Marije van Ettekoven

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Afgelopen jaar was ik voor het eerst mee als "echte" motard. Wat heb ik veel gezien; mooie momenten, verdrietige momenten, ontzettend veel emoties, mega prestaties van de fietsers en fantastische inzet van de vele vrijwilligers en voor mij in het bijzonder de grote groep motards. 

Dat brengt me bij mijn broer, hij vindt het niet zo leuk om in de schijnwerpers te staan, maar toch ga ik weer vertellen hoe trots ik op hem ben. 2 keer de strijd aangegaan met een nare vorm van Lymfeklier kanker en 2 keer ben ik bang geweest om hem kwijt te raken. 

Inmiddels gaat hij voor de 13e keer als motard mee en ben ik zo vreselijk dankbaar dat ik dit weer met hem mee mag maken. 

Dat is toch waar het om gaat? Iedereen is al een dierbare verloren of gaat er eentje verliezen aan die k*tkanker. Met die angst hebben we allemaal één of meerdere keren te maken in ons leven en hoe mooi zou het zijn als we met zijn allen een steentje bij kunnen dragen aan de financiering van onderzoeken die wellicht in de toekomst een beetje angst en verdriet kunnen verminderen.


Thank you to my Sponsors

56

Marieke Neefs

Lieve marije, Super dat je weer mee doet! Ik kijk nu al uit naar een super week met heel veel bijzondere momenten 😘

26

Rutger Berendsen

26

Jori van Echteld

Mooi dat je dit weer doet. Succes en sterkte samen met vriend,broer en je pa

56

Janine Goss

Heel veel succes!!!

50

Daniëlle van Middelkoop

Trots op jullie 3, jullie doen het toch maar weer met elkaar en maken er een succes van.

26

Laurens

Show more