Marcel Schipper

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

11079.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

1086

My Activity Tracking

16,694
kms

My target 17500kms

Alpe d'HuZes voor Anita

1 december 2019

Mijn lieve vrouw Anita kreeg in juni 2015 de diagnose borstkanker. Helaas was genezing voor Anita niet meer mogelijk. De kanker was al in gevorderd stadium van uitzaaiing. Op het moment dat ik dit schrijf is zij 4,5 jaar verder in haar behandeling. Ik kom ruimte tekort om te beschrijven hoeveel ik van Anita hou, de moeder van mijn kinderen. Anita's positieve levensopvatting, haar kracht en doorzettingsvermogen zijn voor mij een inspiratie. 

Ook heb ik de grootste bewondering voor artsen en verpleegkundigen in de oncologie. Zij die Anita en vele andere patiënten goede zorg verlenen. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik een eer wil bewijzen aan Anita en een bijdrage wil leveren aan kankeronderzoek. Ik geloof in een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Het lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat ik voor het maximale ga: zes keer de Alpe d'Huez beklimmen op de racefiets. Op de manier zoals ik dat van Anita heb geleerd; slim je energie managen, de pijn absorberen maar bovenal genieten van elk moment.

Steun je mij in deze missie?


Anita is overleden op 13 april 2020

 

 

 

 

My Updates

Nog 3 weken te gaan

Vandaag over precies 3 weken is het dan eindelijk zover.  De accommodatie ziet er prachtig uit (@Cisco, top!), vervoer is geregeld (maandag 31 mei koersen we richting de Franse Alpen) en de conditie is in orde. Nog een paar trainingen te gaan voor de puntjes op de i. Ik moet alleen nog een eten- en drinken plan maken voor de dag zelf. Want 7 uur op vermogen rijden gaat wat extra brandstof kosten. 

Alpe d’Huez, zie je op 2 juni! 

Reload

24 januari 2022

Na 2 jaar COVID afgelastingen moet het nu maar weer eens doorgaan. Heb de trainingen weer serieus opgepakt en zit op 7 uur per week. Met trainingsschema's van JOIN.cc. Hop hop hop gas er op, knallen  maar. Reload! 


Rust zacht lieverd, engel van ons

"It took a minute to like you
an hour to love you
but it will take a lifetime to forget you"

Anita Schipper-Postma * 20-08-1969 - 13-04-2020 +

Rust zacht Anita, mam, engel van ons 
Marcel, Sven en Raul
Alpe d’HuZes afgeblazen

25 maart 2020

Ik heb even gewacht met het posten van een nieuwe blog totdat er duidelijkheid kwam vanuit de organisatie. Gisteren was de kogel door de kerk. Niet geheel verrassend; a.g.v. de Coronacrisis is de Alpe d’HuZes afgeblazen en wordt de 15e editie verschoven naar 3 juni 2021.

Natuurlijk buitengewoon jammer. Niet in de eerste plaats omdat ik op schema lag met mijn voorbereidingen. Anita en ik hebben tussen 7 en 14 maart een vakantiegehouden in Spanje (Calpe, Costa Blanca) alwaar ik in 5 ritten 474 km heb getraind en 7.623 hoogtemeters heb gemaakt. Ik voel me top in orde en had zo graag willen doorpakken. Vergelijk het met een overactieve hond die in zijn mand moet blijven liggen. 

Veel belangrijker dan mijn vorm is de vorm van Anita. Het is maar zeer de vraag of zij in 2021 nog bij ons is. Haar laatste chemokuur was uitgewerkt en ze is sinds afgelopen vrijdag over op een nieuwe kuur. Fingers crossed dat ook deze kuur zijn werk doet.

Weer of geen weer

7 februari 2020

Ik ben niet zo van het binnen fietsen. Je ziet steeds vaker mensen in de wintermaanden actief op Zwift. Dan gaan ze voor het eerst in het voorjaar naar buiten en schrikken ze van de weerstand. Hoor je ze hijgen, stervend in je wiel. Ja joh, binnen heb je geen last van windkracht 5. Wel lekker warm, handdoekje voor het zweet. Nee, ik ga liever naar buiten als het even kan. 

Ik heb een redelijke januari maand achter de rug. In totaal 14 activiteiten en 678km; 4 keer intensief op de mountainbike, 5 duurtrainingen en 5 keer naar de sportschool. Gewicht verliezen lukt niet nog niet echt. Anita heeft als nieuwe hobby lekkere taarten bakken en ik kan daar slecht van af blijven. 

Het gaat redelijk met Anita. De behandeling slaat nog steeds aan. Wonderlijk dat ze ook deze zware chemo behandeling weer zo goed aankan. De meeste haken af na 12 kuren. Mevrouw heeft er 14 op zitten en nummer 15 en 16 staan gepland. Opgeven is geen optie! 

Ik kijk uit naar de week van 7-14 maart. Dan hebben we een weekje Costa Blanca (Spanje) gepland met zijn tweeen. Trainen maar vooral samen genieten van het leven. 

De kop is er af

2 januari 2020

De eerste maand van de voorbereiding zit er op, 640km in 14 activiteiten. 7 (intensieve prut-) ritjes op de mountainbike, 5 keer naar de sportschool en 2 duurritjes op de racefiets. 

Nadat ik La Marmotte had gereden half augustus 2019, heb ik wat gas teruggenomen. Einde jaar had ik nog wel een redelijke basis conditie maar was 4 kg aangekomen. Ik merk nu al dat de vorm groeiende is. Fietsen is eigenlijk een hele simpele sport: een kwestie van vaak op de fiets zitten. Gewicht verliezen in december is niet makkelijk dus ik ben al blij dat ik het stabiel heb weten te houden. Vanaf nu moet dat beter. 

Mijn plan voor de komende maanden is als volgt. In januari en februari duurritten in het weekend met een lage intensiteit en doordeweeks 1x naar de sportschool en 1x intensief - met lampjes in het donker - op de mountainbike. Vanaf maart naar april gaat de frequentie omhoog met intervalblokken in de trainingen. Ik wil kijken of ik ergens een weekje met Anita en de jongens naar Zuid-Europa kan uitwijken om klimwerk te combineren met quality-time. Hier en daar een toertochtje en ongetwijfeld wat zondagen naar Limburg. In de laatste week van mei zit supercompensatie in het programma: koolhydraten stapelen. Het voedingsprogramma ga ik niet wetenschappelijk benaderen. Vooral een kwestie van discipline. Kleine porties en gezond. Geen snaaierij in de avond en ook geen alchohol. In plaats daarvan een appel, een peer of een handje noten. 

Belangrijker dat dit alles: Anita. Het gaat momenteel goed met haar. Sinds half september volgt ze een (de zoveelste) chemokuur. Elke week aan het infuus, 2x en dan 2 weken rust. Het jaar 2020 wordt spannender dan ooit. De mogelijkheden aan nieuwe behandelingen zijn zeer beperkt en haar lijf wordt steeds zwakker. Als er niets meer aanslaat dan kan het opeens heel hard achteruit gaan. We maken er daarom alle dagen het beste van. 

Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Dit heeft ons zeer goed gedaan!

Met sportieve groet,
Marcel 

Thank you to my Sponsors

106

Leon koopman

Marcel, heel veel succes met je missie!

600

Pater Bloembollen BV

Marcel, heel veel succes met het 6x beklimmen van de alpe d'huez.

26

Rene Sesink

Mooie missie, voor een nog mooier doel. Succes Marcel!

15

Tan-A-kiam

1.000

Joris, Linda, Astrid, Paul, Bas en Mark-Jan

Beste Marcel, We willen je graag extra steunen in deze moeilijke tijden. Maak er in juni 2021 een mooie prestatie van!

66

Gerda Bootsma

Veel succes zet hem op.

50

Anonymous

Heel veel succes en sterkte Marcel. Super initiatief!

26

Adeal Ghouri

13

Rosa de Heus

Ik steun je graag bij deze zware reis... Gr Rosa

100

Rob van Rinsum

Knap man. Heel veel succes.

26

Anonymous

Succes Marcel👊

66

Bart Bruijnesteijn

Succes net jouw missie en vooral heel veel sterkte samen! Geniet van de momenten met elkaar.

20

Sachiko

Sterkte en succes Marcel!

20

Anonymous

Succes Marcel. We hopen dat het je lukt, zes keer de berg op.

10

Nienke Rusman

Heel veel succes en sterkte!

106

Max van Oeijen

Hoi Marcel, het is een afschuwelijk verhaal en tegelijkertijd enorm mooi om te lezen hoeveel je van je vrouw houdt. Je inzet om deze ellendige ziekte een halt toe te roepen is een voorbeeld. Ik steun je dan ook van harte met mijn "two cents". Ik wens jou en je vrouw nog heel veel geluk en liefde toe! Groet, Max

20

Marielle Hoogland

Heel veel succes! Ik draag graag een steentje bij! Groetjes, Marielle

26

Mary-Ann van Oort

Anita, een prachtige mooie maar bovenal positieve vrouw! Tijdens de schoolperiode van onze kinderen heb ik haar leren kennen en daarmee Marcel ook. Respect en bewondering altijd gehad voor deze lieve familie! Super trots op allen. Wat hoop ik dat deze keer de tocht wel doorgaat! Zet hem op! Diepe buiging en natuurlijk een financieel steuntje in de rug!

26

Tino van Beurden

252

Aico van Aalderen

26

Boyd de Ruiter

Veel kracht en sterkte, Marcel!

10

Jeroen

12

Anonymous

50

Anita Schipper

Lieve Mars, Super trots op jou! Ik ben overweldigd door de vele reacties, steunbetuigingen en donaties. Dankjewel aan iedereen ❤️

10

Patrick van Dongen

Heel veel succes Marcel!

26

Hannes van Grinsven

Veel sterkte en met die 6 keer komt het ongetwijfeld goed!

20

Herberg Spanbroek

Spontane donatie tijdens wieleravondje in Kerkhuys Spanbroek.

26

Remco Feenstra

Top Marcel. Na al een tocht van 4,5 jaar nu een keer een dag jezelf in je stuurlint vastbijten en met maar een doel bezig zijn. Laat je kuiten spreken en geniet van ieder moment! Veel sterkte en respect! Remco

26

Marcel Kuiper

Heel veel succes!

20

Eric Mooij

10

Wim Merlijn

Succes kerel

50

Rene van Roon

Heel veel succes!

15

Menno, Karla en Lieke Van diepen

Heel veel succes

10

Ingrid Smit

Heel veel succes en vooral heel veel plezier!

10

Bastiaan van Baren

Heel veel succes!

56

Elske en Jacco

Prachtige woorden! Mooie uitdaging. Ga ervoor, Marcel en Anita. Dikke kus

26

Patricia Van der Weele

50

Marion Stoop

Supertrots op jou lieverd! Anita zal ook trots op jou en de jongens zijn. Blij met jou in mijn leven. Hou van je❤😘

50

Rens Grim

Hi Marcel, Sukses dit jaar aan Alpe d'HuZes . Pracht initiatief, hoop je snel weer een keer te zien.Groeten,Rens

26

Geert Jan Slot

Mooie berg en mooi doel, succes!

25

Anonymous

Heel veel succes met de voorbereidingen, Marcel. En ik wens je nog hele mooie momenten met Anita en de kinderen....

106

Fred's Meubel Flooring

Beste Marcel jij gaat die 6 keer zeker volbrengen voor je sterke vrouw. SUCCES

26

Mark Rekveld

10

Anonymous

66

Suzanne Jakobs

Ik steun je graag om met je inzet deze afschuwelijke ziekte een halt toe te roepen. Succes!

12

Jasper Verweij

26

Anonymous

Beste Marcel en Anita, Veel sterkte en kracht samen! Gr Bart

10

Raymond de Vries

Heel veel succes en sterkte! Naast je jarenlange steun en zorg, kun je nu alles geven en knallen in dat moment, voor haar!

35

Peter Burger

Wat een goed initiatief van je Marcel. Vooor jullie lieve, positieve multi-talent Anita en tégen die rotziekte. Heel veel succes!

66

Jacques

Een hele zware opgave, maar je gaat het halen ! Groet aan Anita !

106

R. Steur

Zet 'm op kerel, je redt het!

26

Demas Jaring

Zet hem op Marcel!

26

Anonymous

Gecondoleerd. Er is een mooie zuster van de Grael heengegaan.

50

Rob Himmelreich

Veel succes, Marcel. Jullie verhaal heeft me geraakt.

26

Patrick Kleisen

Of je nu 5x of 6x gaat klimmen, voor mij ben je al een held! Succes!!

25

Astrid en Aad

Onze manier om jullie te steunen.

26

Ralf Duis

Succes Marcel!!

26

Karien Klein-Stam

Succes!!

150

Chef Azul BV

Heel veel succes Marcel💪💪💪

50

Anonymous

26

Jochem Krijnen

Marcel, heel veel succes met het bereiken van je doel. een duwtje in de rug kun je wel gebruiken. Beklim deze berg en ik zal aan je denken Gr Jochem

26

Martin Embregts

50

Remko Kleij

Heel veel succes man!

20

Rene Groen

Beste Marcel, heel veel succes met fietsen en heel veel sterkte

15

Saskia Leijten

Uiteraard geef ik je mijn steun topper!! Sterkte!

50

Piet en Lida Stoop

Veel succes Marcel! We zijn trots op je! Groetjes Piet en Lida

10

Anonymous

Heel veel succes! Wat een mooi liefdevol stel zijn jullie! Groet, Diane

26

Jeroen Boon

Mooi actie Marcel zet hem op...

50

Paul Debeij

Ha Marcel, tuurlijk draag ik graag mijn steentje bij. Houd je taai en mazzel, Paul

26

Niek Reuvekamp

15

Natasja Klein

Marcel, heel veel sterkte voor jou en Anita! 6x die Alp op gaat jou zeker lukken!

26

Aafke Schipper

Ik ben ontroerd door je mooie initiatief en mooie woorden. Zet hem op!

10

Marije Hekman

Zet hem op Marcel, veel succes gewenst!

26

Jose Neefjes

Succes! Al ga je maar 1x de berg op, je bent sowieso al een topper dat je dit gaat doen!

25

Anonymous

HI Marcel, Top dat je het doet. Geniet ook van de weg er naar toe!! Dan komt het helemaal goed! Succes. mvg Brigitte Jacobs

56

Mark-Jan Wolfswinkel

10

Mary-Ann van Oort

Topper ben je!!! Wat een “mooi” gebaar. Heel veel succes met de voorbereiding en straX knallen💪 En Anita, die kan alleen maar trots zijn op haar kanjer!!!

50

Paul Mooij

you can do this Marcel!

26

Ralph Viergever

Succes! En alle kracht toegewenst. Tip, pak de buitenbochten 😜

15

Pierre Steenman

Succes met je sponsor tocht.

26

Rutger en Erica Derksen

Heel veel succes met de heroïsche fietstocht! Maak er een gedenkwaardige koninginnerit van.

26

Richard Frank

56

Secure Dynamic IT Diensten

Marcel, Mooie missie, mooi doelstelling voor een nog mooier doel. Succes! Groeten, Marvin

106

linda

Lieve marcel, Heel veel sterkte, zowel op de berg als daarbuiten. Het gaat je lukken!

15

Jan Jacobs

Hi Marcel, ik steun je van harte in je plan om een bijdrage te leveren aan kankeronderzoek. En uiteraard ook de persoonlijke motivatie om deze uitdaging aan te gaan.

66

Tim Bakker

56

Bart Visser

Anita en Marcel, sterkte in de strijd en bij het beklimmen van de Alp.

50

Kitty de Koning

Mooi Marcel hoe je je kracht haalt uit de positieve instelling van je vrouw. Dit gaat je lukken! Veel sterkte voor Anita, jou en jullie gezin.

56

Rene

Succes topper!

26

Anja Schipper

O quanto eu admiro vocês ...

26

Yvonne en Jack

Marcel, Wat een mooi en goed eerbetoon aan Anita. Wat goed dat je dit doet. Een Suc6wens is zeer toepasselijk in dit verband :-)

26

Aletta Girardi

600

Anonymous

Hallo Marcel, Volste vertrouwen dat die hobbel zes keer ga nemen. Hobbels nemen hebben we in het verleden wel vaker gedaan!! Succes, Ton.

26

Hüning Automatisering

Succes Marcel!!

106

GeertJan Slot

Hopelijk gaat komend jaar wel door.

10

Yvette Hoefnagel

Veel sterkte Marcel. Mijn moeder heeft het ook, dus ik doneer ook een beetje voor haar en leef tegelijkertijd met jou mee!

56

Ton Baeten

Beste Marcel, Wat verdrietig Marcel. Wat een verschrikkelijke ziekte die zomaar bruut in jullie leven komt en alles overhoop haalt. Prachtig en ontroerend verwoord door je en geweldig dat je zo'n bijdrage gaat leveren. Heel veel sterkte voor Anita, je kinderen en voor jou. En natuurlijk heel veel succes én plezier bij Alpe d'HuZes. Groeten, Ton

26

Marcel Luijk

Veel succes met deze sportieve uitdaging voor een fantastisch doel!

5

conny kocks

Heel veel succes 🍀

56

Linda van Rijn

Heel veel succes!!

26

Ilse van Kampen

Knap van je Marcel, heel veel succes!

15

Anonymous

Marcel, Heel veel succes met trainen en ik hoop van harte dat het dit jaar doorgaat.

50

Ruud & Karen

Marcel, hierbij een steuntje in de rug. Zet 'm op kerel!

26

Manon Krijger

Wat een mooie actie Marcel! Ik lever graag een kleine bijdrage aan jullie grote strijd.

106

Massagetherapie Wilko Jongman

Ik wens je veel sterkte en toch ook veel plezier en voldoening voor Anita en voor jezelf.

20

Ton de Haan

Succes Marcel, maar vooral sterkte samen!

56

Theo Vervloed

15

Joost Wanders

5

Julia van Leijen

Voor je lieve vrouw, waar je zoveel mooie verhalen over verteld. Ik ven trots op je Bonus vader Marcel!!❤️

10

Wil Van Kampen

Respect en wat ontzettend knap van je! Toi Toi Toi op de goede afloop!

26

Eric Begeer

Marcel en Anita, veel sterkte in deze zware tijd voor jullie, je kinderen en andere geliefden om je heen. Succes met deze uitdaging! Eric

56

Marcel Pater

Een echte bikkel fietst hem zoveel als mogelijk....en sluit af met een keer lopend :) Heel veel succes Mars, je bent/jullie zijn een topper/-s Groeten, Marcel

10

Sven en Raul Schipper

Zet hem op pa , wij zijn trots op je!

26

Mirjana Pieters

Diep respect voor jullie beide❤❤

50

Kammie en Jo

Klasse Marcel ! Succes !

66

Aico Van Aalderen

Succes Marcel!

26

Margriet Schipper

Zet em op voor je lieve vrouw

15

Ruby Fles

66

Anonymous

Bij een mooie avond met de zusters hoorde ik dat je gaat fietsen. Deze bijdrage van ons is een blijk van steun aan jou en Anita en natuurlijk aan het doel waar je voor fietst. Zet m op Marcel!

20

Ingeborg Ruitenbeek-Schipper

Zet hem op! X

26

Linda de Bruin

Mooi Marcel, zet 'm op!

56

Bart Veldhuis

Succes! Een doel wat mij als ex-patiënt nauw aan het hart ligt!

26

Ruud Oude Maatman

Een kleine steun in deze zware tijden, zet hem op beiden!

206

Piet Van Vugt

Marcel, veel succes met je missie , veel sterkte !

26

Jessica

Heel veel succes en kracht gewenst!

106

Competence Society

Ik weet nog goed toen ik het hoorde van je vrouw. Fijn om te horen dat jullie nu alweer 4,5 jaar verder zijn. En natuurlijk steun ik jou hierbij. Het ga jullie goed!

5

Marcel Du Crocq

26

Eric Otten

Go for the max, Marcel. Wens je alle benodigde kracht toe.

26

Rob en Nanda

Super dat je dit gaat doen Marcel! Veel succes!!

106

Jochem vz

Go Marcel! Afzien, genieten en herinneringen maken.

56

Sander Revers

Sterkte en succes, ik heb het voor mijn moeder gedaan 3x en dat is heel mooi en emotioneel om te doen.

10

Vincent Koole

50

Marcel Schipper

We missen je

26

Bas Bruinsma

Heel veel Succes met jouw 6 keer omhoog

66

Jaap en Riet Postma

20

Rieneke

Heel veel succes Marcel, je kunt het! En sterkte samen met Anita en de kinderen!

56

Joris

Stoer van je Marcel! Veel suc6

10

Rebecca Cirkel

Zet 'm op! Heel veel succes.

1.840

Rijwielbroederschap Hoogwoud

Fantastische opbrengt van loterij en veiling tijdens het winterevent van Rijwielbroederschap Hoogwoud. Dank aan alle sponsoren, zesdaagse koppel Slippens en Stam en donateurs!

20

Cor en Erika Groenland

Marcel, wat een mooi streven 6x die berg op voor het goede doel. Zelf zijn wij ook 2x daar geweest, wat een beleving. Het wordt afzien, genieten, verbazen, lachen en huilen, maar bovenal een ervaring om nooit meer te vergeten. Succes!!👍👍

26

Ron Hehemann

Natuurlijk steun ik je in jouw manier om eer te bewijzen aan Anita

50

Hans van Kampen

Veel succes!

26

Judith van der Boor

Heel veel succes!!!

60

Henko Kors

Een kleine bijdrage bij een groots gebaar en geweldige missie. Succes, geniet en sterkte

26

Godfried De Vries

Zet ‘m op!!!

15

Willem Van der Gaauw

Veel sterkte voor jou en je familie Marcel! Zet m op daar!

20

Jeroen Hentschke

50

Gerjo & Linda

Hey Mars, Heel veel succes met dit prachtige initiatief! Liefs van ons..

10

Pascal Van den Berg

10

Eric Roozendaal

heel veel succes Marcel met deze uitdaging!

30

Remko Meure

Succes Marcel!!!!!

20

Anonymous

Mooi dat jij je hier voor inzet en vol voor gaat. Daar draag ik heel graag een steentje aan bij. Zet hem op!

10

Bart Steenman

Marcel onwijs veel succes! Het gaat je lukken!

22

Kitty de Koning

De laatste Euro’s om je streefbedrag te halen schenk ik graag. Zet ‘m op met de rit der ritten Marcel. Wat mooi dat je nu eindelijk kunt gaan!

100

CLIQ makelaars

Marcel, wij wensen jou heel veel sterkte en kracht tijdens deze uitdaging. Volgens mij is het zwaar, emotioneel en overweldigend tegelijk. We zijn trots op je! Probeer ook te genieten tijdens deze zware maar prachtige uitdaging.

10

Johan Parlevliet

10

Esther Kok

Wat een kanjers zijn jullie beiden. Zet hem op, Marcel.

50

Dick en José Wenker

Wat fantastisch dat je deze prestatie gaat leveren voor Anita en KWF onderzoek, succes!!

10

Charlotte Molenaar

Je vrouw is mega trots op jou, heel veel succes volgend jaar juni !!

50

Lex Koenis

56

Clemens en Brenda Ulrich

Dag Marcel, Heel graag willen we jou ondersteunen met je deelname aan Alpe d'HuZes. We spreken elkaar niet veel meer de laatste jaren, maar weet dat we aan jullie denken en met jullie meeleven. Marcel, ontzettend veel succes op de Alpe, die zes keer omhoog gaat je zeker lukken!

10

Jaron Hoftiezer

5

Scott Borst

Heel mooi doel Marcel. Ik ga een keer mee!

50

Broeder Rudolfus en Zuster Catharina

Hey Marcel, mooie boodschap en heel veel succes!

100

Anonymous

Veel succes Marcel en teamgenoten! Mooi doel en mooi eerbetoon! Groet, Sonja en Michel

26

Peter Burger

Top dat je je hier wederom voor inzet, voor Anita en voor iedereen waarvan we houden. Je voelt je als naaste(n) soms zó machteloos. Dan is dit een fantastische manier om te ondersteunen! Zet 'm op!!

15

Ingeborg Van Kampen

Beste Marcel, Succes met fietsen en 6x ga je redden!💪 Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Groetjes, Ingeborg

10

Ronald

Held! Suc6 man en maak er wat moois van!

26

Marcel Schipper

56

Gerard Ursem

Succes Marcel. Anita geeft jou vleugels.

26

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel sterkte Marcel, niet alleen bij de beklimmingen maar vooral thuis. Geniet van de mooie momenten die jullie nog hebben samen. Groet Hanco de Labije Telindus.

26

Jordan van Bruggen

26

Rick Wijgergans

Hey Marcel, Super veel succes gewenst, you can do it! Manon en Rick

26

Angela Kreike

You can do it!!

26

Peter Mul

26

Peter Jonk

Marcel, top dag je deze uitdaging weer aan gaat voor het goede doel. Alvast veel succes.

106

Jac Mol Project Realisatie

Hoi Marcel, prachtig doel en wat een uitdaging. Veel succes met de voorbereiding/ training. En als het zover is, ga van elke beklimming en afdaling genieten. Gr Marijke en Jac

26

Margriet Smeets

Zet m op Marcel. Voor alle vrouwen en gezinnen die hiermee te maken krijgen .. 🍀🙏 Margriet

26

Wouter Raaphorst

Go, Marcel, Go!

10

Elise van Leijen

30

Rob en Marjon

Marcel, een mooie en goede actie. Uiteraard doen wij mee om te helpen je streefbedrag te halen. Wij blijven het knap vinden hoe jullie met deze nare ziekte omgaan. Succes met deze sportieve uitdaging.

26

Leonie

Na La Motte wordt dit natuurlijk appeltje eitje voor je! Echt een heel mooi doel waar je je voor inzet en zeker omdat het voor jou ook zo persoonlijk is. Als je straks de klim loopt te vervloeken of wanneer het zuur in je benen zit, weet jij in ieder geval heel goed voor wie je het doet. Ik heb heel veel respect voor je dat je dit gaat doen. Succes!

26

Stef Van Diepen

Succes. Hopelijk gaat het dit jaar door!

26

Harry Veerman

26

Robert Feenstra

Heel veel succes marcel

26

Margriet Mooij-Loos

Veel succes!

10

Anonymous

206

Taams Makelaars & Taxateurs

Met jouw kracht, doorzettingsvermogen en Anita in je gedachten gaat deze uitdaging je zeker lukken. Heel veel succes!

50

Tom Engels

26

Jack & Ellen

Jij kan dit!!

20

Martin Schagen

Marcel en Anita wij wensen jullie allebei succes.

15

Anonymous

26

Eric Mooij

Heel veel succes Marcel! Ik zie je wel weer op de fiets!

15

Rob en Cindy

Lieve Marcel en Anita, Wij steunen jullie graag. Marcel succes met de beklimming! Lieve groet Rob en Cindy

26

Tim De Haan

Go for it brother

10

Tom Vrugt

Heel veel sterkte!

26

Jan en Miranda Wagemaker

Heel veel succes. Sterkte voor jou vrouw.

26

Stefan Munter

20

Paul en Adriënne

Heel veel succes topper! Go for it!

15

Hugo Gootjes

Succes! Even een paar keer die berg op knallen...

56

Harald en Enny Bootsma

Heel veel succes Marcel 👍👍

10

Jan Schellekens

Veel succes

26

John Hoogewerf

Zet hem op Marcel

26

Bas ter Heurne

Marcel, ik wens je heel veel kracht toe met deze uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat je dit gaat lukken. Ik geloof helemaal met je mee dat ons streven een wereld moet zijn waarin je mensen kunt genezen van kanker. Wees ontzettend trots op je sterke vrouw Anita. Jullie zullen elkaar heel veel kracht geven.

10

Harry Veerman

25

Yvonne

Marcel, Heel veel succes XXX Yvon

26

Carlo van Venrooij

Dag Marcel, Een mooie missie. Sterkte gewenst voor je gezin en succes op die vermaledijde Alp!

50

Paul van Onselen

Ik wens jou heel veel sterkte en succes toe met het volbrengen van je missie.

26

Mariska Bankras

Ik wens je veel succes!

66

Gerard Schipper

Anita en Marcel. Een kleine bijdrage voor een groot initiatief. We zijn trots. Floraci en Gerard

26

Jan-Dirk Krispijn

Go for it Marcel!

20

Carlijn Eikenaar

Hi Marcel, Wat een prachtig bericht over jouw missie maar vooral de liefde voor je vrouw die er vanaf spat. Mooi om te lezen. Hierbij een kleine bijdrage. Good luck met de voorbereidingen!! Liefs, Carlijn

20

Stefan Munter

50

Fred van den Heuvel

Hi Marcel, Heel veel succes met deze mooie missie! Dit is slechts een klein gebaar, maar ik hoop dat het helpt in het bereiken van een hoger doel! Fred

26

Monika Baron-Sinnema

Zet m op topper.

66

Bjorn OK

Beste Marcel, Hoop dat het je goed gaat en wat een geweldig mooi doel en zo ontzettend belangrijk! Dat kunnen veel mensen helaas beamen! We hebben in onze "zakelijke periode" even over Anita gehad en zie nu via LinkedIn jouw bericht dat ze inmiddels is overleden. Mooi dat je haar op deze manier ook in herinnering houdt en daardoor ook weer erg dichtbij is. Ga je goed! Bjorn

56

M.D. van der Roest

Super mooi initiatief, heel veel succes!

66

T. van Ravestein

Hey Marcel, hierbij onze bijdrage voor dit goede doel! Zet hem op tijdens deze uitdaging maar met jou/jullie instelling ga je ook hier een succes van maken! Good-luck!

26

Wil Mens

Marcel en Anita toppers Heel veel succes.

26

Ron Janbroers

26

Natascha De Vries-van Roon

Doe je goed, nu al! X

66

GeertJan Slot

Fijne Jaarwisseling.

Show more