Marc Smulders

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

14 november 2014 hoorden we dat mijn partner Geneviève galwegkanker had. Dankzij de kennis en kunde van haar geweldige artsen in het Amsterdamse VUmc en zeker ook door haar doorzettingsvermogen en levenskracht is Geneviève er nog steeds. Ik heb de laatste jaren dan ook van heel dichtbij ervaren hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft Geneviève extra levenstijd gekregen. Helaas is dat niet het geval voor onze vriendin Ellen die onlangs is overleden aan de gevolgen van borstkanker en ook niet voor zoveel andere vrienden.

Omdat te vaak mensen op een veel te jonge leeftijd worden getroffen door kanker is preventie en behandeling van kanker van héél groot belang. Hiervoor is geld nodig en niet zo’n beetje. Met dit geld kan soms het verschil gemaakt worden tussen leven en dood of kan de impact van kanker op het leven worden verzacht en draaglijk worden gemaakt.

Daarom gaan we met ons hele gezin, het gezin van Ellen en Arnold en heel veel familie en vrienden in het BIG Challengeteam Ellen onze Topper meedoen aan Alpe d’HuZes. Geneviève gaat  met onze zoon Jaap op 4 juni de Alpe bedwingen; de een wandelend, de ander fietsend en rennend. Die dag zijn onze dochter Eva en ik vrijwilliger. Natuurlijk gaan we ook Jaap, Geneviève en alle andere leden van ons team Ellen onze Topper aanmoedigen.  

Eva en ik gaan een dag eerder de berg op met als voornemen zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen. Helpen jullie ons mee? Elke euro telt! Doneren kan via de button op deze pagina. Ik ben jullie dankbaar voor al jullie donaties.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

50

Arnold Reichert

Steuntje in de rug. Blij dat je mee gaat doen 👌

10

Rian Smulders

Wat n prachtig team vormen jullie , heel veel succes!!🤗💪

206

Wencop Hoveniers

Heel veel succes met de voorbereiding. Hulde!

66

Ronald en Marion van der Laan

Ook jij heel veel succes. Het wordt druk op de berg!

100

Bert en Godelieve

Top Marc. Fijn dat we dit samen gaan doen! X

10

Lia Spijkers

Zet ‘m op Marc en Eva👍🍀

Show more