Loes Waals

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

Raised from 1st October 2020

411.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ons mam heeft zich vorig jaar opgegeven met een eigen team. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk kankeronderzoek is en heb daarom het besluit genomen om ook mee te doen.

Vorig jaar heeft ons mam met haar team Big Challenge 35 ‘Heuze komt bôve’ zich opgegeven voor Alpe d’HuZes. Toen zijn ze snel aan de slag gegaan met het organiseren van verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het KWF. Helaas gooide corona roet in het eten en konden ze niet naar Frankrijk. Het evenement is een jaar uitgesteld. Dit was voor mij de uitgelezen kans om me ook op te geven en mee geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Tot twee jaar terug was ik mij niet heel bewust van de schade die kanker kan aanrichten. Ik wist dat het bestond en dat dat de reden was dat oma Martina voor mij alleen bestond uit verhalen die me verteld werden. Totdat in de zomer van 2018 ons mam ook kanker kreeg. Ik heb toen van heel dichtbij mee gemaakt wat deze zieke kan aanrichten in de levens van patiënten en hun geliefden. Hierdoor ben ik me veel bewuster geworden van deze ziekte en is me opgevallen dat er steeds meer mensen in mijn omgeving eronder lijden.

Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij het team van ons mam en samen met hen geld in te zamelen. Hiermee wordt onderzoek naar kanker gedaan en kunnen we er voor zorgen dat uiteindelijk niemand meer dood hoeft te gaan aan deze ziekte. Wil jij me hierin steunen?

Thank you to my Sponsors

26

Familie Derix

Lieve Loes Super dat je samen met mama de berg gaat beklimmen! Wat zal het een bijzondere dag worden.

106

Anonymous

zet 'm op

21

Joost Tim Stan Klein Zieverink

Hop hop hop Loes zet m op, gas erop, don’t let it flop, zeg geen stop, als een paardje in galop, zo naar de top! Veel succes wij hebben er vertrouwen in!!

10

Stijn Boerekamp

Succes!!! Hele goede actie!

26

Ruud Heesen

Dag Loes, mooi initiatief!! Ik mag direct aan jou doneren? Alvast een veel succes en een goede voorbereiding! Hartelijke groeten, Ruud Heesen

10

Myrthe van Heugten

Lieve Loes, Super veel succes alvast. Ik ga voor je duimen dat Corona het niet gaat verpesten.

26

Wilton en Dorien Boerekamp

Succes Loes, superlief van je dat je meedoet

150

AA Klein Zieverink

26

Mama

Loes, superleuk dat je met ons de berg gaat beklimmen. Je bent een kanjer!

10

Meike

Super goed initiatief! Succes!!

Show more

Select a Christmas decoration