Martin Berns

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Elf jaar geleden werd ik voor het eerst van zeer nabij geconfronteerd met de ziekte kanker. Kort na elkaar overleden mijn moeder en vader aan deze ziekte. Inmiddels heb ik afscheid moeten nemen van vele anderen die mij dierbaar zijn.

Iedereen kent wel iemand binnen familie-, vrienden-, kennissenkring, die vecht of is overleden aan kanker.

Mijn naam is Martin Berns, 44 jaar, vader van Maurice, Femke en Elise en getrouwd met Jessica. Samen met mijn gezin wil ik proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. We moeten net zolang doorgaan totdat er niemand meer dood hoeft te gaan aan deze verschrikkelijke ziekte. Opgeven is geen optie!

 

In 2016 heb ik op de sterfdag van mijn moeder heb ik gezegd “No more excuses, er is altijd een reden te verzinnen om het niet te doen” en heb mij ingeschreven.

In 2017 ben ik voor het eerst de uitdaging aan gegaan om de alp (meer dan eens) te beklimmen. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn gezonde lichaam kan en mag inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker! Na vijf en een halve beklimming hebben we de strijd moeten staken door de weersomstandigheden.

Afgelopen jaar heb ik de zes beklimmingen wel vol kunnen maken en kunnen finishen bij hen die mij dierbaar zijn.

 

Komend jaar ga ik voor de derde keer deelnemen aan Alpe d’Huzes.

Gedrevenheid, sportiviteit , vriendschap, doorzettingsvermogen en saamhorigheid, zijn voor mij een inspiratiebron.

Mijn teamleden heb ik tijdens de voorbereiding op en tijdens de alp d’Huzes leren kennen, allen geweldige mensen die zich met hun hele ziel en zaligheid in zetten voor het goede doel. Dit jaar hoop ik één klim met mijn hele team te kunnen maken.

 

Alpe d’huzes is veel meer dan op een dag de berg op je fiets of te voet beklimmen. Het is de strijd aan gaan met jezelf, nieuwe mensen ontmoeten, vriendschappen voor het leven maken, saamhorigheid.

 

U steunt ons toch ook!

Thank you to my Sponsors

60

Eric de Haan

Martin 6 beklimmingen x 6 = €36 Michel 4 beklimmingen x 6 = €24 Maakt samen €60 voor deze topprestaties ? Petje af ?

66

Eric de Haan

Ik wens jou en je team heel veel succes in juni bij dit fantastisch mooie evenement! Wellicht kom ik je persoonlijk nog een Hermannetje geven ? op die puist.⛰

500

Climb4hope gaat Harder

Dit is een gedeelte van het totaalbedrag van 2235,- van de Highwine. Het geld is verder verdeeld over de diverse teamleden die deelnemen aan de Alpe d'HuZus op 05-06 op de Alpe d'HuZes op 06-06

100

Flexpulse Rijschoolsoftware

veel succes gewenst van ons Martin, zet hem op!

25

Michel van den Akker

Wij dromen van een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij jou prestatie komt deze droom steeds iets dichterbij

26

Anonymous

Veel SUC6 op de Alp! Ga ervoor Martin ?

21

m van katwijk

56

Anonymous

Succes Martin. Voor het goede doel maar ook veel plezier gewenst. Hetis immers ook belangrijk om het leven te vieren.

166

Anonymous

wijn en bier

26

Ivo Berendse

Succes

11

Femke Berns

I love you, You can do itt ❤❤ Op naar de wereld zonder kanker

25

Pascal Jonkman

Martin, Succes en tot op de berg!

Show more