Mathieu Goedhart

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

3375.00

Raised from 1st October 2020

3375.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In april 2012 ben ik zelf getroffen door kanker. In eerste instantie kreeg ik te horen dat ik nog slechts 2 jaar te leven had. Door een combinatie van een uitstekende zorg bij het Radboud UMC, nieuwe doorbraken in kankeronderzoek en zelf super fit te blijven, ben ik er nog. Ik ben inmiddels 5 keer geopereerd en heb 3 bestralingsbehandelingen gehad. In 2013, 2014, 2015 en 2018 deed ik mee aan AD6. In 2017 en 2019 was ik er als vrijwilliger bij en nam ik eerst mijn zoon Sander mee (2017) en daarna mijn dochter Lieke (2019). Ik wilde hun alles meegeven wat AD6 te bieden heeft. En dat is veel !! Ook nam ik mijn kinderen mee, om samen met hun een mooie herinnering te maken. Dat is dubbel en dwars geslaagd.

Gelukkig was 2019 voor ons gezin een rustig jaar mbt mijn gezondheid. Zo fijn om even niet zoveel naar het ziekenhuis te moeten en die enorme stress te ervaren. Wat dat betreft heeft kanker een enorme invloed op het hele gezin en de familie en vrienden eromheen. Wat zou het mooi zijn als die ene dag zou aanbreken dat je niet meer bang hoeft te zijn dood te gaan aan kanker !!   

Toen ik afgelopen september tijdens een zwemtraining (ik doe aan triatlon) de onmacht bij een sportmaatje in zijn ogen zag omdat zijn vrouw heel ernstig ziek is, besloot ik zeker weer mee te gaan doen aan AD6.

Aanwezig zijn tijdens die eerste week in juni is voor mij echt heel belangrijk geworden. Liefde, saamhorigheid, begrip, vriendschap, verdriet, blijdschap, herinneringen, steun en het omzetten van onmacht in kracht.

In 2020 ben ik er weer bij als deelnemer. Ik geloof dat wij met elkaar dat verschil kunnen maken. Dat wij met elkaar kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. De ontwikkelingen gaan hard. Helaas is er ook nog een weg te gaan. Vanuit mijn rol als lid van de Patiënten Advies Commissie van KWF zie ik dat er hele goede en baanbrekende onderzoeken worden gefinancierd vanuit Alpe d'HuZes.

Door mij te steunen, steun je artsen en onderzoekers die dagelijks bezig zijn in de strijd tegen kanker. Daarmee geef je ook mij als kankerpatiënt tijd. Ik hoop voldoende tijd tot het moment dat we kunnen zeggen dat er niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. Dankjewel !!

Thank you to my Sponsors

250

Autobedrijf Jan van Mourik & Zn.

500

H & B Grondstoffen C.V.

100

Lisette Goedhart

En weer ga je het flikken! Lieve Mathieu succes met de voorbereidingen. KYHU 🍀😘

1.323

Hope4life Ontbijtrun

gedeelte opbrengst Hope4life Ontbijtrun 16 februari 2020

66

Petra van der Veer-Borneman

Beste Mathieu (en Diana), Je staat weer aan het begin van een nieuw jaar met daarin misschien een behandeltraject . Houd moed, zoals je tot nu toe altijd hebt gedaan! Hartelijke groet, Petra en Peter van der Veer

510

Donaties feest 8 november 2019

Namens alle genodigden van ons feest op 8 november 2019, heel veel suc6

26

Erkan Demir

100

Kraamzorg XL

Zoals afgesproken! Veel succes!! Stuur jij een factuur?

500

Pros-Pact

Mathieu, Heel veel succes met deze strijd! Onze wens is een wereld zonder deze vreselijke ziekte.

Show more

Select a Christmas decoration