Merel Wirken

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

698.00

Raised from 1st October 2020

698.00

Na zes jaar Alpe d'HuZus tijd voor Alpe d'HuZes!

Toen ik voor het eerst met de ziekte te maken kreeg was ik 4 jaar oud. Mijn lieve opa kreeg kanker. Toen snapte ik nog niet eens wat het was, maar toen hij overleed toen ik 8 was drong het pas tot me door wat voor ellende hij allemaal heeft meegemaakt. Tijd voor actie dacht ik. Samen met oma en vreemden die vrienden zijn geworden heb ik 7 jaar geleden voor het eerst de berg opgelopen. Zes jaar Alpe d'HuZus. Allemaal even bijzonder en op de top ben je dicht bij de hemel.

Nu ben ik bijna 14 jaar en toen vorig jaar een vriend van mijn oom overleed was ik aan het twijfelen of ik mee zou doen met de Zes i.p.v. de Zus. Vorig jaar na de zomervakantie overleed ook mijn bijzondere oma en daarna twijfelde ik geen seconde meer. Het is tijd voor nog meer actie!

1 keer die berg op is niet genoeg, 1 actie bedenken is niet genoeg. Niks vond ik genoeg. Ik vond dat ik niet tot het uiterste ging, maar dit jaar ga ik er verandering in brengen. Meer trainen, fit zijn, meerdere acties bedenken en tussendoor even bij mezelf bedenken dat het allemaal mogelijk is.

De eerste keer dat ik naar de alpe ging dacht ik: 'Wanneer was de eerste keer dat er iemand overleed aan kanker?' Nu denk ik: 'Wanneer is nou eindelijk de laatste keer!'

Ik geloof dat we met z'n allen een einde kunnen maken aan deze ellende. Ik hoop dat jullie mij willen steunen, want je maakt er niet alleen mij gelukkig mee maar heel veel anderen die er in geloven dat we aan deze ziekte een einde kunnen maken. Daar hebben we echt uw hulp bij nodig.

Dank u wel.

Merel

My Updates

Na zes jaar Alpe d'HuZus tijd voor Alpe d'HuZes!

Toen ik voor het eerst met de ziekte te maken kreeg was ik 4 jaar oud. Mijn lieve opa kreeg kanker. Toen snapte ik nog niet eens wat het was, maar toen hij overleed toen ik 8 was drong het pas tot me door wat voor ellende hij allemaal heeft meegemaakt. Tijd voor actie dacht ik. Samen met oma en vreemden die vrienden zijn geworden heb ik 7 jaar geleden voor het eerst de berg opgelopen. 6 jaar Alpe d'HuZus. Allemaal even bijzonder en op de top ben je heel dicht bij de hemel.

Nu ben ik bijna 14 en toen vorig jaar een vriend van mijn oom overleed was ik aan het twijfelen of ik mee zou doen met de Zes i.p.v. de Zus. Vorig jaar na de zomervakantie overleed ook mijn bijzondere oma en daarna twijfelde ik geen seconde meer. Het is tijd voor nog meer actie!

1 keer die berg op is niet genoeg, 1 actie bedenken is niet genoeg. Niks vond ik genoeg. Ik vond dat ik niet tot het uiterste ging, maar dit jaar ga ik er verandering in brengen. Meer trainen, fit zijn, meerdere acties bedenken en tussendoor even bij mezelf bedenken dat het allemaal mogenlijk is.

De eerste keer dat ik naar de alpe ging dacht ik:'Wanneer was de eerste keer dat er iemand overleed aan kanker?' Maar nu denk ik:'Wanneer is nou eindelijk de laatste keer?'

Ik geloof dat we met z'n allen een einde kunnen maken aan deze ellende. Ik hoop dat jullie mij willen steunen, want je maakt er niet alleen mij gelukkig mee, maar heel veel andere die er in geloven dat we een einde aan deze ziekte kunnen maken. Daar hebben we echt uw hulp bij nodig.

Dank u wel.

Merel

Thank you to my Sponsors

6

Marinka

Jij bent de topste topper die er is! Ik sta aan de finish jou over de lijn te juichen! Dikke knuf.

10

Sharon Van Eck

Lieve Merel, Zet hem op! Super dat je meedoet 😘

180

Verkoop ad6 bonbons Wirken

30 doosjes bonbons!

20

Opa Wim Wirken

Goed zo Lieve Merel

26

Hans De Kruijf

Succes merel je kunt het

30

Anouk van Beijsterveldt

Voor de lekkere chocolaatjes! X

10

Wouter De Mooij

Merel heel veel succes, ben enorm trots op jou dat je dit gaat doen!

6

Karin Koorenhof

Topper

30

Ome Joost en tante Ellie Wirken

Succes Merel. Knap hoor.

10

Yvonne Janssen

Omdat ik je, naast een topper, een leuke meid vind! You go girl!

12

Adrie van Dongen

Voor de chocolaatjes!

15

Koen Rops

Merel wat stoer en knap dat je dit gaat doen! Heel veel succes! Groetjes koen

106

Mark Oomen

Lieve Merel, Heek veel succes met deze uitdaging.

100

Opa Wim Wirken

Zeg hem op Merel

5

Ingrid Wirken

Merel, Wat een top prestatie ga jij leveren....daar zullen je opa en oma in de hemel heel trots op zijn! Wij hier op aarde zullen je aanmoedigen zodat het je lukt! Zet me op👍🏻

20

Rob en Meta Van de Lingen

Succes Merel

106

Jeannette Oomen-Timmermans

Lieve Merel, heel veel succes met het fietsen. We zijn super trots op je. Groeten, Oma

6

Erik de Graaf

Heel veel succes en je bent goed bezig met trainen 💪 je kunt het topper!

Show more

Select a Christmas decoration