Martin Bel

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Na eerder in 2015 en 2016 te hebben deelgenomen vond ik deze 15e editie weer een goede gelegenheid om mij voor dit goede doel in te zetten.
Gelukkig dachten mijn fietsvrienden uit ons team Triple er ook zo over en hebben wij ons als Team Triple ingeschreven.
Inmiddels waren onze partners ook enthousiast geraakt en gaan zij onder de naam Team Tippel, lopend de Alpe d'Huez bedwingen.

In de afgelopen jaren heb ik familie en vrienden aan deze vreselijke ziekte verloren maar gelukkig ook succesverhalen meegemaakt.
Zo is mijn vader dankzij brachytherapie van Prostaatkanker genezen en heeft een vriendin borstkanker overwonnen.

Helaas heb ik dit jaar in mijn zakelijke omgeving iemand aan deze sluipmoordenaar verloren. Kort nadat wij een klus samen hadden afgerond en er ogenschijnlijk niets aan de hand was, had hij de diagnose gehad en drie weken later was hij overleden.

Dit was voor mij toen al de trigger om in 2020 aan de 15e edite van Alpe d'HuZes mee te doen.

Doel van mijn deelname is om mij persoonlijk en met ons team, zo hard mogelijk in te zetten om zoveel mogelijk donaties voor het KWF binnen te halen.

Die berg opfietsen lukt mij inmiddels wel, daarom staat mijn persoonlijke doel op 4 beklimmingen. Maar die beklimmingen zijn niet het doel, slechts een middel om het geld "naar boven te fietsen".

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij of ons team steunen?

Namens het KWF en iedereen voor wie wij gaan fietsen, bij voorbaat dank!