Reggy Pattiselanno

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alvleesklierkanker… Dat is wat wij te horen kregen in het ziekenhuis.

Bij mijn vader was alvleesklierkanker geconstateerd. Het zag er niet goed uit en wij moesten met het ergste scenario rekening houden.

2 weken na de diagnose lag ik in het lege bed naast mijn vader in het ziekenhuis de Tour de France te kijken tot hij op een gegeven moment helaas zijn laatste adem uitblies.

Mijn vader was 1 van de liefste personen die ik ooit heb gekend. Hij was warm, gastvrij, vrijgevig, liefdevol en grappig. Hij hield van knuffelen en uitte altijd zijn genegenheid en liefde naar hen die hij liefhad.

Een van mijn meest dierbare herinneringen aan hem is dat hij ondanks een drukke agenda altijd tijd wist te maken om met mij te sporten of te komen kijken naar mijn trainingen en wedstrijden. Hij gaf mij altijd het gevoel dat ik alles kon terwijl ik in bepaalde sporten erg slecht was. Ik hoefde van hem niet de beste te zijn, als ik maar wel mijn best deed! Hij wist mij altijd op een positieve manier te motiveren en vooral "niet op te geven"

Dat heeft z’n vruchten afgeworpen want inmiddels ben ik personal trainer en heb ik mijn eigen trainingsstudio waar ik mijn leden mag coachen goed en veilig te bewegen, hen mag uitdagen, motiveren en mag helpen naar een gezonde levensstijl.

Helaas kun je ondanks een gezonde levensstijl nog steeds kanker krijgen en is niemand 100% veilig voor deze nare ziekte. De wetenschap is al een heel eind gekomen maar kanker eist nog steeds veel te veel levens.

Dit is voor mij reden om mee te doen met de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor verder onderzoek naar en strijd tegen kanker.

De dag dat mijn vader stierf lag ik naast hem naar de helden van de Tour de France te kijken die de steile bergen aan het beklimmen waren van de Alpen en nu mag ik 4 juni 2020 samen met vele nieuwe helden zelf de Alpe d’Huez beklimmen #decirkelisrond 

Wil jij mij en daarmee de strijd tegen kanker steunen? Elke euro telt! Alvast bedankt voor jouw bijdrage :) 

Sportieve en gezonde groet,

Reggy

Thank you to my Sponsors

56

Terence

Love you Reg! You got this!

56

Anonymous

Je kunt het!

Show more