Nawien Agterhorst

Alpe d'HuZes 2020

Cycle of Life

Elf jaar geleden overleed mijn moeder aan kanker. Mijn dochtertje Giulia werd een jaar geleden geboren. Ik vind het vreselijk dat mijn dochter haar oma nooit heeft kunnen leren kennen en mijn moeder haar kleindochter niet kan zien opgroeien. Om ervoor te zorgen dat kanker ooit geen dodelijke ziekte meer is, is veel onderzoek nodig. En dus veel geld. Daarom doe ik weer mee aan de Alpe d’HuZes.

In de afgelopen 14 edities van Alpe d'HuZes heb ik de Alpe d'Huez 66 keer beklommen. Ik kijk ernaar uit om op 4 juni aanstaande daar nog weer een mooi aantal beklimmingen bij op te tellen samen met 4999 andere deelnemers. Met alle deelnemers samen zijn we 1 team die op die dag samen dat doen wat ze kunnen om van kanker zo snel mogelijk een chronische in plaats van dodelijke ziekte te maken.

Wil je ook wat doen? Wordt vrijwilliger tijdens de koersweek in Juni.
Of doneer een deelnemer of team...
Bijvoorbeeld mij of ons team ;)

Alvast enorme dank voor je bijdrage!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

10 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

1.234

Nawien Agterhorst

Gisteren zou mijn moeder 71 jaar geworden zijn. Helaas is zij in 2009 overleden aan de gevolgen van darmkanker. Ik mis haar nog elke dag. Ik hoop dat in de toekomst geen enkel kind zijn vader of moeder, en geen enkel kleinkind zijn opa of oma te vroeg moet missen door kanker!

50

Gijs Van Hove

Succes Nawien! Gr Gijs

Show more