Wenink

Wij wensen je enorm veel succes toe.

56

Daan Van Mierlo

Klaas, heel veel succes en top dat je dit gaat doen. Geweldig. 👍👍👍

21

Ingrid Barink

Veel succes Klaas!

10

Joke Kwast

Lieve Klaas Wat een geweldige sportieve actie! Hierbij mijn donatie Succes🍀🍀

21

Suzan Leusink

Zet hem op!

183

Rien, Anneke, Trees, Sudesh, Jaap en Yvonne

Tijd om je financiële doel weer op te hogen, Klaas! Genieten van je blog!

10

Nine van der Wal

Heel veel sterkte en succes Klaas! Groetjes, Nine (buurmeisje van Jeroen, Nienke en Marlon)

25

Anonymous

Klaas, Ik bewonder dit initiatief en eeet zeker dat je tot het uiterste zult gaan om te presteren. Heel veel succes

26

E.J. Smit

Ga ervoor. Van boven kijk je erop neer, van onder er tegen op. Klim naar boven

5

Althea Van Heerde

25

Leo en Diny ten Thije

Klaas, we wensen je veel succes met het fietsen voor dit mooie op 6 juni, Alpe d'Huzes. We denken aan je.

50

Anonymous

21

Ingrid Raben

Ik wens jou en Anja veel liefde en kracht om het verlies van jullie zoon te verwerken. En ik heb bewondering dat jij je op deze manier hiervoor inzet. Heel veel succes 🍀 met het meedoen aan de Alp d'HuZes.

10

Wouter Deuten

20

Petra Van Vliet

Lege flessen actie.

21

DvdK

Ook mijn zusje had leukemie.

56

Patrick Vollenbroek

Klaas en Anja, veel succes met de fietstocht en laten we hopen dat er ooit een einde komt aan deze vreselijke ziekte.

21

Rob en Marion van Beijnum

Succes Klaas

28

Eddy en Agnes

Succes.

100

ALLROUND lino en marion

succes klaas

10

Merlijn Hagedoorn

5

Marlies

26

Maayke Kromhof

20

Henk

Respect Klaas, heel. Veel succes!

10

Herald Veldhuis

21

Bé en Jenneke Edelijn

Mooi streven Klaas , succes met fietsen en de sponsoring !

21

Gerard Sirks

50

Martin Mikkers

56

Niels en Concha Vaneker

10

Patrick Jansen van doorn

21

Johan Van Heeswijck

Een mooi doel Ik kan van geluk spreken dat immuuntherapie bij mij werkt 👊🏻

21

Nico en Anja Bennemeer

Veel succes

75

Micha & Floortje

Zet hem op Klaas!

56

Alice Bennink

21

Colinda Smit

Succes en sterkte!

21

Areen Van der Plas

Wat een mooie stap om uit verdriet zoiets te doen. Veel succes gewenst!

5

Susan Spijkerbosch

Heel veel succes!

26

Kirsten Dekkers

Ik wens je heel veel succes en sterkte. Dikke knuffel voor Anja

21

Theo Oude Moleman

Klaas veel succes met je voorbereiding voor de Alpe d"HuZes. Ik ga binnenkort nog een dag met je trainen.

50

Ton en Rita Koopman

Succes volgende week. Jullie zijn beide kanjers!!!

21

Anonymous

Bewondering en mega trots!

5

Elif Önder

23

Ronald Groneberg

Succes. Groet Ronald

80

Flessenactie SBO Johan Seckel

Heel veel succes!!!!

50

Cor Louwrink

50

Anonymous

We wensen je heel veel succes en we hopen van harte dat je, samen met Anja, het doel zult behalen wat je nastreeft. We denken aan jullie.

21

Sophie Rosevink

100

Bastiaan Dijkers

Prachtig initiatief Klaas! Veel succes!

66

Anoek en Jeroen

Voor onze held, we zijn trots op je heel veel succes

5

Anonymous

Heel veel succes!

26

Marian Bolster

Heel veel succes. Meer dan gemotiveerd dus dat lukken.

4

Nadisha

Heel mooi gebaar & heel veel succes!

206

Guido van der Klaauw

Heel veel succes Klaas! Hartelijke groet Guido

10

Anonymous

26

Gregor en Anita Boensma

Al 2 keer de finish gehaald, met en lach en een traan! Een top prestatie klaas! Wij zijn trots op je!

56

Gabi Scheinert

40

Rien Veneberg

7500 go pa!

26

Peter van Angelen

Respect Klaas, heel veel succes!!

21

Joram en Marcella Knol

Heel veel succes, zet hem op!

50

Astrid Schutmaat

Lieve Klaas. Veel succes met je actie.

25

Herman en Margreet

Zet 'm op Klaas! Een prachtig doel!

15

Jitze en Anita

Heel veel succes.

75

Bettie en Gerard Hondebrink

Grote klasse Klaas, veel succes gewenst

10

Jeffrey Wijnandts

Sterkte en succes

21

Erik Roelofsen

26

Mayke Wetering

Heel veel succes!!

10

Nel Van der Vinne

Heel veel succes!

Show more