Marinus Doderer

Alpe d'HuZus 2020

Alpe de HuZes deel van ons leven

9 jaar geleden is mij gevraagd of ik interesse had om mee te doen aan Alpe d'HuZes 2011. Met een groep vrienden ons inzetten om geld bij elkaar te brengen voor verdere ontwikkeling van medicijnen en therapieën tegen kanker.

Wij hebben nooit kunnen vermoeden dat het niet bij deze ene keer zou blijven, maar dat we op 4 juni 2020 voor het 9e jaar op de alp aanwezig zullen zijn om ons opnieuw in te zetten voor dit goede doel.

In de afgelopen jaren hebben wij net als veel anderen helaas afscheid moeten nemen van verschillende mensen die aan de ziekte KANKER zijn overleden. Ook de afgelopen periode is dit weer het geval geweest. En daar waar ik dan aangekondigd had dat 2019 het laatste jaar van deelname zou zijn ben ik op dit besluit teruggekomen. Wij zijn nog niet klaar met de strijd tegen kanker.

Verandering in de deelname is dat ik niet heb ingeschreven voor de Alpe d'HuZes, maar voor de zussen klim op woensdag 3 juni. Dit is voor mij een andere manier van beleven maar zal er niet minder intens om zijn. 

Mariëtte en ik hebben er ontzettend veel zin in om  weer aan de slag te gaan voor dit goede doel als vaste vrijwilliger binnen team Merchandising en het de deelnemers zo veel mogelijk naar de zin te maken.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

My Updates

2019-11-06 Ochtendje behangen levert eerste donatie op.

De kop is er vanaf, de eerste donaties aan onze actie zijn een feit.

Eerste donatie voor de AD-Zus editie 2020 is verdient door een ochtendje te behangen bij buren van ons. Daar waar het bedoeld was als vriendendienst kreeg ik spontaan een mooi bedrag voor op de actiepagina. Dat is super gaaf om zo de eerste stap op de inzamelings weg te zetten voor dit jaar.

Een tweede sponsorbedrag komt op naam van één van mijn vaste shirtsponsoren de firma PMT heeft gemeend om ondanks dat ik hun logo niet op mijn shirt kan zetten toch een bijdrage te storten en wat voor één. Blij verrast met hun gulle gift voor het goede doel Zo gaat het nu al weer de goede kant op en begint de actie echt weer te lopen.

Volgend weekend 17 november is de eerste deelnemersdag, die zoals ik gelezen heb helemaal vol zit met enthousiaste deelnemers. Daar zullen Mariëtte en ik als vaste vrijwilligers van team Merchandising ook aanwezig zijn om de deelnemers en familie en supporters de mogelijkheid te geven alvast in de sfeer van Alpe d'huZes te komen. En natuurlijk ook weer leuke en nuttige dingen te kopen voor het mooie doel wat ons samenbrengt.

Op naar een mooi tijd in de richting van 4 juni 2020.

Thank you to my Sponsors

400

PMT

100

Hettich Benelux

Hettich Benelux wenst je succes met de Alpe d'HuZus

266

Poly Temp Scientific B.V.

30

Collega's IZ LUMC

Succes bij deze mooie aktie.

106

Herman Heijkoop

Suczes

50

Mariëtte Kerkvliet e/v Doderer

Heel veel succes ook dit jaar weer.

50

Marinus Doderer

Veel succes Ab en Corrie

10

Sandra Immers

Wij wensen jullie allemaal weer heel veel succes !! Groet Jos & Sandra

Show more