Meintje Spijker

Alpe d'HuZus 2020

Mijn motivatie waarom ik voor de negende keer mee doe aan Alpe d'HuZes

Mijn motivatie om mij in te zetten voor Alpe d’huzes komt voort uit dat ik vind dat kinderen hun ouders niet horen te verliezen aan kanker en dat ouders geen kinderen horen te verliezen. Mijn vader is 25 jaar geleden overleden aan darmkanker, ik was toen 14 jaar en hij was 47 jaar. In die tijd waren er veel minder evenementen rondom goede doelen. Het had mij veel steun gegeven als ik toen mee had kunnen doen aan alpe d’huzes. Dit heb ik inmiddels goed ingehaald, doordat ik nu voor de negende keer aan Alpe d’Huzes mee doe. Ik vind het heel bijzonder en zeer waardevol dat hele families en vriendengroepen zich inzetten om een familielid of vriend te steunen in hun strijd tegen kanker of om ter nagedachtenis stil te staan (lees: zich uit de naad te fietsen of lopen) bij hun dierbaren. Vaak zijn woorden moeilijk te vinden als het gaat om vrienden en familie die overleden zijn. Alpe d’huzes biedt de mogelijkheid om de woorden te vervangen door kracht op welk vlak dan ook: als supporter, deelnemer, vrijwilliger of een combinatie van al deze rollen. Alpe d’huzes creëert voor en door mij momenten waarop herinneringen aan mijn vader woorden krijgen.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

55

Michel Hek

De Zus op woensdag vlieg jij naar boven. Op de donderdag zie ik je hopelijk vele keren als ik over de finish over ga en jij iedereen binnen haalt.

75

Robin Metselaar

Bedankt voor drie mooie gezellige dag in Utrecht! Succes met de Alpe d’HuZes. Oa samen met mij😉

Show more