Marcel Schipper

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

7,402
kms

My target 3500kms

Alpe d'HuZes voor Anita

1 december 2019

Mijn lieve vrouw Anita kreeg in juni 2015 de diagnose borstkanker. Helaas was genezing voor Anita niet meer mogelijk. De kanker was al in gevorderd stadium van uitzaaiing. Op het moment dat ik dit schrijf is zij 4,5 jaar verder in haar behandeling. Ik kom ruimte tekort om te beschrijven hoeveel ik van Anita hou, de moeder van mijn kinderen. Anita's positieve levensopvatting, haar kracht en doorzettingsvermogen zijn voor mij een inspiratie. 

Ook heb ik de grootste bewondering voor artsen en verpleegkundigen in de oncologie. Zij die Anita en vele andere patiënten goede zorg verlenen. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik een eer wil bewijzen aan Anita en een bijdrage wil leveren aan kankeronderzoek. Ik geloof in een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Het lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat ik voor het maximale ga: zes keer de Alpe d'Huez beklimmen op de racefiets. Op de manier zoals ik dat van Anita heb geleerd; slim je energie managen, de pijn absorberen maar bovenal genieten van elk moment.

Steun je mij in deze missie?


Anita is overleden op 13 april 2020

 

 

 

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Rust zacht lieverd, engel van ons

"It took a minute to like you
an hour to love you
but it will take a lifetime to forget you"

Anita Schipper-Postma * 20-08-1969 - 13-04-2020 +

Rust zacht Anita, mam, engel van ons 
Marcel, Sven en Raul
Alpe d’HuZes afgeblazen

25 maart 2020

Ik heb even gewacht met het posten van een nieuwe blog totdat er duidelijkheid kwam vanuit de organisatie. Gisteren was de kogel door de kerk. Niet geheel verrassend; a.g.v. de Coronacrisis is de Alpe d’HuZes afgeblazen en wordt de 15e editie verschoven naar 3 juni 2021.

Natuurlijk buitengewoon jammer. Niet in de eerste plaats omdat ik op schema lag met mijn voorbereidingen. Anita en ik hebben tussen 7 en 14 maart een vakantiegehouden in Spanje (Calpe, Costa Blanca) alwaar ik in 5 ritten 474 km heb getraind en 7.623 hoogtemeters heb gemaakt. Ik voel me top in orde en had zo graag willen doorpakken. Vergelijk het met een overactieve hond die in zijn mand moet blijven liggen. 

Veel belangrijker dan mijn vorm is de vorm van Anita. Het is maar zeer de vraag of zij in 2021 nog bij ons is. Haar laatste chemokuur was uitgewerkt en ze is sinds afgelopen vrijdag over op een nieuwe kuur. Fingers crossed dat ook deze kuur zijn werk doet.

Weer of geen weer

7 februari 2020

Ik ben niet zo van het binnen fietsen. Je ziet steeds vaker mensen in de wintermaanden actief op Zwift. Dan gaan ze voor het eerst in het voorjaar naar buiten en schrikken ze van de weerstand. Hoor je ze hijgen, stervend in je wiel. Ja joh, binnen heb je geen last van windkracht 5. Wel lekker warm, handdoekje voor het zweet. Nee, ik ga liever naar buiten als het even kan. 

Ik heb een redelijke januari maand achter de rug. In totaal 14 activiteiten en 678km; 4 keer intensief op de mountainbike, 5 duurtrainingen en 5 keer naar de sportschool. Gewicht verliezen lukt niet nog niet echt. Anita heeft als nieuwe hobby lekkere taarten bakken en ik kan daar slecht van af blijven. 

Het gaat redelijk met Anita. De behandeling slaat nog steeds aan. Wonderlijk dat ze ook deze zware chemo behandeling weer zo goed aankan. De meeste haken af na 12 kuren. Mevrouw heeft er 14 op zitten en nummer 15 en 16 staan gepland. Opgeven is geen optie! 

Ik kijk uit naar de week van 7-14 maart. Dan hebben we een weekje Costa Blanca (Spanje) gepland met zijn tweeen. Trainen maar vooral samen genieten van het leven. 

De kop is er af

2 januari 2020

De eerste maand van de voorbereiding zit er op, 640km in 14 activiteiten. 7 (intensieve prut-) ritjes op de mountainbike, 5 keer naar de sportschool en 2 duurritjes op de racefiets. 

Nadat ik La Marmotte had gereden half augustus 2019, heb ik wat gas teruggenomen. Einde jaar had ik nog wel een redelijke basis conditie maar was 4 kg aangekomen. Ik merk nu al dat de vorm groeiende is. Fietsen is eigenlijk een hele simpele sport: een kwestie van vaak op de fiets zitten. Gewicht verliezen in december is niet makkelijk dus ik ben al blij dat ik het stabiel heb weten te houden. Vanaf nu moet dat beter. 

Mijn plan voor de komende maanden is als volgt. In januari en februari duurritten in het weekend met een lage intensiteit en doordeweeks 1x naar de sportschool en 1x intensief - met lampjes in het donker - op de mountainbike. Vanaf maart naar april gaat de frequentie omhoog met intervalblokken in de trainingen. Ik wil kijken of ik ergens een weekje met Anita en de jongens naar Zuid-Europa kan uitwijken om klimwerk te combineren met quality-time. Hier en daar een toertochtje en ongetwijfeld wat zondagen naar Limburg. In de laatste week van mei zit supercompensatie in het programma: koolhydraten stapelen. Het voedingsprogramma ga ik niet wetenschappelijk benaderen. Vooral een kwestie van discipline. Kleine porties en gezond. Geen snaaierij in de avond en ook geen alchohol. In plaats daarvan een appel, een peer of een handje noten. 

Belangrijker dat dit alles: Anita. Het gaat momenteel goed met haar. Sinds half september volgt ze een (de zoveelste) chemokuur. Elke week aan het infuus, 2x en dan 2 weken rust. Het jaar 2020 wordt spannender dan ooit. De mogelijkheden aan nieuwe behandelingen zijn zeer beperkt en haar lijf wordt steeds zwakker. Als er niets meer aanslaat dan kan het opeens heel hard achteruit gaan. We maken er daarom alle dagen het beste van. 

Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Dit heeft ons zeer goed gedaan!

Met sportieve groet,
Marcel 

Thank you to my Sponsors

66

Gerard Schipper

Anita en Marcel. Een kleine bijdrage voor een groot initiatief. We zijn trots. Floraci en Gerard

20

Herberg Spanbroek

Spontane donatie tijdens wieleravondje in Kerkhuys Spanbroek.

20

Paul en Adriënne

Heel veel succes topper! Go for it!

20

Sachiko

Sterkte en succes Marcel!

10

Tom Vrugt

Heel veel sterkte!

26

Mariska Bankras

Ik wens je veel succes!

5

Marcel Du Crocq

26

Ralph Viergever

Succes! En alle kracht toegewenst. Tip, pak de buitenbochten 😜

26

Bas Bruinsma

Heel veel Succes met jouw 6 keer omhoog

26

Tino van Beurden

26

Rick Wijgergans

Hey Marcel, Super veel succes gewenst, you can do it! Manon en Rick

30

Rob en Marjon

Marcel, een mooie en goede actie. Uiteraard doen wij mee om te helpen je streefbedrag te halen. Wij blijven het knap vinden hoe jullie met deze nare ziekte omgaan. Succes met deze sportieve uitdaging.

20

Anonymous

Mooi dat jij je hier voor inzet en vol voor gaat. Daar draag ik heel graag een steentje aan bij. Zet hem op!

20

Cor en Erika Groenland

Marcel, wat een mooi streven 6x die berg op voor het goede doel. Zelf zijn wij ook 2x daar geweest, wat een beleving. Het wordt afzien, genieten, verbazen, lachen en huilen, maar bovenal een ervaring om nooit meer te vergeten. Succes!!👍👍

26

Tim De Haan

Go for it brother

50

Rob Himmelreich

Veel succes, Marcel. Jullie verhaal heeft me geraakt.

26

Martin Embregts

13

Rosa de Heus

Ik steun je graag bij deze zware reis... Gr Rosa

26

Patrick Kleisen

Of je nu 5x of 6x gaat klimmen, voor mij ben je al een held! Succes!!

12

Jasper Verweij

66

Anonymous

Bij een mooie avond met de zusters hoorde ik dat je gaat fietsen. Deze bijdrage van ons is een blijk van steun aan jou en Anita en natuurlijk aan het doel waar je voor fietst. Zet m op Marcel!

20

Carlijn Eikenaar

Hi Marcel, Wat een prachtig bericht over jouw missie maar vooral de liefde voor je vrouw die er vanaf spat. Mooi om te lezen. Hierbij een kleine bijdrage. Good luck met de voorbereidingen!! Liefs, Carlijn

25

Anonymous

Heel veel succes met de voorbereidingen, Marcel. En ik wens je nog hele mooie momenten met Anita en de kinderen....

56

Theo Vervloed

26

Angela Kreike

You can do it!!

10

Marije Hekman

Zet hem op Marcel, veel succes gewenst!

60

Henko Kors

Een kleine bijdrage bij een groots gebaar en geweldige missie. Succes, geniet en sterkte

26

Rene Sesink

Mooie missie, voor een nog mooier doel. Succes Marcel!

56

Rene

Succes topper!

20

Rieneke

Heel veel succes Marcel, je kunt het! En sterkte samen met Anita en de kinderen!

10

Rebecca Cirkel

Zet 'm op! Heel veel succes.

56

M.D. van der Roest

Super mooi initiatief, heel veel succes!

50

Gerjo & Linda

Hey Mars, Heel veel succes met dit prachtige initiatief! Liefs van ons..

26

Stefan Munter

15

Rob en Cindy

Lieve Marcel en Anita, Wij steunen jullie graag. Marcel succes met de beklimming! Lieve groet Rob en Cindy

26

Monika Baron-Sinnema

Zet m op topper.

10

Jaron Hoftiezer

106

Jac Mol Project Realisatie

Hoi Marcel, prachtig doel en wat een uitdaging. Veel succes met de voorbereiding/ training. En als het zover is, ga van elke beklimming en afdaling genieten. Gr Marijke en Jac

26

Harry Veerman

10

Sven en Raul Schipper

Zet hem op pa , wij zijn trots op je!

26

Niek Reuvekamp

26

Karien Klein-Stam

Succes!!

56

Clemens en Brenda Ulrich

Dag Marcel, Heel graag willen we jou ondersteunen met je deelname aan Alpe d'HuZes. We spreken elkaar niet veel meer de laatste jaren, maar weet dat we aan jullie denken en met jullie meeleven. Marcel, ontzettend veel succes op de Alpe, die zes keer omhoog gaat je zeker lukken!

10

Patrick van Dongen

Heel veel succes Marcel!

10

Nienke Rusman

Heel veel succes en sterkte!

26

Anja Schipper

O quanto eu admiro vocês ...

50

Paul Mooij

you can do this Marcel!

26

Bas ter Heurne

Marcel, ik wens je heel veel kracht toe met deze uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat je dit gaat lukken. Ik geloof helemaal met je mee dat ons streven een wereld moet zijn waarin je mensen kunt genezen van kanker. Wees ontzettend trots op je sterke vrouw Anita. Jullie zullen elkaar heel veel kracht geven.

50

Dick en José Wenker

Wat fantastisch dat je deze prestatie gaat leveren voor Anita en KWF onderzoek, succes!!

15

Pierre Steenman

Succes met je sponsor tocht.

56

Linda van Rijn

Heel veel succes!!

600

Anonymous

Hallo Marcel, Volste vertrouwen dat die hobbel zes keer ga nemen. Hobbels nemen hebben we in het verleden wel vaker gedaan!! Succes, Ton.

10

Jan Schellekens

Veel succes

56

Marcel Pater

Een echte bikkel fietst hem zoveel als mogelijk....en sluit af met een keer lopend :) Heel veel succes Mars, je bent/jullie zijn een topper/-s Groeten, Marcel

5

conny kocks

Heel veel succes 🍀

26

Wouter Raaphorst

Go, Marcel, Go!

26

Margriet Schipper

Zet em op voor je lieve vrouw

26

Geert Jan Slot

Mooie berg en mooi doel, succes!

20

Marielle Hoogland

Heel veel succes! Ik draag graag een steentje bij! Groetjes, Marielle

20

Martin Schagen

Marcel en Anita wij wensen jullie allebei succes.

15

Natasja Klein

Marcel, heel veel sterkte voor jou en Anita! 6x die Alp op gaat jou zeker lukken!

26

Jan en Miranda Wagemaker

Heel veel succes. Sterkte voor jou vrouw.

66

Gerda Bootsma

Veel succes zet hem op.

15

Tan-A-kiam

26

Eric Begeer

Marcel en Anita, veel sterkte in deze zware tijd voor jullie, je kinderen en andere geliefden om je heen. Succes met deze uitdaging! Eric

56

Bart Visser

Anita en Marcel, sterkte in de strijd en bij het beklimmen van de Alp.

26

Manon Krijger

Wat een mooie actie Marcel! Ik lever graag een kleine bijdrage aan jullie grote strijd.

56

Ton Baeten

Beste Marcel, Wat verdrietig Marcel. Wat een verschrikkelijke ziekte die zomaar bruut in jullie leven komt en alles overhoop haalt. Prachtig en ontroerend verwoord door je en geweldig dat je zo'n bijdrage gaat leveren. Heel veel sterkte voor Anita, je kinderen en voor jou. En natuurlijk heel veel succes én plezier bij Alpe d'HuZes. Groeten, Ton

26

Ron Hehemann

Natuurlijk steun ik je in jouw manier om eer te bewijzen aan Anita

26

Jeroen Boon

Mooi actie Marcel zet hem op...

20

Ton de Haan

Succes Marcel, maar vooral sterkte samen!

15

Jan Jacobs

Hi Marcel, ik steun je van harte in je plan om een bijdrage te leveren aan kankeronderzoek. En uiteraard ook de persoonlijke motivatie om deze uitdaging aan te gaan.

15

Anonymous

26

Anonymous

Gecondoleerd. Er is een mooie zuster van de Grael heengegaan.

10

Anonymous

Heel veel succes! Wat een mooi liefdevol stel zijn jullie! Groet, Diane

15

Saskia Leijten

Uiteraard geef ik je mijn steun topper!! Sterkte!

26

Ralf Duis

Succes Marcel!!

25

Astrid en Aad

Onze manier om jullie te steunen.

26

Marcel Luijk

Veel succes met deze sportieve uitdaging voor een fantastisch doel!

26

Yvonne en Jack

Marcel, Wat een mooi en goed eerbetoon aan Anita. Wat goed dat je dit doet. Een Suc6wens is zeer toepasselijk in dit verband :-)

66

Bart Bruijnesteijn

Succes net jouw missie en vooral heel veel sterkte samen! Geniet van de momenten met elkaar.

50

Hans van Kampen

Veel succes!

1.840

Rijwielbroederschap Hoogwoud

Fantastische opbrengt van loterij en veiling tijdens het winterevent van Rijwielbroederschap Hoogwoud. Dank aan alle sponsoren, zesdaagse koppel Slippens en Stam en donateurs!

50

Broeder Rudolfus en Zuster Catharina

Hey Marcel, mooie boodschap en heel veel succes!

26

Robert Feenstra

Heel veel succes marcel

26

Anonymous

Beste Marcel en Anita, Veel sterkte en kracht samen! Gr Bart

26

Aletta Girardi

26

Richard Frank

26

Judith van der Boor

Heel veel succes!!!

20

Jeroen Hentschke

66

T. van Ravestein

Hey Marcel, hierbij onze bijdrage voor dit goede doel! Zet hem op tijdens deze uitdaging maar met jou/jullie instelling ga je ook hier een succes van maken! Good-luck!

26

Patricia Van der Weele

26

Boyd de Ruiter

Veel kracht en sterkte, Marcel!

56

Joris

Stoer van je Marcel! Veel suc6

106

Leon koopman

Marcel, heel veel succes met je missie!

10

Anonymous

50

Rene van Roon

Heel veel succes!

26

Natascha De Vries-van Roon

Doe je goed, nu al! X

50

Fred van den Heuvel

Hi Marcel, Heel veel succes met deze mooie missie! Dit is slechts een klein gebaar, maar ik hoop dat het helpt in het bereiken van een hoger doel! Fred

26

Marcel Kuiper

Heel veel succes!

30

Remko Meure

Succes Marcel!!!!!

10

Bastiaan van Baren

Heel veel succes!

50

Ruud & Karen

Marcel, hierbij een steuntje in de rug. Zet 'm op kerel!

56

Bart Veldhuis

Succes! Een doel wat mij als ex-patiënt nauw aan het hart ligt!

15

Hugo Gootjes

Succes! Even een paar keer die berg op knallen...

26

Mark Rekveld

10

Ronald

Held! Suc6 man en maak er wat moois van!

26

Demas Jaring

Zet hem op Marcel!

26

Jose Neefjes

Succes! Al ga je maar 1x de berg op, je bent sowieso al een topper dat je dit gaat doen!

66

Tim Bakker

50

Kitty de Koning

Mooi Marcel hoe je je kracht haalt uit de positieve instelling van je vrouw. Dit gaat je lukken! Veel sterkte voor Anita, jou en jullie gezin.

15

Ruby Fles

26

Ruud Oude Maatman

Een kleine steun in deze zware tijden, zet hem op beiden!

10

Bart Steenman

Marcel onwijs veel succes! Het gaat je lukken!

206

Piet Van Vugt

Marcel, veel succes met je missie , veel sterkte !

25

Yvonne

Marcel, Heel veel succes XXX Yvon

106

Competence Society

Ik weet nog goed toen ik het hoorde van je vrouw. Fijn om te horen dat jullie nu alweer 4,5 jaar verder zijn. En natuurlijk steun ik jou hierbij. Het ga jullie goed!

66

Jaap en Riet Postma

26

Leonie

Na La Motte wordt dit natuurlijk appeltje eitje voor je! Echt een heel mooi doel waar je je voor inzet en zeker omdat het voor jou ook zo persoonlijk is. Als je straks de klim loopt te vervloeken of wanneer het zuur in je benen zit, weet jij in ieder geval heel goed voor wie je het doet. Ik heb heel veel respect voor je dat je dit gaat doen. Succes!

50

Anita Schipper

Lieve Mars, Super trots op jou! Ik ben overweldigd door de vele reacties, steunbetuigingen en donaties. Dankjewel aan iedereen ❤️

26

Eric Otten

Go for the max, Marcel. Wens je alle benodigde kracht toe.

600

Pater Bloembollen BV

Marcel, heel veel succes met het 6x beklimmen van de alpe d'huez.

26

Godfried De Vries

Zet ‘m op!!!

26

Peter Jonk

Marcel, top dag je deze uitdaging weer aan gaat voor het goede doel. Alvast veel succes.

26

Eric Mooij

Heel veel succes Marcel! Ik zie je wel weer op de fiets!

1.000

Joris, Linda, Astrid, Paul, Bas en Mark-Jan

Beste Marcel, We willen je graag extra steunen in deze moeilijke tijden. Maak er in juni 2021 een mooie prestatie van!

106

linda

Lieve marcel, Heel veel sterkte, zowel op de berg als daarbuiten. Het gaat je lukken!

10

Jeroen

10

Charlotte Molenaar

Je vrouw is mega trots op jou, heel veel succes volgend jaar juni !!

10

Johan Parlevliet

50

Remko Kleij

Heel veel succes man!

106

Fred's Meubel Flooring

Beste Marcel jij gaat die 6 keer zeker volbrengen voor je sterke vrouw. SUCCES

20

Rene Groen

Beste Marcel, heel veel succes met fietsen en heel veel sterkte

56

Elske en Jacco

Prachtige woorden! Mooie uitdaging. Ga ervoor, Marcel en Anita. Dikke kus

56

Sander Revers

Sterkte en succes, ik heb het voor mijn moeder gedaan 3x en dat is heel mooi en emotioneel om te doen.

50

Kammie en Jo

Klasse Marcel ! Succes !

106

R. Steur

Zet 'm op kerel, je redt het!

10

Yvette Hoefnagel

Veel sterkte Marcel. Mijn moeder heeft het ook, dus ik doneer ook een beetje voor haar en leef tegelijkertijd met jou mee!

56

Secure Dynamic IT Diensten

Marcel, Mooie missie, mooi doelstelling voor een nog mooier doel. Succes! Groeten, Marvin

26

Aafke Schipper

Ik ben ontroerd door je mooie initiatief en mooie woorden. Zet hem op!

26

Hannes van Grinsven

Veel sterkte en met die 6 keer komt het ongetwijfeld goed!

10

Mary-Ann van Oort

Topper ben je!!! Wat een “mooi” gebaar. Heel veel succes met de voorbereiding en straX knallen💪 En Anita, die kan alleen maar trots zijn op haar kanjer!!!

10

Esther Kok

Wat een kanjers zijn jullie beiden. Zet hem op, Marcel.

26

Mirjana Pieters

Diep respect voor jullie beide❤❤

10

Pascal Van den Berg

56

Gerard Ursem

Succes Marcel. Anita geeft jou vleugels.

26

Hüning Automatisering

Succes Marcel!!

26

Rob en Nanda

Super dat je dit gaat doen Marcel! Veel succes!!

50

Anonymous

56

Harald en Enny Bootsma

Heel veel succes Marcel 👍👍

10

Eric Roozendaal

heel veel succes Marcel met deze uitdaging!

66

Jacques

Een hele zware opgave, maar je gaat het halen ! Groet aan Anita !

26

Anonymous

15

Menno, Karla en Lieke Van diepen

Heel veel succes

50

Anonymous

Heel veel succes en sterkte Marcel. Super initiatief!

26

Jochem Krijnen

Marcel, heel veel succes met het bereiken van je doel. een duwtje in de rug kun je wel gebruiken. Beklim deze berg en ik zal aan je denken Gr Jochem

20

Ingeborg Ruitenbeek-Schipper

Zet hem op! X

26

Margriet Smeets

Zet m op Marcel. Voor alle vrouwen en gezinnen die hiermee te maken krijgen .. 🍀🙏 Margriet

50

Paul van Onselen

Ik wens jou heel veel sterkte en succes toe met het volbrengen van je missie.

26

Adeal Ghouri

26

Carlo van Venrooij

Dag Marcel, Een mooie missie. Sterkte gewenst voor je gezin en succes op die vermaledijde Alp!

56

Mark-Jan Wolfswinkel

50

Lex Koenis

26

Peter Mul

26

Jordan van Bruggen

26

Wil Mens

Marcel en Anita toppers Heel veel succes.

10

Ingrid Smit

Heel veel succes en vooral heel veel plezier!

106

Massagetherapie Wilko Jongman

Ik wens je veel sterkte en toch ook veel plezier en voldoening voor Anita en voor jezelf.

26

Ron Janbroers

26

Jan-Dirk Krispijn

Go for it Marcel!

206

Taams Makelaars & Taxateurs

Met jouw kracht, doorzettingsvermogen en Anita in je gedachten gaat deze uitdaging je zeker lukken. Heel veel succes!

15

Ingeborg Van Kampen

Beste Marcel, Succes met fietsen en 6x ga je redden!💪 Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Groetjes, Ingeborg

26

Linda de Bruin

Mooi Marcel, zet 'm op!

252

Aico van Aalderen

10

Anonymous

Heel veel sterkte Marcel, niet alleen bij de beklimmingen maar vooral thuis. Geniet van de mooie momenten die jullie nog hebben samen. Groet Hanco de Labije Telindus.

66

Suzanne Jakobs

Ik steun je graag om met je inzet deze afschuwelijke ziekte een halt toe te roepen. Succes!

26

John Hoogewerf

Zet hem op Marcel

26

Margriet Mooij-Loos

Veel succes!

100

Rob van Rinsum

Knap man. Heel veel succes.

26

Jessica

Heel veel succes en kracht gewenst!

26

Ilse van Kampen

Knap van je Marcel, heel veel succes!

15

Joost Wanders

10

Raymond de Vries

Heel veel succes en sterkte! Naast je jarenlange steun en zorg, kun je nu alles geven en knallen in dat moment, voor haar!

35

Peter Burger

Wat een goed initiatief van je Marcel. Vooor jullie lieve, positieve multi-talent Anita en tégen die rotziekte. Heel veel succes!

10

Vincent Koole

106

Jochem vz

Go Marcel! Afzien, genieten en herinneringen maken.

26

Remco Feenstra

Top Marcel. Na al een tocht van 4,5 jaar nu een keer een dag jezelf in je stuurlint vastbijten en met maar een doel bezig zijn. Laat je kuiten spreken en geniet van ieder moment! Veel sterkte en respect! Remco

106

Max van Oeijen

Hoi Marcel, het is een afschuwelijk verhaal en tegelijkertijd enorm mooi om te lezen hoeveel je van je vrouw houdt. Je inzet om deze ellendige ziekte een halt toe te roepen is een voorbeeld. Ik steun je dan ook van harte met mijn "two cents". Ik wens jou en je vrouw nog heel veel geluk en liefde toe! Groet, Max

25

Anonymous

HI Marcel, Top dat je het doet. Geniet ook van de weg er naar toe!! Dan komt het helemaal goed! Succes. mvg Brigitte Jacobs

12

Anonymous

10

Wil Van Kampen

Respect en wat ontzettend knap van je! Toi Toi Toi op de goede afloop!

26

Marcel Schipper

15

Willem Van der Gaauw

Veel sterkte voor jou en je familie Marcel! Zet m op daar!

Show more