Marloes Heijdra

Alpe d'HuZes 2021 Vrijwilliger

Raised until 1st October 2020

150.00

Raised from 1st October 2020

150.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes als vrijwilliger omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Dit gaat het tweede jaar worden dat ik mee ga naar de Alpe d'HuZes. Het is zo'n onwijs mooie ervaring. Je hoort veel persoonlijke verhalen en steunt elkaar hierbij. Het is erg mooi om met zo veel mensen een gezamenlijk doel te hebben; er voor zorgen dat niemand meer dood gaat aan kanker. Donderdag, de echte dag van de Alpe d'HuZes, is het meest bijzonder. De hele week heb je als vrijwilliger meegeholpen met het opbouwen van het evenement, eten serveren, kaarsen verkopen, geld inzamelen, de medische dienst en nog veel meer en dan donderdag is eindelijk de dag! Duizenden mensen fietsen die berg op en dan gaan wij heel hard aanmoedigen, eten en drinken uitdelen en eventueel een duwtje in de rug geven. En natuurlijk als mensen even stoppen, naar elkaar luisteren en verhalen delen. Met zo weinig geef je zo veel. Aan het eind van de dag wordt dan de opbrengst bekend gemaakt en dat is echt een geweldig moment. Het is een zware en emotionele week, maar het is het zo waard! 

Dit jaar loop ik stage op de afdeling oncologie, hier heb ik al veel heftige dingen gezien die niemand eigenlijk zou moeten meemaken. Ik geloof echt dat met meer onderzoek alle kankers moeten kunnen genezen, wil jij mij hierbij helpen?

Liefs Marloes

Thank you to my Sponsors

50

Joop en Caroline Heijdra

Heel succes Marloes!

10

Anonymous

Goed bezig, Marloes! Heel veel succes 🍀

7

Hanneke

Succes meissie!!

26

Anja De Kloe

Zo trots!!!

26

Marloes

Goed bezig koppie ♥️

5

Anonymous

26

Diny Troeyen

Lieve Marloes Ik vind je een KANJER! Dikke knuffel diny 🤗 Diny #GLOBALHUGGINGCOMMUNITY

Show more

Select a Christmas decoration