Ralf Brieskorn

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

319.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes


Op mijn 46ste levensjaar ben ik begonnen aan een bijzondere missie: de Alpe d'HuZes lopen, een uitdaging waarbij ik vooral fysiek mijn grenzen zal verleggen.

 

Laat me je vertellen waarom dit voor mij zo'n belangrijke missie is.

 

Als levensgenieter ben ik misschien niet de meest sportieve persoon die je kent. Ik waardeer de goede dingen des levens, een lekker wijntje met een kaasje en een worstje op de bank, een voetbalwedstrijd in het stadion, een uitgebreid restaurant diner, of een gezellige borrel. Ik kan genieten van elk moment. Maar juist daarom realiseer ik me dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Het leven is kwetsbaar, en we moeten koesteren wat we hebben.

 

Als Commercieel Directeur van Vlint ben ik gewend om dagelijks doelen te stellen en resultaten te behalen, maar vanuit mijn functie ben ik ook dagelijks getuige van de impact van kanker op mijn collega's. Vaak wordt deze impact in stilte gedragen. Ik moedig aan om deze stilte te doorbreken door openlijk over ziekte, pijn en verdriet te praten. Hun moed inspireert me om iets te betekenen voor iedereen die strijdt tegen ziekte. Daarom loop ik in solidariteit met mijn collega's die op verschillende manieren door kanker zijn geraakt. Zij tonen de onderlinge steun en de ware kracht van een team.

 

Ik mag dan niet de sportiefste zijn, maar ik ga de uitdaging aan om de berg niet één, maar 2x te trotseren. Dit is voor mij behoorlijk ambitieus, maar opgeven is geen optie.

 

Mijn team en ik zouden je enorm dankbaar zijn voor jouw steun. Doe je mee?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my supporters

106

Ikas
21 January 2024

Heel veel succes! Wij hebben er het volste vertrouwen in.

26

Riet Brieskorn
29 December 2023

Je kunt het!!!

5

Anonymous
21 December 2023

106

Jan & Liesbeth Hannink
19 December 2023

Zet ‘m Op Ralf

50

Anonymous
18 December 2023

Mooi initiatief Ralf. Zelf twee keer meegedaan en dit jaar sponsor van verschillende deelnemers. Zet 'm op met deze mooie uutdaging!!!

26

Ralf Brieskorn
7 December 2023

My Activity: Wandelen