Klavertje 4

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?


In 2015 hebben wij de berg al eens beklommen. Destijds deden we voornamelijk mee omdat in 2012 Jos van Dalen, vader van Franziska en goede vriend van Jan-Henk, was overleden aan de gevolgen van een hersentumor. De ervaring destijds was fantastisch en de uitkomst van alle donaties erg mooi. Precies 5 jaar later willen we weer gaan fietsen ter nagedachtenis aan Jos en voor alle andere mensen die met deze ziekte te maken gehad hebben of nog steeds hebben. Wij dagen onszelf weer uit om de Alpe d'Huez zo vaak mogelijk op te fietsen en hopen dat jullie ons belonen met mooie donaties, alle beetjes helpen! Alvast bedankt:)

Thank you to our Sponsors

26

Rien-willem & Heleen Zandee

Opgeven is geen optie!

50

Astrid Rutten

Heel veel succes broer van Rinke!! Voor Rinke omdat je jouw verlies zo krachtig draagt.... neem in gedachten ook mijn beide ouders mee die ik helaas aan kanker heb verloren.....

50

Hanni

Succes.Opgeven is geen optie. Dus nog even goed trainen, JH!

15

Caroline Soet

Succes !

50

Rinke Steutel

Lieve broer, wat een heldhaftigheid toon je weer. Respect. Als ik kan, kom ik je ondersteunen. Liever had ik dat samen gedaan met jouw vriend/zwager, mijn liefste, Wilco. Voor wie jij nu ook rijdt. Hij kon niet meer genezen. Misschien anderen wel, met hulp van de wetenschap. Zet ‘m op, dappere broer! X je zus

66

Sophie Roelofsma

50

Alexandra Van Dalen

You got this! Xx allie

26

Sebastian Van Dalen

15

Faye Steutel

26

Anonymous

Goed van je Jan Henk, zet m op! Lieve groet Monique

50

Petra Meijaard

Top initiatief Jan_Henk! Wij wensen je alle succes en volgen je met bewondering. Mede dankzij jouw inzet komen er meer middelen voor onderzoek. Idd opgeven is geen optie!

10

Riekie Dek

Natuurlijk wil ik jou steunen.Helaas hebben wij er ook mee te maken.Zet m op.Liefs van ons

26

Karin Witkam

Succes💪

20

Inez Franken

Hey topper! Heel veel succes maar weer! Dikke kus, Inez

10

Patricia De Kort

Hallo Jan-Henk, je lijkt op je vader! Goede actie zo geld in te zamelen! En een mooie belevenis om mee te maken, Alpe d'Huzes! Zet 'm op!

30

Inge Teunissen

Zet hem op Jan Henk

50

Bob En Lucy Eefting

Heel veel succes!

26

Ineke Scherpenzeel

Fantastisch! Toitoitoi😘

Show more