Miriam Breebaart

Alpe d'HuZus 2021

Raised until 1st October 2020

234.50

Raised from 1st October 2020

234.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik van dichtbij heb meegemaakt hoe zwaar het is en ik geloof dat met onderzoek er nog veel te verbeteren is in de genezing van kanker. Ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Hierom

Omdat het in juli 10 jaar geleden is dat mijn jongste dochter de diagnose leukemie te horen kreeg. Tijdens haar behandeling heeft ze me versteld doen staan met haar doorzettingsvermogen en veerkracht. Daarom is ze nu een schitterende tiener!

10 jaar dus tijd om iets te doen. Daarom ga ik de Alpe d’Huzus fietsen. Mijn dochters kracht vieren, hier en daar nog een traan te laten, maar vooral om geld in te zamelen om genezing van kanker te verbeteren. Wil jij mij sponsoren?

Thank you to my Sponsors

26

Nils Van der Poel

Wat gaaf dat je dit gaat doen!, en als je ook echt met die zwarte fiets van de foto gaat dan verdubbel ik het bedrag.

26

Charlotte van der Poel

Lieve Miriam, Héél veel Suc6 en sterkte gewenst!!!! Dit kan jij! Groetjes, Charlotte

35

Pauline Rademakers

Lieve Miriam, Heel veel succes met de klim omhoog. Jij kunt alle bergen overwinne en als je eenmaal boven bent, voel je je de koning te rijk! Liefs Pauline

26

Miriam Breebaart

40

Zanders Bingo Party

66

Roel

Super mooi dat je gisteren toch een lange tocht hebt gemaakt voor dit goede doel! Hopelijk volgend jaar op de Alpe d'Huez!

16

Steyn

Zet ‘m op! 💪

Show more

Select a Christmas decoration