Mark van der Drift

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

264.00

Raised from 1st October 2020

264.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Het leven is breekbaarder dan we veelal denken. 1 op de 3 mensen krijgt in zijn leven te maken met kanker. Dat is het moment dat je opeens gaat beseffen dat vanzelfsprekendheid en gezondheid niet zomaar samen gaan. 

Wij willen als bedrijf een statement maken in de strijd tegen kanker. Dagelijks zien we binnen ons bedrijf, bij onze eigen medewerkers en om ons heen bij onze klanten en bij onze partners situaties waar gezondheid en het zorgen voor geliefden en naasten hoofdzaak in het bestaan zijn geworden. Wij geloven dat door onderzoek en inspanning we kunnen werken aan een wereld waar niemand meer doodgaat aan kanker. Dat gaat niet vanzelf. Daar is heel veel geld en doorzettingsvermogen voor nodig.  

Als logistiek bedrijf leveren we een bijdrage aan de logistieke inspanning voor Alpe d'HuZes door een trailer, trekker en chauffeur voor 2 weken ter beschikking te stellen. Ook doen we mee met een fietsteam dat zoveel mogelijk keer de berg gaat opfietsen om geld voor KWF binnen te halen.  

Wil jij ons steunen?

We zijn dankbaar met alle prive donaties, alle beetjes helpen! Ook hebben we ruimte voor bedrijven die hun logo op onze trailer en/of teamshirt willen zetten. Met de trailer gaan we ruim een jaar door heel Nederland rijden.

Voor meer informatie; mark.vanderdrift@cornelissen.nl

Dank voor alle steun!

#teamcornelissen #opgevenisgeenoptie #alpeduzes

Thank you to my Sponsors

10

Alexander Berendsen

Zet op Mark. Succces 💪💪

20

Jeroen en Lobke Bernaards

Hoi Mark, Heel veel succes met deze mooie uitdaging. Echt mooi! We gaan #teamcornelissen uiteraard volgen via de app. Echt mooi! 👍👍💪💪👍👍

106

Van Dijk Corporate Wear BV ( wilfred van Dijk)

Hoi Mark heel veel succes

26

Rene Magilsen

Succes Mark

66

Janny Stijn en Gitte Schoormans

Super!!!😘

26

Frank Straub

Beste Mark , heel veel succes met de voorbereiding en ik ga er vanuit dat 2 keer omhoog toch zeker moet lukken . Succes

10

Leo van Kats

Suc6 Mark✨💪👍

Show more

Select a Christmas decoration