Pietsje Dijkstra-Meinsma

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

723
kms

My target 666kms

Ik gean foar it eerst mei dwaan, omdat de Kanker wol hiel ticht by komt, Freondinne Jantsje 55 jier it ferlen hat en mien suster de stryd no oan giet ! En folle doarpsgenoaten fjochtsje mei disse rot sykte of it ol opjaan masten!

Ik Kuierje de berg op en doch mei oan Alpe d’HuZes omdat ik tink ot we mei elkoar sterk steane om een wrâld te maitsjen, wer yn je net meer dea geane  oan kanker, wol jo my stypje?

Ik Loop ook voor meerdere mensen die ik ken,

die helaas niet meer onder ons zijn. 

En die mensen die nu knokken en positief zijn om de strijd aan te gaan en proberen te winnen of leven te verlengen.

Kanjers zijn het allemaal !!

Zie verder op mijn Blogs hier onder op pagina

 

My Updates

Fantastisch

Wat een flitsende start al binnen 24 uur de € 1000,00 gepasseerd ! Wouw surprisedbedankt allemaal al voor deze donatie`s 

Gemotiveerd

We gaan al richting de € 2000 laughing wat een groot aantal heb ik al een donatie van ontvangen, geweldig !!

Nu nog drie maanden te gaan om flink te gaan trainen voor deze beklimming. Grootste training is de week voor de Alp`d Huzes, dan ga ik namelijk voor mijn 15 e keer de Friese 11-Steden-Wandeltocht doen, dit is wel zonder klimmen, maar is wel pittig te noemen! 209 km in 5 dagen van stad 1, naar de 11e stad in Friesland.

 

We zijn bijna op het streefbedrag......Maar daar gaan we natuurlijk DIK over heen!!

Applaus voor alle donatie`s

Maar wie o wie lukt het om het streef bedrag precies op 2500 te zetten vanavond......? 

Degene die de donatie doet, waarbij dan het bedrag op € 2500,- komt te staan, ontvangt van mij MERCI chocola persoonlijk overhandigd :-) ;-) 

Dit geld tot vanavond 20 uur, dit moet makkelijk kunnen toch......het is nog maar € 96,-  , iedere euro telt en dan komen we er wel.

En dan blijven we niet stil zitten we gaan gewoon door!!

Optimistisch en trochsette

Sa wie Jantsje en dit sil ik ek foar har dwaan!

Streef bedrag bereikt, maar gewoon door gaan!!

             " Enjoy the Little Things "

           Bon Jovi    ~    Bed  Of  Rose

 

Col du Vam

Training berg op waards gedaan, bij Wijster is de Vam bult een mooie lokatie voor training in het vlakke noorden. Stijgingen tot 15%, vele fietsers maken hier hun rondjes.

Afscheid nemen

17 April 2019 is vol van droefenis en onbegrip in ons dorp, een jonge vrouw slechts 45 jaar mocht ze worden, lieve Mem van 5 kinderen en lieve echtgenote.

Een jaar geleden de diagnose borstkanker, slechts twee weken na het nare bericht "uitbehandeld" is overleden Gerrie de Jager-Duursma

Dit is voor mij een reden om ook Gerrie mee te nemen op mijn 'opgeven is geen optie' tocht naar de Top van de Alpe D'Huzes 

Ik ga namen achter op mijn shirt mee dragen, als steun voor iedere familie die een naaste heeft verloren aan deze rot ziekte. En zij die nu Chemokuren, operatie`s en bestralingen en grote spanningen voor wat nog gaat komen en dit moeten door staan.

Deze zwaar beladen tocht wil ik uit respect en steun doen, om heel veel geld bijeen te krijgen, dat DEZE ziekte KANKER, door de vele onderzoeken DE medicijnen te ontwikkelen, die dit uit de wereld kunnen helpen!

Eigen T-shirt bedrukt

Heb een eigen shirt laten bedrukken, mijn echte officiele Alpe`d Huzes shirt en broek krijg ik pas, als ik in Frankrijk ben en weet natuurlijk niet of dit mij wel past (vallen klein uit volgens de geruchten). En daarbij komt dat dit blanco shirt is en ik dan met stift, de tekst en namen er op zou moeten schrijven.

Het was een heel getob om het naar mijn smaak te maken, maar ben nu toch erg tevreden hiermee. Heb nu veel namen die ik mee draag naar de top, zo hoop ik steun en respect te tonen voor ieder die er mee geconfronteerd is.

Nu me eerst richten op de 11 Stedentocht di 28 Mei t/m za 1 Juni, geen blessure`s op lopen en genieten van het mooie Fryslân!

 

Voor familie de Jager

Laatste wens en groet van GOOS ~ Speciaal voor familie de Jong

DONKERBROEK BEDANKT, WAT EEN ENORME ERVARING RIJKER!

De Alpe d`Huzes tot twee keer toe beklommem en het enorm mooie bedrag wat NU op mijn pagina staat is € 7373,- en dit is nog niet eens het volledig eind bedrag, het is nog steeds mogelijk om te doneren  en wel tot en met maand September!

Maar ik wil ieder die heeft gedoneerd op wat voor manier dan ook heel en dan ook heel hartelijk danken, het is fantastisch wat dit gedaan heeft, om het zo te mogen doen om er vele mensen in te betrekken en mee te nemen op mijn tocht.

In de ochtend van 6 juni starte ik in de groep die mocht vertrekken om 4:49 uur en dit ging met wandelaars en hardlopers en fietsers tegelijk, het eerste stuk was behoorlijk wat stijging betreft, later stukken die iets makkelijker gingen, het venijn zat in de staart, ook daar nog pittige klimmen. Bijna in het dorp aangekomen, stuitte ik plotseling op een naam op het wegdek geschreven, erg confronterend en verdrietig liep ik verder. De finish was nabij om 8:17 uur na te zijn ontvangen en omhelst door mijn supporters, liep ik blij en tevreden door de poort met vlaggetjes, in een erg dichte mist. Rustig bekomen en koffie en broodjes in de tent, social media en contacten op de hoogte brengen en door de mist nog maals de plek gaan opzoeken waar ik de naam op het wegdek zag staan, hier wilde ik mee op de foto.

Even later brak het zonnetje zo nu en dan lichtjes door, wat mijn bloed deed borrelen en de drang kwam om weer naar beneden te willen. De bus bracht me naar de ski liften en die bracht me weer naar een andere lift, Vandaar werden we met een bus weer naar de startlokatie gebracht, al met al ben je wel dik ander half uur verder en om 13:17uur ging ik weer door het start poortje, deze klim werd een stuk warmer en ik wilde het nog meer beleven en rustig aan doen, in de nederlandsebocht 7 stonden mijn supporters me op te wachten, inmiddels was ik aardig op temperatuur, genoeg te eten en drinken onderweg werd aangeboden, veel al werd ik aangemoedigd Fryslân boppe, viel ook wel op als je met Frysk rokje door de alpen huppeld. Om 16:27 uur kwam ik weer boven aan en mijn supporters waren daar inmiddels ook al weer met skiliften gearriveerd, heel erg tevreden kan ik terug zien op mijn twee beklimmingen, wat een fantastiche ervaring en het doel waar ik het voor deed is ook super en boven verwachting goed geslaagd. 

MIJN DANK IS ENORM!!

Thank you to my Sponsors

20

P. Postma-Veenstra

15

Anoniem

Heel veel succes!

20

Jan en Aafke Dam

Super succes

25

Durk en Siety

Super gedaan!

10

Anonymous

10

Aukje van der Wey

Zet m op!

10

Anonymous

Pietsje heel veel succes.

25

Anonymous

Geweldig Pietsje !! Succes.

50

Jan albert Joldersma

Succes

10

Jan Peter Kop

Respect dat je aan deze zware tocht mee doet.

56

Hans & Pietsje

Succes

50

wendy nijholt

Geweldig!!

10

Alinda De Haan

Wat super! Succes!

26

Ron, Jacqueline en kids

Heel veel succes!!

100

Erik en Yvonne Klos

Lieve Pietsje, Zet em op, je kunt het! Opgeven is geen optie.

25

Foppe en Sjoukje Houwing

Wat een goede en sterke actie we steunen jou .

15

Pieter en Hennie de Boer

190

DonatieBox

Bedankt voor alle donatie's in de boxen en thuis, geweldig?? en dit geeft je power om door te gaan tot een heel by zonder mooi bedrag ?

56

Teade en fokje Bergsma

Super Pietsje, zet em op!

67

Gerrie’s freondinnen

Lieve Pietsje, Omdat voor Gerrie de stedentrip naar Kopenhagen niet meer ging, maken we een bedrag over dat symbool staat voor de afstand Donkerbroek - Kopenhagen (668 km).

100

Engel Nijholt

Zet m op, je kunt het

26

Anonymous

Hallo Pietsje, een heel mooi en een zwaar parcours. Maar jou kennende ga je ervoor en haal je die top prestatie. Groetjes Karel vd Poel

106

Mirjam Monkel de vries

406

11-Steden Familie Donatie Box

Afgelopen week de 11 Stedentocht volbracht en hele lieve mensen om me heen gehad die mij hebben gesteund, tijdens mijn 11-Stedentocht en Harm die voor mij, met de DonatieBox rond ging, Wat dit prachtige bedrag heeft opgeleverd!! GEWELDIG MIJN DANK IS HEEL GROOT!!

20

Romke en Trijnie Mulder

Pietsje , een TOP actie en we wensen je heel veel succes !

26

Anonymous

26

Willem en Mascha Boonstra

50

Piet Feddes

Heel veel sterkte met jou Katie, super dat je dit voor Jantsje en Koert doet.

26

Chris en Hiske De Haan

Succes Pietsje !

100

Simon en Gea de la Ferté-Duursma

Als zus van Gerrie steunen we jouw actie van harte en wensen je veel succes met je komende prestatie. Een hartelijke groet, Simon en Gea de la Ferté-Duursma

56

Wim en Matsje Donker

41

Anonymous

Succes

20

Abele Bergsma

PIETSJE HIEL VOLLE SUCCES , BIST EEN TOPPER . GROETENIS ABELE EN AALTSJE

50

Jan en Janke Hoogenberg

hiel folle succes.

10

Linda Delfsma

In soad succes Pietsje, prachtig dasto dit dochst!❤

25

J en A Van der Horst

Folle sukses. Set him op.

56

Ingrid De Jong

Succes topper!

10

Klaas Anneke Woudstra

Heel veel succes !

56

JAN en Alie

Kanjer heel veel succes!

25

Aize Wijnstra

Super Pietsje

106

Hennie Timmermans

Supermooi dat je je zo inzet voor dit zo belangrijke goede doel!!! Succes!!!

10

Anonymous

Wat een prestatie!

10

Wieger Bultstra

Mooi initiatief Pietsje. Zet em op. ?

26

Roelie Vogelzang

10

Anonymous

Veel succes toegewenst. Maar dat lukt bij jou wel Groetjes Antsje en Marten

10

Hammie Vd Lei

Super dat je dit gaat doen, heel veel succes Pietsje

10

Anonymous

10

Jeanette Vd Horn van den Bos

Super hoe jij je inzet voor dit doel. Sterkte en zet ‘m op Pietsje!

5

Anonymous

10

Sietske Kamminga

Veel succes

56

Anke Beerendonk

?????

56

mts. Kraak

Geweldid doast it dochst! Wy winskje dy in soad sukses

25

Grietje Legendal-deJong

106

Hans & Jildou

Geweldig dat je dit doet Pietsje, wij zullen aan jou denken op 6 juni en wensen je heel veel succes! Bedankt dat je mijn vader zijn naam mee neemt, hij kijkt vast mee!

10

Corrie Ter Schuur

Succes Pietsje

30

Kevin Bergsma

Heel erg veel respect dat je dit doet. Ik wens je erg veel succes tijdens het bewandelen van de alpe d’huez Groetjes Kevin Bergsma

10

Anonymous

10

Roelof Legendal

11

Anonymous

50

Sjoerd de Jong

26

Sjoukje de Haan

Zet m op Pietsje!! Do bist een kanjer

26

Atsje Bouma

it soe moai wêze as al ús lytse bytsjes dizze rot sykte út de tiid helpe.

10

Froukje Van der Schaar

Hiel moai initiatief. Grutsk op dy.

106

Donatiebox

Donatieboxen geleegd

50

w wolters

zet hem op pietsje je kunt het

100

Koert Donker

We gean dr foar

25

Marieke Frieswijk

Zet hm op Pietsje..super

56

Eethuis Stap es in

Heel veel succes

26

Hans vd Meer

15

Feikje

10

Anonymous

Klasse gedaan pytsje! Diepe buiging voor jou.

10

Wieze Nuwolt

Geweldig pietsje ….

10

Anonymous

Super Pietsje. Heel veel succes. Groetjes Rolf-Jant.

50

Sjoukje Wijnstra

Super dat je dit doet!

10

Siebe en Janneke

Succes Pietsje..

56

Hendrik Nijholt

Sterkte met het wandeltochtje tegen de berg op

56

Familie Verlaan

Succes Pietsje

26

Jelle Terwal

10

Mirjam Bergsma

Super Pietsje! Machtich moai dast dit inititiatief nimst!

7

Erik en Jenny Bosma

♡ Prachtig Pietsje! ♡

15

Familie Veldkamp

36

koert donker

56

Romy & Chris

Lieve Pietsje ! Wat mooi dat je dit gaat doen ! Respect en heel veel succes ! Romy & Chris.

26

Peter en tiara

In nagedachtenis van Gerrie de Jager - Duursma Succes

10

Wietze Douwsma

Wat ontzettend lief dat je Hennieta en andere dierbaren meeneemt. Mijn respect en waardering voor je.

15

Sandra

Go for it girl!!

5

Liana Zuidema

Mooi dat je dit doen gaat. Veel succes

25

Hans en Kinge Koopmans

20

Anne-Anneke

Veel succes

25

Geeske Hooghiemstra

Super dat je meedoet! Succes!

10

Grada van der Wolf

succes

26

Fets Mijnheer

Top

26

Marlies Bosma

Ter nagedachtenis aan Gerrie...?

20

Adri en maaike Wijnstra

Succes Piet. Respect

15

Linda en Bart

Succesz meid!!!

50

Collega's van 't Witte Huis

Heel veel succes , Pietsje

45

Anonymous

Hai Pietjes, bij deze een enorme bak met motivatie en steun jouw kant op. Je kent mij niet maar ik ben het nichtje van Gerrie die helaas twee weken geleden aan de gevolgen van kanker is overleden. Ook is mijn zus ziek en zullen we daar over een tijdje afscheid van moeten nemen. Ik heb zelf een aantal challanges gedaan voor het KWF en weet hoe zwaar het kan zijn en hoe goed het doet om af en toe een motiverd woord te ontvangen. Dus bij deze. Zet ‘m op! Je kunt het!

26

Frederieke

Succes Pietsje, super dat je dit doet!

50

Wouter Bron en Geke Haisma

Super gedaan Pietsje.

20

Henk en Rensje

Succes

26

Rudi & Hellen Wijbenga

Folle sukses Pietsje!

25

‘t Witte Huis Donkerbroek

Succes Pietsje!

15

Anonymous

5

Abelina Veenstra

Een top actie! Heel veel succes ♡

106

Anonymous

20

Antje Aukema

Protte sukses Pietsje.

20

G. B. REINDERS

26

Anonymous

Je kunt het. Wens je alvast succes

20

Folkert en Anneke

succes Pietsje

100

T Dijkstra

15

Jan en Anna

Gefeliciteerd!! De 2500 gehaald. En zéker doorgaan!!!?

26

Douwe Van Dongera

Goed initiatief Pietsje. ?

106

Hofstra Rooks Verzekeringen

set it op famke !!

50

Aize en freya

Succes pietsje

56

Franke en Judith Donker

Succes Pietsje!

26

Ingrid De De Jong

Sukses, we tinke oan Jim!

20

Marjan Van der meer

Heel veel succes

206

Anonymous

10

Sjoukje De Boer

Succes Pietsje wat goed fan dei!

56

Petra Boerrigter

Veel succes. Je kunt het!

5

Hanne Douwsma

15

Tryntsje Berga-Stuiver

Goed initiatief. Sterke en succes!

30

Jannie Bakker

wat een geweldig initiatief; heel veel succes!

50

Anneke van Zanden

Sukses Pietsje!

26

Aliet Veerman

26

Theo Van der Wal

Geweldig pietsje! Succes!!

50

Familie G De Jong

25

Terra

Succes!

39

Sietse, Mariska en Jolien

Zet 'm op Beppe!! Liefs Jolien

50

Dolf van der Stouwe

Heel veel succes met het prachtige doel wat je na streeft, gaat jou zeker lukken Pietsje.

16

Anonymous

Wat in dapper en moai initiatief; succes!

10

Blijke Hoogenberg

Succes Pietsje!!!

56

Franke en Gea van Zanden

Wat goed van je!! Zet hem op!!!!

26

Anonymous

Zou graag meelopen maar ik moet verhuizen. Dus ook met 11 stedentocht doe ik niet mee. Helaas kunnen we dan ook niet samen eten bij Vd meer in Dokkum. Daarom doneer ik mijn dinerkosten maar voor jou prestatie. Petje af Pietsje.

106

Anonymous

Wat een prachtig initiatief. En wat fijn is het dat je de naam van mijn moeder ook meeneemt tijdens je wandeling! Geen woorden voor......

20

Vincent De Groot

Succes!

10

Joke ter Schuur

Heel veel succes!

20

Jolanda Oldenhuis -Dijkema

Heel veel succes en super dat je mee doet.

26

Juurrien Huisman

Trots op je!

15

Gea Boonstra

Foar al ús leafsten fan tichtby en fier. Set 'm op Pietsje!

50

Anonymous

10

Maran Veenstra

Zet 'm op :)

100

NANNE NICOLAI

Leave Pietsje, wat fantastisch dat je dit doet! Wens je heel veel kracht en succes. NANNE

25

Tineke & Sjoukje

Prachtig initiatief Pietsje! Heel veel succes!

50

Annie Nust

Protte Sukses Pietsje..do Kest t..??

26

Anonymous

Fantastysk datsto dit dochst Pietsje. In protte sukses en ik rekkenje op in bult sinten!

26

Ingrid Posthumus-Bronger

Geweldig, we duimen voor je. Zet m op!!!

15

Sandra Faber

Succes Pietsje!! Pracht initiatief!??

26

Sieger De Jong

Pietsje succes topper

15

Klaas en Sjoukje Vd Ley

Top Pietsje! Ik woe dat ik dat mei koe. Sukses.

50

Ettje en Wiebe

Folle sukses Pietsje!

56

Anny en Jo ... "Ikke"_______ van den Akker

Pietsje, dit iniatief is bijzonder! ____ " Vriendschap"____

26

Henny Meinsma

Ja, ik doch ek mei hjer. Pietsje succes!

5

Agnes Kootstra

10

H Hummel

Hiel folle succes !

56

Annie van Dierendonck

Pietsje, ben trots op jou. En loop in gedachten met je mee! Succes Pietsje! X

30

Van der MEER

Veel succes.

25

Pietie Friso

Pietsje, wat geweldig dat je dit doet! Ik maak dit geld over ter nagedachtenis aan mijn lieve buurvriendin Gerrie

15

Anonymous

Heel veel succes en super dat je dit doet!??

10

Jolanda Hofman

Heel veel succes pietsje

10

Anonymous

35

Hylke en Doetsje Dijkstra

Moai initiatief, protte sukses!

15

't Kniphuuske

Heel veel succes

26

Henk de Boer

1.200

Familie de Jager

Tijdens de begrafenis van mijn vrouw en onze mem Gerrie hebben we het ongelofelijke bedrag van €1.015,80 opgehaald voor Pietsje. Wij als gezin hebben dit bedrag rond gemaakt tot €1.200,-. Iedereen die gedoneerd heeft, hartelijk bedankt.

25

Kerst en Roos Bangma

Mooi initiatief Pietsje. Heel veel succes .

26

Theun Tamara Marijn en Mirte

Heel veel succes!

10

Jannie

Succes. Ook voor Hennieta

10

lenze klaster

knap hoor zet hem op

15

Froukje Annema

Gean der voor. Ik ha een lytse bijdrage dien

26

Alyonne van der Stouwe

Wat heb ik een respect voor je Pietsje dat je dit gedaan hebt, ik heb ook wel even een traantje weg moeten pinken toen ik de naam van mijn moeder op het T-shirt zag. Echt super wat je gedaan hebt!

106

Symen Timmermans

Wy winskje dy in soad sukses ta by de berg op. mei freonlike groetnis fan Symen en Tetje.

50

Geert Perdok

Heel veel succes met de voorbereiding en uitvoering, en vergeet dan je dropjes niet!

5

Jannie Bos

Succes Pietsje dikke knuffel voor je inzet !

20

Eilardus en Sietske de Jong

Volle succes Pietsje!!

Show more