Patrick van Lierop

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

14,987
kms

My target 3kms

Raised until 1st October 2020

304.00

Raised from 1st October 2020

304.00

Waarom ik weer meedoe aan Alpe d'HuZes!

Op woensdag 13 november hadden Rene en ik een coaching bijeenkomst met Robin van Galen (succesvol coach van het Nederlands waterpoloteam). Toen wij vertelde waarom wij met hem op de foto wilde, hoefde hij geen minuut na te denken...reactie van hem was...wat een geweldig initiatief van het Udens College.

Wat is het iniatief zul je jezelf afvragen mischien? Wij gaan weer met 22 leerlingen van het Udens College VMBO deelnemen aan de alpd6. Wij willen de nieuwe groep leerlingen en begeleiders met wie we dit jaar de berg op gaan laten zien en voelen dat ze er nooit alleen voor staan, we willen ze iets laten ervaren wat ze in de schoolbanken nooit zullen leren/ervaren. Kortom, ze krijgen een levens ervaring voor het leven!

Hieronder mijn persoonlijke motivatie om weer mee te doen:

Alweer bijna 2 jaar geleden ben ik weer iemand verloren aan deze vreselijke ziekte. Rob had een lijdensweg van iets meer dan 3 jaar waarin hij aan het vechten was tegen kanker. In het laatste stadium waren de uitzaaiingen over het hele lichaam, de pijn was ondraaglijk, onmenselijk! Rob heeft de strijd uiteindelijk verloren.
Rob heeft in deze heftige periode gewoon doorgewerkt en liet aan niks en niemand merken dat hij de pijn niet meer aan kon. Rob stond nog steeds voor iedereen klaar. Het was een man met een heel groot hart, een man die moeilijk over zijn emoties en gevoelens kon praten, een man die bleef vechten tot het eind! Hiervoor krijgt hij mijn enorme waardering en respect. Rob zit voor altijd in mijn hart en in mijn geest die ik dagelijks bij me draag. Rob geeft mij de kracht die ik nodig heb om door te kunnen gaan. Kracht die ik zeker weer nodig ga hebben!
Mijn lichaam gaat namelijk wederom de uitdaging aan om de top van deze helse berg te bereiken. Om de top te bereiken voor anderen die het niet meer kunnen, heb ik jullie financiële hulp nodig. Doneer aan mij, dan maak je veel mensen die vechten tegen kanker enorm blij, alvast bedankt, namens mij!

Patrick van Lierop

Thank you to my Sponsors

5

Willem Bok

10

Jeroen van Berlo

Patrick. Veel succes.

15

Gerits

5

Geert Van de Sande

5

Johan Van den Boogaard

Succes met de uitdaging patrick

26

Bas (beste leerling)

Petje veel Suc6 op de alpe hoop dat je weer een mooie tijd van maakt met de volgende toppers zie de foto’s van binnekomen

10

Rik van der Linden

Super dat je weer mee doet! Heel veel Suc6 en plezier toegewenst👍

10

Arnie Van der Heijden

Succes met zijn allen!

5

Rob Jansen

Goeiendag

10

Anonymous

Zet ‘m op Patrick💪🏼

50

Marijke, Jordi en Naomi

Patrick succes weer. En je doet het voor Rob.

10

Juliette Schellekens

Heel veel succes! 🍀💪🏼

26

Ed en thera Verschuijten

Weer naar de top Patrick,zet um op!!!😘😘👊👊

10

Anonymous

5

Ciska Verhoeven

Gaat ook dit keer zeker weer lukken. Succes

10

Astrid en Theo van Gastel

Succes 💪🏽

10

Frank Denteneer

Hoi Patrick zet hem op En succes.

10

Anonymous

5

Tim Hermkens

15

Tom van der Aalst

26

Ludo Gerits

Succes, zet m op!!

26

Tom Hozewol

Succes weer Patrick!

Show more

Select a Christmas decoration